Zielige Otten en zijn juristenvriendjes zijn knettergek

Zoals wij eerder vandaag berichtten heeft Henk Otten een stel juristen bereid gevonden om de aanval vol in te zetten op Thierry Baudet. Niet vanwege vermeend racisme of iets dergelijks maar… vanwege de belachelijke Zembla-uitzending waarin net werd gedaan alsof de FVD-leider een agent van Rusland was. Als het aan Henk en zijn vrienden ligt mag Baudet nooit lid worden van de Commissie Stiekem.


Knetter maar dan ook echt knettergek.

De Zembla-uitzending in kwestie was lachwekkend. Wij hebben daar toen al meerdere artikelen over geschreven. Het ontbreekt werkelijk aan ieder bewijs.

Maar toch willen de Baudet-haters die uitzending aangrijpen om hem zo buitenspel te zetten (mocht FVD groot genoeg worden volgend jaar).

Wraakzuchtiger en zielig dan dat wordt het niet. Wat een enorme zielepoten. Ze kunnen Baudet niet op democratische wijze verslaan en daarom proberen ze het zo. Triest.

Maar wacht, het wordt nog erger. Want het is niet alleen zielig en wraakzuchtig, maar ook ronduit gevaarlijk. Als roddel en achterklap voldoende wordt geacht om een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger uit de Commissie Stiekem te weren stelt dat hele democratische systeem niets meer voor.

Otten en zijn juristenvriendjes zijn daarom ronduit gevaarlijk bezig.

Laten we in vredesnaam hopen dat de rest van de Tweede Kamer dat ook doorheeft en hen nul op het rekest geeft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Marija

  Otten is onbetrouwbaar, een gladde adder, laat Thierry dan maar meteen een aangifte in orde maken, die paling otter nog te goed had.

  1. Maris Coppoolse

   Die aangifte van Baudet komt er niet, hij weet dat hij op dat punt geen poot heeft om op te staan. Wat resteert is zieke laster.

   1. Rinus Remstreep

    Glazen bol weer bekeken p*d00tje?
    Je weet toch dat dat ding het niet doet ? Dat ding komt bij de action weg ,Dus is al kapot bij aankoop .
    Maar onderbouw deze stelling eens hufter. Ik weet zeker dat je het niet kan . Je moet niet zoveel van dat goedkope bier zuipen .

   2. Start

    Maris Alfred Brenda Lodewijk Coppoolse?

 2. Bullshit16

  Na ik dacht het niet die zien baudet nog liever vandaag dan morgen vertrekken al vaker gezegt omdat otten die dief gestolen heeft moet fvd er aan geloven die vuile vette varken

 3. Lampje7

  Goed punt. Er moet paal en perk worden gesteld aan ondemocratisch gedrag. Ook het inschakelen van juristen en rechters bij politieke geschillen, is ongewenst. Politiek hoor je te bedrijven op de podia die daarvoor zijn bedoeld: de vergaderzalen, commissiekamers, plenaire ruimtes en via debatten op voor iedereen toegankelijke (media) kanalen. Dat geldt dan wel van twee kanten: dus dat kort geding dat FvD een maand of wat geleden aanspande tegen Nieuwsuur, kan ook niet. Rechters inschakelen om politieke kwesties te beslechten (en nieuwsmedia zijn integraal onderdeel van het politieke bedrijf) is iets waar FvD terecht tegen ageert.

  1. Bullshit16

   Lampje
   Wat jij zegt is heel anders wat baudet heeft nieuws uur voor de rechter gesleept omdat zij wat gezegt heeft wat baudet niet heeft gezegt dat is liegen en als staatsomroep is dat ongehoord dus als de staatszenders geen eerlijke nieuws kan brengen dan mogen ze maar van alles aan mekaar liegen
   Nou mooie boel zal het worden na ze doen toch al niks anders dan het nieuws framen dus wat dat aangaat dan kan je ze elke dag wel voor de rechter slepen

  2. Henk Albarda

   Baudet spande een kort geding aan tegen Buitenhof. In Buitenhof beweerde notabene de presentatrice dat Baudet met een bepaalde zinsnede die geen woord wijdde aan haar onderwerp, dat baudet iets heel anders bedoeld zou hebben.
   De rechter gaf Baudet gelijk, maar durfde Buitenhof geen straf op te leggen. Een groot aantal juristen in Nederland vonden het buitengewoon onverstandig van de rechter dat Buitenhof niet hoefde te rectificeren omdat nu iedere onkundige presentator van alles mag gaan beweren over iedere politicus.

 4. B. Pascal

  De westerse democratische beginselen zijn decadent geworden.

 5. Meriadoc Brandebok

  De AIVD is nogal geheimzinnig. Als zij Thierry een staatsgevaarlijke factor acht zullen zij hun mond wel houden. Sowieso ga ik ervan uit dat de inlichtingendienst de commissie slechts inlicht voor zover zij dat wil.

  Bergen informatie zullen voor de kamerleden en het volk verborgen blijven. De volle omvang van de informatie en tactieken van de AIVD zal ons voor altijd onbekend blijven.

  1. Rammstein

   En Maria Brandegeit kan het weten: hij is zelf een AIVD-agent.

   1. Rinus Remstreep

    Nee onze bokkeneuker is een principieel werkloze die weer eens teveel goedkoop bier gezopen heeft .
    Dat is het enige wat hij doet , goedkoop bier zuipen beetje op dds klieren en zijn lelijk dik wijf negeren .

    1. Maris Coppoolse

     Rinus is daarentegen een hardwerkende maar tevreden burger die alcohol mijdt en getrouwd is met een beeldschone slanke vrouw.

     Je zou er jaloers op worden.

     1. Start

      Maris Alfred Brenda Coppoolse?

 6. Lex

  Dat Thierry ooit met zoon idioot een partij op heeft kunnen richten.

  Die Otten had gewoon een plan dat hij heeft uitgevoerd ten kosten van FVD. Dat word toch steeds duidelijker.

  Ik mag hopen dat hij heel hard keihard op zijn vette bek gaat.

 7. Rosasolis

  Nogal onduidelijk artikel, Michael. Wat bedoel je met “Commissie Stiekem”…De AIVD?
  Inderdaad heeft geen enkele politieke party leider recht om de bemoeien met onze
  nationale/ internationale beveiliging organisatie. Als Baudet zou dat hebben gedaan, dan is hij zwaar fout; als Otten hem met onrechtvaardig bemoeienis wil beschuldigen, dan moet Otten met bewijs komen.
  Persoonlijk heb ik al lang genoeg gehad van al die saaie TV Talk Shows. Beter s’avonds op een hobby werken, met mooi muziek in de achtergrond. En vroeg naar bed met een
  spannende, bestseller boek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.