Megamafklapper Willem Engel beveelt z’n viruswaanzinnige volgers om verzorgingstehuis te stalken: ‘Doe opdracht!’

Sekteleider Willem Engel van Viruswaarheid kent god noch gebod, zo blijkt maar weer eens. Vanmiddag gaf hij z’n volgelingen de opdracht om een verzorgingstehuis lastig te vallen dat de deuren sloot wegens het coronavirus. Hij deelde het telefoonnummer van de instellingen en vertelde z’n complotdenkende achterban dat ze dat moesten bellen: “Even een doe opdracht,” aldus Engel.

Nauwelijks bekomen van het vorige schandaal (onder het mom van ‘viruswaarheid’ verkondigen sluiste Willem Engel donaties weg naar z’n dansclub), gaat de voorman van de corona-ontkennende zuil van Nederland gewoon verder met z’n lasterlijke bezigheden. Wat heet? Hij radicaliseert als nooit tevoren en meent nu dat het aan hem en zijn volgers is om verzorgingstehuizen die het coronavirus serieus nemen te stalken.

Het woonzorgcentrum in Goirle moest namelijk tijdelijk de deuren sluiten wegens meerdere coronabesmettingen. U snapt: geen fijne maatregel, maar als het gaat om het leven van mensen dan heb je gewoon geen andere keuze – zeker niet middenin een pandemie. Zoniet bij dansleraar Willem Engel, die denkt dat hij één of andere autoriteit is op het gebied van gezondheid en meent te mogen afkondigen wie en niet z’n deuren sluit. Op Facebook schreef hij vanmiddag:

“Even een doe opdracht tussen door. Ik krijg net een verontrustend bericht. Er is toch weer een verzorgingstehuis op slot gegaan. […] We hebben geconcludeerd dat dit nooit meer mocht, en toch proberen ze het weer.”

In het bericht volgt ook het telefoonnummer van de instelling, als onderdeel van deze “doe-opdracht” voor alle viruswaanzinnigen die hem volgen. Maar enge Willem trekt de oproep breder: alle verzorgingstehuizen die “onrechtmatige verordeningen doorvoeren” moeten bij hem gemeld worden, alsof hij één of andere malafide inspectie-organisatie is. Ook de scholen treft dit lot.

Tenslotte heeft gekke Willem nog een warm woordje voor de medewerkers van GGD-instellingen waar mensen getest worden op het virus: “We hebben folders voor jullie zodat je mensen op de hoogte kan brengen van de onzinnigheid van het testen.”

Wat mij betreft komen er vooral folders om mensen te wijzen op de onzinnigheid van deze gesjeesde dansleraar en z’n totaal mallote complotvolgelingen. Dát zou pas gerechtigheid zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. arnoud

  Schaam je Tim, !!! om zo over Willem Engel te praten, welk doel dien jij ??

  1. M.Dikker

   Vind je het normaal dat mensen die met Viruswaanzin willen demonstreren 75 Euro aan hem moeten betalen?!

   1. Factor

    @Dikker: Doe mij even wat bronvermeldingen.

    1. wesly bentley

     enz

  2. .nexit2021

   Dat heet tegenwoordig verbinden , de kunst van het niet doorsnijden , respect voor een andere mening , inclusief en weet ik veel welke mooie kretologie.

   1 ding is zeker , de corona idioterie moet stoppen. 1100 positieve testen en een lege I.C

 2. Meriadoc Brandebok

  Wat een randdebiel is die Engel toch.

  Goeie genade.

  1. Chalres Bingley

   Ben het niet vaak eens met de huistr@l brandewijntje(ze zuipt te veel)maar goed, bij deze

  2. JochemX

   Ook onzin kan goed onderzocht worden om aan te tonen dat het onzin is. En dat gebeurt helemaal niet.

 3. EvertB

  Bij verpleeg- en verzorgingshuizen is zijn bijnaam ‘Engel des doods’.

  1. Blondie

   Ben je niet in de war.?
   Heeft hij in verzorgingstehuizen, doden op zijn geweten onder de bewoners.?

   Zijn er geen andere personen te benoemen, die wel betrokken zijn geweest bij het wel of niet beschikbaar stellen, van PBM voor de verzorgers in deze tehuizen.
   Denk eens goed na.

  2. .nexit2021

   nee hoor , engel aan einde eenzaamheid

   1. wesly bentley

    enz

    1. Factor

     wesley benley

     1. wesly bentley

      LugarJehovah-TRÔL

     2. shews

      precies die!

     3. wesly bentley

      idem!

     4. shews

      transped*seksueeltje wesley de anitchrist!

     5. Factor

      wesley benley

     6. wesly bentley

      LugarCombatsJehovahTRÔL-Clan (occultkliekje), enz

     7. .nexit2021

      enz

     8. shews

      wesülsünannaantichristnazisympathiereinoudbrendaaytaswatcherklaver alias leugenaar…

     9. wesly bentley

      RoodStartSHEWsPeetjehFactorBalkenbrijCombatsFisifisiNEXIT enz.enz.LugarCLAN inderdaad!

     10. .nexit2021

      enz.

     11. Factor

      etc

     12. wesly bentley

      etc

 4. R.H.J. van Hees

  Hoi allemaal. Het zou de DDS sieren als deze het nieuws brengt zoals het is, zonder daar je eigen mening zo duidelijk erin te laten doorschemeren. In Nederland mag je een mening hebben, gelukkig maar. Deze mensen van de waanzin der virus proberen de waarheid boven water te krijgen, maar worden duidelijk door de machthebbers gedwarsboomd. Het is ook wel terecht om je twijfels te krijgen, als je je al de bagger en leugens op het nieuws hoort en ziet, je hoeft immers alleen je gezonde verstand te gebruiken. Tim, doe onderzoek naar de beweegredenen van alles wat het tegengeluid is, onderscheid je door zo objectief en feitelijk naar de zaken te kijken, dan ontdek je dat gerede twijfel wel het minste wat je moet krijgen/ voelen.
  En nog wat, misschien denk Timmie wel dat ie, na jaren bagger en onzin schrijven en vooral je eigen ” goede ” ideeën aan ons opdringt, je dat bij je verdere carrière zal helpen. Ik denk het niet. Tim toon een wat intelligentie, het is beschamend wat je doet en schrijft!! R.H.J. van Hees uit Zwinderen.

  1. M.Dikker

   Proberen de waarheid boven tafel te krijgen, maar vragen wel 75 Euro aan demonstranten om mee te mogen demonstreren…

   1. .nexit2021

    herhaling van zetten zonder enig bewijs, gewoon laster kinderachtig

  2. kotenko

   Helemaal mee eens

 5. Roependeindewoestijn

  Emmmm, is t dan niet slimmer om die knakker op te pakken ivm bedreiging volksgezondheid?

  1. Jack Flash

   Afschuwelijk dom bevooroordeeld artikel van DDS.
   Geen haar beter dan de MSM.
   Foei Tim, dit slaat nergens op

  2. shews

   Het is beter om de disproportionele 1.5meter af te schaffen en de staat aan te klagen ivm het feit dat sommige ouderen hun dierbaren niet hebben mogen wegbrengen toen die overleden…

 6. .nexit2021

  Moet je op deze onzin nu serieus reageren ?
  Wat een megamafklapper is de auteur dat ie nog gelooft in de corona onzin met 1100 “besmettingen ” per dag en geen zieken.

  Zelf de ouderen roepen nu luidkeels , liever corona als er maar een einde komt aan de eenzaamheid !

 7. SubTec

  Een goed journalist houd zich aan feiten en praat niet over “sekteleiders” en “Complotdenkers”.
  Dit soort woorden worden door propaganda journalisten gebruikt om de tegenstander de demoniseren maar men heeft domweg geen argumenten.
  En zulk journalistiek schroot is “hoofdredacteur” van DDS ?
  Tja, wat zal ik zeggen….?

  1. wesly bentley

   Dat hebben ze dan goed afgekeken van de vaste alt-recntse reageerdeers alhier.

   Die hebben het ‘demoniseren van de andere mening’ uitgevonden.

 8. andergeluid

  Je schijnt zo iemand zo te mogen noemen niet mijn manier om iets te schrijven maar ik pas mij vandaag een beetje aan want dat wil Tim graag.
  Megamafklapper TIM Als ik jouw was zou ik eens een keer je huiswerk gaan doen naar UN21 dan wel Agenda 2030 de nieuwe wereld orde
  Wat ze er inmiddels doorgedrukt hebben en wat ons nog te wachten staat als je daar mee klaar bent Lees je dan ook nog even goed in het BIS systeem dat betekent Bank International Settlement als je dat helemaal 100% tot je genomen hebt kom dan eens terug met een eerlijk antwoord wat er echt gaande is dan vind ik je pas een echte vent.
  Ik ben het eens dat demonstranten ook niet op het malieveld horen te demonstreren ik vind dat het op het binnen hof hoort want daar zitten de mensen die ons land kapot maken in opdracht van de grotere machthebbers wat helemaal niet nodig is.
  Het Systeem dat door rijke mensen ooit bedacht is moet gauw anders voor het te laat is.
  Want de rijken worden over onze rug alleen maar rijker en het volk beneden en nu ook de middenklasse alleen maar armer en armer.
  ons BSN nummer is een burger slaven nummer

  1. Michael M

   Moeten wij ons laten besmetten door idioten welke niet geloven in Corona? Donder toch op! Blijf uit men buurt met je waanzin. Geef mij mijn masker maar…

 9. Heras

  Rutte en de jonge hebben meer mensenlevens op hun geweten, door de deuren potdicht te houden dan Engel die vraagt of mensen van buitenaf naar binnen te gaan.
  Dus, eerst even de cijfers erbij pakken voordat je iemand beschuldigt.
  En nee, ik koop geen mondkapjes…

 10. Michael M

  Wat ze met mensen als Tim met hun Viruswaanzin moeten doen is als ze zelf het Corona Longvirus Pandemie oplopen dat de ziekenhuizen en IC hen niet helpen. Verplicht niet. Ze geloofden toch al in die viruswaanzin dat het onzin was? Toch? En zelf als ze het niet van hunzelf weten dat ze drager zijn en een gevaar dan moet je ze ook niet helpen als ze het krijgen klaar !!!!

  1. .nexit2021

   de I.C is leeg mafklapper

   1.100 “besmettingen “per dag en een lege I.C ”
   Je zou verwachten dat mensen met een denkvermogen niet als een schaap achter Hugovitsch aanlopen

 11. Theadmin

  Als gevolg van alle bezuinigingen op de zorg komen mensen die normaal naar de GGZ gaan nu gewoon op straat en tuurlijk volgen die elkaar allemaal, want bij mensen is het altijd nog dat soort zoekt soort. Uiteindelijk hebben de VVD,PVDA,CDA,D66,Groen Links,SP stemmers het hier zelf naar gemaakt dat deze meneer nu zonder begeleiding en hulp rondloopt in de samenleving.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.