LOL! Hypocriete Jan de Hoop klaagt over drukte in supermarkt: ‘Ze botsten tegen me aan!’

RTL Nieuws-presentator Jan de Hoop vindt het volstrekt belachelijk dat het hoegenaamd “heel druk” is in de supermarkt. Dat kan echt niet in deze coronatijden. Supermarkten moeten een maximum aantal klanten binnenlaten en daarna de boel tijdelijk even dichtgooien. Ofzo. Ondertussen liep Jan zelf wel gewoon een heel drukke winkel in.

Hier kan ik dus echt niet tegen ‒ en het is tekenend voor de mentaliteit van al die gekkies die eisen dat de overheid met meer, meer, meer regels komt om onze rechten meer, meer, meer te beperken. Lees even mee:

“Net bij Albert Heijn geweest,” schrijft nieuwslezer Jan de Hoop van RTL op Twitter. “Het was veel te vol en de mensen stonden veel te dicht op elkaar. Er botsen ook regelmatig mensen tegen mij. Zo gaat de lockdown nog wel even duren. Waarom niet een maximum aantal klanten in de winkel en een looprichting?”

Zoals Jan Roos terecht antwoordt is dit natuurlijk extreem hypocriet van De Hoop. Want waarom ga je in een “overvolle” Albert Heijn lopen? “Zo gaat de lockdown nog wel even duren.”

Hé Jan (de Hoop, dus, niet Roos): als je je zo ergert aan de drukte in de Albert Heijn, veroorzaakt door mensen die net als jij eten en drinken willen kopen, zeker voor de kerstdagen, dan heb ik een heel gemakkelijke oplossing: ga die zaak niet binnen. Bestel je boodschappen online. En als je daar geen zin in hebt: bezoek de Appie dan op een moment dat het rustiger is, zodat je je niet hoeft te ergeren aan al die mensen die gebruik maken van hun récht om te gaan en staan waar ze willen, en om boodschappen te kopen voor hun gezin.

En dan nog wat. Hoever zijn we eigenlijk afgezakt als volkje dat we zeuren over mensen die boodschappen doen? Dat we zo ontzettend angstig zijn, dat dit reden voor ons is om ons beklag te doen op Twitter?  In het verleden zijn er hele oorlogen uitgevochten om onze burgerrechten veilig te stellen. God weet hoeveel mensen daarbij om het leven gekomen zijn. Maar nu leveren we ze in voor een virus met een sterftecijfer van ergens tussen de 0,23% (internationaal) en 0,7% (landelijk). En klagen dan ook nog eens dat er mensen zijn die er net wat losser in staan.

Houd toch op, zeg. Ja, het coronavirus is vervelend en moet bestreden worden, maar dit soort paniekerig gezeur omdat mensen boodschappen doen is écht te zot voor woorden. Neem een kalmeringspilletje, Jan, en probeer het dan nog eens.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. stem weg

  Hoe kunnen mensen tegen Jan opbotsen als Jan braaf thuis zit en de regels respecteert ?

  OO , wacht het links selectief verontwaardigde stuk tuig staat tussen de mensen. Linkse mensen leggen altijd de schuld bij een ander. Bestel on-line Jan en je hebt nergens last van links ubermensch

 2. usb3.0

  Maar Jan is van het botsen maar wel tegennatuurlijk

  1. hans-e-pans

   Laat ik nu altijd gedacht hebben dat Jan de H. wel gek op lekker botsen was.

 3. Willem Bever

  Jan wil het liefst dat de overheid regeltjes opstelt voor wie wanneer in de supermarkyt mag komen ….het liefst zodanig dat hij als enige in de winkel is……als jan dat wil dan vrees ik dat de schappen leeg zijn ……en blijven…. wat een deugkneus die goed duidelijk heeft gemaakt waar hij staat…

 4. lucinde

  Huh? Wat oninteressant om de dag te starten.

  En nog wel op de dag dat opa Theo zijn politieke comeback maakt en ons uitlegt dat Freek en Thierry van die lieve ongeleide projectielen zijn.

  Ik wacht met smart op je stukje en de tegenreactie van Tim!

  1. ZWEEDSE K0K

   Helaas is Tim hier 18 december voor het laatst gesignaleerd.
   Op twitter in hij springlevend.

