snapshot 17

NPO moet en zal deugen: ex-treitervlogger Ismail Ilgun krijgt tweede tv-programma, ondanks beroerde kijkcijfers

Geen categoriedec 21 2020, 20:00
Wie dacht dat we nu eindelijk eens af waren van die nare tuigvlogger Ismail Ilgun komt bedrogen uit. Na het "charme-offensief" van vier jaar geleden kreeg hij dit jaar een heus tv-programma. Dat werd abominabel bekeken. Maar wat denk je? Ismail krijgt gewoon nóg een kans z'n onkunde te verspreiden via het kleine scherm. Ongelofelijk...
De naam Ismail Ilgun moet nog wel een belletje doen rinkelen. Dat was namelijk de treitervlogger uit de Zaanse wijk Poelenburg, waar de NPO een lief kereltje van probeerde te maken. Dit jaar ging die campagne verder, met een eigen heuse drillrapshow. De ex-treitervlogger wist met de slotaflevering van zijn docu op primetime slechts 57.000 kijkers te trekken. Zwaar beroerd dus, maar hij mag het gewoon nóg een keer proberen!
Om die 57.000 kijkers even in perspectief te plaatsen: dat is slechts één procent van alle kijkers op dat moment. Direct voor zijn programma keken er 908.000 mensen naar NPO 3, waarvan 94 procent wegzapte toen hij in beeld kwam.
https://twitter.com/Ismaililgun1/status/1339260016440832002?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1339260016440832002%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mediacourant.nl%2F2020%2F12%2Fondanks-horrorkijkcijfers-npo-door-met-ex-treitervlogger-ismail-ilgun%2F
Het is echt belachelijk dat zo'n lapzwans nu gewoon nog een keer een tv-programma mag maken.
Ismail is een straatrat van het ergste soort. En je proeft ook aan alles wat hij doet dat ze bij de NPO zich als een soort jeugdwerkers hebben opgesteld om hem maar positief op beeld te laten krijgen.
In Hilversum kan het ze kennelijk geen bal schelen. Die gooien er vrolijk nog een keer publiek geld tegenaan, want diversiteit en deugen zijn belangrijker dan inhoudelijk goede tv. Aan dat laatste doen ze haast toch al niet meer.
Hopelijk leren ze het bij de NPO snel genoeg af. Gewoon niet kijken en als je toch echt wat blijkt te hebben gemist, dan kun je het vast wel ergens terugzien. Al acht ik de kans vrij klein dat je hier iets aan gaat missen, want diepe inzichten heeft straatratje Ismail niet en talent ontbreekt ook nog steeds.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten