Linkse kartel (media en politiek) in paniek: ‘Thierry Baudet wil partij uitbouwen tot een alternatieve samenleving!’

Eind mei nam Thierry Baudet een filmpje op met mede-FVD’er Ralph Dekker. Het onderwerp van gesprek? De noodzaak voor FVD’ers om samen een nieuwe zuil, of alternatieve maatschappij, op te zetten. Een schitterend idee. En het allermooiste van het idee? De linkse kartelmedia zijn getriggerd. 

Ik had heel even de hoop dat de kartelmedia het niet zou opvallen dat wij van conservatief en libertarisch rechts een mooi plan hebben om een alternatieve, parallelle samenleving op te zetten. We kunnen immers heel goed zonder hun ‘hulp.’ Maar, helaas. Blijkbaar is er daar toch iemand wakker geworden, en dus kregen we deze week ineens dit soort artikelen in het Algemeen Dagblad.

Thierry Baudet zinspeelt op een eigen Forum-cryptomunt, als onderdeel van het ‘Forumland’ dat hij als een soort zuil wil vormgeven. Dat idee, dat al lang geleden postvatte, wordt steeds concreter,” aldus de krant. Vervolgens wordt er min of meer in uitgelegd wat Baudet – en ook ik! – wil, maar dan natuurlijk wel op zo’n manier dat het toch zo negatief mogelijk wordt gepresenteerd. 

Ook GroenLinks-marxist / Tweede Kamerlid Lisa Westerveld doet een duit in het zakje. Volgens haar is het idee van Baudet een teken van “sektevorming” en daarom “doodeng.” Ofzo.

Natuurlijk is dat je reinste flauwekul. Er is helemaal niets “sekte-achtig” aan. Baudet wordt niet verheerlijkt. Hij wordt niet gezien als de messias door ons van conservatief-libertarisch Nederland.

Nee, wat wij willen is een alternatieve, digitale maatschappij creëren waarin we ons thuis kunnen voelen. Een samenleving, zo je wilt, waarin de extreemlinkse woke-gekte van sekteleden als GroenLinks niet de leidende factor zijn. Een samenleving, kortom, waarin het gezond verstand regeert.

Een ander, echt Nederlands, woord daarvoor is: een zuil. Zuilen hadden niets te maken met sektes. Maar verschillende mensen met verschillende principes en verschillende waarden besloten vooral met elkaar te leven. Nu gebeurt dat ook – die hele gestoorde Woke-cultuur van GroenLinks is óók een zuil, hoewel een zuil die zich probeert op te dringen aan de rest van Nederland.

En dat is nou eigenlijk het grote verschil. Wij conservatieven willen helemaal niet onze denkbeelden door de strot van anderen duwen. Wij willen alleen op onze manier kunnen leven. Met elkaar. Digitaal, tenminste. Dit in tegenstelling tot de cultuurmarxisten van GroenLinks en D66, die niet alleen overduidelijk een sekte aanhangen – inclusief irrationele overtuigingen – maar ook nog eens hun sekte aan iedereen willen opdringen. Leef zoals zij willen, of anders.

Forumland is precies wat we nodig hebben. Het mooiste zou zijn om samen een eiland ergens te kopen en daar helemaal opnieuw te beginnen. Maar ja, dat zit er voorlopig niet in. Daarom organiseren we ons maar digitaal, en vormen we op die manier alsnog een hechte gemeenschap; een gemeenschap waarin we ons op onze plek voelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het zegt álles over het media- en het partijkartel (dat eigenlijk één en hetzelfde kartel vormen) dat zij zo angstig en fel reageren op dit idee. Ze zijn werkelijk doodsbang dat wij hun monopolie op de cultuur, de economie, het onderwijs, en de politiek doorbreken – en laten zien aan de rest van Nederland dat we best op een andere manier in het leven kunnen staan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Klaus Schwab

  Ben het bijna nooit eens met groen links, maar dit keer heeft mevrouw Westerveld gelijk. Dit lijkt inderdaad op sekte vorming. Baudet is naar mijn mening de weg kwijt. Doodzonde, want hij had goud in handen en veel aanhang. Goed dat van Haga niet op deze enge doodlopende weg is doorgegaan

  1. LifeBuddy

   GEWELDIG idee. De arische sLinkse omarmen al jaren de criminelen. Alleen op deze briljante wijze kan je het kaf van het koren scheiden. Thierry is een TOP Econoom.

 2. NO8DO

  Forumland, waar u volgens de FvD normen kunt deugen.

  1. nexit nu aub

   een kopie van het linkse deugland bedoel je ? pluspunten als je meeloopt en minpunten als je tegenspartelt.

 3. DubbelZout

  DDR 2.0 ?

  1. nexit nu aub

   Nee , dat is de EU !

   Iedereen op zijn beurt, Baudet krijgt rangnummer 3.0

 4. NO8DO

  Gisteravond werd deze wereld treffend omschreven:
  Het is als een voetbalclub die een eigen competitie start.
  Je wint altijd en verliest nooit meer een wedstrijd.

 5. nexit_nooit

  Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft!

  Mag dat ook met Forum-coins of virtuele wasstraat muntjes?

  1. Kobold

   Omroep = Oproep, het liefst hebben wij steekpenningen.

 6. Beukman

  Een ander, echt Nederlands, woord daarvoor is: een zuil. Zuilen hadden niets te maken met sektes. Maar verschillende mensen met verschillende principes en verschillende waarden besloten vooral met elkaar te leven.

  aldus MvdG.

  Dat klopt wel. De moderne zuil heet bubbel. Dankzij de zegeningen van het internet zijn bubbels veel flexibeler dan zuilen ooit waren; ze verschijnen snel en kunnen ook weer verdwijnen. Ze smelten samen of splitsen zich af. Binnen een bubbel geldt er een alternatieve waarheid. Een echte waarheid bestaat niet meer of wordt verdacht, zoals ook wetenschap verdacht is.
  De alternatieve waarheden binnen iedere bubbel worden gevoed door gefilterde nieuwsbronnen. Sociale media spelen hier een belangrijke bron. Die zorgen ervoor dat andere waarheden buiten de bubbel blijven.

  Volgens mij zit Forum al in een dergelijke bubbel. Daar hoeft verder niets meer aan te gebeuren.

  1. nexit nu aub

   ONZIN ! Bukhol

   1. Beukman

    Het is geen onzin, beste Bukhol. Feitelijk onderstreep je dit zelf met je argumentloze reactie.

    1. CZ

     Onzin, inderdaad!

  2. nexit_nooit

   Juist gezien Beukman.
   Hopelijk is die virtuele wereld alleen bereikbaar via een ingezetenen-VPN lijntje.

   1. Beukman

    De kans dat wij door de screening heenkomen om in de FvD-bubbel te worden toegelaten, zelfs als toerist, is zeer klein, vermoed ik. Jammer, want persoonlijk hou ik wel van bubbels om in rond te lopen.

 7. Mark Auel

  Hoe durft Thierry, parallelle samenlevingen zijn strikt voorbehouden voor moslims en ander exotisch spul. toch……

 8. Meriadoc Brandebok

  Als Thierry zijn Volksgemeinschaft wil bouwen is dat mij best. Zolang mijn grote vrienden Harry Haller en Rene van der Grijp maar niet verkassen naar de Baudetsekte. 🙂

 9. ikweetwatikwil

  Moet de FVD weten. Er zijn vast mensen die zich daarbij thuis voelen. Een sekte????
  Wat denk je van GL, PvdA,D66. Griezelig.
  Mijn stem gaat naar PVV. Ik ben het eens met hun standpunten en de vrijheid.

  1. Beukman

   Mijn stem gaat naar PVV. Ik ben het eens met hun standpunten en de vrijheid.

