Wilders deelt sneer uit aan Rutte: ‘Al die doodsbedreigingen aan mijn adres interesseren hem niet, het is de PVV maar’

PVV-leider Geert Wilders hekelt het feit dat demissionair premier Mark Rutte ‘in alle toonaarden zwijgt’ als het gaat om de doodsbedreigingen die de PVV-voorman dagelijks ontvangt. Volgens Wilders kan het de VVD-leider weinig schelen want “het is maar de PVV”. 

De PVV-politicus wordt inmiddels al bijna zeventien jaar beveiligd, vanwege de grote dreiging kan hij niet meer vrij en veilig door het leven. Het blijft absurd dat dit nodig is in Nederland. Gisteren gaf Wilders een inkijkje in de doodsbedreigingen die hij dagelijks ontvangt. De PVV’er vindt het vooral heel kwalijk dat Rutte er zo weinig mee doet. Ondanks dat de kwestie al lang speelt hoor je premier er nagenoeg niet over. En dat is natuurlijk een grove schande, als premier moet je je natuurlijk hard maken voor een bedreigde politicus.

Wilders kan wel rekenen op de steun van FVD-leider Thierry Baudet, die van mening is dat het een “grof schandaal is dat zoveel onveiligheid en zoveel onvrijheid blijven voortbestaan in ons land.”. Daarbovenop komt ook nog eens kijken dat Wilder jarenlang vervolgd is voor het uiten van zijn mening. Vanuit verschillende hoeken wordt de PVV-leider gedwarsboomd in zijn doen en laten.

Ondertussen blijft het akelig stil in de elite kringen van Den Haag. Liever loopt men Wilders dagelijks in het verdomhoekje te plaatsen vanwege de ‘toon’, of zijn ‘ontoelaatbare’ uitspraken – vrijheid van meningsuiting lijkt vandaag de dag nog maar eenrichtingsverkeer te zijn geworden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Toch is Wilders niet van plan om zich van deze kritiek veel aan te trekken. En groot gelijk heeft hij, zolang een politicus niet vrij zijn mening kan uiten – wat volgens de Grondwet natuurlijk gewoon mag – zonder te worden overladen met bedreigingen in dit land hebben de Kaags en Ruttes van de bestuurlijke kaste nog veel werk te verrichten. Het is namelijk te belachelijk voor woorden dat we nu bijna twee decennia verder zijn en de situatie haast onveranderd is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. vlekkenoplosser

  klopt weer naadloos

  Echter rutte is natuurlijk aanstichter van het klimaat omtrent LPF, PVV en FvD

  een hypocriet figuur

  1. Gebande K0K

   Echter rutte is natuurlijk aanstichter van het klimaat omtrent LPF.

   HUMOR

   1. vlekkenoplosser

    micro zwetscockje is natuurlijk trots op de moord op fortuyn net zoals zij holmaat de strónt vlé®k

    1. usb3.0

     Sterker nog Vlekkenoplosser de roep om volkert heeft geklonken en de moord op Fortuyn verheerlijkt.

     volkert, waar ben je?
     ~Corné Hanssen~

     Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
     ~Rien Noppen aka ………..~

   2. Nikita

    prutlip vindt zichzelf amusant hoe lollig is dit patatbakkertje ??

 2. halo1

  (On)veiligheid en (on)vrijheid staan natuurlijk op gespannen voet met elkaar..

  1. vlekkenoplosser

   In het geheel niet ! Als de veiligheid beschermt wordt met alle beschikbare middelen daar waar noodzakelijk blijft de vrijheid gewaarborgd.

   Ergo , een belwinkeltje zonder klanten met een omzet van 200 K verdient recherchewerk. Door dit gerichte onderzoek zal de gewone man veiligheid en vrijheid behouden.

   Gedogen, pappen &nathouden zijn een garantie tot inlevering van veiligheid waardoor aanvullnde maatregelen “nodig” zijn die de vrijheden van de welwillende burger schenden.

   1. Antihedo

    Waarschijnlijk hebben ze een goede webwinkel. Tot welke data mag de recherche toegang hebben om de vooralsnog niet schuldig bevonden ondernemers te onderzoeken?

