[Filmpje] Van Haga (FVD) wast Hermans (VVD) de oren: ‘Als het gaat om de zorg ligt de bal bij ú. Stuitend!’

Tijdens het debat afgelopen week over de coronamaatregelen en dan met name de situatie in de zorg onderbrak VVD-Tweede Kamerlid Sophie Hermans FVD’er Wybren van Haga. Want, zei ze, nu zijn “tirade” erop zat vroeg ze zich af wat hij ervan vond dat de zorg onder druk staat door een hoog aantal besmettingen en/of ziekenhuisopnames.  Nou, antwoordde Van Haga daarop, dat komt toch écht door het wanbeleid van de VVD de afgelopen jaren. “Als het om de zorg gaat, dan ligt de bal bij u.”

“Ik heb de hele inbreng, bijna tirade, van de heer Van Haga gevolgd,” aldus Hermans. “Ik heb eigenlijk een heel simpele vraag,” ging ze verder. “Het debat begon rond half twee. Toen kwam er een bericht binnen waarin de NZA zegt: ‘zorg wordt verder afgeschaald en de zorgkwaliteit is in gevaar.’ Hoe reageert de heer Van Haga daarop?”

Die had zijn antwoord klaar. Want, stelde hij, als iemand er schuld aan heeft dat de zorg overbelast is, dan is het de VVD. “Ja, die vraag kan ik terugleggen. Wat heeft ú de afgelopen tien jaar gedaan om het aantal ic-bedden te houden of op te schalen? Wat heeft u in het afgelopen anderhalf jaar gedaan om ervoor te zorgen dat er voldoende personeel opgeleid zou zijn om de ic-bedden te bemannen?”

Het antwoord daarop, aldus Van Haga, is “helemaal niets. Dus als het gaat om de zorg, dan ligt de bal echt bij u.”

Op deze feitelijke observatie antwoordde Hermans lichtgeraakt. “Voorzitter dit is echt, ik vind dit echt stuitend,” aldus de VVD’er. “In ziekenhuizen, in [sic] IC’s, in de reguliere zorg wordt kei- en keihard gewerkt. Er worden nu kankeroperaties uitgesteld. Er worden hartoperaties uitgesteld. En u blijft zeggen: ‘Corona is een griepje.’ En dat is mijn vraag. Hoe reageert u daarop?”

“Nou,” antwoordde Van Haga rustig, “de reden dat kankeroperaties worden uitgesteld en dat hart- en vaatziektenpatiënten niet aan hun trekken komen, en dat er allerlei reguliere zorg wordt afgeschaald, komt doordat er een beperking in de capaciteit is in de zorg en díe bal ligt bij ú. Ú had ervoor kunnen zorgen, wat u zit in de coalitie, u had ervoor kunnen zorgen dat dat werd opgeschaald.”

“Anderhalf jaar is er níéts aan gebeurd,” ging Van Haga verder. “Dus ja, u moet daar misschien zélf uw excuses voor aanbieden want het is inderdaad stuitend dat dat niet is gebeurd.”

Daarop verdraaide Hermans Van Hagas woorden door te concluderen concludeerde Hermans dat “de heer Van Haga op geen enkele manier geraakt is door het bericht dat die zorg verder wordt afgeschaald; dat inmiddels in 70% van de ziekenhuizen die planbare zorg … sorry, die hartoperaties die kankeroperaties niet meer plaats kunnen vinden. Daar neem ik kennis van.”

Een merkwaardige opmerking vond Van Haga. “Nou, daar wil ik nog wel even een opmerking over maken. Uiteraard ben ik daar wél door geraakt. Alleen het probleem is uw eigen partij.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. STOP FVD

  Lekker makkelijk, je vindt het een griepje, je aanhang vindt het daarom een griepje (want die kunnen niet voor zichzelf denken) en dus houden die mensen zich niet aan simpele regels. Die raken besmet, besmetten anderen en DAARDOOR liggen die mensen in het ziekenhuis!

  DUS HOE MAKKELIJK KOMT WAPPIE ER VANAF? Het ligt wel degelijk mede aan hem, met zijn geloof in complotjes en corona afdoen als een griepje. En dan wel lekker zeiken op de zorg en hoe het ontmanteld is.

  HIJ HEEFT GEEN RECHT VAN SPREKEN als je corona een griepje vindt. NARE NARE MAN ! Zo vreselijk dat dat gedrocht een podium krijgt om zijn grote bek te kunnen uiten. En hier zijn de wappies het natuurlijk met hem eens, want voor jezelf denken is er niet bij!

  1. Jack Flash

   Geen recht van spreken?
   Wat doe je hier dan mafkees?

   1. STOP FVD

    Dat heb ik toch uitgelegd waarom hij geen recht van spreken heeft wappie!

    1. RobVerhoeven

     Beetje schelden en inhoudsloos gekakel is geen uitleg, wappie!

     1. Harry Haller

      .

  2. coenzoon

   zeg domme stopfvd wat is een griepje ? je weet toch wel dat influenza jaarliks duizenden doden veroorzaakt stommeling ?

   je bent echt een wappie , een griepje , wat een decadente sukkel.

   Corona is een verkoudheid virus , een GRIEP ! Daar gaan inderdaad mensen dood aan en dat al sinds het leven bestaat. Jij als onwetende klootzak bent een nare man. Een domme papagaai die ongehinderd door enige kennis de leugenaar rutte napapagaait. Eigenlijk ben je net zo een hufter als hútten en bukhol !

   1. Beukman

    Ga maar eens aan de inwoners van Manaus (Brazilië) vertellen dat corona gewoon een griepje is, Rennie.
    70 procent van die stad raakte besmet. Een deel overleed onder vreselijke omstandigheden, in de ziekenhuisgangen happend naar adem, als vissen op het droge.

    Men dacht daarna groepsimmuniteit te hebben bereikt.
    Mooi niet. Brazilië blijkt door het gebrek aan maatregelen een ideale broedplaats voor covid19 om eens lekker te muteren.

    Op het moment walst er een nieuwe golf over de arme bevolking heen. De ziekenhuizen liggen vol, er is geen zuurstof meer, personeel is zwaar getraumatiseerd.

    Allemaal aanstellers volgens mijn vriend Rennie. Hoax.

    Als Bolsonaro straks door een woedende menigte uit zijn paleis wordt gesleurd en gelynchd, zal Rennie daar schande van spreken.

    1. Max Aue

     Rennie is een domme jongen maar figuren als Haga beweren dezelfde onzin tegen beter weten in. Ze tasten de geloofwaardigheid en de noodzaak van de maatregelen aan met het oogmerk politiek en financieel gewin voor deze criminele huisjesmelker en het businessmodel dat FvD heet.

     Ik word zelden kwaad op politici maar deze lamstraal kan me echt kwaad maken.

     1. coenzoon

      probeer het eens inhoudelijk hútten !

      GEEN enkele bewering die uit je verrotte bek komt kan je staven met feiten. Je bent een onwetende hork !

      0,03% mortaliteit
      corona is een hoax !

    2. coenzoon

     het doden aantal is afhankelijk van je bevolkings samenstelling dommerd

     nog steeds amper 0,03% mortaliteit wereldwijd domme hufter
     een pandemie met amper 3.000.000 doden over 18 maanden.
     blijf lachen met zo een onwetende als jij.

     je bent een inhoudsloze roeptoeter die graag angstbeelden zaait . Een miesgasser

     1. Beukman

      In een stad als Manaus is de boel volkomen uit de hand gelopen OMDAT Bolsonaro maatregelen verbood om corona te bestrijden, sukkeltje Rennie.
      In Manaus is een gevaarlijke variant ontstaan OMDAT het virus alle kans kreeg om deze stad als kweekvijver te gebruiken, idioot.

      Bovendien praat jij alleen over mortaliteit, maar laat je gemakshalve (vaak onherstelbare) ziekte, blijvende invaliditeit en ontwrichting van de gezondheidszorg achterwege.

      Je bent zelf een hoax, debieltje Rennie.

     2. coenzoon

      ontkracht de cijfers nu eens schlemiel !

      0,03% mortaliteit komt nog in de buurt van de voorspelde 4% zielige tról

      corona is een hoax en zelfs the great bukhol kan de cijfers en feiten niet ontkrachten zoals verwacht.

      goodbye hopeloos trólletje

     3. Beukman

      Je kan wel als een autist je cijfertjes over globale mortaliteit herhalen Rennie, maar we hebben het hier niet over mortaliteit. We hebben het hier over de gevolgen van niet-optreden tegen corona.

      Bolsonaro heeft vaccineren en andere maatregelen verboden in zijn land. Inmiddels wordt er nu mondjesmaat achter zijn rug om gevaccineerd. Ja, achter zijn rug, want hij vindt mensen die ziek worden en sterven door corona aanstellers.

      Maar het is al te laat. De gezondheidszorg is totaal dolgedraaid van alle gevallen die binnenkomen. Mensen liggen als vis happend naar adem te sterven in ziekenhuisgangen. Er is een groot gebrek aan zuurstof, spierverslappers en andere medicijnen.

      Daar komt bij dat Brazilië door Bolsonaro’s wanbeleid eenbroedplaats van varianten is geworden die de hele wereld bedreigen.

      Waarom ga je DAAR niet op in, autistje?

     4. coenzoon

      blablabla bladieblabla bukhol

      ontkracht de cijfers nu eens schlemiel !

      0,03% mortaliteit komt nog in de buurt van de voorspelde 4% zielige tról

      corona is een hoax en zelfs the great bukhol kan de cijfers en feiten niet ontkrachten zoals verwacht.

      doe nog een lap onsamenhangende teksten ,goodbye hopeloos trólletje

  3. RobVerhoeven

   Inhoudsloze reactie, schelden en beledigen, maar geen relevante argumenten, zwak!

 2. Fortiori

  Die lichaamstaal van die man roept veel weerstand op. Past gewoon bij FvD

  1. coenzoon

   jouw gewauwel roept ook veel weerstand op klootzak ! past gewoon bij je

  2. Max Aue

   Van Haga liegt en dat kun je inderdaad zien aan zijn lichaamstaal. Van zo’n man koop je geen tweedehands auto.

   1. coenzoon

    er is er maar 1 die liegt en dat werd net bevestigd hier met een mooie link strónt vlé®k

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=a-sUP8k3v1w

    van Haga is volledig ter goede trouw. Jouw fatsoenlijke bestuurders opereren vanuit hun dubbele agenda miesgasser

 3. kattekop

  Corona heeft de mortaliteit van een griep dus is het ook hetzelfde
  als een griep.
  In 2018 zijn er in het zware griepseizoen meer doden gevallen dan
  nu [9400] en toen was er geen lockdown, mondluiers, 1 1/2 meter afstand
  en avondklok.
  Waarom nu dan wel…..omdat het een andere naam heeft?

  1. Edjan

   kattekop. Omdat corona goed uitkomt om andere plannen door te drukken.

   1. Max Aue

    Welke plannen precies, Edjan?

    1. coenzoon

     we gaan het niet weer uitleggen domme decadente tról

     h**ps://static.wixstatic.com/media/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.jpg/v1/fill/w_960,h_672,al_c,q_90/b6ee20_3e93e479183d47a3998bf3531a024d3d~mv2.webp

     h*ps://www.weforum.org/

     Ze noemen het agenda 2030 , build back better ofwel de grote reset.

     Je weet wel dat stukje wat je schoorvoetend moest erkennen domme decadente tról

     h**ps://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ontwikkelingssamenwerking/internationale-afspraken-ontwikkelingssamenwerking/global-goals-werelddoelen-voor-duurzame-ontwikkeling

     h**ps://nl.wikipedia.org/wiki/Duurzame_Ontwikkelingsdoelstellingen

     Kom maar met je oneliners over wappie en complot denken hufter

     1. Max Aue

      De “build back better” heeft betrekking op de het economisch herstel na de wereldwijde corona-crisis, de “grote reset” is een complottheorie.

      Je weet nergens van.

     2. Max Aue

      Wiki: Over de Grote Reset bestaan meerdere complottheorieën. Zo wordt er beweerd dat de financiële elite en wereldleiders opzettelijk een pandemie hebben gecreëerd, om de Grote Reset versneld uit te kunnen voeren door idealistische globalisten en vervolgens een Nieuwe Wereldorde te starten.[6]

      De complottheorieën bleken vanaf november 2020 een veelgezochte term op het internet, vlak na Joe Bidens overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen.[7] Bidens campagneslogan “Build Back Better” en de toespraak van de Canadese premier Justin Trudeau die in september 2020 viraal ging, wordt ook aangehaald als bewijs van de vermeende samenzwering. Deze toespraak over de ontwikkelingsagenda voor 2030 bevat veel overeenkomstig taalgebruik met die van de Grote Reset.[8]

     3. coenzoon

      domme arrogante tról

      h**ps://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ontwikkelingssamenwerking/internationale-afspraken-ontwikkelingssamenwerking/global-goals-werelddoelen-voor-duurzame-ontwikkeling

      i rest my case

      je bent te dom om te poepen strónt vlé®k

     4. CZ

      Duurt maar 51 seconden.

      h.tps://youtu.be/a-sUP8k3v1w

     5. coenzoon

      geweldig , stopfvd komt zo vertellen dat het truc montage is de hork

     6. Beukman

      Heel goed van Rutte. Hij heeft helemaal gelijk: je moet het ijzer smeden als het heet is.

      ps er is iets mis gegaan bij de montage. Het begint met het woordje “landverrader”. Dat hoorde vermoedelijk bij een ander filmpje.

     7. coenzoon

      dus bukhol , we zijn nu definitief van de kretologie wappies en complotdenkers verlost uit die belachelijke bekken van jullie?

      dan kunnen we terugkeren op de krankzinnige inhoud decadente clown !

      agenda 2030, build back beter , de grote reset , synoniem voor de idioterie van de nieuwe normaal !

      Vecht voor uw vrijheden, vecht voor uw grondwettelijke rechten !

     8. Max Aue

      “ps er is iets mis gegaan bij de montage. Het begint met het woordje “landverrader”. Dat hoorde vermoedelijk bij een ander filmpje.”

      😂

     9. Beukman

      Als Rennie tijdens de Tweede Oorlog had geleefd, dan was hij woedend geweest dat Rotterdam het bombardement gebruikte om de stad opnieuw te bouwen.

      Rennie, je moet het ijzer smeden als het heet is. Niet eerder, niet later. Pech voor jullie halfgare complotdenkers is de wetenschap dat er niets geheimzinnigs aan is wat Rutte en andere leiders willen.

     10. Max Aue

      “Pech voor jullie halfgare complotdenkers is de wetenschap dat er niets geheimzinnigs aan is wat Rutte en andere leiders willen.”

      Het is inderdaad niet geheimzinnig, het is elementaire logica: we moeten uit de corona-crisis zien te komen en we moeten dat slim en voortvarend doen. De reactie van de politici is zowel logisch als verstandig.

     11. coenzoon

      de strónt vlé®k heeft nu al geen herinnering meer aan wat de pathologische leugenaar rutte zegt , nogmaals hútten

      h**ps://www.youtube.com/watch?v=a-sUP8k3v1w

      terugkeren uit de lock down is heel simpel , de idioterie opheffen en de noodwet wegtiefen.

      maar kennelijk zijn die zaken ingevoerd vanuit een compleet ander standpunt domme jongen

     12. Max Aue

      Coenzoon haalt zijn mosterd bij Commonsense tv.

      Is dit om te lachen of om te huilen?

     13. coenzoon

      Wie of waar de speech van rutte is opgeslagen is toch van geen belang strónt vlé®k ? het is en blijft de speech van rutte waar hij bevestigd dat agenda 2030 build back better is. Hij zet jou dus in je hemd.

      Hopelijk slaat iemand je tanden is uit je bek. Jouw wens dat fortuyn geen MP zou worden mijn tegen over mijn wens is dat jij veel pijn lijdt hufter. Dan kom je er nog genadig af kwal.

     14. Beukman

      Waar is de leugen in dat praatje van Rutte, beste Rennie?

     15. Max Aue

      Het heeft weinig zin om coenzoon inhoudelijke vragen te stellen. Het enige wat je ermee bereikt is dat hij de kraan van zijn rioolpijp verder open draait.

     16. usb3.0

      Vergis je niet hoor maxje is voorstander van se* met jonge jongens, we noemen hem voortaan de aandoenlijke

     17. usb3.0

      “De “build back better” heeft betrekking op de het economisch herstel na de wereldwijde corona-crisis, de “grote reset” is een complottheorie.”

      maxje is nog dommer dan ik dacht, poept wat over taal maar ik heb ze nog niet dommer meegemaakt, maxje heeft het vermogen die gelijk staat aan jonge jongetjes

  2. STOP FVD

   Nog zo’n ontkennende complotwappie!

   1. coenzoon

    ontkracht de beweringen dan stomme hond !

    h**ps://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte

    het staat er gewoon, ben jiij je bril kwijt ?

   2. Nikita

    NOG ZO’N DWAALLICHT HIER …… SARCO GE NA DE H0EREN JONG

   3. september

    Hallo Max,je mag niemand bedreigen Volgens het huishoudelijk regelement hier.Dus maak je daar maar geen zorgen om.Allemaal grootspraak.De redactie hier leest alles.

    1. coenzoon

     kruip in zijn reet

    2. Max Aue

     Ik voel me niet bedreigd hoor, september, dat adres waar domme tróllen hier over zwetsen is gelukkig niet van mij en ik heet ook niet hútten.

     Hoe diep kun je zakken als je in de inhoudelijke discussie een punt denkt te maken door zelfs maar te proberen privé-informatie te onthullen, laat staan iemand te bedreigen? Dan zet je jezelf wel pijnlijk voor lúl.

     1. usb3.0

      Precies Coenzoon, maxje slaat een flater, deze zieke ped*seksueel meent iedereen de les moet lezen maar deze viezerik is een nsb rat.

     2. usb3.0

      maxje wordt behoorlijk de oren gewassen zo te lezen

     3. coenzoon

      je zet jezelf elke dag voor lúl met je gezuig hútten !

   4. usb3.0

    stopje is dé fascistische vaccinazidrammende coronawappie..

 4. Max Aue

  Van Haga is een liegende crimineel die verantwoordelijk is voor tientallen corona-doden. Een smeerlap van de bovenste plank.

  1. Jack Flash

   Rutte is een liegende crimineel die verantwoordelijk is voor honderden sterfgevallen aan kanker en andere ziekten door uitgestelde behandelingen, zelfmoorden en duizenden faillisementen.
   Een smeerlap van de bovenste plank.

   1. Max Aue

    De uitgestelde behandelingen en zelfmoorden zijn het gevolg van de toenemende coronabesmettingen en de maatregelen die daaruit voortvloeien.
    De toenemende coronabesmettingen zijn het gevolg van het niet goed naleven van die maatregelen en criminelen als Haga doen niets anders dan het ondergraven van dit beleid. Daardoor is hij niet alleen medeverantwoordelijk voor veel corona-doden maar ook voor de noodzaak tot het voortzetten van de lockdown en avondklok.

    1. coenzoon

     Waar durf jij op te baseren dat de regels niet gevolgd worden mafklapper ?

     Je bent een hufter pure sang om anderen verwijten te maken zonder bewijs. Het is triest om die ontwrichte maatschappij te zien met wachtrijen met gaten, mensen met een stuk papier om hun smoel , lege straten na 22:00 hr , afstandigheid van mensen onder elkaar.

     Vervolgens loopt hier een hufter te roeptoeteren dat de regels niet worden nageleefd. De regels zijn ontzinnig zoals dat domme mondkapje

     h**ps://www.youtube.com/watch?v=_ZKsbi9UaJc

     laat je bek dicht naaien. Komt enkel onzin uit !

    2. Nikita

     ALS JE MAX ZAT BENT GA ERHEEN EN TIMMER HEM OP ZIJN BEK . MAN MAN WAT EEN STEL WATJES ZIJN JULLIE ……… IEDEREEN WEET WAAR DEZE P3DO WOONT MAAK EEN EIND ZIJN GEZEIK HIER ……..

     1. Max Aue

      Kijk eens aan, een heuse bedreiging. Een ziek figuur.

      Dit moet wel even gemeld worden aan de redactie.

     2. Nikita

      Doe je best vriend ik weet waar je woont en ik kom er zo aan waslap jij bent van mij zo meteen

     3. Nikita

      De redactie gaat je niet redden vriend jij bent voor mij ….

     4. CZ

      Helaas weet Max van geen ophouden, hij doet dit vieze trucje al meer dan tien jaar.

     5. Beukman

      Nikita is inderdaad een zieke figuur die niet in staat is om gewoon de discussie te voeren.
      Als je je energie kwijt wil moet je niet naar een discussieforum gaan Nikita.

     6. coenzoon

      de ware zieke figuren zijn de tróllen bukhol en hútten natuurlijk

      Hun dagelijkse gezuig roept kennelijk wat weerstand op en dat is niet helemaal onbegrijpelijk. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten bukhol.

      jammer dat de tróllen dan gaan dreigen met de meester ! wel herkenbaar voor de huisratten

    3. right

     Maxx@
     Een andere overtuiging/mening hebben en uiten, maakt iemand nog geen crimineel!
     Adolf zou een identieke reactie hebben, als de jouwe!
     Bah!

   2. Janna47

    @Jack Flash
    Als je je gezond verstand gebruikt en over een redelijke intelligentie beschikt, dan ga je je vanzelf afvragen of alles wat ze je proberen wijs te maken, wel klopt toch?
    Tenminste zou er enige twijfel kunnen zijn als je verstand laat werken, voor zover aanwezig uiteraard.
    Wat ik hier zoals lees is kuddegedrag en papagaaien van de media en Rutte en de Jonge! Niet zelf nadenken en alles maar klakkeloos aannemen.
    Vervolgens om eigen falen te verbergen andere meningen belachelijk maken, alsof die er niet mogen zijn. Ze zijn veel te bang om toe te geven en hun nek uit te steken om onderzoek te doen naar de waarheid…..

  2. Nikita

   Kan iemand dit ventje uitschakelen ?? graag …

  3. coenzoon

   gelúl zoals IK al meermaals heb uitgelegd strónt vlé®k , heerlijk even die arrogantie

   iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag net zoals jij verantwoordelkijk bent voor je gezuig , gedraai en leugens kwal

   Een smeerlap van de bovenste plank.

  4. sonny

   Max@
   Foei, ad hominem!
   Netjes en correct blijven, svp!

   1. right

    Sonny@
    Zijn ware aard is steeds moeilijker te verbergen!

 5. Nikita

  Ik zit hier heerlijk in het zonnetje te genieten van een effes biertje geen centje pijn Nederland daar integen …. prrrrrrrtttttt wat een kutland.
  Kom iendelijk eens in het geweer angsthazen. De grootste slemiel bij jullie wordt weer MP
  ga je diep schamen.

  1. Borreby Duytsch

   Geen normaal mens drinkt Effes bier, beste Turkenvriend.
   Je geraaskal zal daar wel mee te maken hebben…

   1. Nikita

    max heeft nog eenmaal een grote waffel maar die is zo over belooft

   2. Nikita

    En denk nou niet maxie dat ik niet onderweg ben want voor dat de zon onder is weet jij niet meer waar die staat ik kan ook anrwoorden in de de auto he knikoor haha kom er er aan knul er is geen weg meer terug zaadstengel ………

    1. Borreby Duytsch

     Kom dan, mietje!

     Hehehe, lol. 😄

     1. Nikita

      Eerst even max dan jij zeg maar waar en dan eerlijk zijn he kom ik ook

     2. Borreby Duytsch

      Ik zit te stangen, druktemaker. Ik ben Max niet. Doe ‘m de groeten!
      😄👍🏻

   3. Edjan

    Borreby Duytsch is de nieuwe Max.

 6. Nikita

  Is er niemand in jullie land die de rekensom eens doet iedere dag hetzelfde aantal besmettingen ???????? vat je hem ?? dat bestaat helemaal niet Rutte en Huge hebben jullie bij de ballen man . Kom eindelijk in actie de straat op reken af met die twee kabouters . Op de bres de hele club . En sloop meteen het rivm mijn god wat een klereclub is dat .

  1. coenzoon

   in het land der blinde is 1 oog koning .

   Ze zeggen dat een groot deel van de bevolking weer op de pathologische leugenaar heeft gestemd.

 7. sonny

  De dame vraagt aan Haga, zijn mening mbt de huidige situatie in de zorg!
  Mijn vraag luidt, welk antwoord had ze in vredesnaam van Haga verwacht?
  Prachtig, en veel dank aan de VVD?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.