Woedende Geert Wilders eist nieuwe verkiezingen na Kaag-controverse: ‘Verkiezingen zijn onrechtmatig beïnvloed!’

Geert Wilders vindt het ongelooflijk dat de VPRO – en dus de NPO – samen heeft gespannen met D66 om zo kort mogelijk voor de verkiezingen een documentaire uit te zenden die eigenlijk een propagandafilm was van D66-leider Sigrid Kaag. Want, zegt Wilders nu, die – met publiek geld gefinancierde – propagandafilm heeft wezenlijk effect gehad op de verkiezingsuitslag. Dit betekent dat er nieuwe verkiezingen moeten komen. En snel een beetje!

PVV-leider Geert Wilders zet zijn kritiek op de NPO en D66 terecht door. Want, stelt de leider van de grootste oppositiepartij van ons land, eigenlijk heeft de publieke omroep gewoon “met publiek geld een pro-D66-docu” gemaakt, “kort voor de verkiezingen.” Door dat te doen “zijn de verkiezingen dus onrechtmatig beïnvloed.” Er is wat hem betreft dan ook maar één conclusie mogelijk: er moeten nieuwe Tweede Kamerverkiezingen komen.

En dan dus niet over vier jaar, maar nu. Zo snel mogelijk:

Er zijn onderhand talloze redenen om nieuwe verkiezingen uit te schrijven, inderdaad. De formatie verloopt enorm langzaam omdat de partijen er niet uit wíllen komen. Henkie wil niet met Klaassie, Jannetje wil juist wel met Tommy, maar Tommy wil weer niet met Esther. Dan hebben we Ingrid ook nog, die wel met Jannetje wil, maar niet met Klaassie en Henkie, en juist eigenlijk de voorkeur geeft aan Danny.

Het is één grote, onoverzichtelijke bende.

En dat is niet alles. Oh nee. Dan hebben we het immers nog niet eens gehad over het feit dat een groot deel van de Tweede Kamer eerder liet weten geen vertrouwen meer te hebben in Mark Rutte omdat die een grote leugenaar is. Oh, en dan is er ook nog de totale ineenstorting van het CDA, waar Pieter Omtzigt zich heeft afgesplitst omdat zijn eigen mede-christendemocraten hem stiekem continu met een mes in de rug staken.

Daar komt nu dus nog eens de oneigenlijke verkiezingsbeïnvloeding bij van de VPRO in samenwerking met D66 én het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het moet afgelopen zijn met deze gekte. Organiseer nieuwe verkiezingen en laten de kiezer op die manier bepalen wat er moet gebeuren! Dat is de enige democratische manier om al deze problemen op te lossen. Dus hop, doe eens nieuwe verkiezingen uitschrijven, Rutte en Kaag. Of zijn jullie zo bang voor de wil van de kiezer dat jullie dat niet aandurven?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Gebande K0K

  Woedende Geert Wilders eist nieuwe verkiezingen na Kaag-controverse: ‘Verkiezingen zijn onrechtmatig beïnvloed!’

  Alweer?
  Dat riep Geertje ook na Omtzigt-gate.
  Dat riep Geertje ook na Functie elders.
  Dat riep Geertje ook na de Haga afsplitsing.

  1. Cootje

   Je ratel de verrotte verhoudingen in de politiek uitstekend op mij complimenten

 2. yellow thread street

  Dat zeker, en tevens dient Kaag per direct uit de D66 getrapt worden.
  Vele mensen zijn beflikkert door het linkse kartel, de EU/D66/NPO.
  En dat van ons belastinggeld, het zijn dictatoriale trekjes.
  Kaag is iemand met 2 gezichten en heeft een verborgen agenda.
  Op naar nieuwe verkiezingen.

 3. Emile Takma

  Geert is de weg totaal kwijt of hij liegt en bedriegt waar je bij staat.

  De man heeft een serieus probleem.

  1. Cootje

   Ik denk als ik de landelijke media lees en hoor dat Kaag meer serieuze problemen heeft , lekker hoor die hetze tegen dat takken wijf

  2. vlekkenoplosser

   iedereen heeft een probleem volgens de strónt vlé®k behalve de strónt vlé®k uiteraard

   voer voor psychologen

 4. Branzino

  Rutte noch Kaag kunnen nieuwe verkiezingen uitschrijven. Dat kan alleen de Tweede Kamer.

  1. Harry Haller2

   Waar het om gaat is dat Wilders gelijk heeft en met de constatering dat de afgelopen verkiezingen onrechtmatig zijn beinvloed. Dat werd hier op DDS ook meerder malen betoogd.

