VVD toch niet helemaal zeker over zetelaantal in de peilingen, komen weer met stoere verkiezingstaal over ‘inburgeraars’

Het is voornamelijk de VVD die ervoor heeft gezorgd dat de asielprocedures zo traag als wat zijn geworden. Staatssecretaris Broekers-Knol (VVD) is nog steeds bezig om al die schadeclaims en rechtszaken af te betalen. Het loopt dus (al jaren) voor geen meter, maar toch doet de VVD nu weer alsof ze bovenop die asielkwestie zitten. Geloven ze de peilingen zelf misschien ook niet helemaal?
De verkiezingen komen er weer aan dus de VVD trekt de ‘anti-immigratiejas’ weer eventjes aan. We kennen het riedeltje inmiddels allemaal wel: ‘Inburgeraars moeten gewoon de taal leren, werken en normaal doen! Tsjakka, 40 zetels!’

Over een maand of twee zien we de ‘meer blauw op straat’ vast ook wel weer voorbij komen. Of er moet weer ‘hoger gestraft’ worden en de ondernemer moet weer ‘kunnen ondernemen’. Of het boeit ze bij de VVD gewoon niet en ze halen daarom dit soort goedkope onzin weer van stal. Óf ze zijn compleet in de veronderstelling dat mensen ze nog serieus nemen! In beide gevallen is het in ieder geval zwaar triest.

Het niveau waarop inburgeraars Nederlands leren is bedroevend. Inburgeraars kunnen helemaal geen werkervaring opdoen vanaf dag één (zie zelfde artikel), dus dat is ook onzin. Een groot deel van hoe het immigratievraagstuk wordt aangepakt heeft gewoon te maken met de VVD, die economische zakenbelangen belangrijker vinden dan de maatschappelijke spanning die er is ontstaan, mede door hun eigen wanbeleid.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Eppo123

  De VVD heeft Bente Becker al eerder met een dergelijk geluid naar voren geschoven. VVD doe geen moeite meer, je voert het toch uit. Maar helaas de enige partijen die het wel willen uitvoeren, komen niet aan de macht. Resultaat nog meer ‘ inburgeraars’, hetgeen veelal niet tot een verrijking van de Nederlandse samenleving lijdt.

 2. Eppo123

  Voor degenen die niet willen mee willen doen, is er volgens de VVD altijd nog een boete. Beste VVD mensen wordt nou eens wakker, iemand die niet mee wilt doen, moet je helemaal hier naar toe halen.

 3. SubTec

  Zijn er nog mensen die zo naïef zijn dat ze de VVD nog steeds geloven?

  1. Vriend

   Het barst ervan.

   1. SubTec

    Ongelofelijk!

  2. Smek

   Helaas wel ja.

 4. Blondie

  De VVD is gewoon, al ca 10 jaar onderdeel van het Linkse Rutte Kartel.

  In die ca 10 jaar hebben zij, de VVD, Nederland laten omvolken.
  De gelukszoekers overspoelen Nederland en de gevolgen daarvan kunnen we iedere dag in het land constateren en bij bepaalde programma’s op tv, zijn deze gelukszoekers ook vaak te bewonderen.

  Rutte heeft er in deze ca 10 jaar, een grote leugenbende van gemaakt en een angstcultuur gecreëerd, die ons nog jaren blijft achtervolgen.

  Rutte jij bent de persoon, van het Cordon Sanitair richting PVV en FvD, ik vergeef dit jouw nooit.

 5. NO8D0

  Van de week bij de tandenbeul ,was er een allochtoon 6 jaar in Nederland ,zei hij in gebrekkig Engels.
  De tandarts probeerde Nederlands te praten met hem en het lukte gewoon helemaal niet.
  Niveautje inburgering in Nederland.
  Veel 2 e en 3 generatie Marokkanen en Turken kunnen geen normaal woord Nederlands en zijn hier geboren…
  Wie VVD stemt op basis van Bente hierboven is gewoon achterlijk ,net als alle islamieten.

  1. Cor Grijpstra

   @N
   Fantast…

   1. Cor Grijpstra

    Iemand die een bestaande nickname verandert is een looser.

    Tja, dat kun je verwachten van een lid van de Combat Lugar Clan.

    De krijgers zijn zware dr#gs gebruikers…

    1. Gebande3

     @cor deze Nick had ik al 5 jaar en gebruik em af en toe.
     Er is hier een idioot die MIJN Nick verandert en daarmee ultra linkse onzin verspreid sinds kort.
     Wereld op zijn kop ouwe tr@l.

  2. Ernest Stern

   NO8DO nam een ferme steekproef bij de tandarts en trok op basis daarvan vergaande conclusies.

   Hij lijkt me een echte socioloog.

 6. Response

  Heeft ze de Pinokkioneus weer uit de kast gehaald?

 7. J.Pz. Coen

  Ze kunnen beter de aanstaande potentiële VVD kiezers op een cursus “hoe herken ik een doortrapte leugenaar” sturen. Ik denk dat daarmee de rem op gelukzoekers eindelijk wél eens een keer wordt ingetrapt. Ik kan er echt met mijn pet niet bij dat er sowieso nog mensen zijn die zó godvergeten naiëf zijn dat ze het vakje achter die beroepsleugenaar van een Rutte nog rood kleuren en daarmee de ganse natie weer dieper en dieper in de ellende duwen. Óf die mensen interesseert het geen barst wat er in dit land gebeurt, óf het zijn geweldige sadisten.

 8. Cor Grijpstra

  VD toch niet helemaal zeker over zetelaantal in de peilingen, komen weer met stoere verkiezingstaal .

  Hoe verzin je het 🙂 🙂 🙂

 9. gargamel

  Ik heb eigenlijk medelijden met iedereen die denkt dat de verkiezingen iets zullen veranderen, ik herhaal het nogmaals, als de verkiezingen iets zouden veranderen, zouden ze worden verboden. Dit is ooit gezegd door iemand die het wat beter begreep

 10. halo1

  Sinds de VVD de PVV en FVD de pas hebben afgesneden, zitten ze in een minderheidspositie in iedere coalitie..dus ik snap deze ellende wel. Bovendien hebben ze een eental “Nelie Kroes”‘-types binnen de gelederen : semi-D66.. voila!

 11. Yoyo

  Wij trappen er niet meer in.
  VVD gaat zware klappen krijgen.

  Het was ooit een betrouwbare, realistische, liberale partij.
  Maar al het VVD gedachtengoed is totaal verkwanseld door stripfiguur Rutte.

 12. andergeluid

  zit ik net tweede kamer te kijken live. op het moment dat de voorzitster Arib de hamer slaat voor een pauze pakt Rutte zijn papieren op en loopt naar Hugo de Jonge en staan zij zo’n 30 cm van elkaar af. De Leugenaars. Hoezo 1,5 meter afstand houden???
  Dit is natuurlijk niet eenmalig anders was hij wel geschrokken dat hij te dicht bij stond. Hieruit blijkt wel weer dat zij de regels zelf niet in acht nemen. En dan zien we nog niet eens wat er in de achterkamertjes gebeurt.De regels die de burgers opgelegd krijgen gelden dus niet voor de elite???

 13. sonny

  Het ‘pappen en nathouden’ illegalenbeleid van Rutte3 is ontmaskerd, omvolking is/was het uiteindelijke doel, zoveel mogelijk vreemdvolk is uitermate gunstig voor de toekomstplanning van het extreem linkse dictatoriale machtsblok, de EU!

 14. Heras

  Hahahha, die vvd toch. Altijd maar weer datzelfde deuntje. Hoeveel asielzoekers hadden ze, ook alweer toegelaten? Hoeveel woningen zijn er gegeven aan niet werkende asielzoekers? Hoeveel gingen we ook alweer betalen aan dat z.g. herstelfonds?
  Wat een poppenkast

 15. EvertB

  Standpunten VVD inburgeraars:

  ✅ Gaat het niveau waarop mensen Nederlands leren omhoog.
  ✅ Moeten inburgeraars werkervaring opdoen vanaf dag één.
  ✅ Krijgen ze de eerste zes maanden alleen nog maar leefgeld en géén uitkering.

  Keurig wensenlijstje. Uit onderzoek is ook gebleken dat inburgeraars erbij willen horen. Niet slechts getoleerd willen worden. Dit lijstje zou ook maar zo van een andere middenpartij kunnen zijn. Vind het dus geen typisch ‘rechts’ VVD-verhaal.

 16. Jannes-46

  Het is toch altijd weer hetzelfde liedje met die VVD, jawel dat is die partij die Geert Wilders verwijt altijd hetzelfde riedeltje ten gehore te brengen. Vóór verkiezingen de rechtse trom roeren over lang bekende populistische onderwerpen om vervolgens na de verkiezingen weer strak linksaf te slaan. Rutte is één van de weinige mensen wier ruggengraat steeds soepeler wordt naarmate de leeftijd stijgt.

 17. vandaag

  Ach , de vvd heeft 10 jaar lang aan de weg kunnen timmeren als middenpartij voor werkend Nederland

  Om de macht te behouden is het clubje opgeschoven naar extreem links en voert de agenda van de linkse clubjes uit. Ik mag hopen dat de belasting betalende burger inmiddels door heeft dat de inkomenspolitiek met toeslagen en kortingen een sigaar uit eigen doos is en dat het uitvoerende en c0ntr0lerende ambtenarren apparaat een gigantische kostenpost is. Tel daarbij op de standpunten omtrent migratie en de energietransitie en u kunt in het stemhokje dan nog slechts 1 ding doen,

  stem sociaal , stem PVV

  1. Ernest Stern

   Als de VVD zou zijn opgeschoven naar extreem links moet daaruit volgen dat het electoraat is opgeschoven naar extreem links. De VVD doet het namelijk wonderlijk goed in de peilingen.

   1. vandaag

    enz

 18. Opa73

  Helaas zeggen ze voor de verkiezingen het een en na de verkiezingen is het 180 graden anders

 19. StanleyC

  We krijgen gewoon weer rutte 4, het feit dat wij dat niet willen hier gaat daar niks aan veranderen. Dus adem in en vet het poepertje maar goed in. Dan doet het minder pijn

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.