Linkse flut-columniste Natasha Gerson schrijft: ‘Joden die op Forum stemmen zijn gek’!

Het is een best interessante vraag: waar haalt men toch al die Deugjournalisten vandaan? De ene probeert nog erger te deugen dan de ander. Nu is er weer een Groene Amsterdammer journalist die een column heeft geschreven hoe joodse mensen niet goed snik zijn als ze op Forum stemmen. Want: fascisme etc. Worden deze mensen niet moe van zichzelf?

Buitenhof-affaire is nog nauwelijks weggezakt of de volgende aasgier probeert haar ‘moment of fame’ te claimen door een bepaalde groep in de samenleving weg te zetten als infantiel. Zo gaat dus klaarblijkelijk. Joden zouden niet op Forum voor Democratie mogen stemmen. Is dat dus ook weer duidelijk…

Er schijnen Joden te zijn die op Forum voor Democratie (FvD) stemmen. Want Thierry is góed voor de Joden, menen deze schlemielen. Thierry staat vierkant achter Israël! Thierry heeft een verloofde die wel eens Joods zou kunnen zijn! Dat is het bewijs dat Thierry geen antisemiet is! En Thierry is wel tegen de islam en wil een stop op immigratie! Dus yay, whoop whoop Thierry, lieve Thierry! Maar nee. Thierry is een fascist.

Het gebruikelijke stokpaardje wordt weer gebruikt. Thierry Baudet zou een fascist zijn, weliswaar wel een fascist die meer burgerlijk inspraak nastreeft en eigenlijk de politieke macht in Den Haag wil ‘breken’. Vrij bijzonder voor een ‘fascist’.

Ligt je hart toch evenzeer bij Nederland en Europa als bij Israël, en vind je aliya maken meer iets dat uit spirituele behoefte zou moeten voortkomen dan uit noodzaak, dan ben je niet goed snik als je op de FVD stemt.

Gerson weet het voor elkaar te krijgen om een nog groter prul-artikel te produceren dan Rutger Bregman. Daarvoor chapeau!

Helaas klopt er inhoudelijk helemaal niks van. De joodse gemeenschap weet gelukkig dat er helemaal niks mis is met Forum voor Democratie. Wie dit niet gelooft? Kijk maar naar het stemgedrag van Forum!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Rogerio

  Dom wijf bij een linkse zieltogende krant? Gewoon negeren!

 2. Mikael Blomkvist

  Joden die zich aangetrokken voelen tot het racisme van Baudet realiseren zich wellicht onvoldoende dat antisemitisme een vorm van racisme is. Racisme is een geesteshouding. De doelgroep van vervolging en discriminatie kan verschillen maar je hebt met dezelfde zieke mentaliteit te maken.

  1. Seneca

   @blomkvist
   u weet hier zoveel van, dat ook u ongetwijfeld, een typisch linkse anti joodse mentaliteit heeft. mag hoor, niets op tegen. echter projecteert u uw vuige gevoelens niet op de heer Baudet. u liegt – allemaal voor de linkse zaak waar u zo heilig in gelooft – dat het gedrukt staat.

  2. omniscius

   Baudet en Forum staan niet voor racisme ook niet voor fascisme.
   Vaak dit roepen maakt het nog niet waar. Stelletje papegaaien.

   Nee, laten we eens kijken wat de types van de PvdA en D66 allemaal voor goeds gebracht hebben voor Israël en de Joodse medemens. Neem nou een type als Gretta Duisenberg, of de door D66 gedomineerde delegatie van Nederland bij de VN, waarbij telkens Israël eenzijdig veroordeeld wordt tot van alles en nog wat. Welke partijen kiezen keer op keer kant van de Palestijnen, ondanks het geweld van Hamas dat allemaal prima is blijkbaar.

   Kijk eens op dinsdagavond naar Opsporing Verzocht. Profileren van misdaad mag niet?
   Nou, de standaard misdadiger is tegenwoordig: mannelijk, licht getint, 18-25jr, slank, donker krullend haar en pratend met een Noordafrikaans accent, erg agressief en zwaaiend met een mes op pistool, opererend in groepen van minstens 3 en meestal rijdend op een scooter.

   Rara, wie zijn dat?

   1. Canta

    @omniscius

    Je haalt wat dingen door elkaar.
    Een antisemiet heeft een hekel aan joden, puur om het feit dat hij jood is.
    Kritiek op de regering van Israël is kritiek op wat deze doet en heeft niets te maken met het jood zijn.

  3. Stiek

   Brenda Kawana Graatsma Blomkvist?

  4. Racerfirst

   Als de gevolgen van uw demonisering en valselijke SMAAD niet zo erg waren, is het lachwekkend hoe BANG (erg/extreem) links is van FVD!
   Na 2 jaar kwam voor Links eindelijk die opening in de vorm van tweet om Baudet te kunnen framen en bashen om hem in een hoek te zetten om zijn zetel opmars tw stuiten!
   Maar dat daar gelaten, UW mening is valselijke SMAAD en LASTER naar alle kiezers van FVD een aanzienlijk aantal mensen die u niet kent, vindt u RACIST en/of ANTI-SEMITIST!
   Dat is DISCRIMINATIE, u bent dus STRAFBAAR!!!

  5. Racerfirst

   BLomkvist: U vindt FVD en stemmers RACIST!
   U DISCRIMINEERT=STRAFBAAR!

 3. Seneca

  mevrouw Natasha Gerson heeft, gezien haar naam, joodse wortels. helaas behoort mevrouw Gerson tot dat groepje deugende Joden, die verenigd in EAJG (een ander joods geluid) nog geloven in het sprookje dat anti joodse figuren rechts zouden zijn. mevrouw vergeet dat de slachtingen van Joden reeds 20 eeuwen – indien niet langer – plaats vinden. de grootste slachting vond, zoals mevrouw Gerson bijzonder goed weet, plaats omstreeks halverwege de vorige eeuw. het was wel een linkse stroming die dit op haar geweten heeft. overigens de socialisten die zich ‘Democraat’ noemen, kunnen er ook wat van. enkelen: de heren Asscher, Cohen, H. de Winter, Heertje en Bromet. dat zijn Joden met een onmeetbare zelfhaat, schaamte dat men Jood is en angst dat een – zo mogelijk – meer verschrikkelijke slachting voor de deur staat. de heer Job Cohen heeft zich door de heer van Boxtel (directie NS) zo laten gebruiken, dat vele nazaten/(klein)kinderen van afgeslachte Joden, door voornoemde heer Cohen zo bedonderd zijn, dat is met geen pen te beschrijven. overigens als mevrouw Gerson zo pro Europa is (zoals zij zelf schrijft) dan is het misschien nuttig eens de EU politiek t.o.v. Israël te bestuderen. de EU profileert zich, in de VN, Unesco en aanverwante organisaties, als belager van de enige staat waar Joden – zonder angst – hun Jood zijn kunnen uiten. Brussel heeft de Joden, de Holocaust nooit vergeven en beschouwt Israël- net zoals zij de Jood beschouwt – als individu dat men kan behandelen zoals men wenst.

  1. Mar

   @Seneca

   Heeft u joodse wortels?

   1. Seneca

    @mar
    indien dat zo zou zijn, verandert dat iets aan uw oordeel?

    1. Mar

     @Seneca

     Ik betwijfel of alle joden werkelijk zitten te wachten op mensen die het zogenaamd voor ze opnemen maar ze feitelijk misbruiken om te slaan naar een ander.

     1. CLoVis

      Zoals links altijd met immigranten doet bijvoorbeeld?

     2. Fortiori

      @Mar, Ik heb het van een Jood die mij vertelde extra alert te zijn op de mens die hem “zijn vriend” noemt. Over mijn vijand waak ik zelf.
      Dat heb ik goed in mijn oren geknoopt.

     3. Seneca

      @mar
      hoe weet u dat? heeft u zoveel joodse ‘vrienden’ die u dat vertellen? hoe komt het dat 75 jaar na de grootste Joden slachting ooit, de Jood niet voor zijn Jood zijn kan uitkomen? indien u joodse wortels heeft, dan zou ik mij prepareren voor een snel vertrek naar Israël want u heeft dan in dit werelddeel, niet veel meer te verwachten. maar dat wist u al van uw joodse ‘vrienden’, vooral die lieden die bij EAJG zijn aangesloten; om maar te deugen voor die lieden, die al dan niet heimelijk, Joden verachten. dat soort Joden zijn het kenmerk Jood niet waardig.

     4. Mar

      @Seneca

      Hoe weet u dat? Bent u zelf joods? Heeft u veel joodse vrienden?

      Of wel, wie bent u om te mogen oordelen hoe een jood zich dient te gedragen en als deze dit niet naar uw goedkeuren doet, hem/haar een foute jood te noemen?

  2. Mikael Blomkvist

   Brussel heeft de Joden, de Holocaust nooit vergeven en beschouwt Israël- net zoals zij de Jood beschouwt – als individu dat men kan behandelen zoals men wenst.
   ____________________________________________________________

   Verbijsterend.

   1. Seneca

    @blomkvist
    helemaal mee eens, verbijsterend! ik ben blij dat je het met mij eens bent.

   2. Stiek

    Brenda Kawana Graatsma Blomkvist, mede mogelijk gemaakt door Seneca!

  3. JFU

   Niets aan toe te voegen…geweldig.!

  4. natashagerson

   Anderen op hoge toon van leugens betichten en dan maar wat aanfabuleren. Waar haalt anoniem lafbekje ‘Seneca’ vandaan dat ik lid ben van EAJG? Dat is niet het geval, dit ben ik ook nooit geweest en ik sta niet achter hun zienswijze.

 4. Hendrie1963

  Hahahaha. Weer zo’n zieke geest van links. Die linkse niets zeggende arrogante verstandloze racisten schijten zich allemaal in de broek omdat de FvD en de PVV de grootste worden. Ze kunnen beter allemaal de koffers gaan inpakken en dan samen met de asielzoekers de boot nemen. Samen uit samen thuis.

 5. Mar

  Het artikel staat op jonet. Wat is dit voor site: Jonet.nl is het online platform voor iedereen met een Joodse achtergrond en voor niet-Joden met interesse in het Nederlandse Jodendom en de Joodse wereld op zich.

  Meer te lezen op h**ps://jonet.nl/over-jonet/

  Over de columniste van jonet:

  Natasha Gerson (Balkbrug, 1969) is schrijfster, journaliste, researcher en vertaler. Ze heeft een seculiere Joodse achtergrond.

  Ze schrijft trouwens al jaren niet meer voor Groene Amsterdammer.

 6. Bullshit16

  Weer zo’n nep journaliste die door Brussel betaalt word zeker ja mensen daar hebben ze ons geld ook voor nodig

  1. Freewheeler

   Jan Roos zaagt de media omver!
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=HuEFHdmZess

 7. Rompui

  Aan haar neus te zien is ze zelf ook fatsoenlijk joods .

 8. Duckday

  Dom stom persoon die de boel ophits Trekt zeker subsidie in dat maffe Amsterdam racisme is een tover woord geworden in dit land Steeds meer doorgedraaide personen gebruiken het om in de media te komen! En MENSEN die er echt hinder van zouden hebben hoor je niet.

 9. crimson1960

  Het zal nog veel erger worden. Die linkse griezels blijven ons belagen, ons normaal denkende mensen dan he. Maar je kunt het ook zo zien we komen dichterbij en we zijn aan het winnen.

 10. FJ

  Dat trutje is zeker vergeten, dat links de Palestijnen bevoordelen t.o.v. Israël en ook in Nederlandse de islam omhelzen, terwijl deze zeer antisemitisch is.

  Dus verbeter de wereld, waar blijft dit soort commentaar op LINKS, die fascisten.

  1. Fortiori

   U hebt niets met Joden en de Palestijnen kunnen u ook geen moer schelen.

 11. NoDoubt

  De linkse politiek heeft helemaal niets op met Joden. Wel beschermen ze voortdurend moslims. Nu wel Moham staat bekend om zijn geweld en geen respect voor de medemens en het Europese gedachtegoed gaat meer naar het leven van Jesus. Links houdt het dus bij IS want die vertegenwoordigt het gedachtegoed van Moham. En dus einde van een beschaving.

  1. Ab Infinitum

   Rechts evenmin. Joden worden getolereerd tot een bepaalde hoogte. Echter ze mogen niet te “slim” zijn. Grote zakelijke successen zijn niet wenselijk voor hun populariteit. Ook rijkdom wordt ze niet in dank afgenomen.

   1. Bullshit16

    Ab
    Ik heb liever 100000 jooden
    Dan 10000 moslims nu jij weer wijsneus

    1. Ron

     Joden werken hard, zijn vaak rijk inderdaad, plegen geen geweld tegen ons en onze naasten, zijn netjes opgevoed kortom heb je geen last van.
     Dat zijn pas een paar verschillen met moslims.

     1. Ab Infinitum

      Dit is niet waar het om gaat. Echte vrienden blijven vrienden. Maar als de een meer succes heeft dan de ander, wordt de vriendschap op de proef gesteld. Als het om rijkdom gaat kun je beter geen Jood zijn. George Soros weet er alles van.

     2. Ron

      Dat is het wel waar het om gaat.
      Want als jij zegt waar is dan is de haat op joden dus puur omdat ze hun best doen en zakelijk instinct hebben.
      Dat als ze het eerlijk hebben verdiend gun ik het ze, maar dat is blijkbaar het knelpunt bij links, een ander niets gunnen.

    2. Seneca

     @bullshit
     die waren er! maar die zijn nagenoeg allemaal vermoord. met dank aan de NS, de Nederlandse overheden en figuren op dit forum zoals o.a. mar die denkt dat Joden ‘dankbaar’ moeten zijn om in dit land te wonen en op hun knieën gaan omdat ene Rutte, 75 jaar na afloop, eindelijk eens verontschuldigingen aanbood. heel deugend NL viel in zwijm omdat dit gebeurde. uiteraard gepaard aan kreten van bijval. om over de oranjes maar te zwijgen. die kijken een keer per jaar gepast ernstig en dan is het weer: kassa!

     1. Ron

      Seneca jij geeft aan dat Joden dankbaar moeten zijn volgens Mar.

      Dat is het probleem juist Joden zijn dankbaar, zijn niet lastig in omgang en vakken andere niet lastig. Dus dan is het bij de deugers niet goed.
      De deugers willen lastpakken die alles verzieken, kunnen ze er dan 1 op 1000 “redden” dan presenteren ze het als een groot succes in zich zelf beter te voelen en tegen kennissen te kunnen zeggen hoe goed ze zijn. Maar intussen breken ze alles af.
      Hetzelfde als dat alle draagbalken in een huis rot zijn en het huis op instorten staat, dan vervangen deze lui die ene draagbalk die het minst rot is en het minst bijdraagt aan e constructie.
      Dan zijn ze supertrots op zichzelf en stort het huis dan toch in dan ligt het aan een andere oorzaak volgens hun.
      Links is niet in staat om fatsoenlijk te denken lijkt het wel.

     2. Mar

      @Ron

      Seneca is in de war. Nergens heb ik geschreven dat joden dankbaar moeten zijn om in dit land te wonen.

