Wat goed! Zélfs Martien Meiland heeft het he-le-maal gehad met Mark Rutte en de VVD en stemt uit pure wanhoop maar ‘op de dieren’

Martien Meiland, ’s Lands meest bekende reality-ster, stemde jarenlang op de VVD. Maar zélfs Martien ziet dat de VVD inmiddels in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen en nagenoeg reddeloos is. De partij van Mark Rutte kan er dus letterlijk weer een stemmetje bij aftrekken.

De VVD staat weliswaar nog steeds op ‘ongekende hoogte’ in alle peilingen, maar de steun brokkelt langzaamaan -stukje bij beetje- af, zo zagen we dat onlangs terug in diverse peilingen waaronder die van Kantar. Nu zelfs Martien zijn kont tegen de krib heeft gegooid valt het voor Rutte maar te hopen dat hij ooit nog een partner buiten een coalitie zal vinden.

Jarenlang stemde Martien op de VVD, maar ook hij heeft nu het licht gezien buiten de diepste krochten van het heelal. Zo zegt hij dat hij voortaan niet meer op de VVD van Rutte zal stemmen omdat hij het vertrouwen in die partij is verloren. Het alternatief van Martien laat misschien ook te wensen over, want zijn stem gaat nu naar de Partij voor de Dieren.

Maar ach, liever een stem op ‘de dieren’ dan een stem op de natte rolmops Mark Rutte. Zo zou je het immers ook kunnen zien. En daarbij: Elke stem minder op de VVD en andere coalitiepartijen van Rutte III geven nog enigszins uitzicht op een ander beleid na de verkiezingen van 17 maart.

Dus laten we afsluiten met: ‘Wijnen, wijnen, wijnen’ en hopelijk -na 17 maart- ‘proosten, proosten, proosten!’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Franz Biberkopf

  Martien Meiland is natuurlijk een enorme politiek deskundige dus ik kan me voorstellen dat Kenneth daar een overtuigend autoriteitsargument aan ontleent.

  1. vvw

   ach , wím jouw decadente deskundigheid kan het LBO niet eens evenaren.
   Je glazen bol is defect enn je arrogantie zes maten overdone.

   Jouw deskundigheid is zelfs voor kakkerlakken ongeloofwaardig wím

   1. CZ

    @VVW: Franz is met recht de Martin Meiland van DDS. Met dit verschil; Meiland liegt niet.

 2. ervi

  Iemand die niet op een kartel-of een andere linkse wannabe kartelpartij stemt is gewoon een politiek deskundige.
  Duidelijk?

 3. KlaasD

  Elke stem minder voor de VVD is er gelukkig één

  1. halo1

   De PVD is wel een stuk linkser nog dan de VVD hoor!

   1. vvw

    echt niet , de vvd is ook voor halvering van de veestapel

  2. Cootje

   Zijn gewonde achterban is nog steeds uitermate tevreden.

 4. ikweetwatikwil

  Wie zijn de Meilands. Ken ze niet. Af en toe zie ik de naam in de Telegraaf. Als ik er iets van lees denk ik , mijn got wat is dat.

 5. Cootje

  Niet die meiland maar de gewonde horeca retailers ZZPers en MKB’ers zijn volgens de peilingen nog niet gewond genoeg. Liggen aan de beademing krijgen geen lucht zijn op sterven na dood , en hangen aan Rutte zijn lippen . Rutte is volgens de peilingen de Messias van deze ondernemers de dodelijke doctrine werkt ook bij hun. Ze zijn heilig overtuigd dat hij ze uit de sterfbed constructie haalt , zijn betrouwbaarheid is er meestal een van woorden maar zij geloven er in . De Corona cijfers zijn weer oplopend dus deze ondernemers worden op hun wenken bedient om nog maanden te kunnen genieten van de heerlijke oplossingen van Rutte waar ze zoveel vertrouwen in hebben .na de verkiezingen worden ze terecht aan hun lot overgelaten , want wie gelooft er nu in sprookjes ?

  1. EvertB

   “zijn betrouwbaarheid is er meestal een van woorden maar zij geloven er in”.

   En er is meer, @Cootje.

   Het is Rutte’s timbre als hij zijn bezweringsformules uitspreekt. Het is zijn intonatie, de weloverwogen pauzes als hij voordraagt. De blik in de camera, de overtuiging dat lastige maar de juiste keuzes worden gemaakt.

   We worden betoverd!

   1. Cootje

    Volgens de peilingen pas 1 zetel verloren dus ik wens de Rutte aanhangers nog heel veel Corona plezier . Mij stem gaat naar Wilders

 6. 56RdK

  “En mij niet bellen”

 7. 56RdK

  @Ervi: +++++++++++++++++++!

 8. liefdevol rechts

  Als zelfs deze gender watjes het al laten afweten….

 9. Smek

  Wie is Martien Meiland nu, is dat die janket van de TV.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.