Wow! Politie valt huis binnen van polder-salafist Arnoud van Doorn!

Justitie heeft een inval gedaan bij onze favoriete, radicale salafismeprediker Arnoud van Doorn. Van Doorn zou vroegtijdig de naam van Johan Remkes hebben gelekt als tijdelijk opvolger van burgemeester Krikke. Van Doorn spreekt schande, en zegt dat hij dondersgoed weet waarom ze zijn huis zijn binnengevallen. Op de een of andere manier weet Van Doorn zich van de ene controverse naar de andere te slepen, toch best wel een knappe prestatie. 

Volgens Justitie zou Van Doorn de persoon zijn geweest die geheime informatie zou hebben doorgespeeld. Bij de inval zijn enkele spullen meegenomen, die hij later weer terug kreeg.

Door het doorspelen van de informatie ontstond er een mega rel, die dus mogelijk veroorzaakt is door beroepsonruststoker Van Doorn.

Van Doorn was zelf niet te spreken over de inval en spreekt schande. Zelf zegt hij niks te maken hebben met het doorspelen van geheime informatie. Toch kwam het gestarte onderzoek uit bij Van Doorn. Waarschijnlijk zullen we in de nabije toekomst meer te horen krijgen.

,,Het is een schending van mijn privacy en bovendien zijn mijn kinderen hier erg van geschrokken. Hoewel men professioneel en vriendelijk was, heeft het impact. Zeker bij kinderen als er opeens om 06.30 uur in de ochtend tien man politie en recherche in je huis staan. Ik kan wel wat hebben, ik ben niet zo onder de indruk van dit soort intimidatie van een ‘lastige en kritische’ politicus. Maar dat mijn gezin hierbij wordt betrokken neem ik niet lichtvaardig op.”

Van Doorn laat deze kwestie zeker niet rusten, van hem kunnen we nog flink wat kabaal verwachten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Kretoloog

  Bespottelijk machtsvertoon van het OM.
  Heb niets met Van Doorn, maar zijn verontwaardiging over dit optreden kan ik heel goed begrijpen.

 2. Peetjoh

  Ach als je ergens van verdacht word gaat ’t zo. Bij Jan modaal maar ook bij zo’n zelfbenoemde mufti. Het kan trouwens geen kwaad om zulke salafisten goed in de gaten te houden. Beter 10 x te veel dan 1 x te weinig.

 3. ikweetwatikwil

  Aan pakken die van Doorn. Die is in staat Nederland over te dragen aan de islam.

  1. Fenena

   Eerder aan de Feniciërs, oppassen!!!

 4. Vit

  Hoe zou het eigenlijk met zijn vriend Rudolph Holierhoek alias Abu babyschudder gaan, al uit het gevang? Dat is net zo’n genetisch mislukt product.

 5. josemoonen@70

  Heeft dat gedrocht ook nog kinderen gemaakt .. . Wat zullen die voor een opvoeding krijgen . Ik hou mijn hart vast .

  1. musicmaniac

   Salafistisch! What else? Zijn kinderen zorgen er wel voor dat de sharia wordt ingevoerd in Nederland. Of we zouden ervoor moeten zorgen dat rechts aan de macht komt bij de komende verkiezingen. En daar bedoel ik geen D66, VVD, CDA, SGP, PvdA, S.P. en Groen-Links bij.

 6. RvdBe

  Dat zo,n achterlijke idioot kinderen heeft is nog het meest zorgelijk, hopen dat ze daar snel uit huis gehaald worden en een gezin vinden waar ze normaal opgevoed worden.

  1. Politiek Profeet

   Dat laatste is onmogelijk gezien de mislukte genen van dit gedrocht…dus vrijwillige(!) drionpil inname lijkt een optie?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.