Video! Geert Wilders op Prinsjesdag: 'Politiek proces vreet energie, maar ik doe dit voor mijn stemmers!'

Geen categoriesep 17 2019, 19:15
Voor Wilders was het een bijzonder jaar. Dat wat hij al jaren roept bleek toch verdomd waar te zijn. Wilders wordt politiek vervolgd, en dit vreet enorm veel energie. Keer op keer moet hij de bagger van de ambtenarij doorploegen en 'aantonen' aan de rechtbank dat hij politiek wordt vervolgd. Toch lijkt het of het tij zich keert voor Wilders. Hij is nog lang niet klaar om het bijltje er bij neer te leggen!
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1173981532580700160?ref_src=twsrc%5Etfw
Wilders is het zat dat de oppositie steeds met mooie beloftes komt dat er meer geld moet naar de zorg of onderwijs. Volgens Wilders moet er simpelweg meer geld naar de Nederlanders, dit is iets wat Rutte al jaren beloofd maar in de praktijk nog steeds niet is gebeurd.
De burger is er niet op vooruitgegaan, sterker nog ons besteedbaar inkomen daalt alleen maar. Hier moet verandering inkomen, en Wilders onderstreept dit meermaals.
Ook hekelt Wilders de gang van zaken rondom zijn politieke heksenvervolging. Wilders verschijnt in een rechtbank waar normaliter alleen maar de zwaarste criminelen verschijnen, de hele soap is enorm uitputtend voor Wilders. Toch is hij zeker niet van plan om de rem in te drukken. Hij zit niks voor niks met 20 zetels in de Kamer, het volk legt vertrouwen in hem en hij wil dat gaan behartigen.
Als we Wilders moeten geloven is hij er nog lang niet klaar mee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten