Hatelijke Rob Jetten beschuldigt Baudet van racisme: ‘Jij wil een BLANK Europa!’

Rob Jetten is ongetwijfeld het meest verachtelijke lid van de Tweede Kamer. En dat wil wat zeggen, want die de hele fracties van D66, GroenLinks én de VVD zitten vol huichelaars, sjacheraars, en minderwaardige prutsers.

Ik dacht dat ik dit nooit meer zou zien in ons land, maar helaas: links kent werkelijk geen enkele schaamte meer. In debat met Thierry Baudet kan D66-leider Rob Jetten zich niet langer inhouden. Hij/zij/het (ik wil niet misgenderen!) beschuldigt Baudet van racisme, fascisme, en het hebben van een “enge” ideologie. Hij/zij/het (ik wil niet misgenderen!) zegt nog net niet dat Baudet ASAP concentratiekampen wil bouwen.

“Voorzitter, de heer Baudet zei net dat partijen geen verstoppertje moeten spelen, dat ze eerlijk moeten zijn over welke ze met Europa hebben. Nou heb ik zelf de afgelopen maanden regelmatig met de heer Baudet mogen debatteren over Europa, de Europese Unie, en de Europese samenwerking. Daaruit trek ik de conclusie dat de heer Baudet met alle chique en dure woorden zelf verstoppertje aan het spelen is, en dat het er uiteindelijk onder de streep op neerkomt dat hij uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wil, dat hij uit de Europese Unie wil, dat hij uit de Euro wil, dat hij uit het Wereld Handels Organisatie-verdrag wil,” aldus Rob “Goebbels” Jetten. “Waarom? Omdat de heer Baudet staat voor een dominant blank Europa waar geen plek is voor mensen met een andere afkomst of met een andere kleur, of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken.”

De heer Baudet wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie,” sloot de D66-leider/leidster (ik wil niet misgenderen) af.

Het moet je strot maar uitkomen. Dit is ongekend. Jetten, een fractieleider van een partij die deel uitmaakt van de regeringscoalitie, beschuldigt een collega-fractieleider in de Tweede Kamer er feitelijk van een nieuwe Hitler te zijn. En de rest van de Kamer vindt dat helemaal prima.

Eng? Weet je wat pas eng is, Rob? Dat jij dit soort beschuldigingen uit in het parlement en daar door niemand op wordt aangesproken. Dát is pas eng.

Natuurlijk stond Baudet zijn mannetje. Hij reageerde op Jettens aantijgingen door te stellen dat hij zich er volledig van distantieerde. “Wij zeggen elke keer, keer op keer opnieuw, en ik ook, dat niemand op grond van welke afkomst dan ook, op welke afstamming dan ook, op één of andere manier minder of buitengesloten zou kunnen worden vanuit Nederland, vanuit Europa; dat wij staan voor de gelijke rechten van iedereen, voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht je afkomst, ongeacht je kleur, je religie, wat dan ook maar. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.”

En toen kwam het gepassioneerde deel van Baudets reactie. “Ik vind het zo ongelooflijk triest dat blijkbaar het enige dat als argument of als quasi-argument, als verwijt, kan worden ingebracht, deze kínderachtige, kleuterachtige verwijten zijn die nergens op gebaseerd zijn.”

“Iedereen in Nederland,” ging Baudet verder, “die Nederlands staatsburger is en die meedoet met onze samenleving heeft precies dezelfde rechten, precies dezelfde plichten, precies dezelfde kansen als ieder ander en daar maken we geen enkel onderscheid in… en dat zal ook nooit veranderen in onze partij.”

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 154 DDS-lezers gingen u al voor!

Een prima verdediging, maar het feit dat Baudet dit moet zeggen — in het parlement, achter het spreekgestoelte, terwijl de premier een beetje verdwaasd naar wat papiertjes kijkt — is te triest én te gevaarlijk voor woorden. Jetten speelt een ontzettend gevaarlijk spel. Hij weet als geen ander dat, als je dit soort onterechte aantijgingen de wereld inslingert, er altijd een gek opstaat die denkt dat hij moet ‘ingrijpen.’ Volkert van der Graaf was (of eigenlijk: is) zo’n gek, maar er zijn veel meer van dat soort links-radicalen in Nederland die geweld niet schuwen. ANTIFA zit er vol mee.

Het ergste van dit alles is, natuurlijk, dat Baudet keer op keer herhaalt dat hij niets heeft met racisme, dat hij iedereen respecteert, ongeacht afkomst, religie, en huidskleur. Hij blijft dat maar herhalen, maar dat maakt Robje Jetten niets uit. Baudet moet en zal zwartgemaakt (oh, oeps!) worden. Het is niet alleen triest, maar ook nog eens levensgevaarlijk. Letterlijk.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

80 reacties

 1. Kidogo

  Ik denk we Demagoog66 Jetten ook maar eens heel persoonlijk moeten gaan aanvallen ! en dat kan heel gemakkelijk door in maart 2021 te laten zien dat FVD de grootste is.
  Stem FVD !! #wegmetditzooitje

 2. Jack Flash

  Dit debat is al van vorige week toch?Beetje oud nieuws.
  Maar goed,ik wil graag een dominant blank Europa ipv een raar geforceerd spastisch door de strot geduwde multicultiechaos.

  1. Robert75

   Nog langer. Van Drie weken denk ik al. Ze hebben nog reces gehad. Dit was nog voor de carnaval. Dus inderdaad oud nieuws.

   1. Mees

    Mike krijgt altijd een hap en een snap mee van de Nederlandse politiek en dan ook nog oud nieuws. 🙂 🙂 🙂
    Begint wel op te vallen.

 3. Mees

  Die Baudet is een engnek.
  Foute vrienden en met wollig taalgebruik geeft hij voeding aan het extreemrechtse gedachtegoed.

  Zie de vele reaguurders op DDS die pleiten voor een dominant blank Europa..

  Die pianist is zo fout als het maar kan.

  1. Vraagtekentje

   Mees???

   1. Mees

    Stel je vraag maar, @vaagtekentje

    1. Bockbeer

     Mees, Brenda Welsh, 1234vijf, John Breekijzer?

 4. vrijgezel42

  Voor de oudere lezers onder ons: 18 jaar geleden ging het ook al zo met demoniseren van (rechtse) politici, net zo lang tot er een extreem linkse gek ver genoeg was opgejut dat hij meende te “moeten doen” wat de linkse politici graag wilden. En dan te bedenken dat Volkert van der Graaff aangaf het zo weer te doen (net zo vreemd dat hij ook nog eens vervroegd is vrijgelaten)!
  Kijk dit historische fragment nog eens terug: https://www.youtube.com/watch?v=hpDn1YJ8qmY!
  Baudet en Wilders (die laatste al zeer lang) hebben geen leven meer, “dankzij” linkse politici. Die worden dan ook bedankt, voor niets.

  1. Dr. Knowswhy

   Hoe haal jij het nou weer in je hoofd om Fortuyn te vergelijken met die lavendel snuiver?

   Je hebt echt geen idee kerel, en echt niks van Fortuyn begrepen.

 5. Pinokkio

  En weer heeft Rob Jetten, zoals gebruikelijk, gelijk.

  1. Marija

   En u iemand die het ook niet zo nauw neemt met de waarheid?

  2. Rammstein

   Marija: Pinokkio (Gebande kok) is zelf een fanatieke D66-stemmer. Daarmee waant hij zich op zijn hoogbejaarde leeftijd nog reuze progressief.

  3. Buzz68

   En je neus is weer iets langer.

 6. Drollevanger

  Ik stem straks wel degelijk voor een cultureel blank Europa. Met een vanuit de blanke geestelijke achtergrondgrond opgebouwde cultuur.
  Die boze witte mannen hebben als enigen in de wereld, in het verre verleden de slavernij afgeschaft. Ze hebben destijds een prima sociaal systeem opgezet, en gezorgd dat ook de armen onder ons, ongeacht kleur of overtuiging van ons sociale stelsel konden meeprofiteren.
  Vergelijk ons systeem voor de aardigheid eens met het islamitische in het M-Oosten, of het kapitalistische in China.
  Maar het is natuurlijk wel een gegeven dat wij ons systeem moeten gaan beschermen, tegen profiteurs van links en gratis mee-eters uit exotische buitenlanden.
  Want het is een gegeven. Als er ergens hardwerkend centen zijn opgespaard, komen de profiteurs erop landen, als vliegen op een hoop stront.

 7. Morgan4321

  Nou, dat komt goed uit, ik wil ook een (voornamelijk) blank Europa. Dus is FvD mijn partij.

 8. Maxks

  Is China te geel, Afrika te zwart, India te bruin of Zuid Amerika te latino?…nee het is hun natuurlijke habitat ze zijn verbonden met het land als pek en zwavel.

  Dat de meeste burgers van mening zijn dat Europa blank moet blijven heeft niets van doen met racisme maar met het beschermen van hun habitat. Het is ook geen rechts dingetje maar een realistische kijk op de werkelijkheid.

  Gelet op het pigment zijn negers en gekleurde mensen superieur aan het blanke volk (ras bestaat niet) immer als een neger of gekleurd persoon een kind krijgt met een blanke dan is het kind in 99.9 procent gekleurd.

  Ben niet tegen volkerenvermenging maar het kan niet zo zijn dat het blanke soort wordt weg gecopuleerd, ingeruild of verdund, oftewel “ausradiert c.q. Endlösung”…m.a.w. het zijn weer de linkse kromdenkers, zoals Jetten en Co, die nazistische denkbeelden projecteren op anderen.

  1. Rammstein

   Mooi gezegd Maxks. Helemaal correct en juist.

  2. Morgan4321

   Hoezo bestaat ras niet? Bij diersoorten worden de onbenulligste verschillen aangehaald om ras en zelfs soortgrenzen in te stellen en bij mensen zou dat niet mogen? Het enige dat ik zie is dat men net zo lang definities omgooit totdat men “objectief” kan vaststellen dat er bij mensen geen rassen bestaan volgens die rare definities.

   Blanken en aziaten zijn de enigen die ooit op eigen kracht hoog ontwikkeldebeschavingen ontwikkeld hebben. Ik zou zelf de soortgrens tussen mensen en andere mensachtigen hier leggen.

  3. 1234vijf

   ‘het kan niet zo zijn dat het blanke soort wordt weg gecopuleerd, ingeruild of verdund, oftewel “ausradiert c.q. Endlösung”’

   Hier ben ik het mee eens, ik ben tegen een Endlösung van het blanke ras. Ook van het zwarte en gele ras overigens.

   1. 777

    1235vier?

  4. Broodnuchter

   Het gaat vooral om het beschermen van onze normen waarden en cultuur, die onze voorouders hebben opgebouwd. Volgens prutser Jette is dat discriminatie. Nederland is bijna terminaal ziek.

   NEXIT

 9. Kretoloog

  Ik heb het al eerder gezegd: Laat Rob Jetten nog maar lang aanblijven als D66-leider. Het beste recept dat er steeds meer van zijn leden overlopen naar het Forum.

 10. Peetjoh

  Ja ach dat is wat rob denkt. Wie boeid het wat een papagaai vind, meer dan strond op znstok heeft ie niet, ja beetje zaad in de bek.

 11. ikweetwatikwil

  Nooit hebben we gezeur gehad met andere kleuren , ze pasten zich gewoon aan. Tot de grenzen open gingen zo genaamd om het gemakkelijker te maken voor de handel. Kul natuurlijk ,want toen er nog grenscontrole was ging het ook goed. Ben in die tijd vaak naar het buitenland geweest en heb toen maar één keer in een file gestaan in Duitsland.
  Maar natuurlijk moeten Baudet en ook Wilders ZWART gemaakt worden en dan maakt een leugen meer of minder niet uit. Ben blij dat er politici zijn die voor een groot deel van Nederland spreken Die ongecontroleerde massa immigratie slaat nergens op . Je haalt daarmee onrust binnen voor zowel de autochtoon (die zich steeds meer een vreemde in eigen land voelt) als de gelukzoekers die hun eigen plannen hebben.
  Jetten is een dwaas.

 12. Marija

  Dat is inderdaad eng en heel oncollegiaal, dat jetten niet aangesproken wordt op deze merkwaardige en leugenachtige woorden.
  Rutte zit te spelen met zijn telefoon, hoort niet eens waar het over gaat en die dombo jetten (de arrogante nitwit), spuugt zijn braaksel over Baudet uit.
  Ik heb er geen woorden voor.
  Goed dat Brief van Jan, de waarheid liet zien.
  Jetten is een kwal van het ergste soort.

 13. Response

  Idd oud filmpje, desalniettemin zijn kleuters Rob en Jesse en soortgenoten een soort van sluipend virus in onze samenleving. Suggereren dat ze ‘inclusief’ zijn om dat modewoord maar te gebruiken, maar telkenmale laten ze zien dat ze de burger niet serieus nemen. Alles voor het deugen ten koste van vele mensen die ons land hebben opgebouwd.

 14. Rud56

  @Drollevanger, goede reactie! Ook ik ga hierin geheel mee. (Alleen we hebben in dit land nooit boze witte mannen gehad, zijn altijd blank geweest! Witte mensen bestaan niet, alleen in de gedachten van gestoorden en zwakzinnigen.)

  Nog even over dat Verdrag voor de Rechten van de Mens, dankzij dit doorgeslagen, wars van ook maar enig realiteitszin gespeend deugverdrag komt dat islamitisch vuil, die Utrechtse tramschutter, wellicht eerder vrij. Dat die achtelijke Jetten daar maar even bij mag stilstaan.

 15. Meriadoc Brandebok

  Dit stukje debat is al van een tijdje geleden. Oud nieuws dus. Maar ik begrijp het wel, aangezien het vandaag een kalme zaterdag is, zonder dat er iets gebeurt, terwijl er toch een blogpost verschijnen moet.

 16. C.A.Barstow

  Van dat linkse volk kun je ook niets anders verwachten dan leugenachtige en misselijk makende verdachtmakingen.

  Tot de kern van de zaak durven zij niet door te dringen, zij weten dat de door hen op elkaar gestapelde leugens dan absoluut openbaar worden.

  De keiharde bewijzen van het volledig mislukken van hun op allerlei gebied misleidend, leugenachtig en verwoestend beleid stapelen zich dagelijks op.
  Walgelijk en verachtelijk volk is het.

  Stem links uit het pluche,
  Stem op de politieke vernietiging van links,
  Help mee aan de wederopbouw van ons land,
  Stem FvD/PVV.

 17. Meriadoc Brandebok

  h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/video-thierry-baudet-geeft-racistenroeper-rob-jetten-van-jetje-kleuterachtige-verwijten-nergens-op-gebaseerd/

 18. Kristalix

  Jetten wil Nederland verkwanselen. Dit snikkeltje beseft niet eens wat Nederland is.

  En nee we willen niet meer. We willen minder.
  Rood, zwart,paars of blauw? Gewoon aanpassen als mensen hier willen wonen. Niks moskee, en ja wel zwarte Piet.

  Aanpassen of het land uit.
  Rasistisch of niet, Nederlanders zijn wit ja. En?

  1. Julian

   Hmmm dus als iets racistisch is maakt het niet uit…We hebben wel godsdienstvrijheid maar niet voor iedereen het moet wel bij ons passen…We zijn tolerant en open maar het moet wel in ons straatje passen…Er zijn ook veel Nederlanders gekleurd…….en?

 19. Duckday

  Wat een kwal is deze persoon.Er komt niks zinnig uit steeds maar klagen on onwaarheden over FvD en PVV.

  Sten PVV of FvD daarna nl exit

 20. Bullshit16

  Het wordt tijd dat robot jetten zijn vieze smerige rot bek is een keer houd
  Baudet kan wel 1000 keer roepen dat iedereen die zich aanpast welkom is maar dat wil die kwal van jetten niet horen in ja net wat er al gezegt is rutte zit weer met zijn mobieltje te spelen die interesseert het ook niks wand die klootzak zit met zijn verstand in Brussel kijken wat voor baantje er nog is
  Mensen gebruik je gezond verstand zorg dat deze landverraders die ons waarden in normen niet waardig zijn weg er zijn maar slechts 2 partijen die nog wel van onze kleur wit of blank in onze cultuur in waarde in normen houden dat zijn fvd in pvv
  Robot jetten wil dit allemaal overboord gooien
  Stem fvd of PVV uit de eu

 21. Bolland

  Reptielwezens zijn koudbloedige humanoïde reptielen die een menselijke vorm kunnen aannemen. Volgens schrijver David Icke hebben deze wezens in de oudheid de aarde overgenomen en zijn wereldleiders als koningin Elizabeth II, George W. Bush, Henry Kissinger, de Clintons en Bob Hope allemaal reptielwezens.

  Moest hier eerst echt om lachen, maar begin nu toch sterk te twijfelen…..

  1. 1234vijf

   ‘David Icke’

   Hilarisch.

   1. 777

    1235vier?

 22. Beukman

  MvdG schrijft:
  … beschuldigt een collega-fractieleider in de Tweede Kamer er feitelijk van een nieuwe H*tler te zijn.

  Een framing die minstens net zo overtrokken is als Thierry’s framing van de EU als een nieuw Derde Rijk.

 23. Arbeider65

  Ze zijn meer met zich zelf bezig dan regeren. De regering regeert en de tweede kamer controleert.

 24. Michael M

  Nu wil ik even reageren op dit artikel. Ten eerste ben ik zelf ook homo ( niet belangrijk) en ben totaal niet links of rechts, wat ik vroeger wel was, maar links maakt het ervan dat je opschuift door hun eigen arrogantie. Kijk nu hier weer eens. Elke keer dat afgrijselijke gedrag van linkse partijen om anderen te beschuldigen van dingen die er niet zijn om er zelf beter van te worden, stemmen winnen, zieltjes winnen.

  Ik sta meer voor de partij van Thierry Baudet de FVD, Forum voor Democratie dan bij zo’n misselijkmakende partijtje als 66 dat het geweldig vindt om uit de lucht gegrepen onzin en leugens verzinsels te bedenken om andere partijen totaal zwart te maken. Om ze ergens op te pakken en daar heb ik zo een vreselijke hekel aan. Rob Jetten is totaal mijn vriendje niet en dat zal het ook nooit worden ook, want ik stoor mij dagelijks aan de houding van deze knul. Ik vindt hem enorm arrogant en naïef en ontzettend dom en stom. Die jongen hoort daar helemaal niet thuis. Het is in mijn ogen een buikspreker van de vorige 66 partijleider, Alexander Pechtold welke ook mijn vriend niet is. Ik zeg partij 66 omdat ze de letter D maar eens moeten terugverdienen. Het afpakken van het referendum door mevrouw Ollongeren 66, om ons burgers monddood te maken zit ook nog fris in het geheugen.
  Het staat op mijn netvlies gebrand, de moord op Pim Fortuyn, uitgelokt door linkse partijen en de kogel kwam van extreem links. We moeten ons meer zorgen maken om extreem links vanwege weer opnieuw het kwaadaardige gedrag tegen andere partijen. Leren ze het dan nooit. Zij werken niet samen, ze gooien liever eerst de ramen van een ander in en vervolgens hun eigen ramen en gaan uiteindelijk ook mee in de zuigende kracht van hun eigen teloorgang.

  1. Veteraan

   @ Michael M

   +++
   En bedankt, hier kan geen TROL iets aan verzieken.

  2. Racerfirst

   Hulde! Goed betoog!
   Midden? en Links grijpt alles aan om fvd EN stemmers als racisten,fascisten,homo haters ga zo maar door, weg te zetten!
   Baudet is nog onervaren en wordt constant pootje gehaakt in slangenkuil!

 25. Baron von Munchhausen

  “…..Hatelijke Rob Jetten beschuldigt Baudet van racisme: ‘Jij wil een BLANK Europa!…”
  En wat mankeert daar aan?
  Wat hebben de Marokkanen, Antillianen, Afrikanen, etc,. ons gebracht? : ALLE soorten criminaliteit, extreem gebruik sociale voorzieningen, terug naar de middeleeuwen, enzovoort,. Bedenkt u de rest maar!
  Jetje moet nog lang aanblijven! Weten we zeker dat D66 na verkiezingen zijn geminimaliseerd! Mocht Moslima Minister Kaag het stokje van Jetje overnemen, de mogelijkheid is dan aanwezig om zich bij DENK aan te sluiten!
  Leve D66! ( al een wip/pijp/kondvriendje voor het weekend, Jetje? Knap je misschien op)

 26. Julien Sorel

  Dit artikel bevreemdt me enigszins. Baudet heeft wel degelijk letterlijk uitgesproken dat wil dat Europa blank blijft. Veel andere uitspraken van hem onderstrepen deze racistische mening.
  Naar mijn beoordeling houdt Jetten zich bij de feiten.

  1. 777

   Julien Sorel 5?

  2. Baron von Munchhausen

   Julien Sorel

   En wat mankeert er aan een blank Europa?
   Wat hebben de Marokkanen, Antillianen, Afrikanen, etc,. ons gebracht? : ALLE soorten criminaliteit, extreem gebruik sociale voorzieningen, terug naar de middeleeuwen, enzovoort,. Bedenkt u de rest maar!
   Schaamt u zich ook dat u blanke ouders hebt? Van Links moet je je schamen dat je blank bent!

   1. 777

    Je voert een zuigtrol

   2. Julien Sorel

    Mijn punt is dat naar mijn beoordeling Jetten het standpunt van Baudet correct weergeeft.

    Ik begrijp dat u dit racistische standpunt deelt maar het lijkt me lastig te ontkennen dat Baudet dit standpunt wel degelijk heeft en uitdroeg.

  3. van Urk

   Natuurlijk moet dat blank blijven, in de zin, dat wij blanken nog wel de stichters en gastheren van Europa zijn. In Afrika wil men ook niet dat wij blanken daar als migrant de regels en wetten omzeilen, niet naleven of een politieke partij op te richten met het oog op Zuid-Afrikaanse toestanden uit het verleden.

   1. 777

    Je voert een zuigtrol!

 27. Cootje

  Hans Janmaat was er duidelijk over en ik stemde op hem vroeger en mij twee dochters hebben er altijd rekening mee gehouden met wie ze thuis kwamen , oordelen en vooroordelen mag Baudet hebben en onze gay mag er ook wat van vinden , maar die kan beter is zijn geliefde Europe verbeteren anders mag hij met zijn vriend hand in hand door Warschau lopen. Maar wie staat er voor zijn veiligheid in daar in de fijne Polen waar homo.s erg geliefd zijn

 28. Cootje

  Volgens mij heeft er niemand om gevraagd om cultuur verrijking is ons gewoon opgedrongen .

  1. van Urk

   We wilden als blanken in het verleden een cultuurverrijking stichten in Azie en Afrika. Dat viel voornamelijk in slechte aarde bij de inheemse bevolking. En dat was terecht. En nu moeten wij als inheemse volk van Europa zeker accepteren dat ons habitat gekoloniseerd wordt door Afrikanen en Aziaten die over onze regels en wetten bemoeien omdat die voor hen niet deugen? Ja daaag.

 29. Hendrie1963

  En deze flikker wil een zwart Europa. Gelukkig niet zo lang meer

 30. Heras

  Toen de EU voornamelijk blank was, ging de economie beter.
  Zelfs Dalai Lama zei dat blanken hier moeten kunnen wonen. En de MO daar.

 31. Veteraan

  Het wordt tijd dat Jetten eens van zijn podium afvalt.
  En wat mij betreft breekt hij zijn nek erbij.
  Wat een vieze haatzaaier is het, lager kan eigenlijk niet.

 32. cuoretx

  Jetten de haatzasier demobiseerder klimaatcreereder om zijn the stander uit te schakrlen facistenn deden dat ook

 33. Racerfirst

  Het is een “valse” domme nicht!
  Ja hoor, al ZOU! FVD 1 blank europa willen, dan gaat dat net zo makkelijk als geen corona meer! Domme opmerking!
  En proberen een vergelijking te maken met adolf is ook idioot!
  We leven in een hele andere tijd, met media en inspraak, en al die partijen! Gaat echt niet zomaar weer WW2 met adolf gebeuren!!!
  EN dat bedoelt Baudet helemaal niet!
  Als er 1 uit is op een zodanig gemengd europa dat autochtonen europeanen niks meer in te brengen hebben, zijn dit plannen van EU, zodat ze al hun plannen kunnen doen!!!

  1. 1234vijf

   Homoseksualiteit wordt op dit blog nauwelijks geaccepteerd.

   Pijnlijke achterlijkheid.

   1. 777

    1234wijf?

   2. Fonz

    Homoseksualiteit is tegennatuurlijk en terecht dat dit nauwelijks wordt geaccepteerd dit is namelijk niet normaal. (voor jou als absolute domoor, even de duidelijkheid dat ik hier niet de mens bedoel)

   3. Peetjoh

    En waarom zou je dat moeten accepteren. Volgens mij is iedereen daar vrij in. De homo,s zijn vrij om te doen wat ze willen en denken, maar de rest van het land en de wereld ook. En ja zoals met alles wat er is zijn er voor en tegenstanders. Maar als je zelf echt eerlijk bent en eens nadenkt over waarvoor een soort op de wereld is. Dan snap je wel dat een beetje in de strond emmer roeren totaal niet bij normaal gedrag hoort. Bij de andere 99,99 soorten dieren op de wereld is het gelijk aan je doodvonnis tekenen. Gelukkig voor de homo,s zijn wij een tolerante soort.

