Kijk dan! GroenLinks-raadslid Amsterdam tijdens Schiphol-demo 'bestuurlijk verplaatst' door Koninklijke Marechaussee

Geen categoriedec 14 2019, 17:00
Schiphol is vandaag het tafereel van geconstrueerde demonstraties door Greenpeace en Extinction Rebellion. De Koninklijke Marechaussee is vrijwel voltallig aanwezig om de orde te handhaven. Behalve de gesubsidieerde demonstranten van Greenpeace was een Amsterdams Gemeenteraadslid van GroenLinks aanwezig die werd afgevoerd door agenten.
Op de bovenstaande beelden is te zien hoe GroenLinks-raadslid Imane Nadif van Schiphol wordt afgevoerd door agenten van de Koninklijke Marechaussee. Het raadslid was aanwezig bij de zogeheten 'klimaatdemonstratie' of 'protestival' van Greenpeace en Extinction Rebellion. Greenpeace ontvangt vanuit de Rijksoverheid flinke subsidies. De laatste organisatie wordt hoogstwaarschijnlijk door meestersspeculant George Soros gefinancierd.
Het is best opmerkelijk dat een organisatie als Greenpeace subsidie ontvangt, vervolgens demonstreert op Schiphol en daarna wordt geconfronteerd met een andere groep mensen die óók al subsidie ontvangen, namelijk de agenten van de Koninklijke Marechaussee. Zogezegd kijken we dus naar beelden van een 'geconstrueerde demonstratie'. waar demonstranten op subsidiebasis Nederlandse infrastructuur platleggen en vervolgens door overheidsagenten worden verwijderd die ook door de staat worden betaald. Wat u dus eigenlijk ziet is "gesubsidieerde demonstranten verwijderd door gesubsidieerde agenten".
Ik kan vrij weinig bedenken dat meer bizar is dan dit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten