Pats! Tunahan Kuzu (Denk) veegt de vloer aan met Rob Jetten (D66): ‘Avondklok is door hem en Kaag dichterbij!’

Tunahan Kuzu van Denk is absoluut niet te spreken over de draai die Rob Jetten overduidelijk gemaakt heeft met betrekking tot de avondklok. Waar de D66-halveleider vorige week nog fel tegen de draconische maatregel was is hij nu opeens wél voor te porren. Want er is heel veel ‘veranderd’. Wat? Nou niks. Maar dat doet er niet. Het kabinet wil een avondklok en dus geeft Jetten het.

Zoals wij eerder vandaag al berichtten lijkt D66 om te zijn. Jetten stelde vanochtend nog wat quasi-kritische vragen aan het kabinet over de avondklok, maar de teneur was duidelijk: zijn partij is er nu wél voor, zéker als het kabinet het aanvangstijdstip een beetje verhoogd van, zeg, 20:30 uur naar 22:00 uur.

Dieptriest. Zielig, eigenlijk. Jetten voerde nog even een toneelstukje op, maar het resultaat staat al vast.

En nee, dat zeg ik niet alleen: Tunahan Kuzu, van Denk, denkt daar net zo over:

De immigratie- en integratiestandpunten van Denk zijn natuurlijk vreselijk, maar wat betreft het draconische coronabeleid van de regering staat de partij écht wel aan de goede kant van de geschiedenis. Dit in tegenstelling tot het antidemocratische, dictatoriale gespuis van D66. Jetten en co. kiezen werkelijk elke keer weer, als het er op aankomt, voor meer overheidsmacht, meer beperkingen, minder vrijheid. En dan hebben ze ook nog het brute lef om zich “democraten” te noemen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal… en steun De Dagelijkse Standaard met een kleine bijdrage via BackMe (een geweldig initiatief van Jan Roos).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. EvertB

  Het zal zuur klinken voor mensen die nog hopen op een transparant en eerlijk democratisch debat in ons parlement over de invoering van de avondklok: D66 is al een tijdje om. Onder andere medewerkers van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) zijn al enkele dagen gesommeerd hun diensten gereed te maken voor soepele overgang naar avondkloktijdperk.

  1. Edjan

   Evert +++

  2. agenda2030

   inderdaad fascisme krijgt steeds meer voet aan de grond in Nederland

   verachtelijk
   stem sociaal, stem PVV

 2. Linksbuster

  Kuzu, erdogan’s schoothondje, heeft in ons parlement niets te zoeken!
  Stem ze het land uit.
  Stem PVV!

  1. Telex

   Ook schoothondjes hebben soms gelijk

 3. Nostradamus

  Mooi verwoord 🙂
  Jetten is totaal ongeschikt voor de politiek. Hij was een politiek experiment en die wordt opgevolgt door nog een politiek experiment bij D666.

 4. werikke

  D66 zijn gluiperds. Pensioen verkwanseld alleen heeft nog niet iedereen door en ologren heeft de democratie om zeep gebracht en kaag is weggeef monster van zuur verdiend geld aan haar vriendjes in terroristenland. En ergste is nog de mensen die op hun stemmen die moeten naar opvoedingskamp

  1. jennifer

   Daarom vind ik mensen die op D66 stemmen de nieuwe NSB ers van Nederland. Sperzeit krijgen we al, nu nog andere dingen die verplicht waren in 40/45 dan hebben ze de burgers precies daar waar ze ze hebben willen toch. Obersturmbandfuhrer Trutte zal de burgers wel wurm krijgen zo.

   1. Cycle25

    Zodra je hele bestuur omgezet gaat worden naar LGBTY, dan weet je dat deze club niets meer heeft met de hetero-families.

    Je mag het niet roepen, maar de 2e kamer begint zo langzamerhand een LGBTY regering te worden die niet een beetje, maar volledig los staat van de hetero maatschappij.

  2. Logica

   Dit stuk bewijst weer eens dat de kartelpartijen elkaar dekken. Dat moet je Rutte wel nageven, hij weet de andere partijen in het kabinet goed onder de duim te houden. Ze kussen zijn voeten maar al te graag voor wat macht.

   Kuzu en Azarkan kunnen best wel goede punten inbrengen zolang het onderwerp ook maar niet enigszins riekt naar immigratie en integratie. Maar dat schreef ik eerder al op een ander blog.

 5. Aborifa

  Partijbelang is in dit parlement het motto. Voor elke oplossing wordt een probleem gevonden teneinde het kabinet te beschadigen.

 6. Heinz

  Voor je 100 bent is het voorbij. Wat heb je eraan om midden in de nacht op straat te lanterfanten?

 7. HD

  Gladde ransige Jetje wil graag in het volgende kabinet van Rutte minister van transgemuteerde worden.

 8. Aborifa

  Kuzu is en blijft 5e colonne.
  Waakzaamheid geboden met deze tot Nederlander gemaakte afgezant van Erdogan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.