   1. Willem Bever

    Ow werkt Tim inmiddels bij Prive….

    1. ZWEEDSE K0K

     Dit artikel is door Mv/dG geschreven, als oefening voor zijn promotie naar Story.

     1. lucinde

      Zou Frits Bosch zijn kerstvoucher hebben verzilverd en Tim hebben gevraagd om mee te gaan naar Boedapest?

     2. Linksbuster

      Dat is toch jouw lijfblad cock, probeer de linda, misschien staat er zelfs een interview met de grote leider en/of met de nieuwe premier kaag in.

     3. ZWEEDSE K0K

      Op het laatste epistel van Fritzz mocht al niet meer gereageerd worden.
      Onrustige tijden op DDS.

     4. stem weg

      krijgt bosch betaalt dan voor de rommel die hij schrijft ?

      Van pensioenen heeft ie geen kaas gegeten das zeker

   2. ReJa

    @Zweetsok Die twitter-Tim (Alphen aan den Rijn, Nederland Geboren in 1988) past echt wel in uw straatje met zijn, ik citeer: Pro-vaccinatie, anti-covid, pro-lockdown, anti-Wybren van Haga, pro-Pieter Omtzigt, anti-kokosbrood.

  2. stem weg

   slechts een hork reageert altijd off-topic

  3. Steiner

   “Huh? Wat oninteressant om de dag te starten”
   “Ik wacht met smart op je stukje en de tegenreactie van Tim”

   Heb je nu echt niets anders om naar uit te kijken???
   Je hebt wel echt een betreurenswaardig leventje.

  4. JochemX

   Nee, Lucinde, zo oninteressant is het niet, we zitten midden in een Lockdown. Niet vanwege dat virus maar vanwege figuren als Jan de Hoop en Lucinde. Dat virus stelt allang niets meer voor, we tellen dagelijks alleen nog “corona gevallen” en constateren dat we drie ministers op volksgezondheid hebben die geen deuk in een pakje boter slaan.

 5. ET007

  Hoor je vaker van die klagende mensen die constant klagen over de drukte. Ze beseffen niet dat ze deel uit maken van dat probleem op dat moment.
  En dan gaan ze alsnog naar binnen.
  Voor dergelijke personen zijn de wetten gemaakt, want helder nadenken lukt ze alleen niet.

 6. ZWEEDSE K0K

  Kom kom, Jan chargeert uit balorigheid.
  Moet kunnen tegenwoordig.

  1. stem weg

   micro zwetscock denkt te weten wat de Hoop beweegt. Arrogantie is de micro zwetscock nog steeds niet vreemd

 7. LifeBuddy

  Jan er is altijd weer HOOP. kijk maar naar george [joe] Biden die in Georgia
  de stemmen aan het decertificeren is, om de bewijzen maar onder het vloerkleed te vegen.
  ”Georgia moves to DECERTIFY Election Results ”

  1. LifeBuddy

   Dombo democraten.” How low you can Go”. Ik hou mijn hart vast, hoe het in [nedere]land zal gaan met het stemmen.

   1. Marija

    De uitkomst zal zijn, zoals gewenst, evt met manipulatie.

  2. ZWEEDSE K0K

   ”Georgia moves to DECERTIFY Election Results ”

   Brian Porter Kemp is een Amerikaanse politicus van de Republikeinse Partij. Sinds januari 2019 is hij de gouverneur van de Amerikaanse staat Georgia. Eerder was hij actief als Secretary of State van diezelfde staat.

   1. stem weg

    wederom off-topic micro zwetscock

    1. ZWEEDSE K0K

     Door het disfunctioneren van uw kringspier is uw zicht beperkt.
     spoelen met WCeend lijkt mij raadzaam.

     1. stem weg

      wat jij raadzaam acht is een no-go micro zwetscock

     2. Oepsie

      En daar weet jij alles van! Als schijthuis-cleaner, was je er dagelijks mee in de weer. Vervelend voor de reageerders hier, dat het je hersenen heeft aangetast. Eenzame kerst Zweetcockje!

  3. Willem Bever

   Ik denk dat Beuk nog slaapt anders wastie er ingesprongen
   🙂

   1. stem weg

    met een uitkering kan dat

 8. Marija

  Jan dehoop inmiddels ook een bejaarde, kan smorgens van 7 tot 8 bij Albert Heijn zijn boodschappen halen in het speciale ouderen uurtje.
  Sneuneus.

