Filmpje! ‘Racistische’ Thierry Baudet wil het ‘samen doen met iedereen die van Nederland houdt, waar je ook vandaan komt’

Forum voor Democratie wordt er door het partijkartel én het mediakartel steeds weer van beschuldigd racist te zijn. Nu is dat tegenwoordig natuurlijk eerder een geuzennaam dan een beschuldiging van iets afgrijselijks, maar soit. Thierry Baudet weerlegde vandaag in Oss die beschuldiging voor de duizendste keer. FVD is er voor iedereen die van Nederland houdt, “waar je ook maar vandaan komt.”

Wat is die Thierry Baudet toch een vieze, ranzige racist zeg! Die malloot, die vuile nazi! zegt gewoon in Oss dat FVD het “samen” wil doen “met iedereen die van Nederland houdt, waar je ook vandaan komt.”

Ja, ja, ja, Thierry, we weten allemaal dat “iedereen die van Nederland” code is voor RECHTSEXTREMISTEN en “waar je ook vandaan komt” voor “ALS HET MAAR ORIGINEEL INCLUSIEF JE OUDERS GROOTOUDERS EN OVERGROOTOUDERS UIT NEDERLAND EN ALS JE EEN WITTE HUID HEBT!”

FVD-leiders herhalen keer op keer – echt de hele week, maand, en zelfs het hele jaar door – dat ze lák hebben aan iemands huidskleur. Dat je afkomst er totaal niet toe doet. Dat je achtergrond ze gestolen kan worden. Dat het ze gewoon totaal niet interesseert of je blank, bruin, zwart, donker, geel, rood, of wat dan ook bent.

Maar toch herhalen de media én het partijkartel keer op keer weer de beschuldiging dat dit wél zo is. Dat FVD een “racistische partij” is.

Zoals Baudet gisteren zei in debat met Rutte, als er iemand niet racistisch is, dan is hij het. Het enige relevant is of je Nederland lief hebt of niet. Is dat het geval, dan hoor je erbij, ben je welkom, en word omarmd.

Maar ja, daar zit ‘m natuurlijk precies het probleem. Want de reden dat FVD steevast als ‘racistisch’ wordt neergezet door de links-progressieve elitisten is dat zij Nederland juist niet lief hebben. Daarom proberen ze patriotisme weg te zetten als ‘racisme.’ Op die manier hopen ze vaderlandsliefde voor eens en altijd uit Nederland te verbannen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Nou, ik heb slecht nieuws voor ze: gezien de opkomsten bij de niet aangekondigde bijeenkomsten van FVD gaat ze dat niet lukken. Patriotten gaan deze strijd niet winnen, niet die verschrikkelijke figuren die sociaal zéggen te zijn maar die stiekem álles aan onze geschiedenis haten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. Franz Biberkopf

  Baudet zorgt er met zijn domme uitlatingen voortdurend voor dat de beschuldigingen van racisme en antisemitisme aan hem blijven kleven.

  Het gevolg is dat hij zichzelf voortdurend in de verdediging laat drukken.

  Een speciale vorm van masochistische onnozelheid.

  1. Linksbuster

   De ströntvlek is er weer als de kippen bij…de d666 lüllo.

  2. vvw

   ach wím zolang een moorkop al onder racisme valt heeft de kreet “racisme “alle kracht verloren. Waarschijnlijk noemen daarom diverse bakkers het nu niksnutten !

 2. HD

  Dat zullen heel veel ( alle ) linkse landverraders niet waarderen.

  1. Jack Flash

   Er wordt gecensureerd hier.

   1. Linksbuster

    Nee..hoezo?

 3. Heras

  De reden dat ze Baudet aanvallen is, de angst dat hij gaat winnen. Zijn aanhang groeit met de dag.
  Wij zijn kortgeleden ook lid geworden van de fvd, omdat we de verzuurde oude partijen meer dan zat zijn.

 4. Monty

  ”dat FVD het “samen” wil doen “met iedereen die van Nederland houdt, waar je ook vandaan komt.”

  Zeggen is één doen is een andere. Sommige adepten denken daar toch anders over.
  Die begrijpen hun leider niet.
  Net als bij Wilders. Die zegt ook geen hekel aan moslims te hebben terwijl zijn adepten denken dat hij hen het land uit zal zetten.

  1. ManX

   Hoeveel ‘Wilders-adepten’ kent Monty Python persoonlijk?

   1. Cycle25

    zijn adepten denken dat hij hen het land uit zal zetten

    Je kent de kiezers niet eens waar veel allochtonen tussen zitten. Ooit wel eens in de randstad geweest ?

 5. Yoyo

  Baudet is nog steeds ” the dark horse”, de luis in de pels van het huidige politieke spelletje.
  Met hulp van vriend en vijand heeft men geprobeerd dit paard kreupel te trappen.
  En dat was zelfs bijna gelukt.
  Ik verwacht toch dat FVD hoge ogen gaat gooien.
  Het lijkt erop dat de linkse continue framing averechts werkt.
  Respect voor de tomeloze drive van Thierry en Co.!!
  Mijn stem hebben ze.

  1. Emma Louise

   De inspanningen die Thierry verricht kunnen we eerder typeren als trekken aan Totilas.

 6. ikweetwatikwil

  Wat ik zie is, dat in moslim landen altijd onvrede is. Ze slaan elkaar bij tijden deuren en vensters uit. Het is een ideologie die niet in het Westen past. Zelf ben ik tegen de grote instroom van asiel, gelukzoekers. Als moslims zich aanpassen kunnen ze hun “geloof” achter de voordeur beoefenen. Maar niet beginnen met hun feestdagen aan ons op te dringen. Wij hebben onze eigen feestdagen. Kun je aan meedoen of niet. Kleur zei me nooit veel, hoe komt het toch dat dat een beetje aan het veranderen is.

  Dat Baudet soms dingen zegt waar je bij moet nadenken , dat is voor een aantal mensen teveel gevraagd. Ze snappen het niet en dan gaan ze schelden. Eigenlijk zielig.

  1. Spaanse_K0K

   Quote: Wat ik zie is, dat in moslim landen altijd onvrede is

   Inderdaad, de huidige onvrede in Nederland komt alleen maar bij moslims vandaan.
   Ik hoor geen echte Hollander klagen.

   1. ikweetwatikwil

    Inderdaad, de huidige onvrede in Nederland komt alleen maar bij moslims vandaan.

    Inderdaad Kok. Ze zijn niet anders gewent. Daar gingen ze voor op de vlucht , maar hier willen ze het net zo.

    Voor hun komst was er niet veel te klagen voor de Nederlander. Nu komt de bevolking in verzet en dat laten ze horen.

 7. Spaanse_K0K

  Gelukkig is ook dit artikel van het DDS “echtheids & betrouwbaarheidsstempel” voorzien.
  Een hele geruststelling in deze verwarrende tijden.

  1. vvw

   gelukkig weet iedereen als er spaanse kok boven staat dat het onzin is van de linkse inhoudsloze micro zwetscock

 8. LifeBuddy

  Het is te bizar voor woorden, dat een stelletje sLinkse Garnalen zomaar op arische sLinkse manier, iemand als racist op de mouw kan spelden.

  1. Emma Louise

   Dat is natuurlijk niet zomaar gebeurd. Onze minister-president Rutte, geparafraseerd over de appgroepen,: “Baudet heeft uiting gegeven aan racisme en daarmee zijn kiezers eigenlijk in de kou laten staan, want dat maakt het onmogelijk (…)”

   1. LifeBuddy

    Emma, Je hebt Helemaal Gelijk. Er is nu veelvuldig geparafraseerd over JOUW minister-president Rutte, waarom hij demmink wegens p*dofelie het hand boven het hoofd heeft gehouden. Nu begrijp ik ook waarom ze Emma Louise in eerdere berichten rutteII noemden.

    1. Loelap

     Emma Louise = Franz Biberkopf = Wï m H útt ën

 9. Vrijedenkert

  Baudet wil het ‘samen doen met iedereen die van Nederland houdt, waar je ook vandaan komt’
  Geweldig voornemen van Baudet:)

  Andere regerings en kartelpartijen zijn vooral van het uitsluiten! Zie krediet-crisis, woekerpolis en natuurlijk toeslagenaffaire die duidelijk aantonen dat men de gewone burger en anderen wil uitsluiten…

 10. Canta

  Thierry Baudet wil het ‘samen doen met iedereen die van Nederland houdt, waar je ook vandaan komt’
  Daar hoort toch wel een kanttekening bij. Baudet houdt van Nederland van de jaren
  ’50 en ’60. De tijd dat, bij een huwelijk, de man nog het hoofd van het gezin was. Dat vrouwen, als ze trouwde, ontslagen werden enz enz.
  Er zijn echter vele Nederlanders die houden van het Nederland van NU. Die Nederlanders die bereid zijn om ook te kijken naar de fouten die we hebben gemaakt.
  De Duitsers konden dat binnen enkele jaren, wij kunnen dit vaak nog niet na eeuwen.
  Maar met die Nederlanders wil hij niet samenwerken. Sterker nog, hij wekt de indruk dat dat Nederlanders zijn die niet van hun land houden. Claimen dat alleen jouw visie betekent dat je van je land houdt is dus een zeer arrogante stelling.

  1. ManX

   “Er zijn echter vele Nederlanders die houden van het Nederland van NU.”

   Doelt Canta met het ‘Nederland van nu’ op de inmiddels twee miljoen allochtonen die Nederland telt, de drie grootste steden waar immigranten en hun nakomelingen inmiddels de meerderheid vormen, de wurgende woningnood waardoor starters kansloos zijn, de extreem hoge gemeentelasten, belastingen en kosten, of toch gewoon de keiharde overbevolking op zich? Of wellicht de boeren die verdreven worden van hun land, de absurde klimaatmaatregelen die honderden miljarden gaan kosten, het gebrek aan politieke bijsturing (referenda) of een apathische bevolking die al 10 jaar lang dezelfde leugenaar kiest?

   Kun je wat meer toelichting geven Canta?

   1. Canta

    ManX
    Kun je wat meer toelichting geven Canta?
    Ja hoor, dat kan ik. De woningnood bestaat al sinds de jaren ’50. Men ging toen inwonen omdat er geen woonruimte was. Als kind heb ik die ervaring. Wij woonden met 2 families in 1 huis.
    Rechts heeft het kraken verboden. Woningen staan vaak jaren lang leeg terwijl er mensen hadden kunnen wonen.
    Overbevolking? Als kind ( in de jaren “60) leerde ik op school dat er in het jaar 2000 20 miljoen inwoners zouden zijn. Aan de seksuele revolutie hebben we te danken ( de gezinnen gingen van gemiddeld 4 ã 5 naar nog geen 2) dat dat niet gebeurde. Als die seksuele revolutie niet was gekomen dan hadden we nu met misschien wel 24 miljoen inwoners ( en daar zitten dan geen vluchtelingen bij) moeten dealen.
    U heeft het over de boeren die het moeilijk hebben. Een vraag: als u vlees koopt, let u er dan op waar het vandaan komt? Waarom wordt er hier Argentijns- of Iers vlees verkocht terwijl we zelf voldoende hebben? Scheelt een hoop in het vervoer en dus vervuiling van het milieu.
    Waarom een overproductie van melk die we dan als melkpoeder voor een goedkope prijs in Afrika dumpen waar die Afrikaanse boer niet tegenop kan produceren en dus zijn koe moet wegdoen?
    Als wij, als consument, een beetje beter nadenken bij wat wij kopen ( bv niet accepteren dat alles in plastic wordt verpakt waardoor we een plastic soep hebben gecreëerd) dan zou dat al een heleboel schelen.
    Ik hou heel veel van Nederland. Zou voor geen goud in een ander land willen wonen. Heb echter respect voor andere culturen en denk daar nog een hoop van te kunnen leren.

    1. ManX

     Canta, ik ben ouder dan jij: ik word deze zomer 75 dus ik ken alles wat je schetst eveneens uit eigen ervaring.

     Het is een grote schande dat de woningnood na 70 jaar nooit is opgelost en nu nog groter is dan toen. Geen wonder, als er in de tussentijd 2 miljoen mensen van buitenaf extra worden binnengehaald. Vind jij dat normaal?

     Toen jij en ik op school zaten waren er slechts 11 miljoen Nederlanders. Wat jij leerde (naar 20 miljoen) doet natuurlijks niets ter zake – regeringen met oog en hart voor het land hadden het nooit zover laten komen als nu: we zijn het meest overbevolkte land van Europa en ondervinden daar op tal van gebieden enorme overlast van.

     Over vlees gesproken: ik ben geen vegetarier maar eet toch slechts sporadisch vlees. En als ik het eet is dat wild uit de directe omgeving. Ik ben sterk tegen de vleesverwerkende martelindustrie en vind dat een blamage voor onze ‘beschaafde’ maatschappij.

     Je idolate geblaat dat we nog veel van andere culturen kunnen leren, past precies in het zwijmelbeeld dat ik van je heb. Andere culturen kunnen veel van ons leren en wel op veel gebieden: organisatie, wetgeving, wetenschap, hygiene, onderwijs etc.

     Je bent een verdwaasde linkse idiote die maar lült en lült zonder enig benul te hebben.

     1. Canta

      ManX
      Die 20 miljoen doen wel degelijk ter zake nl dan was er een nog groter probleem geweest dan nu met 17 miljoen. En wat had die regering moeten doen als toen het aantal kinderen per gezin niet was veranderd?
      Jij blijft kijken naar de allochtonen wat betreft de woningnood. Wat er echter in die jaren ’60 ook gebeurde is dat het aantal echtscheidingen toenam.
      1/3 van de huwelijken loopt nu uit op een scheiding. Dat betekent ook dat dat ene gezin nu 2 woonplekken nodig hebben. Ook steeds meer mensen wonen alleen in een huis.
      Je hebt het over onze ‘beschaafde’ maatschappij.
      Het is duidelijk dat jij beschaving ziet als
      organisatie, wetgeving, wetenschap, hygiene, onderwijs etc.
      Beschaving gaat niet over hoe een land zich materieel heeft ontwikkeld, beschaving zit IN de mens. Als ik het taalgebruik van velen op deze site lees dan is daar weinig beschaving in te vinden.
      Ben ooit in de tijd van de Sjah, in Iran geweest. Zelden zoveel gastvrijheid ervaren ( iets waar wij een hoop van kunnen leren) en ja op straat werd ik nageroepen, maar niet zoals hier, waar je als vrouw
      vunzige opmerkingen naar je hoofd krijgt maar complimenteuze opmerkingen.
      Waar de “beschaafde” Amerikanen niet begrepen dat je in een islamitisch land niet in een short en een diep uitgesneden decolleté rondloopt.
      En wat het omgaan met de aarde betreft:
      In onze christelijke wereld heeft men in de bijbel gelezen dat de mens kan beschikken over alles wat de aarde voortbrengt.
      Vele oorspronkelijke volken ( Aborigines, indianen enz) hebben geleerd dat je de aarde te leen hebt van je kinderen. Ook een voorbeeld van beschaving.

    2. Beukman

     We kunnen inderdaad een hoop van andere culturen leren, dr. X. Bijvoorbeeld gezonder eten, netter met de natuur omgaan, en geen atoombommen op elkaars hoofden gooien. Ook onze merkwaardige omgang met de dood en de krankzinnige gezondheidsindustrie, de wijze waarop we met onze bejaarden omgaan, de consumptiemaatschappij en het fenomeen ikke-ikke-ikke behoeven bijstelling, en daar kunnen andere culturen ons inderdaad tot inspiratie dienen.

     1. ManX

      Lülkoek Bukman. Ongezond eten heeft met overwelvaart en de daaruit voortvloeiende overconsumptie te maken en niet met cultuur. Onder de nieuwkomers neemt obesitas dan ook snel toe want vreten, suiker en industrieel voedsel is op iedere straathoek te verkrijgen. Jij voelt een ongezonde adoratie voor alles wat ‘primitiever’ is dan onze samenleving.

      En denk je echt dat andere culturen beter omgaan met de natuur? Bedoel je Indonesie, Brazilie of het Midden-oosten? Laat je nakijken, sentimentele dwaas. De mens is over de hele planeet een predator en vernietigt alles wat geld oplevert.

      Ik blijf erbij: in vrijwel alle opzichten kunnen andere culturen meer van ons leren dan wij van hen. Wellicht met uitzondering van onze westerse kijk op en de omgang met de dood. Dat mag inderdaad wel wat minder krampachtig.

     2. Beukman

      Overwelvaart is óók cultuur, dr. X. Uit die overwelvaart komen allerlei vervelende bijverschijnselen voort. Tot krankzinnig hoge percentages ritalinslikkers onder tieners aan toe.

      Jij doet aan cherrypicking, maar dan net de verkeerde kant op. Natuurlijk kunnen we van Brazilië niks leren qua omgang met de natuur. Behalve dan juist weer wel met de paar Indiaanse stammen die nog niet zijn uitgeroeid daar.
      Natuurlijk kunnen we niks leren van Americanen als het gaat om omgang met seks en met ons lichaam.
      Natuurlijk kunnen we niks van Colombia leren als het gaat om vreedzaam met elkaar samenleven.

      Je moet niet de rotte kersen eruit pikken, maar juist de gezonde.

     3. Loelap

      Enorm veel suikerziekte onder niet westerse allochtonen. Die eten echt niet gezonder dan wij. Qua ikke ikke ikke doen ze ook niet onder voor ons.
      Zelfde geld voor de omgang met milieu. Denk bijvoorbeeld aan Indonesië met de gigantische hoop plastic wat massaal in de natuur wordt gedumpt. Hier probeert men mensen nog een beetje qua milieu op te voeden, daar doet de regering helemaal niets.

      Zou me overigens niets verbazen dat de Beukman het dromen over de prins op het witte paard nog steeds niet verleerd is.

     4. Beukman

      Zoals ik al schreef, oude dumpzaak: als je cherries wil pikken, moet je de rotte laten zitten. Wie wil leren schaatsen moet niet naar de Sahara gaan.

     5. ManX

      Je bent geen realist Beukman, maar een zwever en idealist. Je sluit je ogen voor alles wat werkelijk gebeurt en wilt alleen dromen over de mooie dingen die zouden moeten gebeuren.

      Cherrypicking noem je mijn voorbeelden. Wil je er nog vijftig?

     6. Beukman

      Dr. X:
      Onzin.

     7. usb3.0

      En beukho*r is uitgel*lt

     8. Beukman

      Nee: dr. X is uitgelսld.

     9. vvw

      beukhol heeft weer op punten verloren. beukhol is af !

   2. Meriadoc Brandebok

    De migratie van de 2 miljoen allochtonen heeft Nederland ook veel goed gebracht. Je vergeet dat. En wat betreft boeren, klimaatmaatregelen, politieke bijsturing is dat allemaal een mening. Een apatische bevolking is in Duitsland.

    1. ManX

     “De migratie van de 2 miljoen allochtonen heeft Nederland ook veel goed gebracht.”
     Nou, kom dan maar door met je vele prachtige voorbeelden.

     “En wat betreft boeren, klimaatmaatregelen, politieke bijsturing is dat allemaal een mening.”
     Een mening! Tjonge, zo had ik het nog nooit bekeken, Brandegeit. Wat een eyeopener!

     “Een apat(h)ische bevolking is in Duitsland.”
     Ik dacht dat jij zo tegen generaliseren was. Je veroordeelt in een keer 80 miljoen mensen terwijl je geen een echte Duitser kent, schat ik zo in.

     1. Meriadoc Brandebok

      1. Die voorbeelden zijn zo evident, dat je ze zelf ook wel weet.
      2. Inderdaad, een mening, geen feiten waar men zich over het algemeen in het land niet prettig bij voelt.
      3. Wat was precies het resultaat op het Duitse electoraat na het jongste schandaal over de uitgelekte e-mails – waarin werd opgeroepen dat Der Staat het volk opzettelijk angst diende aan te jagen?

     2. Piet151

      @ManX
      ““De migratie van de 2 miljoen allochtonen heeft Nederland ook veel goed gebracht.”
      Nou, kom dan maar door met je vele prachtige voorbeelden.”

      Stel je eens voor hoe Nederland in het algemeen zal reageren als men zou besluiten om alle arbeidsmigranten, kennismigranten, gezinsherenigden te dwingen ons land te verlaten. Wat er dan fout gaat, is precies het antwoord op je vraag. Daarvoor is niet veel fantasie nodig.

     3. vvw

      blabla bladieblabla van de decadente tról malle pietje

 11. Tedje Kruis

  Die Thierry toch, je achterban wil dat je racist bent en homohater.

  Daarom ben je zo populair in Urk en andere inteeltplekken.

  1. Loelap

   Je bent toch zo dol op inteelt volk. Je weet wel volk waar een kind van een neef en nicht zelf ook weer trouwt met neef/nicht en dat al eeuwenlang.

 12. ikweetwatikwil

  Canta, dat je een hoop van andere culturen hebt geleerd ,is duidelijk. Maar leer niet te veel want je raakt in de war. Er zitten wat minnetjes in je relaas. Hoef ik niet uit te leggen, iemand die zijn verstand gebruikt ziet het wel in jouw reactie.

 13. tata

  Racist is vandaag de dag een geuzennaam.

 14. gustav

  Wilders zegt het voortdurend, iedereen, met welke kleur dan ook, die waarden, normen en arbeidsethos heeft , gelijk” de autochtoon”, is welkom!
  Criminelen, gratisgeld-snoepers, kunnen we niet gebruiken, dat is echter niet rascistisch, maar correct!

 15. Drollevanger

  Ik kan het bijna niet uit mijn strot krijgen, maar die stoute witte mensen hebben zowat alles uitgevonden waarop deze beschaving drijft.
  Daarom probeert de halve wereld te verhuizen naar regio,s die door diezelfe boze blanke mensen zijn opgezet of worden bestuurd.
  Maar men hoeft als niet-Westerse immigrant dus geen gebruik te maken van de uitvindingen door de boze blanke mens gedaan.
  Dus om te beginnen alleen nog maar blanken in de auto,s, treinen of schepen, de Bijlmer van het gas en de elektriciteit af. Dit om beginnen. Later zoeken we de door blanken uitgevonden zaken wel precies uit

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.