bosma spijkenisse

Martin Bosma veegt de vloer aan met dictatoriale nepdemocraten: 'D66 als bedreiging van onze democratie'

Geen categoriemrt 07 2020, 18:00
Martin Bosma krijgt veel te weinig aandacht in de pers. En dat is jammer, want hij is niet alleen bijzonder slim, maar ook nog eens erg uitgesproken. Na Geert Wilders is er mijn inziens geen andere PVV'er zo graag bereid om radicaal-links aan te pakken.
Vandaag onderstreept Bosma dat maar weer eens door te linken naar een nieuw stuk van Coen de Jong op de website van Syp Wynia. Daarbij schrijft Bosma: "D66 als bedreiging van onze democratie. Leest u mee, mevrouw Ollongren?" Vervolgens citeert hij uit het stuk van Wynia: "Je kon de kiezer toch niet laten stemmen over belangrijke kwesties."
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/1236253604278829058
"In de praktijk is D66 in 2020 een partij die invloed van de burger minimaliseert, burgerrechten en democratische vrijheden inperkt en autoritair opereert," aldus De Jong in zijn column. "Pechtold hield niet van interne democratie en jaknikkers krijgen dan snel de overhand. De vernieuwingsdrift van weleer is vervangen door het verdedigen van de belangen van de gevestigde orde. Bizar genoeg blijft D66 zichzelf niettemin als reuze verlicht, modern en tolerant zien, wat tot uiting komt in het napraten van zulke stichtingen als Urgenda."
Vervolgens geeft De Jong 15 voorbeelden waaruit blijkt dat het D66 van nu niets meer lijkt op de partij van een jaar of veertig geleden. Toen waren D66'ers nog démocraten. Nu zijn het quasi-verlichte dictators. Het referendum moest weg, de kiezer moet minder invloed krijgen, nieuwe partijen worden dwarsgezeten, een cordon sanitaire werd opgetrokken rond de PVV en nu FVD, de almachtige EU wordt vereerd... het gaat maar door. Welk onderwerp je ook aansnijdt, steeds weer blijkt D66 de kant te kiezen van nietsontziende technocraten in plaats van die van burgers.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de beschuldigingen van D66-leider Rob Jetten aan het adres van Thierry Baudet, die hij op walgelijke wijze steevast wegzet als een Nederlandse Hitler. Jettens voorganger Alexander Pechtold deed dat met Geert Wilders, nu is het de beurt aan Baudet, ongetwijfeld omdat zijn partij nu een grotere dreiging vormt voor het establishment -- en daarom kapotgemaakt moet worden.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 154 DDS-lezers gingen u al voor!
Hoe dan ook, Martin Bosma heeft gelijk. D66 vormt een bedreiging voor onze democratie. Goddank dat in ieder geval één Kamerlid, in de persoon van Bosma, de moed heeft dat hardop te zeggen.
Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten