Robert Jensen pakt critici aan van zijn ontmoeting met ambassadeur Hoekstra: “Bruikbare idioten”

In zijn dagelijkse show heeft Robert Jensen gereageerd op kritiek van zijn haters op zijn lunch-meeting met de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra. Hoekstra gooide een tweet online van de meeting, waarna heel het Internet gek werd. Jensen kan daar wel om lachen. 

Hoewel hij aanvankelijk niet van plan was om er publiekelijk iets over te zeggen voelt Jensen zich vrij om dat wél te doen nu Hoekstra zelf publiekelijk is gegaan. Natuurlijk gaat hij niet in op de details, maar in grote lijnen kan hij wel spreken over wat er besproken is. Onder meer: het coronavirus en RussiaGate.

“Het was een goede lunch, hartstikke interessant, en hij heeft dat dus getweet, een foto daarvan. En er explodeerden, prachtig natuurlijk, de bruikbare idioten. De moraal-narcisten. Hun hoofden explodeerden!” Daarbij viel het hem ook op dat veel van die haters vooral goed zijn in fat shamen. Wat je mag nergens meer iets van vinden, behalve van iemand met wat te veel vet. Dan mag je helemaal losgaan en die persoon tot op het bot beledigen.

Hoe dan ook, “die gaan helemaal los,” ging Jensen verder waarna hij uitlegde dat hij daar altijd hard om moet lachen, “voornamelijk omdat Pete Hoekstra natuurlijk ook iets zei van ‘de waarheid moet naar buiten komen’.” Daarbij doelde Hoekstra volgens Jensen op de onjuiste informatie die we steeds voorgeschoteld krijgen door de mainstream media — en dan ook nog eens over een heel scala aan onderwerpen. Wat het coronavirus betreft: misschien dat Jensen en Hoekstra niet precies dezelfde denkbeelden hebben over de érnst van het virus, maar ze willen wel allebei dat er openlijk gesproken kan worden over dat virus, en over waar het vandaan komt.

“De media is niets meer tegenwoordig dan een politieke propagandamachine van het establishment,” aldus Jensen terecht (hoewel hij daarbij ook duidelijk maakte dat Hoekstra dat niet zei, maar dat dit zijn ideeën zijn).

Hoekstra had het in zijn tweet vooral over het coronavirus (wat hem kennende ook opzettelijk gedaan was, puur om het vuurtje even op te stoken), maar Jensen had het vooral met passie gehad over de rol van de media in RussiaGate; de leugens over de zogenaamde banden tussen Donald Trump en Vladimir Poetin. Je weet wel, dat Trump een geheim agent zou zijn van Rusland, dat er keihard bewijs was dat Team Trump en het Kremlin samengewerkt hadden om Hillary Clinton te verslaan, en ga zo maar door.

Leugens, leugens, allemaal leugens. Stuk voor stuk. Het verhaal over ‘Russian collusion‘ heeft nooit geklopt. De media — in Amerika én Nederland — hebben ons daar gewoon keihard over voorlogen. Steeds weer, en maar al te vaak opzettelijk.

Dát is waar Jensen en Hoekstra het óók met elkaar over gehad hebben.

En nee, daar is helemaal niets mis mee. De Jensen-haat die we tegenwoordig eigenlijk gewoon overal zien is net zo vermoeiend als de Trump-haat. Hij onderschat in mijn ogen het virus wat, maar als enige had hij wel door dat de overheid deze crisis razendsnel zou gebruiken om de eigen macht onbeperkt te vergroten en de samenleving fundamenteel te transformeren (in een samenleving die helemaal niemand wil).

Afijn, kijk de hele aflevering hier… ook al omdat hij wat minder vriendelijke dingen te zeggen heeft over GeenStijl, waar ze blijkbaar een ban op zijn naam hebben (damn, triest zeg).

Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Alfred Bentinck

  “Hij onderschat in mijn ogen het virus wat,”

  Dat lijkt me een zwaar understatement. Hij ontkent het gevaar van dit virus en verkoopt complottheorieën over de aard van het virus, de bestrijding en de manier waarop overheden het proberen in te dammen.

  De man is vleesgeworden nepnieuws en domheid.

  1. Gerda2

   De toekomst zal het uitwijzen.
   Misschien overschat jij het wel.
   Zeg maar wat er in grote lijnen niet klopt aan de verhalen van Jensen.

  2. splatoon

   Hij onderbouwt zijn standpunt anders wel. In tegenstelling tot mensen zoals jij, die vinden dat het virus blijkbaar levensgevaarlijk is en zich vooral laten leiden door angst. In al die weken dat we in deze lockdown ellende zitten, heb niet één overtuigend argument gehoord of gezien, wat écht liet zien hoe gevaarlijk het virus is. Beelden van longen vol pus, doodzieke mensen op de IC of koelwagens met lijken tellen niet. Dat zijn echt uitzondering en extreme gevallen. Dat valt voor mij onder puur angst zaaien. Om me heen zie ik het ook niet. Mensen gaan niet bij de bosjes dood. Ik heb wél gezien dat mensen ziek werden, waarvan een aantal het flink te pakken hadden. En nee, dan blijkt inderdaad dat COVID-19 geen kattenpis is. Maar dat beweert ook niemand. Jensen ook niet. De dodencijfers vind ik ook niet indrukwekkend. 6000 op een bevolking van 17.400.000 is niks. En nee, dat lage aantal komt niet door de lockdown. Dat is allang ontkracht.

   Onderaan de streep is allang duidelijk dat het overgrote deel van de bevolking dit virus gewoon kan hebben en er niet aan doodgaat. Kun je er doodziek van worden? Absoluut! Maar doodgaan? Nee. En ik loop liever het risico om een paar dagen (weken, misschien?) flink ziek te worden, dan dat mijn vrijheden afgepakt worden. Ik ben die hele lockdown echt spuug- en spuugzat. Per direct opheffen en doorgaan. De risicogroepen kunnen dezelfde maatregelen in acht nemen om besmetting van welk virus dan ook te voorkomen. En de rest doet wat ze ook doen om (buik)griep te voorkomen. Daar zit tenslotte ook niemand op te wachten. Ik niet, tenminste. En ja, tijdens zo’n golf van (buik)griep let ik ook extra op. Natuurlijk doe je dat. Maar hier hoeft niet het hele land (wat zeg ik, de halve wereld…) voor op slot. Wat nu gebeurt is complete waanzin. En dat moet stoppen. Nu!

   1. Alfred Bentinck

    “In al die weken dat we in deze lockdown ellende zitten, heb niet één overtuigend argument gehoord of gezien, wat écht liet zien hoe gevaarlijk het virus is”

    Misschien is je opgevallen dat er officieel (de werkelijke getallen liggen veel hoger) 300.000 mensen aan het virus overleden en dat ondanks draconische maatregelen.

    1. Gerda2

     Waar haal je dat getal van 300000 vandaan?

     1. Alfred Bentinck

      ht*ps://www.worldometers.info/coronavirus/

     2. observer

      dat is dus op de hele wereldbevolking 0,00384 %. Aanzienlijk lager dan bij influenza

     3. Gerda2

      Volgens het CBS zijn er vanaf week 9 t/m 18 , 32496 mensen overleden. Week 9 is de week waarin officieel de eerste coronadode is geregistreerd (27 februari). Nu zitten we in week 20.
      Wil jij zeggen dat hier 300000 (al zou het 30000 zijn bij tikfout) zijn overleden?
      Ik denk het niet.

    2. Gerda2

     O je bedoelt het aantal doden wereldwijd.
     Dat zijn inderdaad weinig doden ook al zou het 2 of 3 maal zoveel zijn. Door de WHO werd ons in het begin hele andere cijfers voorgeschoteld. Miljoenen doden volgens dit instituut.
     We werden heel bang gemaakt😁

     1. Alfred Bentinck

      Ja, als de wereld niet in lockdown was gegaan hadden we over miljoenen doden moeten spreken.

    3. Gerda2

     Of we zonder lockdown over miljoenen

     1. Alfred Bentinck

      ?

    4. Gerda2

     Of we zonder lockdown over miljoenen doden hadden moeten spreken is een aanname. Er is nog geen bewijs.
     Zweden doet het toch heel mooi vind ik. Ook de groepsimmuniteit is daar een stuk beter dan in landen met gehele/gedeeltelijke lockdown.

     1. Alfred Bentinck

      “Of we zonder lockdown over miljoenen doden hadden moeten spreken is een aanname”

      Klopt, het is een wetenschappelijke aanname van de WHO waar geen zinnige viroloog of epidemioloog aan twijfelt.

      Goddank hebben de meeste regeringen die wetenschappelijke adviezen opgevolgd. Je mag er niet denken dat we in ons land ons er niets van zouden hebben aangetrokken.

     2. Piet51

      @Gerda2
      Wat een onzin steeds over Zweden, want daar is “iets grondig misgegaan”, zegt zelfs Anders Tegnell, de Zweedse staatsepidemioloog. Zweden heeft ongeveer evenveel doden per 1.000.000 inwoners als wij, maar een veel meer verspreide bevolking. Dus dat getal zou eigenlijk veel lager moeten zijn. En ze hebben veel meer doden per 1.000.000 dan de buren Denemarken, Noorwegen en Finland die wel maatregelen hebben getroffen.

      Zie een bericht van twee dagen geleden in het RD:

      “Zweden zit nu op 3225 doden. Op een bevolking van ruim 10 miljoen is dat 316 doden per miljoen inwoners. Wereldwijd bezet Zweden de zesde plaats. Met 315 doden per miljoen staat Nederland op de zevende plaats.

      In vergelijking met de buurlanden in Scandinavië doet Zweden het ronduit slecht. Het aantal doden is zes keer zo hoog als in Denemarken, elf keer zo hoog als in Finland en zelfs vijftien keer zo hoog als in Noorwegen. Over Noorwegen wordt in sommige staatjes zelfs gezegd dat het land in het geheel geen oversterfte heeft ten opzichte van vorig jaar.”

      Zweden heeft eerder gekozen voor groepsimmuniteit en dat lijkt aardig te lukken. Ze hopen eind mei op 40% uit te komen. Maar dat ging wel ten koste van heel veel doden. Straks zijn de paar overgebleven Zweden inderdaad allemaal immuun.

    5. Gerda2

     Dat mag je.
     Ik sta er kritischer in.

    6. Gerda2

     Over “wetenschappelijke aanname van de WHO”.
     Een aanname is nog niet op wetenschap gestoeld, dus dit zegt weinig.

    7. Gerda2

     Piet51
     Tot kort geleden was omstreeks de helft van de overledenen afkomstig uit Stockholm.
     Voor een land zonder lockdown vind ik de cijfers echt niet zo slecht.
     Het gaat niet alleen om de coronadoden in dit alles.
     Nu vallen er net zo goed doden aan andere ziektes, die niet nodig waren geweest.
     Veel meer maatschappelijk problemen.
     Bang gemaakte bevolking met alle problemen van dien.
     En niet vergeten de economie. Waar betalen we straks onze gezondheidszorg van? Volgend jaar stijgen de tarieven voor ziektekostenverzekeringen volgens de eerste berichten met honderden euro’s per jaar.
     Het geld zal door de belastingbetaler moeten worden opgebracht.
     Ook zullen er vele werkelozen bijkomen, die hopelijk een goede uitkering krijgen. Moet ook door ons allen betaald worden.
     Geld wordt niet verdiend in de gezondheidszorg.

     Het middel is volgens mij erger dan de kwaal.

     1. Piet51

      @Gerda2
      “Voor een land zonder lockdown vind ik de cijfers echt niet zo slecht.”

      Leuk dat jij dat vindt, maar de Zweden zelf denken daar nu heel anders over. Ze hebben gewoon veel doden. Ook in Nederland zijn de doden niet netjes gelijk verdeeld over alle provincies, net als in Zweden. Groningen/Friesland hebben veel minder slachtoffers.

      Het grote probleem van Zweden was trouwens hun wetgeving, die vergaande maatregelen gewoon verbood. Dus de Zweedse overheid wilde misschien wel meer sluiten, maar mocht het gewoonweg niet.

     2. Gerda2

      Piet51
      Zweden zit nu op 3225 doden. Op een bevolking van ruim 10 miljoen is dat 316 doden per miljoen inwoners. Wereldwijd bezet Zweden de zesde plaats. Met 315 doden per miljoen staat Nederland op de zevende plaats .

      Dus wat heeft de intelligente lockdown ons opgeleverd?
      1 op de miljoen aan extra overlevenden.
      Dank je wel voor de cijfers, het bijzondere verschil was me niet eerder opgevallen, een echte eye-opener.

     3. Piet51

      @Gerda2
      Zweden had a.g.v. haar uitgestrektheid veel minder doden moeten hebben als de lock down geen effect heeft. De buren hebben met hun lock down wel minder doden dan Nederland, maar die landen zitten dan ook anders in elkaar o.m. qua bevolkingsdichtheid. Bovendien schreef ik, dat Zweden veel meer doden heeft dan de buren. En zelfs in Zweden is men erg ontevreden.

 2. Bullshit16

  Kijk dit is waarheid jammer dat hij gister geen uitzending had
  Wat geen steil betreft die zijn ook opgekocht door Brussel zo lijkt het
  Nogmaals als je jensen vanaf begin gekeken had dan had je nu gezien dat jensen gelijk heeft

  1. Alfred Bentinck

   “Wat geen steil betreft”

   Geestig.

 3. Bullshit16

  Kijk COMMONSENSE tv daar word bevestigd dat jensen gelijk heeft
  Zullen van dissel en die landverraders kabinet het beter weten dan die artsen?

  1. henk43

   Grote vraag is:Wie is nu de bruikbare idioot .Ik denk dat het Jensen is die zich voor het karretje van Trump en Poetin laat spannen. En wat de Corona betreft onze Boris is bekeerd door schade en schande.Jensen neemt een hele verantwoording op zich om zo over deze ziekte te praten.Er zullen altijd simpelen van geest blijven die hem geloven.j

   1. Blitzkrieg

    henk43 :
    Quote : “Grote vraag is:Wie is nu de bruikbare idioot .Ik denk dat het Jensen is die zich voor het karretje van Trump en Poetin laat spannen.”
    Ondertussen houd je netjes overal 1.5 meter afstand, en wacht jij totdat er een vaccin gevonden is (wat misschien wel nooit gebeurd) zodat de maatschappij weer normaal wordt (wat nooit gebeurd). Jij bent de bruikbare idioot die in pas loopt met de WHO en Bill Gates… supranationale instellingen die immidels de hele wereld dicteren!!!

    1. henk43

     En Blitzkrieg de simpele ziel

     1. weer woord

      Is henk44 al op de markt?

      De huidige versie is een bang schaap dat het voorgekauwde nieuws als een babietje opsabbelt, niet echts iets waar je wat aan hebt…..

 4. lotje

  Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha. Allemaal jaloezie omdat Hoekstra wel contact zoekt met Jensen en niet met die corrupte media.

  1. Bullshit16

   Lotje
   Zo kan je het ook bekijken

   1. Alfred Bentinck

    Bullshit beviel van een zin zonder een taalfout!

    De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 5. Meriadoc Brandebok

  Deze man, Jensen, wordt door niemand serieus genomen, behalve op die negentigduizend YouTube-abbonees na. Zelfs een deel van populistisch rechts moet ‘m niet meer. Het is onbegrijpelijk dat een overheidsfunctionaris bitterballen gaat eten met een verlopen complottheorist. Mogelijk wist Hoekstra niet met wie hij te maken had: zijn adviseurs moeten in het vervolg beter opletten.

  Dit is funest voor Hoekstra’s reputatie als serieus diplomaat.

  1. Bullshit16

   Meri
   De enige die dom is ben jij net wat lotje zegt jaloers
   Kijk COMMONSENSE tv als je niet naar jensen wil kijken

  2. observer

   je vergeet het nog grotere aantal wat direct bij Jensen.nl kijkt, en dat is niet via (gecensureerde) utube, wat al enkele keren is gebeurt.

   1. gekkehenkie

    haha ja hoor ‘observer’, op z’n site staan gewoon Youtube embeds

 6. Meriadoc Brandebok

  “Hoekstra had het in zijn tweet vooral over het coronavirus (wat hem kennende ook opzettelijk gedaan was, puur om het vuurtje even op te stoken)”

  Wat een onzin: waarom zou een diplomaat stoken in het land van een bondgenoot? Dan is hij niet alleen onbekwaam, maar ook verschrikkelijk dom. Zo dom schat ik Hoekstra ook weer niet in.

  1. Piet51

   @Meriadoc Brandebok
   Maar erg slim is Hoekstra ook niet. Ik herinner me een paar opmerkingen over Nederland kort na zijn aantreden. Hij zei dat er in Nederland no-gozones zijn waar auto’s en politici in brand worden gestoken. Erop aangesproken ontkende hij nota bene eerst, dat hij dat gezegd zou hebben en noemde het fake news. Maar later bood hij toch zijn excuses aan. Niet zo intelligent dus of misschien wel dom.

   Voor de reputatie van Jensen is het natuurlijk prachtig, dat deze superman hem uitnodigt om wat te gaan eten. Ik ben benieuwd naar de bedoeling van Hoekstra.

   1. Meriadoc Brandebok

    Misschien is hij echt zo dom. In dat geval zou men hem moeten vervangen, hoewel de Amerikaanse regering momenteel ook drijft op incompetentie.

 7. Goudlijster

  Erg apart dat de Amerikaanse ambassadeur naar ons land bitterballen gaat nuttigen met iemand die het zo vaak aantoonbaar mis heeft. Jensen vertelt zijn gevolg doodleuk dat het coronavirus lang niet zo erg is als wordt geopperd en dat door de overheid gebruikt wordt om onze vrijheden af te pakken. Dat soort denkbeelden acht ik als gevaarlijk.

  1. weer woord

   Dan mag het vogeltje ook meteen tsjilpen waarom de mainstream media die het zeker zo vaak fout als Jensen had (en heeft) de voorkeur geniet?

   Of snoept het vogeltje alle woordenbrij van teevee met boter en suiker op en vind hij het daarna wel gezegend?

   Over vogelbrein gesproken….

   1. Politiek Profeet

    Een vogelpoepje als iq ,tja, dat het geval nog kan typen is al een wonder.
    Of Jensen nu wel of niet ge;lijk heeft mag een ieder zelf bepalen…..mensen moeten hun eigen verstand gaan gebruiken en zich niet laten leiden door de waanzin van zogenaamde experts of politici…

    1. Piet51

     @Politiek Profeet
     Als we ons niet mogen laten leiden door experts, op wie mogen we dan in vredesnaam wel koersen?
     En politici maken politieke afwegingen, naast die van diverse experts. Ook die mogen we bij onze eigen oordelen betrekken, parallel natuurlijk aan de eigen politieke voorkeur.
     Opvallend is dat populisten vaak moeite hebben met wetenschappers en experts, die ze dan voor het gemak maar even negeren of kleineren. Maar betere experts hoor ik uit die hoek zelden.

     1. weer woord

      Opvallens is vooral dat iedereen die niet alles zomaar klakkeloos aanneemt in jullie simpelheid dan maar een populist moet zijn.

      Wat ook opvallend is is dat jullie deze woorden alleen maar verder uithollen met jullie uitlatingen.

      “Het is slecht rondkijken met je neus in de lucht”

     2. Mickel Bloemkust

      Jaja,
      als JENSEN geen populist is vertelt u dat maar eens wat hij in vredesnaam wél is!

    2. Goudlijster

     Inderdaad, laten we alle “zogenaamde experts” met hun “opleidingen” en “jaren van ervaring in het relevante onderzoeksveld” aan de kant schuiven. Je zou toch niet willen denken dat zij de meest weloverwogen antwoorden kunnen opbrengen voor de problemen die we als maatschappij ervaren.

   2. Goudlijster

    “Dan mag het vogeltje ook meteen tsjilpen waarom de mainstream media die het zeker zo vaak fout als Jensen had (en heeft) de voorkeur geniet?”

    Dat de “mainstream media” het “zeker zo vaak” fout heeft als Jensen is een ononderbouwde stelling waarvan ik de waarheid in twijfel trek. Mocht dit wel zo zijn, dan vind ik het nog steeds waard om te noteren dat de “mainstream media” een collectieve term is waar tienduizenden tot honderdduizenden mensen werken en hun bijdrages leveren. Jensen is een enkel persoon.

    1. weer woord

     En dan nou nog je bewijs dat Jensen aan Trump’s & Poetin’s leiband loopt.

     En dat mag je dan opvolgen met je redenering waarom je de corrupte WHO organisatie zo hoog hebt zitten?

     1. Goudlijster

      Waar zie je mij een claim maken dat “Jensen aan Trump & Poetin’s leiband loopt? of dat ik de “WHO organisatie zo hoog heb zitten?”

 8. ikweetwatikwil

  Als corona geen griep is wil ik wel eens weten ,hoeveel mensen zijn er aan griep gestorven dit jaar.

  1. Gerda2

   Heel toevallig geen één na 27 februari krijg je de indruk.