   1. Branzino

    @Harry Hakker
    Misschien moet je schrijven, dat jij vindt, dat de afgelopen verkiezingen onrechtmatig zijn beïnvloed. Want de discussie daarover is nog lang niet gevoerd.
    Op DDS wordt wel meer betoogd dat kant noch wal raakt, zodat dat argument niet zo overtuigend klinkt.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblablabla , malle pietje zijn ochtend boertje

 5. AS210854

  HAHAHAHAHA, had Trumph eens moeten doen voor de verkiezingen, dan was KAAG UIT HAAR VEL GESPRONGEN VAN VERONTWAARDIGING, NU STELT HET VOOR HAAR NIETS VOOR.🤮🤮🤮🤮🤮

  1. Branzino

   @AS210854
   Maar Trump deed dat voor de verkiezingen dagelijks via de verschillende hem gunstig gezinde media (bijv. Fox News) en ik hoorde Kaag er nooit over. Misschien heb jij andere informatie?

   Overigens gaat de discussie niet over Kaag, maar over de journalistieke functie als publieke omroep van de VPRO. de Kaag-docu was slechts aanleiding. Het lijkt me een heel nuttige discussie.

   1. AS210854

    De discussie gaat zeker over KAAG, zij heeft gevraagd om cruciale beelden, die haar niet aanstonden te veranderen en toen BEKEND WAS DAT ZE LIJSTTREKKER VAN D666 WERD MOESTEN ER MEER IDEALEN VAN HAAR IN DE DOCO KOMEN. DAT WAS VOOR HAAR EN DE PARTIJ BETER.

    1. Branzino

     @AS210854
     Maar in dit geval staat vragen, door Kaag, D66 of BuZa, echt vrij. Het is aan de VPPRO om daar wel of niet in mee te gaan. Als je de media een heel klein beetje volgt, zul je ook gezien hebben, dat de discussie nu over de manier van journalistiek bedrijven van de VPRO gaat. Vooral over hun afhankelijkheid of onafhankelijkheid van de overheid.
     Men kan proberen om Kaag bij die beoordeling te betrekken, maar dat gaat echt niet lukken. Van der Plas deed gisteravond in Op1 ook een aandoenlijke poging, maar die mislukte jammerlijk. Kaag valt niet zoveel te verwijten. Elke politicus die op TV komt heeft zoiets wel eens geprobeerd, dus de inhoud van de berichtgeving beïnvloeden. Dat mislukt bijna altijd, of maakt het ongewenste bericht nog ongewenster, omdat een journalist juist wakker geschud wordt met zo’n verzoek.

     1. vlekkenoplosser

      blabla bladieblabla , nonsens van de tról

     2. AS210854

      Je kunt hoog en laag springen, hier gaat je geliefde blonde paard van Troje vol de fout in om vlak voor de verkiezingen een “gemanipuleerd ” promotie filmpje betaald van belastinggeld te Laten uitzenden.

     3. Branzino

      @AS210854
      Je hebt echt ongelijk. Maar stel dat je gelijk zou hebben, waarom wordt dan de NPO-Ombudsman ingeschakeld en niet een instantie die de gang van zaken bij verkiezingen beoordeelt of zelfs meteen justitie? De NPO-Ombudsman komt in actie als er een klacht over een omroep wordt ingediend.
      Verder wordt Slob, met de omroep in zijn portefeuille, ter verantwoording geroepen. Als het om de eerlijkheid van de verkiezingen zou gaan, was de minister van Binnenlandse Zaken een passender slachtoffer geweest.
      En zelfs de Telegraaf-redactie roept nu om een sanering van de NPO en niet om justitieel onderzoek bij D66.

      Kortom, of iedereen zit op het verkeerde spoor of het gaat inderdaad om het functioneren van een omroep. Ik denk dat laatste.

     4. Dirk Jansen

      “Maar in dit geval staat vragen, door Kaag, D66 of BuZa, echt vrij. Het is aan de VPPRO om daar wel of niet in mee te gaan”

      Gezien het simpele feit dat D66 (Kaag dus) in de regering zat, betekent dit dat de regering (coalitie, D66) dus bepaalt wat er uitgezonden wordt. En dat de VPRO dus NPO zeker niet onafhankelijk is. De betaler bepaalt.
      Maar goed, dat was voor velen allang duidelijk. De linkse propaganda fabriek (NPO) vindt dit heel normaal. En collaborateurs steunen dit uiteraard.