    1. Fonz

     @peetjoh ++

     “Gelukkig voor de homo,s zijn wij een tolerante soort.”

     Wij wel, de islam niet..

 34. Augustus

  Afrika voor Afrikanen, Azië voor Aziaten maar Europa voor iedereen.

  1. 1234vijf

   Augustus bevestigt het standpunt van Baudet, zoals de meesten hier.

 35. GoedGenoegVoorHier

  Alles wat ik zie van Baudet is kleutergedrag, alles wat hij doet is zieltjes winnen, meet niet xD
  Volgens mij heeft hij echt het iq van een borrelnootje.
  Ik vind het nieuws hier overigens ongeveer net zo informatief als de speld. Niks is informatief, het is allemaal rechtse haatzaaierij. Jammer dit

  1. Bullshit16

   Goedgenoeg
   Je staat vrij om te vertrekken niemand houd je tegen
   Stem fvd of PVV uit de eu

 36. Adriaen van Bergen

  Een blank Europa is, waarschijnlijk, het veiligst voor gays als Jetten.

  1. DidiMadloba

   Poetin is ook blank en wil in de Russische grondwet een verbod op het homo-huwelijk laten opnemen.

 37. Evil Zorro

  De topposities van traditionele partijen zijn overgenomen door sluwe mensen die weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de elite. Als ze willen deelnemen aan hun perverse hobby’s moeten ze wel de “agenda” volgen en hun loyaliteit tonen. Bijgevolg staan ze als slangen aan de interruptie microfoon om FvD zo negatief mogelijk weg te zetten.

 38. DidiMadloba

  Baudet is niet eerlijk. Hij doet extreem-rechtse uitspraken, en als hij daarop wordt aangesproken speelt hij de vermoorde onschuld. Misschien gelooft hij het zelf wel. Die man leeft in een schijnwereld.

  1. Baron von Munchhausen

   DidiMadloba
   En dat is nu het Linkse walgelijke , verachterlijke, facistische, laag-bij-de grondse commentaar van links:
   “…hij doet extreem-rechtse uitspraken…” NEE!!!! Hij doet rechtse uitspraken!
   Daaraan Links-facisme nog wat van leren!
   PS
   Dat je zo links-facistisch bent als een rooie biet is geen probleem, maar je liegt, verdraait, etc,.
   M.a.w. ongeloofwaardig! Zoals Links betaamt!

  2. arnoud

   noem jij is letterlijk voorbeelden ( uitspraken ) waar hij deze uitspraken gedaan zou hebben, kom er maar eens mee, als je A zegt ook B zeggen he.

 39. Tuinpaden

  Waar blijven de rechts radicalen, volgens mij is er een inhaalslag te maken..

 40. Broodnuchter

  Schijnheilige onnozele Jette komt politiek uit de kast. Alleen zijn ideeën/ideologieën en zijn goed.

 41. 777

  D66

  – Afschaffing referendum
  – Verminderen invloed van de kiezer
  – Nieuwe partijen dwarszitten
  – Cordon sanitaire
  – Internationale verdragen boven nationale democratie
  – Rechterlijke macht regeert
  – Verering van de EU
  – Klimaatbeleid buiten burgers om
  – Media- en persvrijheid beperken
  – Vrijheid van meningsuiting inperken
  – Meebewegen met moslimfundamentalisten
  – Aanmoedigen identiteitspolitiek
  – Geschiedschrijving manipuleren
  – Etnisch administreren van werknemers
  – D66 gedachtengoed willen opleggen

 42. Limburgse Separatist

  Ja eigelijk wel, Robje. En voor een appel en een ei valt dat te realiseren. Op naar de volgende gouden eeuw.

 43. arnoud

  Jette is ook een demoon

 44. P.Sisterons

  Iedereen welkom in Nederland. Wel zelf knaken meebrengen. De Nederlander heeft al genoeg uitgedeeld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.