We zijn nog niet van hem af! Henk Krol wil door bij 50Plus

Voor de ene is het een verschrikking, voor de ander is het heugelijk nieuws. Henk Krol wil dolgraag nog vier jaar door en weer lijstrekker worden van 50Plus tijdens de aankomende Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Dat wordt dus weer lachen, gieren, brullen geblazen.

Uit stukken voor de aanstaande algemene ledenvergadering blijkt dat Henk Krol door het bestuur van de partij is gevraagd of hij opnieuw de kar zou willen trekken, tijdens de aankomende verkiezingen. Krol is natuurlijk een fanatiekeling en staat niet onwillend tegenover het verzoek. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, het zijn uiteindelijk de leden die de definitieve knoop moeten doorhakken. Dat hoef je Krol uiteraard niet uit te leggen.

“Ik heb altijd aangetoond dat ik me wil inzetten voor deze club en dat wordt blijkbaar gewaardeerd.”

Het is overigens wel de vraag hoelang Krol het slopende bestaan van een politicus kan volhouden. We zouden namelijk bijna vergeten dat de man bijna zeventig jaar oud is. Goedkoop scoren natuurlijk, iemand pakken op z’n leeftijd. Maar het is misschien goed dat de partij al uitkijkt naar een geschikte opvolger, mocht het onverhoopt gebeuren dat Krol ‘omvalt’ tijdens de campagne. Krol zelf lijkt zich dat ook te realiseren.

“Mijn gezondheid moet me niet in de steek laten, maar die is tot nu toe meer dan redelijk. Dus wil ik ervoor gaan. Een echte volksvertegenwoordiger, dat ben ik. En die geraniums? Daar zit ik al achter!”

En ook de partij zelf lijkt het te begrijpen, aangezien Theo Heere de opdracht heeft gekregen om tijdens de samenstelling van de kandidatenlijst ook te kijken wie potentiële vervangers voor Krol zouden kunnen zijn.

Hopelijk beschikt deze kroonprins of kroonprinses over net zoveel zelfspot als ome Henk. Een politicus met een gezonde dosis zelfspot die ook nog zo nu en dan, erg geestig uit de hoek kan komen. Waar zie je ze nog?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  In de socialistische helstaat Nederland doet men tegenwoordig net of het heel normaal is dat politici tussen de 30 en 50 jaar ‘oud’ zijn. Vroeger waren politici oudere wijze mannen.
  Dat was niet voor niets. Die mensen hebben levenservaring, waardoor ze dingen wel nuchter kunnen bekijken.
  Vooral het jongste spul, zoals Klaver en Jetten, verzieken het meest in de politiek.
  Ik zal niet op Henk Krol stemmen, omdat zijn ideeën niet met die van mij overeen komen, maar ik zie toch veel liever Henk Krol in de politiek dan linkse broekjes die de gevolgen van hun waanideeën totaal niet kunnen overzien.

  1. Jumping

   Inderdaad Kleppie.

   Hij moet gewoon het zweitje over nemen, van de boeren en de oudere Nederlanders beschermen, tegen deze Rutteclan.
   Vooral aangaande de diefstal, van het bedrijfspensioen door Rutte (EU).

   Op de barricade met de scootmobiel en de wandelstok.

   Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

   Rutte is er niet voor de Nederlanders, maar zijn interesse gaat alleen richting Brussel, vandaar die EU diefstal van 1600 Miljard Euro.

   Stop met de EU in deze vorm.

   NEXIT.

  2. Joop van Leeuwarden

   Heb je onze zwakbegaafde azijnpisser weer. Als je dit land zo verschrikkelijk vindt, rot dan op man. Nee, wel de vruchtenplukken en tegelijkertijd ons land afzeiken. Oprotten lullo

   1. Jumping

    @JvL.

    Of is het de zoveelste nick van een kok.

    “Nee wel de vruchten plukken”.

    Noem mij die vruchten eens. ??

    Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

    1. Joop Klepzeikert

     @Jumping: Werkschuwe parasieten zoals de trol met meer aliassen dan IQ denken dat iedereen net zoveel graties geld krijgt als hij. Die totaaldebiel kan niet bedenken dat andere mensen WEL werken voor hun geld en dat er ook mensen zijn die dat niet meer in Nederland doen, maar nog wel begaan zijn met hun vaderland.

   2. Joop Klepzeikert

    @Trol met meer aliassen dan IQ: Ga eens werken joh, in plaats van 24/7 zwakzinnig trollen. Zwakzinnig linkse werkschuwe parasiet.

    1. Joop van Leeuwarden

     Heerlijk, die zwakbegaafden die zich zo snel op de kast laten jagen. Maar goed, je bent gestoord of niet. Gezien de reacties van dhr klepzeiker hoeven we hier niet lang over na te denken

     1. Jumping

      @JvL.

      Jumping heeft JvL een vraag gesteld.
      “Noem mij die vruchten eens”.?

      Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 2. Watcher

  ” linkse broekjes die de gevolgen van hun waanideeën totaal niet kunnen overzien.”

  Arme Joop heeft last van waanbeelden..

 3. Parajack

  We raken die OH kennelijk nooit kwijt. Gelukkig hebben we weinig last van hem, hij doet geen vlieg kwaad, maar iets te betekenen in de 2e Kamer heeft hij niet.

 4. Dollaert

  Henk Krol met zijn 50 plus. Sluit je toch aan bij de PVV of FVD en zorg , dat die 65 jaar AOW er weer komt. In andere landen van de zo “geprezen” EU is de AOW leeftijd veel lager. Hier in NL opgehoogt dankzij Merkel CDU met haar “wir schaffen das” Deutschland.
  Ik dacht, dat we bevrijdt waren in 1945 , maar dat is kennelijk niet zo. Deutschland geeft weer de maat aan en wij onder leiding van dirigent kartel onder leiding van nu ( Marc Rutte) spelen op de maat mee. Tsja..het kan verkeren..Wordt wakker Nederland! NEXIT !

 5. Sharktyricon

  Henk krol, waarschijnlijk kan hij hier nog wat extra centjes meepikken. Grappig dat hij liever wordt gezien dan linkse politici omdat de heer krol toch een redelijk spoor van oplichterij heeft achtergelaten. Meneer is duidelijk meer voor verrijking van zichzelf dan voor de ‘arme’ ouderen. Maar goed als hij het hier en daar opneemt voor fvd is hij hier een held. Heerlijk die objectieve kijk.
  Bij de 50plus partij is er waarschijnlijk geen beter uithangbord dan onze “charmante oplichter” en als je bij een partij toch zo verlegen zit om een gezicht dat je deze man continue moet vragen terug te komen, zou ik toch eens gaan nadenken over je bestaansrecht

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.