 3. Emile Takma

  Dure grap, die eindeloze beveiliging van Wilders.

  Zou hij zich niet beter wat fatsoenlijker kunnen gedragen?

  1. Robert75

   Nee. Die malloten die Wilders bedreigen die zouden zich wat fatsoenlijker moeten gedragen. Het feit dat Wilders bedreigt wordt omdat die kritiek uit op de islam bewijst zijn gelijk.

   1. Emile Takma

    Het betreft geen kritiek op de islam (die is nuttig en nodig) maar racistische gebral jegens allochtone Nederlanders.

    De man doet alles wat mogelijk is om bedreigingen en agressie op te roepen. Zinloos, moreel verwerpelijk en zeer kostbaar voor de belastingbetaler.

    1. Robert75

     Wat racisme? Geef eens een voorbeeld?

     1. Borreby Duytsch

      “Minder Marokkanen” roepen is racisme, Robert75.

     2. Emile Takma

      Juist.

     3. vlekkenoplosser

      minder , minder , minder is-lam

      HEEL ERG GRAAG Dat is mijn mening en geen discriminatie.

      Ondrdeel daarvan is minder, minder , minder marokkanen , ook deze mening is geen discriminatie in een vrije democratie.

     4. Borreby Duytsch

      Ondanks dat het jouw mening is, blijft het discriminatie, Vlekkenoplosser.

     5. Branzino

      @vlekkenoplosser
      “minder , minder , minder is-lam. HEEL ERG GRAAG Dat is mijn mening en geen discriminatie.”
      Het roepen van minder, minder, minder is-lam (of Marokkanen) lijkt inderdaad geen discriminatie, volgens de uitspraak van de rechter. Die vond het namelijk, bevestigd door de Hoge Raad, groepsbelediging en dat is in Nederland ook verboden. Het is wel heel nauw verbonden met discriminatie.

    2. vlekkenoplosser

     jij vindt het racistisch gebral strónt vl®k. Ik ben blij met een politicus die de achterlijke ideologie de is-lam op een hakblok legt. Het is de is-lam die groepen discrimineert strónt vlé®k . Zoals homo’s , ongesluierde blanke hoéren , ongelovigen , enz

     De strónt vlé®k is de straatfeesten al vergeten toen de vliegtuigen de twin towers vernietigde ! De is-lam is een bedreiging voor rechtstaat en democratie omdat de is-lam beide niet erkent zoals de strónt vlé®k weet.

     1. Harry Haller2

      Zo is het vlekkenoplosser. De echte racist is Emile Takma. Deze landverrader vindt het geweldig dat zijn landgenoot bedreigd wordt door aanhangers van een inferieure ideologie die, net als het fascisme en communisme, uit is op wereldoverheersing.

      NSB’er Takma praat alles van criminele Mocro’s goed omdat hij zo graag zijn leuter in hun achterkantje steekt.

     2. Gebande K0K

      Harry Haller2 : Zo is het vlekkenoplosser.

      Mooi om te zien, die onvoorwaardelijke vriendschap tussen twee gelijkwaardige denkers.

     3. usb3.0

      “De echte racist is ”

      emile takma is synoniem voor racistisch

     4. Emile Takma

      “NSB’er Takma praat alles van criminele Mocro’s goed omdat hij zo graag zijn leuter in hun achterkantje steekt.”

      Niveautje weer, Haller.

      🤮

  2. vlekkenoplosser

   de strónt vlé®k heeft liever geen beveiliging zodat we een herhaling krijgen van de LPF

   Belachelijk overigens dat een Nedrlandse politicus beveiligd moet worden omdat een groepje asocialen die een totalitaire ideologie aanhangen met doodsbedrigingn komen.

   De strónt vlé®k zeurt dan over de beveiliging en laat de ondermijning van de rechtstaat voor wat het is.

  3. ElGuapo

   Je bent echt diep triest.
   Wel een opmerking over de kosten van de beveiliging van een grijpstuiver maar geen enkel probleem hebben met miljarden aan klimaat projecten.

  4. usb3.0

   Ik zou best kunnen begrijpen dat er mensen zijn die tamil zou verschrikkelijk hard in elkaar zouden willen trappen om vervolgens dat hele smoelwerk te slopen, ik kan mij dat wel voorstellen.
   Tamil vindt namelijk dat de mond gesnoerd moet worden als men een andere mening heeft dan die van hem..

   “Het betreft geen kritiek op de islam”

   Jawel dat betreft het wel, en terecht ook, maar tamil is een zeer zeer zeer, warme pleitbezorger van deze ideologie, tamil doet er alles aan om deze ideologie te beschermen, de domste opmerkingen die we hier zien zijn enkel “minder minder Marokkanen” de context wordt natuurlijk door de linkse fascisten buiten beschouwing gelaten maar dat wisten we al natuurlijk…

  5. Marija

   KLOOTZAK !

 4. Branzino

  Al 17 jaar doodsbedreigingen, maar ik kan me zelfs geen mislukte poging tot een aanslag herinneren. Het zal allemaal wel waar zijn en ook heel belastend, maar de interesse in dergelijke bedreigingen worden dan wel snel minder. En nu overkomt het De Vries en is de belangstelling voor Wilders’ situatie ineens helemaal verdwenen. Wel aandacht, heel veel zelfs, voor De Vries, en 0,0 voor Wilders. Dat is inderdaad zuur en voor hem even wennen. Dan krijg je gemakkelijk uitlatingen als nu in de tweets.

  1. vlekkenoplosser

   blabla bladieblabla

   1. Branzino

    @vlekkenoplosser
    … Ik ook van jou, hoor! …

    1. september

     De vlekkenoplosser is maar de enige met zijn gebla,dat blijft zo

  2. Monty

   Wilders had zelfs moslims in zijn beveiliging rondlopen. Echter voelen zij zich, ondanks de vele gelegenheden, niet geroepen om hun heilige plicht uit te voeren. Veel islam-kenners op de blog beweren dat alle moslims ongelovigen moeten doden.

   Heel vreemd dat de beveiligers dit niet gedaan hebben.
   Waarom niet? De koran is toch heel duidelijk.

   1. Beukman

    Ja, maar dat zijn dus geen echte moslims, want anders hadden ze Geerts kop er wel af gesneden.
    En mochten het tóch echte moslims zijn geweest, dan heeft de islam dus Geerts leven gered. Dat zal voor hem moeilijk te verkroppen zijn.

   2. Branzino

    @Monty
    Waarom niet? Die beveiligers zijn msm. Wat msm zijn? Dat zijn main-stream-moslims, dus deel van de overgrote meerderheid onder de moslims. Dat zijn heel gewone prima landgenoten. Daarbuiten zijn er enkelingen die kwade bedoelingen hebben. Net als in andere bevolkingsgroepen trouwens, zoals vooral onder Nederlanders, maar ook onder Polen en Antillianen (zie de aanslag op De Vries), Duitsers, Italianen, Amerikanen en vrijwel elk andere nationaliteit op aarde. Hetzelfde geldt voor religies. De maffiosi in Italië zijn voor een groot deel gelovige katholieken en brave huisvaders, de evangelicals in Amerika zijn voor een klein deel ook geen lieverdjes, hindoestanen in Azië, etc., etc.

   3. Stanly2000

    Dus toch een echte moslim!
    “Faris K. moet zeven maanden de cel in voor het lekken van informatie over de beveiliging van PVV-leider Geert Wilders.”

  3. usb3.0

   opper-wurm verlangt naar het type volkert van de graaf

   1. Branzino

    @usb3.0
    Ik vind opperwurm als nickname ook niet verkeerd, maar dan wel graag “superverme”. Wist je dat je met vermi heel goed branzini zou kunnen vangen? Met supervermi vang je waarschijnlijk heel grote branzini. Het is allemaal niet zo moeilijk, hoor.

 5. Beukman

  Geert moet niet zeuren. Hij mag op kosten van de belastingbetaler de hele dag mensen beledigen en kwetsen. In de luxe oppositiebankjes waarin hij al eeuwen zit, verkeert hij in een riante positie, want hij houdt zijn handen nog schoon ook terwijl hij zijn spervuur aan beledigingen uitspuwt.

  Het zou hem sieren als hij dit erkende. Ja Geert: er zit hier ook een element van eigen verantwoordelijkheid in, een begrip dat jij helaas niet kent.

  Als hij een vent was, dan zou hij op de koop toe nemen dat er tussen al die übergekwetsten ook een paar zitten hem dan bedreigen.

  1. Robert75

   Ah gut, ze voelen zich gekwetst. Lekker huiliehuile doen. Stelletje jankers. Moslimmetjes moeten al helemaal geen kritiek uiten want die doen niet anders dan andersdenkende en andersgelovige beledigen en discrimineren. En ja zelfs onthoofden als ze de kans krijgen. Dus waar heb je het eigenlijk over? Tegen dat soort gedrag kan je niet hard genoeg kritiek uiten.

  2. vlekkenoplosser

   onzin bukhol !

  3. ElGuapo

   Veel dommer kan je gelukkig niet worden!

  4. usb3.0

   Mijn wens! is dat beukho*r hetzelfde mag overkomen, dus omwille van zijn vrije mening de hele dag om zich heen moeten kijken, want ja zeg nou zelf beukho*r op een zolderkamertje dit typende is natuurlijk wel wat hè

   1. Beukman

    Als ik de godganse dag in pak hem beet Rotterdam op straat zou gaan roepen dat alle Rotterdammers pedо’s waren en op een bepaald moment zou iemand me met en boksbeugel doodslaan, dan zou jij roepen: “Nou, die Beukman heeft het er wel een beetje zelf naar gemaakt hè.”

    Het gaat hier echter om Wilders, en de Wildersgroupies zijn perfect in staat om met twee maanden te meten.

    Wilders is een klaploper en een uitvreter. Hetzelfde geldt voor zijn vrijwel voltallige fractie. Er gaat niets van dat lamlendige zooitje uit, voor hen is de P.V.V. een pinautomaat, en daarnaast is Den Haag voor sommigen een opportunity om te frauderen met reiskostenvergoedingen.

    1. Emile Takma

     “Wilders is een klaploper en een uitvreter. Hetzelfde geldt voor zijn vrijwel voltallige fractie. Er gaat niets van dat lamlendige zooitje uit, voor hen is de P.V.V. een pinautomaat, en daarnaast is Den Haag voor sommigen een opportunity om te frauderen met reiskostenvergoedingen.”

     Hear, hear!!

    2. Borreby Duytsch

     “…voor hen is de P.V.V. een pinautomaat…”

     Ik snap je, maar dit gaat ook op voor andere partijen en hun kamerleden.

     1. Beukman

      De P.V.V. spant toch wel de kroon. Het is een fantasieloze partij met over het algemeen fantasieloze fractieleden zonder ambitie. Al 15 jaar schreeuwen ze hetzelfde. Er gaat geen bezieling van uit. De fractiediscipline is moordend; ieder initiatief wordt onmiddellijk door de Leider in de kiem gesmoord.

     2. Borreby Duytsch

      Dat ben ik met je eens.
      Er zou een frisse wind door de partij moeten waaien, en die schreeuwerd van een Wilders moet opgevolgd worden door Fleur Agema.

     3. Beukman

      We zijn het eens, Bor.

     4. halo1

      De PVV zou zich beter op 2 oude FVD-pinpoints kunnen concentreren: anti-immigratie (in het algemeen, dus niet uitgesproken etnisch anti-Moslim), anti (deze)- EU, (dus niet de EU an sich), maar juist wel de klimaatverontrusting van links moeten omarmen…en zo op weg zijn naar de absolute meerderheid ..maar helaas : mazzel voor links: eigenwijs blijven en te weinig bereiken!

     5. Beukman

      Het gaat niet gebeuren, halo. Geert zal zijn anti-islamretoriek niet weggooien net zomin als een schildpad zijn schild weggooit.

    3. ElGuapo

     Ik heb me vergist. Het kan dus toch nog dommer!
     Jij en schlemiel geven een nieuwe betekenis aan het woord dom.

 6. ElGuapo

  Het is te gek voor woorden dat hij die beveiliging nodig heeft. Hij zou gewoon vrij moeten kunnen rondlopen ongeacht zijn uitlatingen of mening.

