Sylvana’s woke brigade gaat als bloedhonden achter BBB-partijleider aan om acht jaar oude tweets: ‘Haatcampagne!’

Partijleider van de BoerBurgerBeweging (BBB) Caroline van der Plas ‘waagde’ het om gisteravond bij Jinek een kritische vraag te stellen aan Sylvana Simons (BIJ1). Dat kwam haar duur te staan: haar hele Twittergeschiedenis is onderzocht door woke gekkies om haar van discriminatie, homofobie of racisme te kunnen beschuldigen. Maar Van der Plas slaat echter direct terug en spreekt van een “haatcampagne.”

Sylvana Simons is nog niet eens geïnstalleerd als Kamerlid of ze gaat al als een hysterische bakvis achter in haar ogen ‘racistische’ opponenten aan. Het eerste slachtoffer van haar blinde razernij is Caroline van der Plas, de partijleider van de BoerBurgerBeweging, die eveneens haar eerste woordje in de Tweede Kamer nog moet uitspreken.

Toch moet Van der Plas het al ontgelden bij de malle eppies van BIJ1, die hebben gezocht naar eeuwenoude tweets om een hetze te starten.

Maar BBB moet niets hebben van die achterlijke cancel culture waarbij iedereen maar wordt afgerekend op een (vaak uit de context gehaalde) uitspraak van jaren geleden. Van der Plas staat er ver boven en reageert eenmalig:

Daar hoef je niets meer aan toe te voegen. Het is een keurig bericht, geschreven vanuit een stukje boerennuchterheid. Wat Van der Plas betreft is er niets ‘homofoob’ aan het uiten van kritiek op de extravagante “uitdossingen” tijdens de GayPride. Dat is ook puur een kwestie van smaak.

Het is fijn om te zien dat de BBB hier netjes doch standvastig tegenin gaat en niet direct zwicht voor de sociale druk die deze hyperactieve woke-wappies proberen te creëren. En nu zowel BIJ1 als de BBB in de Tweede Kamer zitten, en BBB zich netjes op deze manier blijft uiten, dan hangt het straks eerder van Sylvana Simons af of een beschaafde discussie er ook gaat komen.

De voortekenen zijn echter niet gunstig, want het lijkt er sterk op dat de BIJ1-frontvrouw degene is die haar geradicaliseerde achterban straks in bedwang zal moeten houden. Yikes!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. halo1

  Logisch deze wraakaktie….het is een bekend feit dat zwarten weinig met boeren ophebben..ook niet met de politie. Rarara-hoe-komt-dat? S.v.p netjes blijven!

  1. JoopvdJoop

   Met dank aan onze linkse vriendjes.
   Dit gaat natuurlijk helemaal uit de klauwen lopen straks in de 2de kamer.
   Ze zal wel een vaste microfoon krijgen aan haar zetel,kan ze continu interrumperen want alles in Nederland is gebouwd op racisme,kolonisme etc.
   Triest figuur.

  2. Kleurloze Politiek

   Jij moet broodnodige wat bijles krijgen..
   Als het gaat om landbouw en veeteelt
   70 procent van de zwarte bevolking in Afrika en Zuid-Amerika werkt op het platteland.
   Koffie en overige fruitteelt.. en daarnaast een kleine deel aan veehouderij
   Daarom zijn al die midde Afrikaanse vluchtelingen ook geen politieke of oorlog vluchtelingen.
   Maar juist economische vluchtelingen die door droogte en te kort aan regenwater hun land nauwelijks meer kunnen bewerken..

 2. Gebande_3

  Heerlijk, 4 jaar lang elke dag 4 Sylvana Simons artikelen.
  Wat een gevarieerd vooruitzicht aan onderwerpen.

 3. StemPzeweg

  Sylvana Simons is een uitgesproken vrouw en BIJ1 partij leden zijn uitgesproken helden die niet schuwen voor de waarheid. Een er maar aan

  1. halo1

   Ja..we zullen er aan “eenen” hoor.!!. .het is jouw subjectieve waarheid..maar mijn/onze (hier) waarheid is dat “racisme” een links frame is.. niet bestaat behalve als je het er zelf naar maakt door je houding of gedrag.. net zoals deze afwijzing ook gewoon onder blanken onderling bestaat…. Het lijkt me dat jij een beetje lijdt onder naivisme..

  2. Emma Louise

   Laat Caroline van der Plas een gewaarschuwd mens zijn: BIJ1 houdt u in de gaten.

  3. usb3.0

   szw is het type weg met onS

 4. Marija

  Ik vermoed dat SS achter de schermen heel duidelijk laat blijken een super rascist te zijn. Naar buiten zal zij dit minder laten zien.
  Zij hoort niet in onze regering thuis en ik hoop dat ze ook snel verdwijnt.
  Mw. Van der Plas laat zich niet intimideren en wast dit varkentje wel op haar manier.
  Applaus.

  1. Gebande_3

   Zij hoort niet in onze regering thuis en ik hoop dat ze ook snel verdwijnt

   Dat klinkt heftig.
   Welke functie bekleedt zij in onze regering?
   Of weet u als weldenkende het verschil tussen de regering en de volksvertegenwoordiging niet?

 5. Pieter48

  Mevrouw Simons is gekozen als volks vertegenwoordiger.Gaat zij alleen het volk uit de open inrichting Amsterdam vertegenwoordigen of wat zijn haar bedoelingen. In een stad als Amsterdam kan je verrast worden door het beslissingen van de linkse kameraden.Daar geeft men meer geld uit aan nutteloze ongedocumenteerden als aan de middenstanders die het water tot de lippen staat.In deze stad heeft mevrouw Simons ook een tik van het linkse waan denken en de haat tegen allen die niet zwart of licht getint zijn opgelopen.

 6. Mark Auel

  Besteed nu eens geen aandacht aan die gepigmenteerde drol met die pruik op!!!!!

 7. Mireille

  Hier is over nagedacht.

 8. HD

  Moet je maar eens lezen wat die zwarten in Zuid Afrika doen met de blanke boeren.
  Daar hoor je de zwarte / bruine Simon niet over.

 9. ikweetwatikwil

  Deze vrouw, die alle kansen heeft gehad, ze ook gebruikte. Nu het voor haar wat minder wordt, probeert ze op deze manier aandacht te krijgen. Eerder hoorde je haar niet over racisme, ze was een BNer . Ze gaat vanzelf af als een gieter want serieus kun je haar niet nemen

 10. M. Brandenburg

  “De voortekenen zijn echter niet gunstig, want het lijkt er sterk op dat de BIJ1-frontvrouw degene is die haar geradicaliseerde achterban straks in bedwang zal moeten houden. Yikes!”

  Is het niet altijd links die in bedwang gehouden dient te worden, immers doen we dit niet dan valt links altijd terug op vernieling, agrassie, geweld, verminking en moord. Daar hoe je niet eens 100 jaar terug te gaan of halverwege de vorige eeuw toen de National Socialistenhuis hielden we zagen dit in de jaren 70, met aanslagen op bijvoorbeeld de Gamma, we zagen die met aanslagen op Janmaat een zijn vrouw we zagen dit met fortuin en het meest recente voorbeeld is het Marxistische blm. Er is in de regel maar een zijde die constant in bedwang moet worden gehouden.

  1. Meriadoc Brandebok

   De nazi’s waren niet links, integendeel.

   h**ps://meribranmening.wordpress.com/2021/02/05/de-nazis-waren-niet-links/

   1. Beukman

    Interessant stuk Meriadoc, dank hiervoor. Veel oog voor de details van deze complexe periode. Er zal nog vaak naar worden gerefereerd, want zoals je weet keert de vraag die in het stuk wordt beantwoord met enige regelmaat terug op DDS.

    Kleine maar verwarrende omissie in de eerste alinea. In de zin Anno 2021 gaat hoofdzakelijk bij uiterst het verhaal dat de nazi’s niet extreemrechts waren ontbreekt (vermoedelijk) het woordje rechts.

    1. Meriadoc Brandebok

     Bedankt, Beukman!

     Ik zie het missende woord – slordigheidje van mij. 🤦‍♂️

   2. Loelap

    ‘T is maar net welke bron je raadpleegt.

   3. usb3.0

    occultje zegt niets over ss, stel! het is Wilder’s achterban, dan staan nazisympathisanten beukho*r en occult fantasietje vooraan in de rij om hun verontwaardiging te uiten

 11. usb3.0

  ss werd gisteren door Caroline even op haar plek gezet en wat we toen zagen was dat er een paar gasten waren die ss verdedigde waarop Caroline terecht zei, het is geen aanval dus je hoeft je niet zo vijandig op te stellen..

 12. Max Aue

  Sylvana Simons is nog niet eens geïnstalleerd als Kamerlid of ze gaat al als een hysterische bakvis achter in haar ogen ‘racistische’ opponenten aan.

  De kritische opmerkingen die Sylvana kennelijk jegens van der Plas heeft gemaakt worden hier niet onthuld. Dat lijkt me niet toevallig.

 13. macsjang

  Die gore zwarte teef zal niet lang op deze manier door kunnen gaan.

 14. 56RdK

  Ik lees hier ergens in de reactie: “Juist economische vluchtelingen die door droogte en tekort aan regenwater hun land nauwelijks kunnen bewerken.”

  Waarop ik denk: waardoor lukt dat bijvoorbeeld Israel wel, die woestijngrond omvormt tot vruchtbare landbouwgrond.
  Of waarom nog steeds die problemen, ook na ruim zeventig jaar aan miljardenhulp, waarom na ruim zeventig jaar nog geen goed functionerende waterpompen e.d. daar, maar wel volgevreten leiders die in onmetelijke rijkdom leven?
  Toch iets te maken met genetisch bepaald?
  Toch iets te maken met het ontbreken van een koloniaal blank bewind?

 15. 56RdK

  En het is heel helder waar die Caroline voor staat. Die is wel tig maten te groot voor die zwarte teef van B!

 16. Red52

  Als je in Silvana’s verleden kijkt zul je zien, dat zij in het verleden zonder problemen met witte mannen tussen witte lakens kroop.
  Met 50 houdt de aantrekkingskracht van een oude doos niet over dus geen witte man die nog kijkt.
  Ja, dat je dan in je eigen kring moet zoeken is onontkomelijk dat de haat van zo’n vrouw als een psychoseis, voor alles dat wit is .
  Denk ook niet dat ze nog witte lakens heeft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.