Verrassing! Nieuwe trend in vrouwelijke lichamelijke verzorging, vagina stomen, blijkt gevaarlijk

iStock-624927818-870x500
Foto: Foto van vrouw die vagina bedekt ter illustratie. Via www.saarmagazine.nl

Vrouwen hebben het ook niet makkelijk hè? Of het nou lekkende siliconen, giftige oog potloden, nagellak met enge stoffen of ontplofte lippen zijn. Het is áltijd wat. Nu komen gynaecologen ons waarschuwen voor de gevaren van een nieuwe debiele trend: je vagina laten stomen.

Kennelijk is het een trend geworden dat vrouwen de vagina laten stomen. Stoombaden gevuld met heet water en kruiden zouden allerlei kwaaltjes kunnen helpen voorkomen. Deze zwendel kwam dit keer uit de koker van de Chinese medicijnheren: de V-steam.

En net zoals met al die andere idiote fratsen die beloven een gezonder, mooier en ‘ge-detoxed’ lichaam te bewerkstelligen, is ook de V-steam zoiets dat gewoonweg niet werkt. Maar goed, een clubje heeft lekker kunnen kapitaliseren op de onzekerheid van vrouwen en een paar verbrande vagina’s in hun sporen achtergelaten.

Wat zal de volgende trend worden, een vet verbrandende crème op loodbasis? Je lippen voller proberen te doen lijken door middel van een stijltang? Oh wacht, dat bestaat al

In Canada wordt dit akkefietje al onder #vaginalshaming gedeeld op Twitter en meent men dat de schoonheidsindustrie nieuwe vormen van vrouwelijke onzekerheid probeert uit te buiten. Dat klinkt dan ook wel weer heel extreem en schuift ook alle verantwoordelijkheid af van vrouwen die dit zichzelf, zonder enig vooronderzoek, zomaar aandoen. Dom, dom, dom.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

35 reacties

 1.   

  Wout en vrouwen, een zeer verontrustende combinatie.

  1.   

   Merkwaardig dat je eigenlijk alleen maar de auteur beschimpt en verder niets toevoegt aan de discussie of aan de inhoud. Weet je wel zeker dat je op DDS wil zijn/blijven?

   1.   

    Ik maakte een grapje, Dik, had je dat niet door?

    1.   

     Je bent niet grappig

  2.   

   @LT
   Man leest u nu eens wat er echt geschreven wordt!!!

   1.   

    Ik zou de heer Toetssteen willen verzoeken het onderwerp van deze draad niet te willen uitbuiten om weer over het vagijn van zijn echtgenote te beginnen.

    :)

  3.   

   Zo ken ik er ook nog wel een.

 2.   

  Ik douw die stomer al tijden in mijn an*s. Ik dacht dat de pijn er gewoon bij hoorde. Blijkbaar niet dus. Bedankt DDS, dat ik gewezen wordt op de gevaren van belachelijke trends. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn nu. Had vandaag wel wat nieuws verwacht over het verkopen van geslachte dieren vanuit ongenoemde busjes, of over de overplaatsing van de celgenoot van Epstein, maar door deze primeur ben ik toch echt verbaasd.

  1.   

   Ongenoemde = ongekoelde

  2.   

   “Ik douw die stomer al tijden in mijn an*s. ”

   En zo heeft een ieder zijn praktijken om het begeerde gerief te realiseren.

   1.   

    Een frisse an*s, dat wil toch iedereen? Of bedoel jij soms weer iets anders, klein viezerikje?

    1.   

     De nieuwste trend is een stoma laten zetten om je an*s schoon te houden.

     1.   

      Ik ben gestopt met Facebook en al die onzin, dus ik zie die nieuwe trend hier binnenkort op DDS waarschijnlijk pas voorbij komen. Ik doe het nog even snel op de oude manier en ga daarna maar lekker slapen denk ik. De wekker gaat weer vroeg morgen.

 3.   

