Video’s! Vluchtelingen uit kamp Moria plunderen rijdende bestelbusjes en hangen hun gezicht in de rook voor huil-effect

Er zijn diverse video’s opgedoken op Twitter van de vluchtelingen op Lesbos. Daar valt te zien hoe ze bestelwagens vol met goederen leegplunderen, terwijl de busjes nog rijden. Ook is te zien hoe ze brand stichten en hun jongeren met het hoofd in de rook zetten, zodat ze zieliger overkomen op tv.
Hier ziet u op de eerste video de vluchtelingen achter de busjes aan rennen en goederen uit de achterklep stelen. Op de tweede video ziet u hoe het ‘huil-effect’ wordt gecreëerd waar ze bij Unicef en dierenhulporganisaties ook zo van smullen:

Ik geloof best dat die mensen het zwaar hebben hoor. En nadat die Afghanen het kamp afbrandden zal het er ook echt niet makkelijker op zijn geworden. Maar het is wel goed om ook even te beseffen dat ze wel héél erg hun best doen om het allemaal zo groot mogelijk uit te vergroten. En dan verlies je bij mij snel het medeleven, want dan wordt het een marketingcampagne en is het niet langer meer een pure noodkreet.

Ook het feit dat we dit soort beelden haast nergens te zien krijgen, is ook tekenend. Dan wordt het hele verhaal niet meer verteld, uit angst dat mensen dan misschien de verkeerde conclusies trekken. Bijvoorbeeld dat deze mensen in de meeste gevallen al geen kans maakten op asiel en nu hun kans zien om het alsnog te krijgen. Dat Duitsland daar hard aan meewerkt. En dat ook in Nederland de roep om méér te doen voor die mensen álle ruimte krijgt op de mediakanalen.

Volgens mij halen we onszelf juist alleen maar méér problemen op de hals als we die mensen hierheen halen, dan dat we uiteindelijk op gaan lossen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Blondie

  Ze zeggen wel eens zo rot als een mispel, maar het Linkse Rutte Kartel is rotter.

  We worden in Nederland als anders denkenden, kompleet vergiftigd met haat en leugens.

  Is een volksopstand de enige oplossing.?

  1. Fortiori

   Welnee @ Blondie. De burger is tevreden met het optreden van het kartel, de werkgevers en werknemers. Van vergiftiging is geen sprake. Wat praat u ons aan?

   1. Blondie

    Fortiori.

    Heeft Links Nederland, weer een nieuwe knol van stal gehaald.?

   2. vandaag

    Hahahaha , sukkeltje , zelfs in et azc kan de overheid de c0ntr0le op veiligheid niet meer garanderen. De muitende gelukszoekers maken de dienst uit net als de marokkaantjes in de probleem wijken

    minder minder minder , oprotten met dat import gajes belust op gratis geld en het vesteren van de tuinsteden. We hebben no-go area’s gennoeg inmiddels

 2. vandaag

  En deze randdebielen moeten wij opvangen ? Terug naar huis , oprotten met dit waardeloze gajes.

 3. PG

  Wat een volk.
  Wat mij betreft halen we ze op en zetten ze af in het land van herkomst.
  Dat is goedkoper dan dit gezeik…..man man man.
  Wie nu nog roep dat we ze echt hierheen moeten halen is wat mij betreft
  kijkend blind.

 4. Ritter

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa reizen en daarvoor de asielprocedure (mis)gebruiken.

  Vaak jonge mannen met een agressieve houding die op zoek zijn naar de “honigpot” die in Noord/West Europa staat.

 5. Grasmaaier

  Morele chantage: Canta is er gek op!

  1. Jack Flash

   Rutte hoort in de bajes te zitten.

   Levenslang.

 6. Maurits Dekker

  Mijn medelijden gaat uit naar de Griekse inwoners van Lesbos. Hun leven is totaal verwoest.

  1. M.Dikker

   Inderdaad. En dat van ons volgt.

  2. Jack Flash

   Maurits@Datzelfde wordt ons ook aangedaan als Prutte weer MP wordt.

   Stemm PVV/FVD.

  3. vandaag

   volgens merkel “wir schaffen das ” een cultuur verrijking , U begrijpt het niet meneer Dekker 😉

 7. Benny

  Heerlijk dit volk, ook binnenkort bij uw in de buurt…..wees welkom ,,plek zat, geld zat en genoeg draagvlak onder de autochtone bevolking…… sarcasme off

 8. CloVis.

  Schandalig, ondankbare sujetten…Hier zijn geen woorden voor, mensen die trachten te overleven, op zoek naar een beter bestaan ten koste van de rijke Europeaan. Je zoù ze.

 9. Pffff

  Dit is niks nieuws toch? Maar het probleem is dat het niet in de media wordt laten zien! Alleen maar de zielige kindjes maar, hier valt toch niks aan te doen! Er is sprake van omvolking dus als we nou willen of niet ze doen toch wel wat ze willen

  1. M.Dikker

   Overal waar je kunt delen, zodat zoveel mogelijk mensen de waarheid zien! Dat is wat wij kunnen doen. En in maart op de juiste partij stemmen.

   1. Logica

    Inderdaad en als het al niet te laat is dan os het wel de allerlaatste kans om ons land te redden van de omvolking en de Europese integratie.

    Stem PVV of FVD, desnoods SGP als het een christelijke partij moet zijn. Deze partijen zullen ook niet alle doestellingen kunnen halen maar beter 10 km vooruit dan met 100 km in zijn achteruit de
    ravijn in.

    Had op You Tube een discussie met iemand die vond dat Nederland potdicht zit voor asielzoekers. Hij heeft er wel privé last van want hij heeft kennissen en familie die graag een partner naar Nederland willen halen.

    Ik heb hem gezegd dat daar juist ruimte voor komt als de massa immigratie stopt. Ik zei hem dat we demografisch inderdaad nog wel ruimte hebben waar we woningen kunnen bouwen om asielzoekers in te stoppen. Maar die willen ook een autootje. Hoe valt dat te rijmen met die linkse klimaatdoelstellingen. Ook gevraagd hoe hij denkt te voorkomen dat die ghetto’s geen eigen wereldjes worden. De druk op de gezondheidszorg en sociale zekerheid zal immens toenemen. Hoe kijkt hij daar tegenaan? Toen werd het stil.

 10. ervi

  Terug sturen, of bij Canta in huis.

 11. Ritter

  Het blijkt dat Black Lives Matter een deel van zijn activiteiten vanuit China financiert, met name die waar ze lobbyen om het wetgevingsproces te beïnvloeden.

  Black Lives Matter-functionarissen hebben openlijk toegegeven dat ze een marxistische agenda volgen, waaronder mede-oprichter Patrisse Cullors, die in een interview in 2015 zei dat de groep wordt geleid door ‘getrainde marxisten’.

  h*tps://www.washingtonexaminer.com/news/report-blm-co-founders-lobbying-wing-is-funded-by-a-pro-communist-china-group

 12. StanleyC

  Dit is het zoveelste bewijs dat Afrikaanse primaten miljarden jaren achter lopen qua beschaving

 13. O.k.

  Wordt tijd om snipers op te stellen op de eilanden,bootje in zicht en gewoon met scherp schieten,kijken hoeveel er nog levend Europa binnenkomen? Die het haalt mag 1 maand blijven en dan alsnog terug sturen;) tijd om de vluchtelingen te demotiveren

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.