   Welke vrijheid precies?
   Wat vind jij er eigenlijk van dat de leider, Geert Wilders, blijft zwijgen als het graf over de criminele acties van fractielid Dion Graus, te weten vrouwenhandel, het organiseren van verkrachting, stalking, en fraude met overheidsgeld? Zit het je niet dwars?

   1. usb3.0

    Dat doet Wilders goed natuurlijk..

   2. ikweetwatikwil

    Mijn vrijheid is, dat ik mij door mensen als Beukman niet laat tegenhouden. Wat Graus betreft, kom met bewijzen. Ik ken de man niet, maar Beukman schijnt hem wel te kennen.

 10. Meriadoc Brandebok

  “Hij wordt niet gezien als de messias door ons van conservatief-libertarisch Nederland.”

  Is dit om te lachen of om te huilen?

  1. Ab Infinitum

   Jules Verne heeft ‘em dat gefikst, het Geheimzinnige Eiland.

 11. Emile Takma

  “Het mooiste zou zijn om samen een eiland ergens te kopen en daar helemaal opnieuw te beginnen. “

  Misschien is Madagaskar voor een zacht prijsje op de kop te tikken.

  1. Antihedo

   Een andere idioot heeft al geprobeerd Groenland te kopen.

  2. usb3.0

   tamil takelstra blijft deporteren hoog in het vaandel houden..

 12. Buzz68

  Nou dat idee lijkt me op zich wel wat. In feite voltrekt het zich al. Je hoeft er ook geen land voor op te richten.

 13. Forlan

  Hoewel mijn vriendin de laatste verkiezing op de partij voor de dieren heeft gestemd (ja ik weet het) begint ze nu toch langzaam wat rechtse trekjes te vertonen. Bedankt mevrouw Ouwehand, alleen had ik het niet voor elkaar gekregen 😂
  Ik bedoel hier mee, je kunt wel allemaal in een zuil gaan zitten maar door schade en schande wijzer worden is ook een optie.

 14. nexit_nooit

  Het zegt álles over het media- en het partijkartel (dat eigenlijk één en hetzelfde kartel vormen) dat zij zo angstig en fel reageren op dit idee.

  Jammer dat vanuit de Forumbubbel of vanaf de Forumzuil de realiteit zo vertekend op u overkomt.
  Vanuit die andere realiteit is het slechts als een komische sketches gebracht.

 15. Aborifa

  Misschien moeten de cryptocommunisten en klimaatangstigen een woestijn adopteren. Geen CO2, geen Pfas, geen stikstof, geen boeren, geen multinationals, geen eten. Dat is hun ideaal. Allemaal gelijkk en toch divers ten onder.
  Klaver mag er de baas zijn en mevrouw Ellemeet de doodgraver.

 16. staleo

  Beukman 40 min geleden
  Het steeds maar liggen te ze.ken over de Pvv en /of Grauss is vervelend, vooral zonder bewijs.
  Het bewijs dat sinds Kaag aan het bewind is dat er nu ineens i.s. gangers opgehaald moeten worden, daar hoor ik u niet over.
  Ook over het bewijs dat men er achter is gekomen dat van Ark en het ministerie wisten dat Sywert flinke winst ging maken, hoor ik u ook niet over.
  U bent dus erg eenzijdig en zeer partijdig.

  1. Beukman

   Ik zeik nu eenmaal in de eerste plaats over de zaken die mij interesseren, staleo. Die vrijheid hebben we hier goddank.
   Overigens is er een redelijke kans dat ik binnenkort ook aan het zeiken zal slaan over Van Ark. Die zaak heeft in toenemende mate mijn aandacht.

   Wat zijn jouw zeikspeerpunten?

 17. Monty

  ”een alternatieve, parallelle samenleving op te zetten. ”

  Zo als allochtonen ook leven in de buitenwijken dus.

 18. goedisfout

  Het slinkse monopolie welke geïnfiltreerd is in de gehele samenleving begint scheurtjes te vertonen en dat vinden deze activisten niet leuk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.