HAHA! Man geeft politie middelvinger, wordt aangehouden... en blijkt 700 hennepplanten in auto te hebben

Geen categorieaug 08 2019, 11:00
Misschien toch niet zo heel slim om op dat moment je middelvinger op steken, jongen.
Het Algemeen Dagblad bericht dat een automobilist met maar liefst 700 hennepplanten in zijn auto onlangs op nogal knullige wijze tegen de lamp is gelopen. Ten eerste reed hij "onnodig links op de A2," en vervolgens stak hij ook nog eens zijn middelvinger op tegen politieagenten.
En dat is niet eens alles. Toen de man eenmaal werd aangehouden bleek namelijk dat hij maar liefst 10.466,95 euro open had staan aan niet-betaalde boetes én hij had geen kentekenbewijs bij zich. Vervolgens werd de bijrijder doorgelicht, en die bleek a) geen geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben en b) 1911 euro aan openstaande boetes te hebben.
Dan werden er dus ook nog eens 700 hennepplanten gevonden in de wagen. Daarover zei de bestuurder dat hij geen idee had dat het illegaal was om de plantjes te vervoeren. Hij was op weg naar Antwerpen. Toen er nóg beter gekeken werd naar de inhoud van de wagen én de zakken van de twee heren bleek dat zij 30 briefjes van 50 euro, 13 briefjes van 20 euro en twee zakjes met hasj bij zich hadden.
Natuurlijk kun je prima beargumenteren dat drugs -- en zeker softdrugs -- gelegaliseerd moeten worden, maar dat neemt niet weg dat deze mannen wel héél stupide zijn. Eigenlijk verdienen ze niet beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten