Video! Kaag-documentaire stelt PVV’er Bosma in het gelijk: ‘Er is geen verschil tussen NPO66 en D66. Ze helpen elkaar!’

De onthullingen rondom de documentaire van D66-leider Sigrid Kaag stellen PVV-Kamerlid Martin Bosma in het gelijk. Al jaren is de PVV’er uiterst kritisch op de gang van zaken bij de NPO. Veelvuldig heeft hij gesteld dat de NPO in bed zou liggen bij D66 en andere kartelpartijen. Door het puike werk van GeenStijl heeft de politicus gelijk gekregen. “Ik zie gewoon hoe D66 is verweven met NPO66”, aldus Bosma. 

Al jaren is PVV-politicus Bosma uiterst kritisch op de NPO. En met een reden: bepaalde politieke partijen en smaken zijn verweven met de Hilversumse media. In de ogen van Bosma mag de NPO zich allesbehalve onafhankelijk noemen – en liever vandaag dan morgen ziet hij nog een sanering van de NPO tegemoet.

Nu met het schandaal van Sigrid Kaag en de VPRO krijgt Bosma gelijk – en PVV-leider Wilders ook met zijn aantijgingen dat bepaalde journalisten “tuig van de richel” zijn. Voor hem was dit uiteraard geen verrassing:

“Hij heeft gelijk gekregen [Geert Wilders]. Ik zie heel weinig integriteit. Ik zie gewoon hoe D66 verweven is met NPO66. Dat er eigenlijk geen verschil meer bestaat, het is helemaal in elkaar opgegaan. Ze helpen elkaar, ze geven elkaar geld. Ze werken voor elkaars campagne én daar zie je dus heel veel tuig van de richel.”

Het mooiste aan deze heftige onthulling is met name het stilzwijgen van de “coalitie, mediawoordvoerders en GroenLinks”, aldus Bosma. Ze zitten namelijk als een kat in het nauw, want ze weten dat ze nu openlijk tegen de lamp zijn aangelopen. De politicus zegt hierover:

“Ze zitten met de vingers tussen de deur. Omdat nu gewoon weer duidelijk is hoe dat verweven is, de media en de politiek. Het is echt héél eng wat hier aan de hand is.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De kwestie Kaag/NPO zal de gemoederen nog wel een tijdje bezig houden. Bosma gaat hier nog kritische vragen over stellen in commissies en de politicus kennende gaat hij wel de onderste steen naar boven halen. We kunnen Bosma wel vertrouwen met de taak om deze beerput te legen, want als geen ander wijst hij ons al jaren op de enge relatie tussen de politieke elite en Hilversum. ‘Onafhankelijkheid’ en ‘integriteit’ waren jarenlang toverwoorden om kritiek te weren, maar niet langer zal dat werken. De betekenisloosheid van deze woorden zijn met de onthullingen bewezen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Cootje

  Volgens Rutte is Hongarije een bananen republiek . Doctrine . Wodc wetenschappelijke beïnvloeding , functie elders , de toeslagen affaire , de Groningers affaire , de omtzigt affaire , de mondkapjes affaire , en nog vele andere affaires maken van Nederland een derde wereldland met een old boys netwerk die elkaar instant houden , maar de beerput is open en telkens komt er prettig plezierig nieuws naar boven

 2. usb3.0

  Nou tamil kom er maar in

 3. leukeditter

  vies smerig rotwijf die kaag..achter slot en grendel in de smerigste rattenkelder

  1. Pauline Kummer

   Dit is niet leuk @Ditter.

  2. Emile Takma

   Je spoort niet, leukeditter.

   1. Rood

    FTO leugenaar Van Velenamen.

   2. vlekkenoplosser

    ook al spoort ie niet hij heeft volmondig gelijk.

    Wat is er gelogen aan . “””vies smerig rotwijf die kaag..achter slot en grendel in de smerigste rattenkelder “”” palezwijnen voorzien van Nederlands belastinggeld om burgerdoelen in Israel te bestoken. Feitelijk een oorlogsmisdaad

    1. Emile Takma

     Poeperd weet nog onder het niveau van leukeditter te duiken.

     Pijnlijk.

     1. vlekkenoplosser

      tja de strónt vlé®k heeft het altijd moeilijk met niet te weerleggen feiten

   3. hetfietsmenneke

    Uitgerekend jij zegt dat… Sukkel.

 4. Drostemannetje

  Niets daarvan te lezen op teletext. Zo zie je hoe diep verweven de NPO met D666 is. Als het Wilders of Baudet zou zijn, dan staat het met koeieletters op teletext en het nieuws zou er gelijk mee beginnen.

 5. Rood

  Fascisten 66, de letter F is de zesde letter uit het alfabet.

  1. usb3.0

   🤣

   1. Rood

    B A M

   2. Jack Flash

    😂

 6. Pieter48

  In het verleden is de maffia ontstaan op Sicilië. Na alle niet democratische besluiten en de ongekende dictatuur van de kartel partijen kunnen we er rustig van uitgaan dat de maffia ook in Den Haagse politiek heeft plaats genomen. Wanneer de overheid in staat is om multinationals tips te verstrekken om miljoenen belasting te ontduiken maar de eigen bevolking het mes op de keel zet bij een toeslagen affaire zou je toch gaan denken wie kunnen we nog vertrouwen.

 7. Duckday

  Mw Kaag van D** is een gevaar voor Nederland .Hoe is dit mogenlijk dat ze in de Regering zit in dit kabinet.In wat voor een land leven we die teroristen binnen halen en subsidie geven aan de teroristen.En de huigenlaars in de tweede kamer knikken JA

 8. Wally

  Sssst! Dat is helemaal niet waar hoor. De Nieuw Palestijnse Omroep (Wat zeg ik nu toch weer….) is heeeeeel onafhankelijk en doet absoluut nooit aan voordeeltjes voor bepaalde politieke stromingen.
  Hoe KOMT u daar toch bij?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.