Triest: Iraans meisje steekt zichzelf in brand nadat ayatollahs 6 maanden celstraf eisen voor ‘kijken naar voetbal’

Het Iraanse boevenregime heeft er weer een slachtoffer bij: de 29-jarige Sahar, die in een rechtszaak zes maanden cel tegen zich hoorde eisen. Haar fout? Ze was gaan kijken naar een voetbalwedstrijd, en dat is voor vrouwen in Iran ten strengste verboden. Het zou “onzedelijkheid” promoten, en dus staan er strenge straffen bij. Uit wanhoop stak Sahar zichzelf in de fik.

In Iran haat het malafide ayatollahregime vrouwen. Vanuit de grond van hun zwarte harten, ze háten vrouwen. Echt. Iets anders kan ik er echt niet meer van maken na dit trieste bericht over de 29-jarige Sahar. Zij stak zichzelf in brand omdat het wrede Iraanse islamistenregime haar een half jaar wilde opsluiten. Haar “misdaad”? Een voetbalwedstrijd bezoeken:

“An Iranian woman has set herself on fire outside a court in Tehran after being tried for resisting arrest by morality police for trying to enter a football stadium disguised as a male spectator.

According to Rokna news agency, the woman, named only as Sahar, has been taken to a local hospital with life-threatening burns.

A spokesperson for Iran’s judiciary has said the woman “had been engaged in a physical confrontation with security forces in February” after resisting arrest on charges of and insulting police and bad-hejabi, refusing to abide by strict Muslim dress codes.

Ahead of a court hearing on Monday she says she was told by a source that she faces six months in prison. She asked the judge to postpone her trial so she could attend a funeral. When she came out of the building she set herself on fire in front of the usually crowded complex that houses several courts.”

Ze ligt nog op de intensive care met bijzonder ernstige brandwonden: 90% van haar huid is verbrand.

In Nederland lijken niet vele politici zich te bekommeren om wat dit arme jonge meisje is overkomen. Alleen Eric Jensen (provinciaal statenlid namens FVD Noord-Holland) doet van zich spreken. Hij vindt het laffe Nederlandse beleid jegens Iran onverteerbaar: “Voor dít regime boog Sigrid Kaag,” aldus Jensen waarbij hij verwijst naar de verantwoordelijke D66-minister.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Tragisch maar dat is nou eenmaal het cultuur in Iran en ik zou het mezelf niet kunnen opbrengen om daar kritiek op te uiten terwijl wij dikke vriendjes zijn van de koppensnellers in Saudi Arabië die nog duizend keer erger zijn. Zolang we hun als bondgenoot zien is ieder kritiek op de Ayatollas hypocriet

  1. meneer cactus

   je bent knettergek linkse trol

  2. NoDoubt

   Keep on dreaming:
   Terreurdaden deden mij zegevieren en ben een prachtig voorbeeld voor de gelovigen.

   Bukhari: V4B52N220 en Koran 33:21
   Oorlogsverklaring; Verover en islamiseer de [westerse] wereld

   Koran 61:9, 48:28, 9:33
   Moslims zijn superieur aan ongelovigen. Hun kinderen zijn brandhout voor het hellevuur. Migreer naar landen van ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen. Geniet ervan. Allah belooft jullie een grote buit en beschermt jullie op dit rechte pad:

   Koran 22:78, 3:110, 3:10, 8:69, 8:74/75, 9:28, 33:27, 48:20
   Haat, veracht, verneder, vernietig, verwond, vermoord, vermink, verbrand, verraad, martel, mishandel, bevecht, bestraf, bestrijd, onthoofd, terroriseer, chanteer en bekeer de ongelovigen tot de wereld geïslamiseerd is.

   Koran 2:191, 2:193, 2:216, 3:32, 3:112, 3:157, 4:56, 4:74, 4:76, 4:89, 4:171, 5:33, 7:138, 8:12, 8:39, 8:60, 8:65, 9:14/15, 9:29, 9:41, 9:111, 17:18, 22:22, 25:25, 47:4, 48:25, 48:29, 96:13.
   Lieg, bedrieg en span de nuttige ongelovigen voor je karretje om de islam te beschermen en te versterken:

   Koran 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 66:2
   Moslims zijn ongelovigen tot niets verplicht. Sluit geen vriendschappen of verdragen mits je hen ermee belazert. Geloof ongelovigen nooit, het zijn verliezers en bedriegers. Zij haten moslims. Ongelovigen zijn vervloekt en verdoemd.

   Koran 2:6, 2:8, 2:88, 2;121, 3:28, 3:73, 3:118, 3:149, 4:89, 4:144, 5;51. 5;81, 9:7-9, 9:23, 60:1, 60:9, 76:24.

  3. RvdBe

   Anne Sophe heeft gelijk, vrouwen horen geen voetbal te kijken, de keuken daar horen ze!

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    Wat een walgelijk seksistische opmerking. Jij zou je diep moeten schamen

    1. Siemien

     Jij moet je islamitische moffensmoel dichthouden

    2. Deathspank

     Seksistische opmerkingen! Maak je niet druk, het is niet persoonlijk bedoelt.

    3. Mycase

     Nee hoor jij moet je schamen je deugt voor geen meter de keuken is voor jou nog te dichtbij

    4. Bosche draak

     Zegt de schaamteloze snol die alleen maar doet dwarsliggen omdat ze haar perverse deugmanie niet voor zich kan houden.

   2. Deathspank

    @RvdBe: Ik vrees dat het ook niet kan koken!

  4. Willem Bever

   Tragisch das alles wat je kan zeggen.

   Maar opmerkelijk je stelt wel dat dat nou eenmaal de cultuur is.

   En dat is nu geen probleem wel als we het hebben over DE Cultuur in NL die kan je dan maar aan je laars lappen

   Je opmerking verraad dus meten met 2 maten …zo herkenbaar bij de deugmens

  5. Zozo

   Het is weer lachen, gieren en brullen met je debiele uitspraken. Ga zo door (elke dag) dan heb ik altijd wat te lachen met je flauwe kul. Soepkip.

 2. Kristalix

  Barbaren, die vredelievende moslims en de raad van geitenøkers in teheran.

  Opruimen deze terroristen. Heeft al veel te lang geduurd.

   1. Cycle25

    Kolonist

 3. santiago

  Ja, hehe, eigen schuld. Moet je maar geen voetbal kijken.

  1. santiago

   Ze wist dat het niet mocht en dan toch doen.

 4. meneer cactus

  mooie cultuur die islam echt een verrijking voor het westen

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   De moslims die in Nederland zitten zijn vooral afkomstig van de soenitische tak van de islam. Wat mij betreft mogen er gerust wat meer Persiërs deze kant op komen.

   1. santiago

    De sjah van Perzie, dat vond ik wel een aardige man.

   2. meneer cactus

    minder minder minder

   3. Peter Oudshoorn

    Svetlana Schillersdorf geilt op de harde palen van Perzen (Persiërs, hihi). In het verleden kwam ze ook graag bij de Turkse bakker voor lekker brood en een stevige knuppel. Dol is ze er op. Vandaar haar tweede naam, Sopje.

    Svetlana Schillenboer is een geboren ho.er.

    1. merlot

     “Svetlana Schillenboer is een geboren ho.er.”

     T’is een vent.

     Een geboren trol dus.

   4. Siemien

    Jij moet je islamitische moffensmoel houden

   5. Bosche draak

    Zodat je eindelijk weer eens aangeduwd wordt zeker?

    Heb slecht nieuws voor je, varkens zijn hartstikke haram voor ze, dus je zult elders moeten zoeken naar iemand die de spinnenwebben uit je kruis wil stoffen….

 5. Blokkeer-Fries

  Hebben de zelfbenoemde multiculti, diversiteit, vrouwenquota en genderneutrale ayatollahs, al een tevredenheid certificaat ontvangen van de extreem linkse deugstumpers uit Nederland?

  Alleen maar goede bedoelingen…

 6. van Urk

  Het is inderdaad onbegrijpelijk dat Nederlandse functionarissen en diplomaten buigen voor dit soort schurkenstaten. Ook voelen zij zich zeer hoogstaand om op een luie stoel met het boevencircus mee te draaien door samen met de schurkenlanden S.A., China, Iran, Turkije, Turkmenistan, Pakistan, Venezuela, Soedan en Yemen voor te gaan stemmen met VN-resoluties tegen Israel.

  1. I.W.A.B

   De eigenaar van DDS Michael van der Galiën woont in een schurkenland,hij woont in Izmir Turkije
   En heeft een Turkse vrouw

   1. meneer cactus

    vast 1 zonder kopvod dan

   2. Bosche draak

    En?
    Gaat
    I(k).W(il).A(pen).B(affen)
    Nog wat zinnigs melden, of is het IQ al weer op voor de week?

 7. merlot

  “Voor dít regime boog Sigrid Kaag,” aldus Jensen waarbij hij verwijst naar de verantwoordelijke D66-minister.”

  Ik noem haar liever Sigrid Al Qaq.

  Dat weten we over wie we het hebben.

  1. Blokkeer-Fries

   Precies! De 500 miljoen afrikaanse “klimaat” Euro’s wegpissende, vrouwelijk, diversiteits, faal ministeres, die niet weet waar het geld aan besteed is en wat de ROI er van is.

   Moet je eens doen bij een private onderneming. You would be FIRED!
   Gelukkig kunnen vrouwen beter met geld (van iemand anders) omgaan dan mannen.
   Ben benieuwd hoe de genderneutrale beroepsbeledigden het op dit vlak zouden doen.

 8. Tman

  Laten we ons liever drukmaken,hoe te ontsnappen aan de steeds meer dictatoriale trekjes krijgende EU,we hebben op velerlei punten zelf genoeg stront aan de knikker,dan ons druk te maken om beleid waar we sowieso geen invloed op hebben!

 9. Jack Flash

  Dat belooft wat.Het vrouwenvoetbal is hier juist in opmars.

  1. santiago

   Tegen Iran hoeven we voorlopig nog niet te spelen als ik het goed heb begrepen.

 10. C.A.Barstow

  En door zulk vervloekt islamitisch woestijn schorem wordt ons land overspoeld,
  worden door smerige linkse ratten die ons land willen vernietigen met open armen ontvangen.
  Willen wij dat?
  Ja, het blijkt van wel,
  er wordt door heel veel idioten in ons land nog steeds op die linkse ratten bendes gestemd.

 11. Heras

  Ik vind het triest dat zo’n mooie meid zo aan haar einde komt.
  En ASSchillersdorf; jouw antwoord is weerzinwekkend.
  Want dit is niet de cultuur, maar een bedenksel van mannetjes die hun macht niet kwijt willen.

  Daarom roep ik alle emancipatiedames op om naar iran te gaan en daar te strijden voor de rechten van de vrouw. En ook de pleitbezorgers die islamuitingen als vrijheid zien: ga voor een jaartje naar iran. kijken of de vrouwen aldaar VRIJ zijn.

  1. Siemien

   Dan hebben al die geëmancipeerde vrouwtjes toch echt een probleem, de tegenwoordige geëmancipeerde vrouw is volledig doorgeslagen overigens

 12. Siemien

  Dan te bedenken dat ASS, Lao Mezzandra, Beukhol, qwispel, tarrel, tengo, EU dick, en nog een paar van die achterlijken naast het verheerlijken van se* met kinderen, de islam een zéér warm hart toedragen..

 13. Rosasolis

  Er was afgelopen zaterdag wel in Trouw een bericht over het lot van deze vrouw. Hoewel ik geen enkele interesse in voetbal heb, wil ik wel vermelden dat de protesten van de bevolking zo erg is, zodat de Ayatollah’s hebben besloten dat vrouwen in Chador’s gekleed mogen, met begeleiding van hun man of broer, naar een mannelijke voetbal wedstrijd komen, (er zijn in Iran geen vrouwelijke sporten). Hoewel ik geen enkele interesse in voetbal heb, kan je nu voorstellen dat terwijl de temperaturen naar 50 graden stijgen in Iran, dat de mannen op het voetbal veld in typische voetbal kleding hun wedstrijd uitvoeren, en dat de verplichte mannen-begeleiders van de vrouwen, in gewone zomers kleding mogen rond lopen…terwijl hun vrouwen en zusters
  alleen in een zware meters lange zwarte wollen Chador moeten in de tropische warme naar de stadion verschenen om eindelijk voor wat tijdverdrijf in hun zeer beperkte leven mee te maken…te glorie van de geweldige zeer kort-geklede mannen voetbal “helden”. Omdat er te veel arme, ernstige zieke vrouwen zijn die letterlijke sterven in hun Chador kleed ovens, komen er steeds meer vrouwen en mannen op tegen het vreselijk beleid van de Ayatollah’s. Vrouwen willen studeren, om een goede baan en toekomst te krijgen. In Europa, waar zij hopelijk steun kunnen krijgen. Deze vrouwen
  van Perzische afkomt zijn heel intelligent, en spreken goede Engels. En willen niets van het beleid van de Ayatollah’s weten. Iran is een zeer oude land, die Perzie hete voordat de Islam het had overgenomen. De oudste religie van de bevolking van Perzie (Iran),
  is het Zoroaster geloof, die nog steeds bestaat en zeer levendig is in dit oer-oude intelligente bevolking. Hoewel, de Zoroasters, net als de Joden en Christenen in dit zeer achterlijk-gehouden land mogen geen vorderingen in het parlement voorstellen…
  Wat gaat die Ayatollah’s doen, terwijl de extreme temperaturen in Iran blijven stijgen,
  steeds meer jonge vrouwen, wegens hun zeer beperkte leven in hun Chadors dit extreem vorm van leven niet meer kunnen overleveren?! Terwijl de ziekenhuizen in Iran vol zitten met vrouwelijke patienten. Natuurlijk hebben de Ayatollas geen interesse over de dagelijkse duizenden vrouwen die dit nachtmerrie niet
  hebben kunnen overleven…Welke vrouw kan overleven van haar ingepakt leven in een meterslange Chador terwijl het steeds heter wordt, en dat in haar kleine woning geen airco is. Misschien zouden die domme Ayatollah’s eindelijk wakker worden. Jullie zullen al je vrouwelijke fok-dier programma’s om veel meer mannen voor de jihad te produceren, helemaal gaan verliezen. Voor twee grote redenen:
  1. Je kunt onderwijs en vooruitgang van onderwijs van intelligent vrouwen niet tegen houden.
  2. Behalve het feit dat steeds meer vrouwen willen studeren om een goede toekomst te krijgen, hebben te veel arme jonge vrouwen van Iran alleen Een keuze: verlaten dit vreselijk beleid of vroeg uitgehuwelijkt te worden met een oudere man die een aantal vrouwen en kinderen reeds heeft. En dan krijgt hij van zijn nieuwe fok-dier bruidje genoeg mannelijke nakomelingen gedurende vele jaren, voordat zij eindelijk geen nakomelingen meer kan krijgen…als zij zo lang nog steeds in leven blijft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.