 9. Tguard

  Jensen slaat hier en daar wat door maar hij gebruikt bijna altijd feiten voor de rest is hij duidelijk voor wat betreft zijn mening. Ik geloof dat, dat mag maar waarom worden de artsen etc niet gehoord door de msm, waarom nooit een kritisch vanuit de journalistiek gekeken naar de biomassa centrales geen enkele fatsoenlijke onderzoeksjournalist lijkt zich daaraan te willen branden omdat ze idd afgebrand worden als ze kritisch zijn.

 10. Beukman

  Als Republikeins Congreslid steunde Pete Hoekstra de ergste blunder uit de recente Amerikaanse geschiedenis: de invasie van Irak in 2003 onder de aanname dat Saddam Hussein in de jaren negentig massavernietigingswapens had ontwikkeld, goed voor een tweede 9/11. Hoekstra, specialist inlichtingenwerk, droeg dit actief uit. Dus toen Irak na de invasie snel afgleed naar een politiek-militaire puinhoop, en er nooit massavernietigingswapens werden gevonden, had je een paar Republikeinen die volhielden dat Irak die wapens wel degelijk had. Een van de bekendste: Pete Hoekstra.
  Zo gebeurde het dat vooral conservatieve media mede op gezag van Hoekstra zomer 2006 het nieuws brachten dat de VS tóch massavernietigingswapens in Irak hadden gevonden. Alles kwam op zijn Republikeinse pootjes terecht. Hoekstra liet zich interviewen door conservatief Sean Hannity op Fox News, die klaagde dat „de media” dit grote nieuws negeerden. „De media hechten te zeer aan het verhaal dat de president (Bush, red.) een leugenaar is”, beaamde Hoekstra.
  De werkelijkheid was alleen ingewikkelder. De massavernietigingswapens die Amerikaanse troepen in Irak hadden gevonden waren, zoals Fox News zelf meldde, zwaar verouderd, „vóór 1991 gemaakt”, en dus „geen bewijs” dat Saddam die wapens recentelijk had ontwikkeld. „Dit zijn niet de wapens die dit land (…) dacht dat Irak had”, beaamde het Pentagon, destijds Republikeins geleid, tegen Fox News.
  Ik leerde er toen al van dat Pete Hoekstra de feiten zo vaardig kan bespelen dat hij er de waarheid mee wegtovert. Wat dit betreft zie ik zijn verwantschap met Robert Jensen wel.

  aldus de MSM.

  1. Gerda2

   Over “Wat dit betreft zie ik zijn verwantschap met Robert Jensen wel “.
   Waarom gelijk dit “oordeel”, je kunt zowel met gelijkgestemden als andersdenkenden en alles/iedereen ertussen in praten.
   Zouden veel meer mensen moeten doen, we zouden er een stuk op vooruit gaan.

   1. Alfred Bentinck

    “je kunt zowel met gelijkgestemden als andersdenkenden en alles/iedereen ertussen in praten.”

    Ik ben heel blij dat Rutte dat niet doet.

    1. Gerda2

     Deed hij het maar.
     Het betekent toch niet dat je het eens hoeft te zijn met mensen.
     Je afwegingen worden wel beter overwogen genomen, denk ik.
     Wat tegengeluid op zijn tijd scherpt de geest.

   2. Beukman

    Waarom gelijk dit “oordeel”

    Het is geen oordeel, @Gerda, maar een constatering van de schrijver van het stuk.

 11. Heras

  We vergeten de leugenaar Tedros te noemen; ” it is not a deadly disease to most people, but it could be”.
  Gestuurd door de WHO, want de man kan zelfs zijn eigen moeder verkopen voor gewin en aanzien.
  Op de hele aarde 0,03% procent doden alleen door corona.

  1. Gerda2

   Stond wel tussen aanhalingstekens, maar je hebt gelijk.

  2. Beukman

   @Heras
   Dat is geen citaat van Tedros, maar van jouzelf.

   1. Bullshit16

    Beukman
    Ik betrap je alweer op fake news wat is dat met jij
    Tedros heeft dat wel gezegt
    Daarom zeg ik ook als je jensen vanaf het begin had gevolgd dan had je geweten dat tedros dat heeft gezegt jensen laat de beelden zien
    Dus weer een feit
    Eerst kijken beukman ik neem je serieuzer dan piet51 maar blijf wel bij de feiten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.