     5. Branzino

      @Dirk Jansen
      Als het feitelijk klopt wat je zegt, het zijn veronderstellingen maar ze zouden kunnen kloppen, is het nog steeds de VPRO die zich misschien laat overtuigen een documentaire te veranderen. En daarom is het terecht, dat de kritiek zich richt op de VPRO en op niemand anders, hoezeer allerlei figuren ook hun best doem om Kaag, D66, BuZa te beschadigen.
      Overigens is die beschadiging natuurlijk al wel gebeurd, ongeacht het vervolg en de afloop van deze klucht.

     6. Dirk Jansen

      Branzino,

      Ik begrijp je punt maar Kaag is toch diegene die het hards roept om nieuw leiderschap, en als (beoogd) leider vind ik het zeer ongepast dit soort verzoeken te doen. Dit is gewoon propaganda, niets meer, niets minder.
      Dat de NPO hierin meegaat geeft des te meer aan dat de NPO, alles behalve onpartijdig is. Ik luister dagelijks naar Radio 1. Het is werkelijk stuitend hoe politiek gekleurd deze bende is. Vandaag een heel stuk over Keti Koti. Van de 5 gasten was er maar 1 criticus die het niet nodig vond er een nationale feest/ vrije dag van te maken. Dit terwijl bij stand.nl naar voren kwam dat slechts 20% dit een goed idee vindt.
      Maar goed dit zagen we ook bij met name de Zwarte Piet discussie, en we weten allemaal hoe die verlopen is.

     7. Branzino

      @Dirk Jansen
      Maar nu benader je het vanuit het door D66 uitgedragen “nieuw leiderschap” en bij een dergelijk oordeel kan ik me wel wat voorstellen. De kritiek nu echter gaat vooral over onrechtmatige beïnvloeding van de verkiezingen en uit jouw reactie meen ik af te kunnen leiden, dat je dat ook niet zo ziet. Dan zijn we het min of meer eens, behalve misschien over het wel of niet gepast zijn van zo’n documentaire.

      Overigens heb ik nog een opmerking bij de discussie. Ben benieuwd wat je daarvan vindt. Als zo’n documentaire onrechtmatig gevonden wordt, niet door jou maar wel hier op DDS en elders, wat moeten we dan vinden van het zeer positief beoordeelde optreden van lijsttrekker Mark Rutte, in gezelschap van Floortje Dessing. Dat was bij Linda de Mol in Linda’s Wintermaand bij SBS6, december 2020. Dat was ook kort genoeg voor de verkiezingen om invloed te veronderstellen. Het verwijt aan Linda de Mol was nota bene later, dat ze niet scherp genoeg was geweest.

      Voor zover ik me herinner, was er niet de felle kritiek die er nu over de Kaag-documentaire is. Over onrechtmatige beïnvloeding is met geen woord gesproken, terwijl er toch contact tussen VVD, Algemene Zaken en achter de schermen moet zijn geweest. Ik heb even gegoogled, maar geen enkele opmerking van Wilders over Rutte in dat programma kunnen vinden.

      Een week later was Sigrid Kaag aan de beurt met dezelfde reacties, namelijk vrijwel geen. Het nieuwe leiderschap is bij beide optredens toch wel een punt van overweging, lijkt me.

      De enquêtes van stand.nl deugen m.i. qua representativiteit voor 0,0%. Alleen de mensen die reageren worden geteld.

     8. Dirk Jansen

      De kritiek nu echter gaat vooral over onrechtmatige beïnvloeding van de verkiezingen en uit jouw reactie meen ik af te kunnen leiden, dat je dat ook niet zo ziet.

      Nou nee. Integendeel zelfs. Vanaf het moment dat je de NPO kunt sturen, kun je dus op deze manier de publieke opinie beïnvloeden. Dit laatste draait nu op volle toeren inzake Keti Koti. Zet je radio maar aan op Radio 1.

     9. Branzino

      @Dirk Jansen
      En wat vind je dan van Rutte en Kaag bij Linda de Mol?

    2. vlekkenoplosser

     dat is de waarheid , niets anders dan waarheid !

     👏👏👏👏👏👏👏

 6. Mikse

  Drama,….iedereen vergeet dat Baudet een eigen internet kanaal heeft en zijn pijlen op op de kamer richt via een Hongaarse krant. En hier geen verontwaardiging, een grote stilte. Dat zijn pas kwaadaardige streken. Geert hoor ik hier vreemd genoeg nooit over.

 7. Nederland is naar de kloten

  Hoi ik ben nieuw hier.

  Ik erger me mateloos aan het toneelspel dat wordt opgevoerd in de 2e kamer. Alles is al lang beklonken. Inspraak van de oppositie laat me niet lachen, ja zolang in lijn is van het regeer akkoord.

  Ik hoop dat het inderdaad gaat lukken, Dat dit kabinet gaat vallen na dit schandaal van Kaag. Ik vond het record aantal zetels voor D66 al heel verdacht.

 8. Cootje

  Goed zo Wilders houd het aangebrande prakkie warm. Niet laten afkoelen als echte hetero weet je als het warm is wat er moet gebeuren , als het ijzer heet is moet men het smeden niet laten afkoelen , op het smeedblok maak men de mooiste figuren en de integriteit ligt op straat maak er wat moois van

  1. Emile Takma

   “als echte hetero weet je als het warm is wat er moet gebeuren”

   🤪

   1. Cootje

    Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig

   2. Cootje

    Zijn bij D66 met een kaarsje te zoeken , met een Arabier getrouwd is ook een hoofdstuk met het licht uit

   3. Beukman

    De echte hetero Cootje ligt te kirren van genot als hij door Geert in zijn reet wordt genaaid.

    1. vlekkenoplosser

     chique bukhol , echt tekenend voor het niveau wat je hebt niet voor het niveau wat je wilt uitstralen domme decante tról

    2. Cootje

     Beukhol is een vriend van Sidney Smeets , een bedenkelijk niveau

     1. Cootje

      En was lid van de vriendengroep Martijn , die hielde van jong en klein communiceren , zijn gemis aan jong talent nijpt Beukhol om Geert Wilders en zijn aanhangers te bashen . En zijn vriend Sydney Smeets uit de wind te houden , ik ben te vrede met Wilders die uitstekend de zuivere tweeling in Nederland vergroot , zijn kamerlid van zijn partij was weer uitstekend bezig n de tweede kamer precies het debat op het goede niveau duidelijk en gericht op de juiste persoon heerlijk

     2. vlekkenoplosser

      dat is toch dat clubje waar de strónt vlé®k penningmeester is ?

 9. Dwight Tralee

  Wilders weer woest. Een eentonig verhaal, een docu op TV waard. Met sponsorgelden uit het buitenland. Een omroep om deze uit te zenden moet nog gevonden worden.

  1. Cootje

   Maar de heks is van de tafel gedonderd en daar staat de media van vol . De boel verleggen naar Wilders is eng en een zwaktebod .

   1. vlekkenoplosser

    ach , de strónt vlé®k haalt weer een extra alias van stal voor zijn gewauwel. Dat is pas een zwakte bod van de tról

  2. Rood

   Aldus Dwight Van Velenamen

 10. Monty

  ”propagandafilm heeft wezenlijk effect gehad op de verkiezingsuitslag.”

  Wilders is 6 zetels kwijtgeraakt aan d666 door deze propagandafilm.

  Wie gelooft dat?

  1. Emile Takma

   Niemand gelooft dat, Monty, Wilders zelf ook niet.

   1. Monty

    Wat is het effect dan geweest op de verkiezingen?

    Of is dat gewoon weer een loze kreet?

    1. Emile Takma

     Het is inderdaad een loze kreet, zoals nagenoeg alles wat hij de laatste tijd in de lucht spuugt.

  2. Vanduinen

   Daar niets verkeerd mee gezegd Wilders is weer woest. Dat was met Pechtold ook al zo. Zijn haar zit zelfs woest, wild. De man kan beter gaan scrabbelen.kk

 11. staleo

  Emile Takma
  Er is maar een man hier met een serieus probleem, en dat bent u.
  Als ik zo,n leven(?) had als u sprong ik van de 15 verdieping naar beneden om er zeker van te zijn dat er niets meer overbleef.

  1. Emile Takma

   zo’n

   15e

   Als ik mijn moedertaal nog steeds niet zou beheersen zou ik mogelijk uit het leven willen stappen.

   1. Cootje

    Maar jou moeder moet nog steeds wennen aan de transgender geur op een zolderkamertje , of heeft ze afstand van je gedaan ?

    1. Emile Takma

     jouw

     1. Cootje

      Jou moeder is niets meer waard dan jou

 12. staleo

  Emile Takma,
  Ik maak liever taalfouten dan dat ik 24 uur per dag achter een pc zit.
  In een gevangenis hebben ze nog een beter leven.