      Seneca heeft moeite met lezen of leest soms helemaal niet en slaat gewoon aan op een naam, niet op wat er geschreven wordt. Dat vult Seneca zelf in.

 12. Paardenmiddel

  Forum en pvv zijn pro joods.
  Pvda, gl en d66 zijn pro palestijns. Dat zie je aan de steun voor hamas en de zijnen.
  Daarom, kijk naar de geschiedenis en herken de echte vijand.

 13. Brenda Welsh

  Het is best een ‘ondeugende’ foto van Thierry met keppeltje. Hij weet de media te bespelen.

  1. Stiek

   Mikael Brenda Wesley Blomkvist?

 14. Mikael Blomkvist

  Dat Baudet wel degelijk een racist is met griezelige omvolkings-complottheorieën wordt helder onderbouwd in bijgaand artikel: h*tps://chrisklomp.nl/thierry-baudet-gelooft-wel-degelijk-in-omvolking/

  1. Stiek

   Brenda Wesley Blomkvist?

  2. Rammstein

   Ouwe koek die al tientallen malen uitgekauwd werd, voor u op een rijtje gezet door de linksaanbidder en AD-loonslaaf Chris K. Een artikel geheel passend bij het fictieve personage Mikael B. Kawana.

   1. Mikael Blomkvist

    Wat u met B. Kawana bedoelt doorgrond ik niet maar stel wel vast dat u kennelijk geen mogelijkheden tot inhoudelijke weerlegging van de analyse van Klomp ziet.

    Dat is natuurlijk ook niet eenvoudig. Het is nogal feitelijk.

    1. Rammstein

     Mikael Brouwenstein weet niet ‘ouwe, opgewarmde en uitgekauwde koek’ betekent. Herkenbaar, want onder al zijn 23 nicks is hij nimmer een hoogvlieger in het debat gebleken.

     Het trollen gaat gewoon door. Vanaf nu negeer ik je weer, psycho.

    2. Stiek

     Brenda Kawana Blomkvist?

  3. Seneca

   @blomkvist
   de heer Baudet gelooft in feiten. u gelooft in sprookjes. als het sprookje u niet bevalt, kijkt u naar de andere kant en denkt daarmee Christus te volgen omdat die ooit iets gezegd zou hebben over ‘de andere wang toekeren’. gezien uw reacties, denk ik dat u woonachtig bent in 020 en een bezoldigd ambtenaar van deze stad; d66 of aanverwante partij stemmend, vermoedelijk een rol in het bestuur van deze of andere politieke partij spelend; denkend dat als men maar telkens hetzelfde probeert er uiteindelijk een ander resultaat zal volgen. dus niet! wordt eens wakker man, wij leven in 2020 en overal ter wereld zijn de diverse overheden er in geslaagd om het volk (in uw optiek een vies woord) voor een groot deel de vrijheid te ontnemen. ook streeft men ernaar om het resterende stukje vrijheid, het volk, te ontnemen. denk er wel om: als in de niet al te verre toekomst, alle vrijheid is – o.a. door lieden zoals uzelf bent – ontnomen, dan zullen uw kinderen u vervloeken. overigens, de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat 90% van de NLse bevolking haar hersens niet gebruikt en dat dus de reden is dat VVD, CDA, D66, GL, CU, PvdD, PvdA en noem maar op, kunnen doen en laten wat zij willen. edoch mocht het volk echt ‘wakker worden’, berg u dan want al die lieden van voornoemde politieke partijen met hun meelopers, zullen gelyncht worden en eerlijk gezegd, ik zal er geen traan om laten. overigens vraag ik mij af of u wel nagedacht heeft over het Couwenhoven-Kalergi plan! u weet toch dat dit de oorsprong van de ‘omvolking’ is en dat de vervloekte EU een prijs met de gelijknamige naam heeft ingesteld om die uit te reiken aan hen, die zich het meest voor deze ‘omvolking’ hebben ingezet. uiteraard heeft mevrouw Merkel deze prijs ontvangen door haar ‘wir schaffen dasz’ project. een goed verstaander…

   1. Stiek

    @Seneca: Iedere serieuze reactie aan het adres van Brenda Kawana Blomkvist is vergeefse moeite, die slijmzeug leeft op azijn en is duizenden keren geband.

 15. RvdBe

  Ook de gewone christen heeft meer baat bij de PVV of FVD dan bij hun gevestigde christen partijen die het dun door de broek loopt voor de moslimfacsisten.

 16. mr.dr.M.J.Burdorf@protonmail.com

  linkse zieltogende krant… hopelijk laatste editie.

 17. Rosasolis

  Baudet is niets meer dan een copy-cat die alles wil doen om leden te lokken.
  Trump en familie steunt Israel, dus Baudet neemt zijn voorbeeld over. Dus omdat hij Israel zou steunen, zou hij een hero zijn, en absoluut geen racist. Maar hij heeft duidelijk verklaard dat de Marokkanen en andere moslims uit Nederland gezet moeten worden.
  Zoals de moslims in Israel weinig rechten hebben, en christenen alleen basis rechten, moet het zo in Nederland gaan worden. Dit is misbruik van bevolkingsgroepen — in voordeel van de ene groep, en in het nadeel van andere groepen…alleen voor politieke
  doelen! Dat is inderdaad racistisch. Israel is nu de tweede, vroegere apartheid Zuid-Afrika geworden. Terwijl de joodse nederzettingen uitbreiden en steeds meer Palestijnse gebieden in beslag worden genomen, groeit de armoede onder deze arme, kansloze niet-joden. Terwijl steeds meer rijke Amerikaanse joden naar Israel emigreren.
  Je mag geen enkele kritiek op het beleid van Nethanyahu hebben, anders krijg je
  een etiket “antisemiet” opgeplakt.

 18. ReneR

  Als Jood, zou ik dus direct op FVD stemmen. Want als dit soort linkse en slinkse gedrochten deze uitspraken doen, weet je meteen zeker dat je de goede keizer al had gemaakt . stem FVD

 19. harte385

  Dat krijg je van al slechte journalistieke opleidingen, ze weten niet wat de waarheid en hebben nooit geleerd zelf te denken, dus verdraaien ze alles om zich zelf op een standbeeld te zetten nu bij mij ben je er al af ge plettert

 20. Kleurloze Politiek

  Nou mijn joodse vrienden zeggen zelf dat het joods volk niet tot het blanke ras hoort..
  Ze zeggen zelf dat het midden oosten geen blanke ras kent..
  Sterker nog die voelde zich beledigd

  En daar hebben ze gelijk in..
  Mensen uit het Midden-Oosten stammen van Aramese volk dat is nog voor Profeet Mozes

  En door de eeuwen heen
  Is daar het Hebreeuws Perzische ( Farzis ) en Arabische uit ontstaan..
  Ik ben zelf marokkaans maar ik versta redelijk Hebreeuws omdat er veel Arabische worden in voorkomen..
  En anders om verstaan mijn vrienden mij ook redelijk als ik Algemeen beschaafd Arabisch spreek.

 21. Racerfirst

  Fvd die sceptisch is over emigratie of( links zegt liever) vluchtelingen wordt in racistische hoek (of erger) gezet!
  Prima!
  Maar waarom stemmen we straks toch massaal op Fvd?
  Vandaag onderneemster met winkel na 2 x overval geeft haar zaak op en gaat met 1,5 ton schuld de sanering en bijstand in!
  Welke linkse of coalitie held helpt deze vrouw? Of 1/4 deel van nederlanders met schulden? Oh, Halsema heeft nog geld te veel in kas voor cursussen voor illegalen?
  Om maar te zwijgen over wat we met de zielige overvallers gaan doen?