  Wie deze maand degelijk nieuws wil vinden, waant zich als met een machete door een overwoekerde jungle, bestaande uit artikelen als: ‘maakt geld gelukkig?'; ‘wespen bij u in de buurt!’, en als kers op de taart;Verrassing! Nieuwe trend in vrouwelijke lichamelijke verzorging, vagina stomen, blijkt gevaarlijk.
  .
  Krijg gewoon medelijden met Wout.

  1.   

   @Kokkie
   Is humor u vreemd? Blijkbaar!!!

 4.   

  Lol!!! Mijn vrouw ligt in een deuk van het lachen!

 5.   

  Vagina stomen???? Nooit van gehoord. Als dit hetzelfde is als “stomende seks” dan moeten de dames mij maar eventjes bellen. (: (: (: .

 6.   

  Voor de vrouwen tussen ons luister altijd goed wat je vagina te vertellen heeft. Het zit bijna nooit verkeerd ;)

  1.   

   Ik ving net een gesprek op. Ze was al 1,5 uur aan het bellen met haar vriendin en dat ze vanavond weer hoofdpijn heeft.

  2.   

   Dat kalkoenending van jou, zal wel veel te vertellen hebben?.

   1.   

    #metoo

 7.   

  “Foto van vrouw die vagina bedekt ter illustratie.”

  Eigenlijk de leukste zin van vandaag.

 8.   

  Misschien eerst een cursus bij het LOI volgen ” zelfstandig nadenken “alvorens in zo een bad te stappen.

 9.   

  Lijkt me goed voor Silvana Simons en wat boerka dragers.

 10.   

  Misschien is het wel een uitkomst, voor de tarrels van Lao, Beukman en die EU Gifmenger?. Hebben ze eindelijk een schone en frisse reet. dobbernegertjes ook weer gelukkig, want dan kunnen ze tenminste een schone artiesteningang betreden.

 11.   

  Het is weer komkommer tijd.

  1.   

   Eerst stomen en dan komkommer?

 12.   

  Reetridders en vrouwen hebben een geregelde stoming van álle lichaamsopeningen ook hard nodig,vanwege het vele “inkomende”verkeer.
  De hetero man heeft dat niet persé nodig,hij heeft orale reiniging!

  1.   

   @joey
   Maar een orale reiniging (beurt) is alléén veilig bij een adequate en structurele gebitsreiniging!

 13.   

  Op zich wel een handig idee, want als je vrouw lastig begint te worden en gaat lopen zeiken, breng je haar gewoon naar de stomerij.

  1.   

   @marso20:
   ++++++

 14.   

  Een schoon nat washandje wil ook wel eens helpen.

 15.   

  Wanneer gaan ze iets publiceren over mannelijke problemen zoals liesbreuken,
  of nog erger, mannen met prostaat kanker problemen. En dan zijn er veel andere mannen problemen. Helaas is het bekend dat niet alle mannen hebben van wat zij behoren te hebben: vele Een balig mannen kunnen geen nakomelingen verwerken.
  En omdat dit een ellende is voor vele families, omdat er geen nakomelingen zouden komen op de normale manier, gaan de mannen over dat hun vrouw door de meest afgrijselijk medische ingrijpen moeten doorgaat omdat er zal en moet een kind van hun zouden MOETEN komen. Ik wet alles over hoe het nu gaat van de vele eenbalige mannen, die geen nakomelingen kunnen verwerken. Geen probleem hoor. Als jullie mannen geen kind kan normaal verwerken, dan moet je vrouw niet gaan leiden om onder een helse gedoe om uiteindelijk “zwanger” te worden.
  Kortom: wil ik opkomen voor de vele kinderloze mannen en vrouwen echtparen, die van elkaar houden en steunen, en die voor vele jaren samengaan werken om de maatschappij te steunen.

  1.   

   En op een onderwerp van gestoomde pikholsters is dat natuurlijk het perfecte moment.

 16.   

  Ach grote lippen zijn ook nooit weg!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!