  1. Emile Takma

   Toch wel zielig, stalen. Heb je de basisschool nog kunnen afmaken?

   1. usb3.0

    taalautist tamil raakt volledig in de war als er een thee niet geschreven wordt

   2. usb3.0

    tamil is moralistische imbeciel die graag de topic draait van inhoudt naar de vorm omdat tamil geen argumenten meer heeft…

  2. Oepsie

   Dt-fetisjist,Taal nazi of hoe je je het ook wilt noemen: is in de meesten gevallen, een onaangenaam persoon en heeft een moeilijk en narcistisch karakter. Dat staat althans in dit onderzoek van de Universiteit van Michigan.
   Volgens onderzoekers is er een duidelijke relatie tussen taal en persoonlijkheid. Hoe je gebruik maakt van taal zegt namelijk iets over je karakter. De researchers kwamen dit te weten door 83 proefpersonen meerdere e-mails door te laten lezen.
   In sommige mails zaten veel typefouten en grammaticale fouten, terwijl andere correct waren geschreven. Na het lezen werd gevraagd wat de proefpersonen van de teksten vonden en moesten de proefpersonen de schrijvers beoordelen op intelligentie en vriendelijkheid.Wat bleek? Voor de test moesten de proefpersonen vragen beantwoorden en informatie over zichzelf geven. Dit gaf de onderzoekers een beeld van hun karakter. Ondervraagden die een vriendelijk karakter hadden, konden door de spelfouten heen kijken en beoordeelden de schrijvers van de mails meer inhoudelijk.
   De proefpersonen die een stuk minder vriendelijk waren, ergerden zich een stuk meer aan de spelfouten in de mails en benoemden dat dan ook.
   Met name grammaticale fouten zorgden voor veel ergernis bij deze groep. Volgens de onderzoekers kunnen deze mensen minder goed met afwijkingen omgaan en staan zij in het dagelijks leven zelfs te boek als een tikkeltje lomp en eigenlijk onuitstaanbaar..
   Oepsie!!!

   1. Emile Takma

    Oepsie pikte deze tekst van het internet, behalve het eerste zinsdeel dat prompt taalkundig fout is.

    1. Cootje

     Taalkundig is jou /www moeder een schoolvoorbeeld voor je geweest hevig teleurgesteld van diepgelovige huizen dat haar zoon zich als transgender door het leven begeeft , vast geklonken op een zolderkamertje niets anders te doen om de verrotte politieke garnituur te verdedigen . Waar de beerput open is en het ene naar het andere lijk te voorschijn komt en zijn voorkeur voor de leden partij van Sidney Smeets heeft zijn bedenkingen terwijl de beweging Martijn van het toneel is verdwenen gaan ze nu ondergronds

    2. Oepsie

     Zielig, tot op het bot. Zelfs je luizen willen weg. Heintje, komt er aan hoor!

   2. Aborifa

    Neemt niet weg dat je correct behoort te spellen. Mij vallen spelfouten ook op, maar ik sla er niet op aan. Zo fanaat ben ik ook weer niet.

 13. Mistgabel

  VERKIEZINGSBEDROG.

  U bent gemanipuleerd, bedonderd en bedrogen door de Nederlandse Propaganda Omroep.
  De grootste land/volksverraders met hun linkse en globalistische heulers.

  Opheffen, opdoeken dat zooitje corrupte leugenaars van uw belastinggeld.

 14. Duckday

  Kaag D66 is een gevaar voor de vrijheid in NEDERLAND teroristen knuffelen laat die vrouwen gewoon daar commedie dat ze hier gestraft worden is gewoon onzin en leugens
  Als ze daar blijven dan worden ze harder gestraft. Hier krigen ze een maandje gratis huis geld en straks een aanslag
  Daar lekker in de zandbak spelen

 15. Monty

  ”pro-D66-docu maakt kort voor de verkiezingen dan zijn de verkiezingen dus onrechtmatig beïnvloed”

  Dus volgens Wilders heeft dit een positieve invloed gehad op het stemgedrag van d66 ten nadele van Wilders.

  Als deze pro-D66-docu na de verkiezingen was uitgezonden zou Wilders dus meer zetels hebben bemachtigd.

  Logisch dat Wilders weer woest is.

 16. Beukman

  Merkwaardige reactie van de loser van de PVV. Kennelijk begint zijn geheugen achteruit te gaan. Hij werd immers zelf kort voor de verzeikingen geïnterviewd door WNL. Tijdens dat interview kreeg de eminence grise van de TK niet één lastige vraag. In plaats daarvan mocht hij voluit kletsen over zijn kat.