 9. ikweetwatikwil

  Dat doe je zo Jan. Ik ga naar de super waar ik het beste de weg ken. Heb een boodschappen lijstje en zorg er voor dat de kar tussen mij en de mensen blijft.
  Zij blij en ik blij en dan met een noodgang weer naar huis . Verder maken we dagelijks een wandeling maar niet in een winkelcentrum.

  In deze tijd kun je niet gezellig gaan winkelen. Hoe je ook over corana denkt van ziekte geboden en verboden , ik neem geen risico hoewel ik het de overheid kwalijk neem dat ze onze vrijheden inperken en tegenstrijdige maatregels nemen.

  En jij Jan kan niet met vrijheid omgaan, want anders was je die volle winkel niet ingegaan

 10. Rieks

  Tegen mij botsen ze nooit bij AH of Jumbo. Of Jan verzint maar wat om aandacht te krijgen of hij woont in een aso-buurtje. Ik denk het eerste.

 11. gargamel

  Israël zal op 27 december beginnen met het toedienen van het coronavirusvaccin aan burgers, maakte premier Benjamin Netanyahu woensdagavond bekend. Iedereen die is ingeënt ontvangt een vaccinatiepaspoort, zonder dit paspoort geen toegang tot winkelcentra en andere publieke ruimten.

  1. Vanduinen

   Hèt is de oplossing.

   1. stem weg

    Hèt is geen oplossing. Erg betreurenswaardig dat de jood een ster heeft ontwikkeld voor ongevaccineerde. erg zorgelijk ook

   2. gargamel

    Krankzinnig!!

    1. Vanduinen

     Joden hebben altijd al iets gehad met reinheid. Met Pasen, Pesach, wordt de hele keuken gecleaned, pannen en potten. Kastjes, de hele santekraam. In ieder medisch paspoort staan ook de vaccinaties. Ik xou mij daar ook veiliger voelen. Bezoek anders eens een Arabische markt of eet mee aan een eetstalletje in een Indiase stad naast een riool. Op DDS zijn er velen die heel veel ophebben met Israel.

     1. stem weg

      Ik heb niets op met een geregistreerde verplichte vaccinatie flapdrol.

      Als je de geschiedenis van de jood naast de meetlat legt zou je denken dat de integriteit op het eigen lichaam een meerwaarde zou zijn zeker voor Joden. Helaas speelt Netanyahu nu de Jozef Mengele van 2020-2021

      Deze kritiek op het verplicht vaccineren heeft geen enkele binding met mijn gedachte over israel flapdrol. Beetje triest hoe linkse adepten altijd oneigenlijke vergelijkingen proberen te maken om een discussie te vertroebelen !

     2. Mireille

      @stem weg, wat een buitensporige reactie. Nooit gehoord van DKTP ? Wellicht hebben uw goed zorgende ouders wel gezorgd voor vaccinatie voor hun kleine spruit. “Kinderen krijgen voor hun eerste verjaardag al drie vaccinaties tegen difterie, kinkhoest, tetanus en polio. Deze wordt gegeven met de DKTP Difterie, kinkhoest, tetanus, polio -Hib-HepB-vaccinatie. De DKTP-vaccinatie is een herhalingsvaccinatie. Dit is nodig omdat tegen de tijd dat een kind 4 jaar is, de afweer is afgenomen tegen deze ziekten.”
      Kom op zeg ! Integriteit. ?

     3. stem weg

      wat heeft je blabla bladiebla te maken met VERPLICHT vaccineren mireille

      Alle vaccinaties die je noemt zijn vrijwillig zelfs in de kinderopvang. In de kinder opvang wordt slechts gevraagd of het kind gevaccineerd is.

      Het blijft dus merkwaardig dat joden mensen uitsluiten omdat ze als geen ander weten wat van die uitsluiting komen kan. Het fascisme om inenten te verplichten en daarmee het grondbeginsel op de integriteit op het eigen lichaam te schenden is feitelijk een schending op de rechten van de mens dom adept

 12. Yoyo

  Ach Jan de Hoop toch…
  Beetje hopeloos.

  1. hans-e-pans

   Ja, Jan is erg veel HOOPeloos.

 13. andergeluid

  Voor jan is er geen hoop meer

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.