Video! Hans Teeuwen na nieuwe lockdown: ‘Maak er een mooie corona van, m’n koelkast heeft geen sluitingstijd!’

De hofnar van het Nederlandse coronavirus heeft weer eens van zich doen spreken: Hans Teeuwen. Ook hij ziet de maatregelen die premier Rutte aankondigde, maar maakt er het beste van. “M’n koelkast heeft geen sluitingstijd,” verkondigt hij opgewekt!

Nederland zit weer in een nieuwe lockdown. Ditmaal geen ‘intelligente’, maar een ‘gedeeltelijke’. Voor talloze ondernemers is dat mooi verrot, maar cabaretier Hans Teeuwen – die voorlopig geen shows kan spelen en dus geen inkomsten genereert – maakt er het beste van, zo is te zien in een hilarisch nieuw filmpje dat hij gisteren op zijn Facebookpagina plaatste.

Teeuwen zit op de bank in de knusheid van zijn eigen huis, en probeerde inwoners van Nederland aan hun verstand te peuteren dat sluitingstijden voor alcoholverkopers helemaal zo erg nog niet zo zijn. “M’n koelkast heeft geen sluitingstijd,” zo jubelde hij op z’n sofa met een blikje bier in z’n hand.

Ja, zo kan je er natuurijk ook tegenaan kijken! En belangrijker dan dat: het is een grammetje vrolijkheid in een wereld die verder steeds bleker begint te worden nu het virus maar niet weg lijkt te willen gaan. “Laten we er een mooie corona van maken,” oppert de rasentertainer. Nou, laten we dat dan maar doen, hè?

Het is niet de eerste keer dat Hans Teeuwen Nederlanders uitdaagt om maar gewoon zoveel mogelijk lol te hebben tijdens het coronavirus: in april deed hij dezelfde oproep. Ook maakt hij eerder dit jaar video’s om de antiracisme-kerk verbaal een kopje kleiner te maken, en om de voorliefde voor geweld die Jerry Afriyie lijkt te hebben aan te pakken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Cor Grijpstra

  Vroeger mijn held, nu een de gedegradeerde komiek.

  1. Cor Grapstra

   Moest je het bed uit van de verzorging omdat je jouw bed weer eens onder gezeken en gescheten hebt str0ntvlek ?
   En verder nog wat inhoudelijks te melden gedegradeerde p3do ? Bij zulke berichtgeving ben je haantje de voorste om een reactie neer te plempen . Alleen komt er zoals gewoonlijk weer niks zinnigs uit .

   1. Vriend

    He Grapstra, donder nou eens een keer op met je smerige proletenbek. Onbegrijpelijk dat een forumvervuiler als jij hier nog steeds op DDS getolereerd wordt.

    Tim, doe er alsjeblieft wat aan.

    1. Cor Grapstra

     Nounounou .

  2. Cor Grapstra

   Nu een de gedegradeerde komiek .
   Of moet het een zijn ipv een de ?
   De taalneuckert is bruut wakker gemaakt door het personeel omdat het stonk in zijn kamertje .

 2. Lex

  Zo lam als dronken varken.

  Ik ken hem ook wel uit betere tijden. Zeker gaan drinken omdat hij geen werk meer heeft.

 3. Lex

  Zo lam als dronken varken.

  Ik ken hem ook wel uit betere tijden. Zeker gaan drinken omdat hij geen werk meer heeft.

  1. Lex

   oeps dubbele post sorry.

 4. Ernest Stern

  Pijnlijk.

 5. Winfrida

  Hans gaat er zo ook een beetje op achteruit, vanwege de corona periode!

 6. Aborifa

  Alcohol doodt het virus!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.