  1. Borreby Duytsch

   DeKnapperd:

   “…Het is te gek voor woorden dat hij die beveiliging nodig heeft. Hij zou gewoon vrij moeten kunnen rondlopen ongeacht zijn uitlatingen of mening…”

   Ja, ‘tuurlijk…
   …en nu, welkom in de echte wereld.

   1. ElGuapo

    Ben er al een tijdje maar bedankt.

   2. OrangeBlancBleu

    Die tijden zijn voorbij met de moslimimport in dit land, mede te danken aan Rutte!

  2. Beukman

   Je zou ook niet je fiets op slot hoeven zetten. Het is een schande dat dit wél moet!

   1. ElGuapo

    Shhh.

   2. vlekkenoplosser

    mischien kan bukhol nog het touwtje uit de brievenbus herinneren wat verdween toen de gelukszoekers en Schengen kwamen

 7. Monty

  Vreemd, Wilders strijd tegen een religie/ideologie en mensen worden boos op hem.

  Misschien moet hij het de mensen nog eens duidelijk uitleggen dat het hem niet om de aanhangers van deze religie/ideologie gaat.
  Maar puur om de religie/ideologie zelf.

  Dan zullen de bedreigingen van zelf stoppen.

  Of wil Wilders dat mensen niet meer mogen geloven in deze religie/ideologie en wil hij een gedachten politie opstellen?

  1. usb3.0

   monty begrijpt het iig dus niet dat is wel weer duidelijk..

   1. ElGuapo

    Was te verwachten.

 8. Niet L niet R

  Door geen partij, of medeleven te betonen met Wilders die jaren wordt bedreigd door moslimextremisten interesseert Rutte voor geen cent, hij geeft als mens zijn visitekaartje hiermee af!

 9. RS

  Ben het wel met Wilders eens. Rutte & consorten mag er best eens meer aandacht aan besteden. Rutte heeft alleen maar aandacht voor hemzelf en Kaag.

 10. Wim Vreeswijk

  Voor mijzelf gold jarenlang hetzelfde: Het is dat ik in 1982 èn 1984 de steun kreeg van enkele pelotons ME-ers bij vergaderingen in Amsterdam (Hotel Krasnapolski) en Boekel anders was ik toen al gewond of vermoord door terroristen. In 1986 ging het echter helemaal want Burgemeester Korporaal van Leerdam had toen maar 2 agentjes ingezet tegen 70 terroristen die prompt de benen namen, terwijl hij nota bene wist dat het een bijeenkomst was met een zeer hoog risicogehalte. Prompt vielen er 2 doden en 2 zwaargewonden waarvan er 1 een hoge amputatie plaatsvond waardoor ze sindsdien zwaar invalide was en ikzeidegek die wekenlang op de IC lag vanwege een schedelbasisfractuur door een sprong van de 2e verdieping uit Hotel Cosmopolite. Er werden uiteindelijk 4 fosforbomgooiers getraceerd uit het krakerspand Vranckrijck te Amsterdam. Toen er maanden later een zitting bij het Gerechtshof te Dordrecht plaatsvond keken we tegen 4 lege stoelen aan. De 4 aanslagplegers hadden een andere identiteit gekregen en waren ‘m gesmeerd met onbekende bestemming. Onlangs kwam een van de aanslagplegers tegen op TV en toen bleek dat hij tienduizenden euro’s subsidie had gekregen voor de exploitatie van fietsenstallingen in Amsterdam. Het is sindsdien niks beter geworden voor boze burgers in ons land !

 11. OrangeBlancBleu

  Geert heeft gewoon gelijk, Rutte is wel hypocriet op tv met zijn aanslag op de rechtstaat etc. maar deze dreiging van Wilders maakt hij zich niet druk om. Spuugzat ben ik die Rutte en Kaag erbij. Dit land word steeds verder gesloopt door de linkse kerk met Rutte en Kaag voorop. Ik wil een regering die de verkiezingsuitslag eer aan doet en dat is met de PVV en JA21. Dit land is het niet meer waard om in te leven.

  1. Branzino

   @OrangeBlancBleu
   “Ik wil een regering die de verkiezingsuitslag eer aan doet en dat is met de PVV en JA21.”