 22. Sharktyricon

  Onze “niet fascistische” Thierry is anders wel geregeld gespot of ontvangt steun van zeer fascistische dan wel anti semitistische groeperingen of personen. Als dit openlijk gebeurde zou je nog kunnen zeggen goh dit zou een poging tot discussie kunnen zijn, maar dit gebeurde juist in het geniep waardoor je des te meer denkt dat ’t onuitgesproken sympathieën gaat. Meneer baudet weet ook dondersgoed waar hij mee bezig is en zorgt dat hij overal bij kan zeggen “daar was ik me niet van bewust” of wij kennen niet alle leden. Echter neemt hij nooit een duidelijk standpunt in dat fvd niet sympathiseerd met extreem rechts en daar ook geen steun van wil en hun denkwijze veroordeelt. Logisch ook want een deel van zijn kiezers komt uit die hoek.
  Wat de joodse stemmers misschien niet beseffen is dat extreem rechts sws minder rond het anti semitisme bezig is en meer rond de immigratie van de moslimgemeenschap, dit houd echter niet in dat de anti semitistische gevoelens nog wel levend zijn, getuige de complottheorieeen rond om George soros

 23. Rud56

  Dat wijf is compleet gestoord, rijp voor een gesloten inrichting!
  Maar ja, dit is Nederland en zij mag zich journalist noemen … dieper zakken kunnen we niet met zulke zwakzinnigen!

 24. P. Breetveld

  Wordt allemaal zo goedkoop. We weten dat de deugers liever niets zelf willen doen, anderen moeten hun stokpaardjes berijden. We weten allemaal dat de deugers doodsbang zijn voor moslims enz. We weten allemaal dat deugers hun eigen belang het belang van de rest vinden. We weten allemaal dat deugers weinig tot geen argumenten hebben om hun lukraak beschuldigingen te onderbouwen en te verklaren. We weten allemaal dat deugers graag gebruik maken van moeilijke fantasie taal in een poging hun nep en pretstudie intellect en niveau ver boven het plebs te laten uitsteken. Dan maar een facist. Zie je het gedrag en opstelling van bepaalde allochtonen naar westerse mensen toe, dan ben ik dolblij met het predikaat “ Racist” want ik pik dat niet. Van niemand niet. Punt uit. Gewoon normaal doen tegen je medemens en benaderen met respect. Is dat teveel gevraagd, kan diegene erin zakken. Geen stroopsmeerderij en geslijm om toch maar lief te worden gevonden.

 25. P.Sisterons

  Het beste wat Joden kunnen doen is op Forum voor Democratie of PVV stemmen.
  De linkse partijen zijn voornamelijk antisemieten. Veel familieleden van mijn moeder zijn dankzij de opa van Lodewijk Asscher en de opa van Mark Rutte in vernietigingskampen terecht gekomen. En kijk naar de dementerende Dries van Agt en pallineukster Al Kak.
  Allemaal tegen de enige democratie in het midden-oosten.

  1. CZ

   “Het beste wat Joden kunnen doen…”

   Ik denk dat er niet meer zoveel joden zijn P. het klimaat voor onze joodse medemens wordt met de dag zuurder, het aantal jodenhaters neemt immers toe!

 26. Rud56

  Dat geschifte wijf is dus het resultaat van de linkse indoctrinatie die wijd verspreid wordt op scholen en universiteiten. Alom heersende gekte anno 2020.

 27. P.Sisterons

  @CZ Eurofielen blijven vasthouden aan hun eigen gelijk. Kijk naar de manier hoe een tegenstander gewoon uit de weg geruimd wordt. Dit is Nederland. Iedereen weet wie het bekokstoofd heeft maar zwijgt. Kijk naar de MH17. Onderste steen? Daar kunnen we nog lang op wachten. Als dat bekend zou worden, breekt er meer uit dan een virus.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.