Bizar! FvD steunt Omgevingswet van Klimaatkoningin Veldhoven: ‘plaatsing windmolens en zonneweides vergemakkelijkt’

Aan het stemgedrag van Forum voor Democratie – en ook de PVV – is soms geen touw aan te knopen. Zowel het Forum als de PVV steunen de zogeheten Omgevingswet, wanneer deze wet in 2021 in werking treedt, wordt het faciliteren en plaatsen van de klimaathobbies van onze Groene Khmer een stuk eenvoudiger. Zowel de PVV als FvD steunen deze idioterie! 

Otten complimenteert Klimaatkoningin Stientje van Veldhoven terecht, ze heeft als een professionele lobbyist zelfs de ‘grootste van vijanden van de klimaatlobby’ weten te overtuigen om mee stemmen in het nieuwe voorstel.

De Omgevingswet klinkt op papier erg veelbelovend, een vereenvoudiging van het bestaande stelsel van wetgeving rondom onze leefomgeving. Minder regels, minder overheidsbemoeienis,  klinkt als muziek in de oren. Maar de fractie van GO heeft zijn huiswerk gedaan. Want wanneer de Omgevingswet van kracht gaat, betekent dit ook dat het veel eenvoudiger wordt om gigantische windmolenparken en zonneweides aan te leggen.

Hoezo stemmen partijen als Forum en de PVV hier dan mee in? Hebben zij hun huiswerk niet gedaan? Of vaart de FvD-fractie – en de PVV-fractie – een andere koers in de Eerste Kamer? Ook de ‘huisadvocaat‘ van het Forum is abject tegen de Omgevingswet. Waarom stemt de fractie dan voor?

Het wordt dat Baudet-apologeten erkennen dat Groep Otten haar zaakjes goed in orde hebben. En in hoeverre zij kunnen – ze hebben helaas geen recht van initiatief in de Eerste Kamer – zetten zij zich met man en macht in voor concrete en realistische voorstellen.

Een realistisch en liberaal geluid dat Nederland al jaren niet meer heeft gehoord keert terug op het Binnenhof. Groep Otten is een verademing voor de liberale kiezer!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Vishengel

  Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Henk Otten.

  1. EU kok

   Beter door Otten dan door Awi Cohen van een buitenlandse politieke partij.

   1. Vishengel

    EU kok?

    1. Fonz

     EU kokje?

   2. Hard

    EU kok?

  2. Kretoloog

   De partij van Henk Otten gaat als een speer. Sinds de oprichting kent GO een groei van 100%. Waren er eerst 3 leden, nu zijn het er al 6!!

 2. Lefty

  PVV en FvD zijn de weg allang kwijt. Ze zullen water bij de wijn moeten doen willen ze series genomen worden.

  1. Op Koers

   De clown Baudet zal er wel voor zorgen dat het “serieus genomen worden” wel naar beneden wordt bijgesteld. Geef hem wat lavendel en toneelruimte. Het buitenland lacht zich een koliek in maag en darmen.

   1. Hard

    Wesley Op Koers Grote Trek Grote Bek?

   2. Pronounce

    Welk buitenland, Rien? Geef eens een voorbeeld?

  2. nu ik

   Onze linkse clown denkt dat de PVV water bij de wijn moet doen terwijl 80% van Nederland wil dat we stoppen met massa migratie.

   stem sociaal , stem PVV

 3. Baron von Munchhausen

  Heeft DDS bot gevangen bij FvD?
  Sinds enige tijd alles anti FvD!
  Heeft Roos een huppeltruttende bakfietsende en constant klaarkomende tante, bij het zien van foto eikel Goeroe Klaver, aan de haak geslagen?

 4. Kretoloog

  Bart snapt het nog niet zo goed hoe het werkt in de politiek. Geen punt, hij is nog jong (student) en de wijsheid komt wel met de jaren (en de ervaring ook).

  De Omgevingswet is een verzamelwet waarin alle zaken rond ruimtelijke ordening, landbouw, natuur en milieu worden geregeld. Natuurlijk zijn er mindere kanten, maar overall is het een prima wet die leidt tot vereenvoudiging voor burgers en bedrijven. Die afweging zullen FvD en PVV vast ook gemaakt hebben. Vandaar hun instemming (vermoed ik, want ik ben niet bij hun fractiebesprekingen geweest 🙂 ).

  1. Racerfirst

   Voor jou zal t best een goeie wet zijn!
   Voor mij is wet er weer 1 teveel EN klimaat=natuur en daar heb ik niks mee!
   Je mag er vaak niet eens komen en Ned. natuur is toch niet meer autenthiek!
   Lekker plantjes in museum en de rest affikken die natura gebieden!

 5. Lex

  Kijk dit zijn nu van die punten waarom ik niet op FVD zal gaan stemmen maar op de PVV.

  1. Blitzkrieg

   Lex :
   Uit het artikel :
   Quote : “Aan het stemgedrag van Forum voor Democratie – en ook de PVV – is soms geen touw aan te knopen.”

 6. nu ik

  baudet doet nu al mee met het partijkartel.

  stem sociaal , stem PVV

 7. kees cup

  best wel een mooi artikel.
  Otten is dan wel minder welbespraakt dan Baudet maar ook wat minder ”elitair intellectueel” dat laatste vind ik een plus voor Otten.
  Zelf heb ik geen voorkeur tussen fvd of go, maar go heeft m.i zeker bestaansrecht, alleen jammer dat ze voor een deel in dezelfde vijver zitten te vissen.

 8. Bullshit15

  Otten is een dief die pakt nu alles aan om fvd in PVV slecht te maken na mijn zegen heeft i maar mijn stem krijgt i niet in dat DDS hier aan mee werkt om die dief een podium te geven valt mij tegen
  Stem fvd of PVV UIT de eu

 9. Racerfirst

  Onbegrijpelijk kiezersbedrog!
  Waar moet ik op stemmen als je tegen ranpzalige, krankzinnige klimaat wetten bent? Otten? Ja leuk alsof die 75 zetels gaat krijgen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.