  Kunnen we stellen dat de Publieke Omroep hiermee de verzeikingen onrechtmatig heeft beïnvloed in het voordeel van Wilders?

  1. vlekkenoplosser

   gewauwel bukhol !

   1. Beukman

    Je gebrek aan argumenten spreekt boekdelen, beste vriend.

    1. vlekkenoplosser

     er is geen argumentatie denkbaar om aan te sluiten op dat slappe gewauwel bukhol.

  2. Monty

   ”onrechtmatig heeft beïnvloed in het voordeel van Wilders?”

   Gezien de uitslag van de verkiezingen kan je niet echt van een voorbeeld spreken.
   Of zou zonder dit interview Wilders maar 14 zetels hebben gekregen.

   1. Beukman

    Of zou zonder dit interview Wilders maar 14 zetels hebben gekregen.

    Nog niet eens. Eerder 12 of zo. Of 10. De interviewer was volstrekt kritiekloos.

    Een krant als NRC zou eigenlijk eens de correspondentie moeten opvragen tussen Geert en WNL die vooraf ging aan het interview. Het zou niemand verbazen als de grijzende man bepaalde voorwaarden aan het vraaggesprek heeft gesteld.
    In dat geval kunnen we stellen dat de Publieke Omroep de PVV onrechtmatig heeft bevoordeeld.

    1. Monty

     ”Het zou niemand verbazen als de grijzende man bepaalde voorwaarden aan het vraaggesprek heeft gesteld.”

     Dat zou Wilders toch nooit doen, die heeft toch geen geheimen.

     Behalve dan de belofte welke hij aan zijn vermogende Amerikaanse weldoeners heeft gedaan.

     1. usb3.0

      Selectieve verontwaardiging, waar d666 € 1.000.000 ontvangt daar horen wij monty natuurlijk niet..

 17. right

  Verkiezingsfraude!
  Trump weet er alles van, wij mogen nu óók proeven van de slinkse ‘linkse’ illegale intriges en bedriegconstructies!
  Het kritiekloze electoraat is weer eens stevig bedonderd en op het verkeerde been gezet!
  Deze smeerlapperij gaat al meerdere jaren z’n gangetje, is inmiddels structueel en aanvaard door het stemvee!
  Het volk krijgt de leiders die ze verdienen!

 18. waterman

  Omdat die verknipte linkse partijen Gaag adoreren. Zo gaat Nederland, door dat linkse addergebroed, het afvaltonnetje in. En ook door de medewerking van de grote linkse VVD’er met de naam Rutte, die zich volledig inslijmt bij die Linksen, om maar op het pluche te kunnen blijven zitten. En waarom??? Om vrouw en kinderen? Die heeft ie niet. Hij is alleen op de wereld (zie het bekende boek). Wat beweegt deze idioot? Wat zit er achter het wezen Rutte? Is het burgertje pesten?? PVV dwars zitten? Ik begrijp onze democratie niet meer. Ik ben een hardwerkende Nederlander geweest met een goeie opleiding en een Koopvaardij verleden. Na WO2 het land weer opgebouwd. Maar dit is mijn land niet meer. Ik ben te oud anders had ik dit land al lang verlaten. Het is verpest door groeperingen die uit eenlingen bestaan. Urgenda en meer van dat soort tuig hebben Nederland kapot gemaakt. Maar men ziet het niet. We raken aan dit soort milieu tuig gewend en onze kinderen en kleinkinderen weten jammergenoeg niet beter, want die worden op de scholen al weer met het linkse/groene sop overgoten. Tranen schieten tekort.

 19. Bes Tolen

  De vechters voor (meer) democratie zijn nooit de winnaars geworden. De tegenstanders van waarlijke democratie wisten de meerderheid van het volk onder zich te houden en dat gegeven is tot op de dag van vandaag doorslag gevend. Ga vrijwel alle landen maar na wie er regeren. Dat daarbij veelvuldig onfrisse methodes gebruikt worden, is hen altijd al gegeven. Je mag hopen, dat scheiding van de macht waaronder een onafhankelijke rechtspraak, het goed doet. Maar dat is zelfs nog vaak niet doorslag gevend. Dat moest bijvoorbeeld ook Berlusconi als hervormer ervaren. Italië als ijkpunt is belangrijk. Nog altijd zegeviert het Vaticaan. Nog altijd is dom volk haar ondergeschikt. Volk, dat bedrog en laster als waarheid ziet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.