shutterstock 1846767061

Trump heeft genoeg van politieke spelletjes: wil voormalig veiligheidsadviseur Michael Flynn gratie verlenen

Geen categorienov 25 2020, 14:58
We zouden bijna vergeten, met al die politieke partijenchaos in Nederland, dat ook in Amerika de politiek een grote circusshow is op dit moment. Trump houdt nog steeds vol dat hij de verkiezingen heeft gewonnen, en probeert zijn erkenning van de nederlaag tot op het laatste moment uit te stellen. Ondertussen probeert hij nog een dikke middelvinger op te steken naar zijn 'tegenstanders'. Michael Flynn wil hij gaan pardonneren.
President Donald Trump wil zijn voormalig veiligheidsadviseur Michael Flynn gratie verlenen. Trump heeft Flynn in het verleden al vaker "onschuldig" genoemd. Nu zijn exit steeds meer in zicht komt is dit dan ook de 'perfecte' timing om mensen zoals Flynn gratie te verlenen. Hij heeft toch weinig meer te verliezen.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1239242219019735042?ref_src=twsrc%5Etfw
In het verleden bekende Flynn dat hij zou hebben gelogen tegen de FBI bij het onderzoek rondom de Russische inmenging bij de verkiezingen - waar ze overigens nauwelijks tot niets relevants vonden.
Maar liegen bij zo'n onderzoek is natuurlijk verboden, toch wordt Flynn door veel aanhangers van Trump gezien als een 'echte patriot' en zou hij een gratie verdienen.
Enkele maanden terug werd Roger Stone zijn straf ook al kwijt gescholden door Trump, dus het zou niet raar zijn als Trump nog meer vertrouwelingen gratie verleend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten