Hongaarse minister van Justitie Judit Varga slaat hard terug naar Rutte: ‘Hongarije zal nooit knielen voor een kolonialist’

Zo, de rapen zijn onderhand echt gaar aan het koken in Europa. Want de Hongaarse overheid heeft ondertussen gereageerd op de aperte uitspraken van onze eigen premier Mark Rutte. Bij monde van minister van Justitie Judit Varga laat het Hongaarse kabinet weten dat het nooit, maar dan ook nooit op de knieën zal gaan voor welke kolonialist dan ook. En al helemaal niet voor Mark Rutte.

Eerder vandaag berichtten wij dat Mark Rutte steeds verder gaat in zijn blinde Woke-haat voor Hongarije. Zo zei hij bij een Europese top dat de Hongaarse leider Viktor Orbán “schaamteloos” is en “op de knieën” gedwongen moet worden door de rest van de EU, en dan natuurlijk met name door hem. Rutte, Mark. In een filmpje dat vanavond online werd gezet, veegde ik zelf dan ook al de vloer aan met de man die zichzelf blijkbaar een moderne Woke-dictator waant.

Maar de Hongaren zelf hebben nu ook teruggeslagen. Want het kabinet van Orbán laat via minister van Justitie Judit Varga weten dat Rutte maar beter héél snel zijn mondje kan houden. “Ik vecht met alle kracht die in mij is zodat geen Hongaar ooit zal moeten knielen voor Mark Rutte of welke kolonialist dan ook,” aldus deze powervrouw.

Het zal onze Hongaarse vrienden goed doen om te zien dat de tweet over deze uitspraak van Varga niet alleen viraal is gegaan, maar ook dat véél Nederlanders er op bijzonder positieve wijze op hebben gereageerd. “Beste mevrouw Öry,” schrijft ene “Kritische Patriot” bijvoorbeeld, “ik ben ook Nederlands en ik kan je verzekeren dat heel veel Nederlanders aan jouw/Hongarijes kant staan.”

Een andere twitteraar voegt daar aan toe: “De meeste Nederlanders zijn niet als hij [red.: als Rutte]. Mensen zoals ik respecteren jullie soevereiniteit.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En zo zijn er nog veel meer reacties van mensen die graag willen duidelijk maken dat ze in deze zaak ferm aan de kant staan van Hongarije, en niet aan de kant van Mark Rutte; een over het paard getilde Nederlandse premier die denkt dat hij de hele wereld zijn Woke-waarden kan opleggen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

103 reacties

 1. Emile Takma

  Hongarije is een vergrijzend landje met beperkte economische kracht dat alleen een grote broek aantrekt omdat het aan het subsidie-infuus ligt van de EU, uw en mijn belastingcenten dus.
  De jeugd en de intellectuelen trekken in rap tempo weg uit dit land dat op de rand zweeft van een fascistische conservatieve staat zonder vrije pers, een slecht functionerende rechtsstaat en een totalitair bestuur.

  Hongarije staat op de rand van de afgrond en de EU heeft zowel de plicht als de mogelijkheid dit bruine staatje te behoeden voor verder verval.

  Rutten en von der Leyen beseffen dit terdege en zullen dit de bruine kleptocraat Orban inpeperen. Het is de hoogste tijd.

  1. Cootje

   Heerlijk toch zo luis in de pels en Polen doet ook zijn best , eind van het jaar komen de malafide zuid Europese landen weer hun hand ophouden . En onze Pinokkio geeft ons geld en van onze kinderen aan oplichters in zuid Europa

   1. Freba

    Ondanks dat Italia op 3 na de grootste goudvoorraad “in de kast” heeft liggen. Zit vast nog wat goud bij van de kruisridders, die zonodig Palestina moesten “bevrijden”. Ben ik nu zo bijdehand of is de Rest nou zo dom? (L.v.Gaal)

  2. Cootje

   Ze hebben een betere begroting dan italie , Griekenland Spanje en Frankrijk , dus welk infuus ?

  3. Cootje

   Bruine staatjes zijn geliefd bij de bruine konten en die lucht houden ze niet van in Hongarije

  4. Cootje

   Rutte en von der Leyen hebben een grote bek maar ze kunnen hem niets maken . Europa is een gammele institutie die op zijn grondvesten trilt als Orban een poepje laat , niet Hongarije maar de zuid Europese landen zijn failliet , en inpeperen is voor de bühne dat is bij Pinokkio normaal en hij heeft last van dementie dus hij is over twee dagen vergeten wat hij gezegd heeft, en die Duitse moeder moet voor haar kinderen gaan zorgen

   1. Freba

    Orban bepaalt toch niet in zijn Eentje wat er gebeurt in zijn land. Zit een hele beweging achter. Ook Poetin alleen maakt de dienst niet uit. En de EU moet al helemaal zijn grote muil houden v.w.b. de “overige niet luisterende landen”. Vroeger stond NL aan het hoofd van de VOC, U weet wel de koppensnellers met de statenbijbel in hun hand, die je kop er af hakten als je je inlandse producten niet voor een lage prijs wilde verkopen aan de VOC.. Heet nu, de VEC. De Verenigde Europese Compagnie. Alle voormalige Oostbloklanden volproppen met schuld , hun grondstoffen roven en als je daar wat van vindt, ben je een terrorist. En als je niet bij het LBTIABCDEFG circus hoort deug je niet. Ik word helemaal gek van die Egotrippers; wat dat is het, 1 grote schreeuw om aandacht. Ook zwarte voetballers met pakken geld en dito vrouwen en auto’s. Je laat je toch niet in de maling nemen door een Amoebe-1-cellige op een tribune. Eens een kolonist, altijd een kolonist. Allemaal gevoed door de haatpredikers van het Judaisme……..Over Verbinden gesproken. Ben blij dat ik 74 jr. ben.

  5. usb3.0

   Ja het zit onder huid van tamieltje, de minachting die tami, tentoonspreid zegt voldoende

  6. Rood

   Van Velenamen veert op als het over mannenliefde gaat, moeders let op uw kinderen!

   1. Cootje

    Vriend van Sidney Smeets ?

   2. Emile Takma

    Wat heeft mannenliefde met kinderen te maken, Rood?

   3. usb3.0

    Inderdaad Rood, je hebt gelijk..

  7. GvdGvd

   Nederland is zowat een derde wereldlandje geworden en dat hebben we te danken aan een landverrader zoals Rutte die het belastinggeld van de hardwerkende Nederland aan landen zoals Italië en Griekenland schenkt. Dus wie ligt aan het infuus van wie. Rutte die ons land in de uitverkoop gooit en dat alleen omdat hij graag de macht en het geld wil proeven van zijn grote voorbeelden zoals Merkel en Macron. Hij wil er zo graag bij horen dat hij heeft schijt heeft aan de Nederlanders. Hij komt nog niet in de buurt van Orban, want die staat wel voor zijn volk, en beschermt zijn grenzen. En als u het over bruinhemd heeft. Rutte heeft de genen van zijn opa meegekregen, dus wie is de bruinhemd hier. Moge de duivel Rutte pakken, maar die is volgens mij al naar hem toegestuurd in de gedaante van Sigrid Kaag.

   1. Emile Takma

    “ Nederland is zowat een derde wereldlandje geworden”

    Je komt niet bijzonder goed geïnformeerd over, Gvd.

    Lees dit eens en kom daarna terug of houd je mond over zaken waar je geen verstand van hebt.

    ht*ps://longreads.cbs.nl/europese-meetlat-2019/economische-groei/

    1. usb3.0

     tamil is een zeer domme jongen.

    2. GvdGvd

     Ik hoef niet te lezen, ik zie genoeg om me heen. Ik lees liever de sites waar ze het echte nieuws brengen en dat ook doen. De sites die mensen zoals u meestal betitelen als Hoax. Ik lees ook dat veel mensen als ze de mogelijkheid daarvoor zouden hebben maar wat graag naar een land zoals Hongarije zouden wonen, wat velen ook al doen. Mocht Hongarije uit de EU stappen dan zullen er nog meer landen volgen, en dan is het snel gedaan met die hele EU met die op macht beluste volgevreten zakkenvullers.

     1. Emile Takma

      “ Ik hoef niet te lezen, ik zie genoeg om me heen.”

      Daar was ik al bang voor.

      🤨

    3. Jack Flash

     Please, f*ck off mezza.

     1. Harry Haller2

      Laat dat ‘please’ maar weg, Jack.

   2. Freba

    Laatste onderzoek RTL-Z. Eigenlijk zou iedere “hardwerkende” NL-er meer dan 300 jaar oud moeten worden en 280 jaar moeten werken, om budgetneutraal te kunnen overleven. Dat je maar 40 jaar “moet” is Mazzel en is afkomstig van roverij. . Waar wonen die trouwens? De meeste zakkenvullers in hun Teslaatje met huizen vanaf 800.000 vallen daar zeker niet onder. Als je vindt dat je hard “moet” werken, ben je of lui, of niet tegen je beroep opgewassen. Liever het Derde Rijk dan het huidige Zionistische Rijk, dat Europa al meer dan 250 jaar geselt. En de huidige tijd is honderd jaar geleden voorspeld door “het mannetje met het kleine snorretje” De meest gehate man is hij die de waarheid spreekt (Plato)

  8. Beavis

   Even off topic: tijdens mijn korte pauzes van werk lees ik de diversen reacties op verschillende onderwerpen van DDS. Eentje die altijd opvalt ben jij. Je gaat schuil onder allerlei nicknames zoals Ernst Quispel, Max Avenue en nu weer Emile Takma. Beetje laf niet? Je bent hier echt op DDS om bij anderen het bloed onder de nagels vandaan te halen met je irritante gezuig! Heb eigenlijk ook wel medelijden met je! Wat een diep triest leven moet je toch wel niet hebben om zowat 24 uur per dag achter je computer te zitten om maar op allerlei onderwerpen op DDS te reageren! Dat je daar tijd voor hebt!!? HAHAHAHAHAHA!!! Ga gewoon eens werken man! Je bent waarschijnlijk een uitkeringstrekker die als dagbesteding heeft de hele dag reacties te plaatsen op DDS. Mogelijk wel op meerdere sites! Maarre….ik sta morgen weer vroeg op om mijn geld weer te verdienen waarvan uiteindelijk een deel naar de belasting gaat zodat jou uitkering betaald kan worden.

   1. Emile Takma

    “ Maarre….ik sta morgen weer vroeg op om mijn geld weer te verdienen waarvan uiteindelijk een deel naar de belasting gaat ”

    Een goede nachtrust toegewenst, beste kerel, het opbrengen van belastinggeld komt ons allemaal ten goede.

    Zet hem op!

    1. Beavis

     Kijk, dit bedoel ik nou! Altijd maar zuigen!! Ook het feit dat je al snel een reactie hebt geplaatst op mijn opmerking bewijst weer dat ik gelijk had dat je verder niets anders te doen hebt in je lege bestaan!

     1. Emile Takma

      Ik kan je helaas geen mededelingen doen over mijn dagelijkse bestaan, Bevis, en eerlijk gezegd ben ik ook niet geïnteresseerd in jouw ongetwijfeld zeer dynamische en fascinerende leefwereld.

      Ik constateer slechts dat je inhoudelijk weinig hebt te melden en om die reden je in de inhoudelijke discussie niet bijzonder interessant overkomt.

    2. Beavis

     Agh Emile, ik heb ook weinig behoefte om te weten wat je zoal in het dagelijkse leven doet! Je gedrag hier op DDS zegt al genoeg! 24 uur per dag achter je PC zitten! LOL!!! Iedereen ziet dat!! Je gaat schuil achter allerlei nicknames en dat is opmerkelijk. Nee, ik heb ook weinig behoefte om hier inhoudelijk in te gaan op de reacties van iedereen. Hoef ook niet interessant over te komen. Die behoefte heb ik totaal niet. Heb gewoon een pest hekel aan betweters en bloedzuigers zoals jij, vandaar dus even tussendoor mijn reactie! Succes met je lege bestaan verder.

     1. Emile Takma

      Je hebt dus niet te zoeken in de inhoudelijke discussie, en die indruk had ik ook.

     2. Emile Takma

      niet = niets

     3. Emile Takma

      “Je gaat schuil achter allerlei nicknames”

      Even voor de notulen, dit is onjuist. Ik plats altijd bijdragen onder één nickname. Vanwege het merkwaardige moderatiebeleid op dit blog moest ik mijn nickname wel eens vernieuwen maar dat geldt vooral nagenoeg iedereen hier.

     4. Rood

      Aldus nietsnut Van Velenamen

   2. arnoud

    misschien is ie wel een betaalde mol van de regering.

  9. Beavis

   Jou belastingcenten!!!??? Werk je dan??? Toch knap als ik zie hoeveel tijd je hier spendeert op DDS om je gal te spugen op iedereen en denkt alles beter te weten dan de rest! Rot op man en ga werken!

  10. arnoud

   op de rand zweeft van een fascistische conservatieve staat zonder vrije pers, een slecht functionerende rechtsstaat en een totalitair bestuur.

   Is dat niet hier !! gaande denk je.
   En waar bemoeit die Rutte zich mee, hij moet eerst is, niet een hand in eigen boezem steken maar twee handen.

 2. Monty

  Hongarije heeft schijnbaar een groot probleem met ped0filie en porn0grafie.

  Vandaar deze wet toch!

 3. Emile Takma

  Voor mensen die Hongarije ineens zo hoog hebben zitten:

  ht*ps://www.hongarijevandaag.nl/portal2/overigen/samenleving/1749-steeds-minder-hongaren-en-die-zijn-somberder-dan-ooit

  1. palko

   @Wat een dom gezwets. Zelfs een klein kind weet dat praktisch alle Oost Europese landen te maken hebben met een groeiend aantal burgers dat vooral om economische redenen, tijdelijk, naar West Europa en Noord Amerika vertrekt. In Roemenië, het land waar ik vandaan kom, is het aantal inwoners in 15 jaar tijd maar liefst teruggelopen van 22 miljoen naar 18 miljoen. Daar hoor je geen enkele LHBKUTi-er over. Gelukkig wordt wat Hongarije betreft de teruggang deels gecompenseerd door de instroom van heel veel burgers uit West Europa, waaronder opvallend veel homo’s en lesbiennes. Die het op het gebied van leefbaarheid en beschaving in Hongarije geweldig naar hun zin hebben. Als Hongaars staatsburger heb ik na de debiel aandoende discussies over Hongarije en Viktor Orbán besloten om begin volgend jaar voor de eerste keer ook aan de Hongaarse parlementsverkiezingen deel te nemen. En mijn stem uit te brengen op de Fidesz partij van premier Orbán.

  2. Mistgabel

   Haha, heb u niet zo hoog zitten als u met oude meuk aankomt.
   Nu begrijp ik uw vreemde plempsels

   hongarijesomber Woensdag 4 november 2009

 4. leukeditter

  hahahahaha je word met het uur lomper hakketakkie.. Die rutte moet zn bek houden , hij hoort in een gevangenis thuis met al zn wandaden en leugens.

  1. Emile Takma

   Over lompe onzin gesproken.

   1. september

    ———————————————————————————————————————————

  2. Cootje

   Volgens mij heeft hij genoeg vrienden in het old boys netwerk , je hebt zelfs van die zogenaamde fatsoenlijke partijen die een motie van wantrouwen tegen hem steunde hij moest bij het grofvuil , nu maken ze zijn anus schoon om mee te mogen doen politiek voor de bühne

  3. september

   Praat geen onzin

 5. Emile Takma

  De Hongaren hoeven niet te knielen voor de EU, ze moeten opsodemieteren.

  1. usb3.0

   Nee hoor tamil dat moeten zij niet, Nederland daarin tegen moet wel zo snel mogelijk uit de eu, dit is absoluut het aller-allerbeste voor de Nederlanders..

  2. september

   Er zitten wel genoeg landen in de E.U.dus Hongarije en ook Pólen mogen wel uit de E.U

  3. Edjan

   Takkenbos, sodemieter zelf op, halve gare.

  4. september

   Inderdaad en wat die Edjan en er vindt,trek je er niks van aan,laat hij zelf opdonderen,Met zijn domme gescheld

   1. Edjan

    Zielig sokpopje. Zit je baas weer met zijn hand in je? Slijm genoeg.

    1. Emile Takma

     Edjan probeert in ranzigheid Mark Auwel te overtreffen. Dat gaat hem lukken.

     1. Yorg Monker

      Emile Takma heeft nog steeds niet in de gaten dat hij zelf vraagt, nee smeekt, om dit soort reacties van Auel en Edjan. En zijn opgeblazen ego zit dusdanig in de weg dat hij het ook nooit in de gaten zal krijgen.

      Gedoemd om eeuwig compensatie te vinden voor zijn gigantische minderwaardigheidscomplex.

     2. Edjan

      🤣

     3. Edjan

      Yorg, een keer NIET buigen voor een psychopaat met al zijn sokpoppen.

   2. vlekkenoplosser

    kinderlijk gejank van de tróllen brigade ! strónt vlé®k in de hoofdrol , september in de bijrol

    1. Emile Takma

     Weer een leuke nieuwe nickname gevonden, Nexit aub?

  5. leukeditter

   dat je nog zoveel praatjes hebt halve gare

  6. vlekkenoplosser

   je moet zeker opsodemieteren strónt vlé®k ! Liever 1.000 hongaren in de goulash dan 1 strónt vlé®k op DDS

 6. Cootje

  Als je in een quiz de vraag stelt welke persoon heeft de bijnaam Pinokkio zegt 90% Rutte , de andere 10% zijn allochtonen die de inburgeringscursus nog moet volgen die leren eerst de subsidie aanvragen van de geldstromen en de gratis woning verzoeken . Deze verrijking willen ze niet in Hongarije en verder zijn ze de luis in de pels en een gespleten Europa is voor dat gedrocht een uitstekend Europa . Heerlijk die verschillen uitvergroten en vechtend over de tafel . Reken maar dat Orban op het juiste moment Nederland een hak zet , misschien kunnen ze de button 1873 introduceren in Hongarije daar vinden ze nog medestanders tegen de VOC tijd

 7. Bes Tolen

  Rutte gaat steeds meer op die Belg lijken. Hoe hij toch? Hij was ook minister president. Zo’n lege liberaal.

  1. palko

   Ik vermoed dat je Guy Verhofstadt bedoelt. Waarvan je hoop dat hij onder het puin ligt als Brussel eerdaags implodeert.

  2. Yorg Monker

   Bes Tolen, naar mijn mening gaat Rutte steeds meer lijken op wethouder Hekking (creatie van Kees van Kooten), de altijd strak in de camera kijkende, ijdeltuitige en zich opdringende wethouder van de fictieve gemeente Juinen.

 8. HD

  Geweldig volk die Hongaren, ze hebben meer meegemaakt dan dat Verrutte zich ooit kan indenken.
  Er zijn ook volken die trots zijn, en zich niet laten ringeloren door zo’n corrupte maffiaclub in Brussel.

  1. Emile Takma

   Gelukkig waren we in 1956 zo goed om Hongaarse vluchtelingen op te vangen.

   1. Stanly2000

    Ernst, welgeteld 3000 Hongaarse vluchtelingen waren welkom! 3000 /drieduizend!
    Nu komt dit aantal maandelijks binnen, alleen zijn dit niet allemaal vluchtelingen.

 9. staleo

  Emile Takma
  Het lijkt mij sterk dat uw belastingcenten naar Hongarije gaan.
  U bent bijna voortdurend hier aanwezig om uw gal te spuien op iedereen die niet in uw straatje past, dat u geen minuut tijd hebt om ergens uw brood te verdienen.
  U lijkt mij de echte profiteur d.m.v. een uitkering.
  En Rutte moet maar eens naar zichzelf kijken, met zijn vuiligheid zou hij in sommige landen al voor het vuurpeloton zijn gezet.

  1. Emile Takma

   Helaas voor staleo, die de ad hominem kennelijk als een sterk inhoudelijk argument beschouwt, doe ik geen persoonlijke mededelingen, met name ook omdat ik persoonlijke informatie beschouw als drogredenen in het debat. Ik kan je dus ook niet nader informeren over mijn belastingaangifte.

   1. usb3.0

    De leegte van tamil is schrijnend

   2. Rood

    Het is inderdaad zielig zoals Van Velenamen zichzelf etaleert.

  2. Beavis

   Negeren dit stuk str*nt! Gewoon keihard uitlachen. Moet je voorstellen dat die 24 uur per dag achter zijn PC zit om reacties te plaatsen op DDS! LOL!!!! Wat een leeg leven heb je dan!!

   1. Edjan

    Beavis. Klopt, van de vroege ochtend tot de late avond zit hij hier de moderator te spelen. Ik denk dat de arme man niet lopen kan. Hij heeft niets anders dan DDS.

    1. Beavis

     Ja, hahaha…er is buiten DDS ook nog een leven, maar dat gaat volledig aan hem voorbij!

     1. Emile Takma

      Edjan en Beavis zijn inhoudelijk nogal zwak. Dat maakt bitter.

     2. Edjan

      Tja, Takkema, ik zou ook bitter zijn als ik niet kon lopen.

     3. Emile Takma

      😂

 10. Buzz68

  Duimpje omhoog voor Hongarije!

 11. Meriadoc Brandebok

  Wat Orban op het beleid van LGBHTDSYHD wat dan ook doet moet hij zelf weten.

  Het is veel kwalijker dat hij zichzelf in Hongarije gedraagt als een Horthy van anno 2021. De vrije pers is ingeperkt, EU-subsidies worden over de balk gesmeten en de democratie de nek omgedraaid. Dit geschiedt al jaren onder toeziend oog van de Europese politiek. Het grootste succes van de Europese Gemeenschappen was de stimulans die zij aan oost-Europese staten hebben gegeven om democratieën te bouwen. Orban heeft het werk van decennia in enkele jaren bijna helemaal vernietigd.

  De Hongaarse regering blijft een ineffectief economisch beleid voeren (net als de zuid-Europese staten), waardoor de Noord/West-Europese landen deze primitieve economieën elke keer weer met miljoenen moeten injecteren.

  Laten we maar hopen dat Hongarije never nooit de euro insukkelt.

  Ach, had men bij de EU maar eerder ingegrepen, maar zoals gewoonlijk deed Merkel weer helemaal niks, net zo min als er tegen de zuid-Europese staten wordt opgetreden.

  Noord/West-Europa is de gekke henkie van de wereld. Het wordt uitgebuit, beroofd, uitgewoond, geplunderd, geparasiteerd.

  1. Emile Takma

   “ Wat Orban op het beleid van LGBHTDSYHD wat dan ook doet moet hij zelf weten.”

   Nee dus, hij heeft zich te houden aan het handvest van de EU.

   1. september

    Als hij er zich niet aan houdt,dan Zou hij de E.U moeten Verlaten,maar dat Zou wel niet gebeuren

   2. Meriadoc Brandebok

    De wetten die Hongarije heeft uitgevaardigd vallen in het terrein van nationale bevoegdheden.

    1. Emile Takma

     Dat wordt door de andere lidstaten betwijfeld en een blik op het Handvest maakt duidelijk dat ze daar gelijk in hebben.

     1. Meriadoc Brandebok

      De “waardengemeenschap” is niet in beton gegoten.

      “Europa”, of de Europese Unie, werd gebouwd door sociaaldemocraten en christendemocraten. De christendemocraten – die in wezen dicht bij Orban liggen – houden er fundamenteel andere waarden op na dan de sociaaldemocraten. En dan houden liberalen er ook weer andere waarden op na.

      Naar mijn mening moet men de houding van de regering-Orban aangaande levensbeschouwelijke vraagstukken accepteren. In het Europees handvest wordt bij mijn weten nergens tegen zo’n specifieke wet geageerd. En als dat al zou zijn, dan zou alleen een rechter dat kunnen beoordelen.

      Het is veel belangrijker om de schending van de rechtsstaat en financieel-economisch wanbeleid aan te pakken, maar dat wordt door de EU al jaar en dag door de vingers gezien.

   3. usb3.0

    Hongarije heeft haar eigen wetten binnen de eu en terecht natuurlijk…

   4. ikweetwatikwil

    Emile Takma= Dictator.

 12. Lefty

  Als de wielen onder je auto gejat worden is het 9 van de 10 x gedaan door een Hongaar.

  Orban een vieze rechtse smeerlap met een kop van een varken. Niet dat Mark Rutte het zelf niet achter de mouw heeft.

 13. Rieks

  Hongaren zijn een trots volk, geen meelopers waar het westen vol van zit. Kunnen wij een voorbeeld aan nemen.

 14. Bes Tolen

  Het westen, in wezen de VS, stelt in werkelijkheid nogal eens haar eigen wetten als het haar niet goed uit komt. Wel moet worden opgemerkt dat het iedere keer Democraten regeringen betreft. Het gaat hier om de opvattingen van bepaalde groepen en daar zitten toch bezwaren aan? Zou je denken. Bepaald niet in het belang van Europa. Dus is eigen inbreng van Europa hard nodig. Alleen ontbreken daartoe de nadenkende politici. Die kregen trouwens eerder altijd al te weinig steun.

  1. Emile Takma

   Hier is geen touw aan vast te knopen, Bes.

 15. StemPzeweg

  Hoewel ik ook geen voorstander ben van evangelisatie vergeten telkens een niet onbelangrijke detail als het om Hongarije gaat. Ze zijn lid van de EU en willen ook lid blijven. Willen ze hun eigen weg gaan? Prima van mij mogen ze zich uitleven en al hun wetten en regels zelf bepalen maar dan niet als EU land. Ik ben dan zeker geen fan van Mark Rutte maar hij heeft hier helemaal gelijk.

  Misschien kan Orban aansluiting vinden met Putin. Zo kan Putin weer een stukje geschiedenis claimen terwijl Hongarije hun vrijheden terugkrijgt en wij zijn van dit homofoob landje af. Win win win

  1. Mistgabel

   Das dan nummer 2, na Engeland.
   De afbraak mag van mij nog iets sneller.

   Iedereen gewoon weer baas in eigen huis, niet door een paar ongekozen malloten ergens in een gebouwtje verstopt in Brussel.

   Wel handel vergelijkbaar met EEG.

   1. usb3.0

    Zo is het Mistgabel

   2. Mistgabel

    Haha, als u de kranten en het nieuws van toen terug zou lezen over de doomscenario’s van Engeland uit de EU, dan had Engeland nu allang afgezonken moeten zijn.

    Beh.

  2. usb3.0

   “Ik ben dan zeker geen fan van Mark Rutte”

   Jawel dat ben jij wel degelijk, en zo hypocriet als de pest..

   1. StemPzeweg

    De enige die hypocriet is is Orban. Van Wilders kun je nog tenminste zeggen dat hij openlijk voor NEXIT pleit en daar consequent in is. Orban wil in de EU blijven en op de subsidie-infuus blijven hangen

    1. ET007

     En waarom NEXIT. Omdat de EU niet functioneert. Eerst een fiasco met de Zuid Europese landen en daarna maar lekker uitbreiden. Het is niet alleen Orban. Wacht maar af met de Balkan landen. Dat met die eensgezindheid gaat het niet worden.

    2. september

     Dat is helemaal waar.Maar Wilders is gelukkig maar de enige die dat vindt.Ik zeg NEXIT nooit even als N.N die dat ook vind.Waar is hij gebleven?

 16. ET007

  En dan beweren Nederlanders dat Wilders zorgt voor een slechte reputatie in het buitenland. Ik ben persoonlijk van mening dat net de huidige politiek zorgt voor een ontwrichte samenleving.
  Als Orban tegen de normen van de EU gaat, dan ik het de taak van de EU om hier op te treden. Als lidstaat hoor je niet op een dergelijke manier te bemoeien met een ander lidstaat. Op de manier van Rutte verlies je altijd. En wat moet Rutte nog commentaar leveren op anderen? Rutte is zelf een dictator en crimineel.

 17. rexm

  Alle VVD leden in Nederland kiezen voor dictator, ene zekere Rutte.
  Dit is een bewijs dat de VVD alleen maar bestaat uit bruin hemden, als je achter zo’n figuur staat ben je al gehersenspoeld. dit figuur sloopt alles, maar is zelf ook rijp voor de sloop.
  Bestaat er nou geen enkele procedure, om hem snel af te voeren, hij richt steeds meer schade aan, Nederland ten schande.
  Een Europa,,,,,,,wat een grap.

 18. Drostemannetje

  Nederland kan beter Hongarije te vriend houden. Hongarije is 1 van de Oostblok landen die ons later moet bevrijden van de Islam.

 19. waterman

  Rutte gaat tekeer tegen Orban. Dat is slechts om de aandacht van zijn eigen domheid en immense grote problemen af te leiden. In Europa een grote bek. Hij kan beter zorgen dat de problemen in Nederland (Groningen, toeslagen affaire, woningbouw, vaccinatiebeleid) worden opgelost. En stop met dat eeuwige weglachen. De door huisartsen gevaccineerde (700.000) mensen blijken door de GGD nergens te zijn geregistreerd. Het vaccinatiebeleid is een puinhoop. Maar daar heeft deze MP Rutte het nooit over. En altijd maar weer een ander de schuld geven en in Brussel kritiek op anderen, o.a. Orban van Hongarije geven. Deze Rutte is een monster, een gedrocht dat onmiddellijk moet vertrekken uit het Nederlandse bestuur.

  1. Vanduinen

   Heftig @waterman. Zeer heftig, niets staat u in de weg om u in Hongarije te vestigen. Wel geld meebrengen. Orbán houdt niet van klaplopers en gelukzoekers.

   1. Rood

    Aldus Van Velenamen.

 20. AidemediA

  Viktor Orbán “schaamteloos” ? Nou pinok, kijk eens naar jezelf, stuk verdriet. Jij bent allang alle schaamte voorbij. Liegen, bedriegen, nergens meer herinnering aan hebben, onderdrukken, de wet aan je laars lappen, zaken weglachen enz, is een tot kunst verheven praktijk, waar jij, als onze nationale clown, zich van bedient. Schaam je. Nee rot alsjeblieft op.

  1. Edjan

   Ai, +

 21. DutchOutlaw

  Judit Varga is écht een powervrouw dat is er ééntje met pit. En Victor Orbán is een echte held. Hadden wij ook maar van dit soort mensen met ballen in onze regering die opkomen voor hun land. Judit Varga en Viktor Orbán zijn de echte helden die het opnemen tegen de door en door verrotte EU-parlement in Brussel. Wij moeten het doen met “Rubbere Rutte”….wat een afgang!!!!

  Fuck Off met Rutte en het hele EU-parlement.

  Let’s Kick Some Asses….Tijd voor rebellie!!!!

  Rebel Born,Rebel Bred,I Will Be A Rebel Untill I’m Dead…..

 22. Bes Tolen

  Emile Takma. De VS afdeling Democraten en familie. Belasteren van Duitslland sinds 1870. Discrimineren van Duitsers in de VS. Stiekeme hulp in de Eerste Wereldoorlog tegen Duitsland en naar weinig jaren geleden is aangetoond ook deelname voordat de VS officieel de oorlog verklaarde waarvan ze financieel groot voordeel naar zich toe heeft getrokken en Duitsland kapot heeft gemaakt. Verder de partijdigheid in de Joego Slavische oorlogen en de politiek nu, die Europa in gevaar heeft gebracht en nog meer ellende zal brengen. Ook de partijdigheid bij illegale immigratie van tientallen miljoenen uit Latijns Amerika.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.