   Maar PVV en Ja21 hadden samen maar 20 zetels. Waarom is het dan zo nodig dat zij meedoen in een coalitie? De vier à zes andere partijen die nu misschien meedoen, vormen toch een veel sterker en eensgezinder blok met meer steun onder de bevolking? Zo werkt onze democratie nu eenmaal en op deze manier wordt de verkiezingsuitslag zeker, net als altijd, eer aangedaan..

   1. usb3.0

    opper-wurm sluit heel graag partijen uit/buiten

    1. Branzino

     @usb3.0
     Ik zou willen, dat ik kon buiten sluiten. Dan had ik binnen 10 seconden nadenken zo maar drie of vier kandidaatpartijen voor zo’n buitensluiting.
     Maar het mooiste is toch als je het gewoon laat ontstaan door te luisteren naar wat andere partijen aan wensen en visies hebben. Dan ontstaan die groepen van partijen die elkaar wat gunnen en elkaar nodig hebben bijna vanzelf. Zoals nu dus met VVD, D66, CDA, CU, GL, PvdA. Het formeren zelf is dan nog moeilijk genoeg. Maar met PVV, FvD, JA21, Van Haga is dat formeren in ieder geval onmogelijk.

     1. usb3.0

      Ja dat is wel duidelijk dat jij het type kaag/rutte bent

     2. Branzino

      @usb3.0
      Je zult begrijpen, dat ik deze opmerking van jou als compliment opvat. Dank! Je kwalificeert mij als twee mensen die ik politiek hoog acht, maar het inhoudelijk niet per se mee eens ben (Rutte).

     3. usb3.0

      Iedereen, behalve jij en die andere halvezool tamil die kaag echt geweldig vinden, kotst je uit want zowel leugenclown rutte als kaag zijn een diepe schande voor Nederland..

     4. Branzino

      @usb3.0
      Ik heb de indruk dat slechts twee deelnemers hier mij uitkotsen, dat ben jij en vlekkenoplosser. Daarom een welgemeend excuus voor jullie voortdurende braakneigingen. Kritiek komt er inderdaad regelmatig van anderen, meestal fatsoenlijk, helaas niet altijd. Maar dat moet je m.i. niet al te serieus nemen, doe ik in ieder geval niet. Fatsoen is een stijl die jij en vlekkenoplosser niet beheersen. Ik maak me er niet druk om en blijf rustig mijn mening verspreiden.

      Dank voor je voortdurende aandacht, ook aan vlekkenoplosser. Op die manier kan ik blijven reageren. Bovendien is kritiek op linkse deelnemers heel normaal heel normaal op een rechts blog. Zonder die linkse deelnemers zou het een saaie boel worden. Bovendien sterkt het mij in mijn linkse visie als ik voortdurend wordt uitgedaagd, tenminste als het intelligente uitdagingen zijn, hetgeen bij jou en vlekkenoplosser nooit het geval is.

      Je weet vast, dat die diepe schande door Rutte en Kaag in het buitenland niemand opvalt.

     5. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla van malle pietje !

     6. Mr.blauw.sky

      Blieberdeblieb malle poepclown

     7. Branzino

      @vlekkenoplosser
      Ja, ja, je bent echt de allerbeste hier, eigenlijk de enige goede.

     8. Emile Takma

      “ blabla bladieblablabla van malle pietje !”

      Het tragikomische is dat onze poepclown denkt hiermee een inhoudelijk punt te maken.

     9. usb3.0

      “Je weet vast, dat die diepe schande door Rutte en Kaag in het buitenland niemand opvalt.”

      Nou in Hongarije wel hoor, en in Nederland zelf komt men er steeds meer achter wie er eigenlijk het land bestieren

     10. Branzino

      @usb3.0
      In Hongarije druipt de boter in stralen van het hoofd van de bestuurders. En dat gegroeide inzicht is in Nederland in ieder geval niet zichtbaar in de verkiezingsuitslag of in de peilingen. Behalve het CDA dan nu, maar die heeft zo haar eigen uitdagingen.

     11. usb3.0

      Hongarije boter op haar hoofd? onder welke steen leef jij!

     12. Branzino

      @usb3.0
      Je hoeft maar drie dagen het nieuws een beetje in grote lijnen te volgen of je ziet wat ik bedoel. Hongarije kan geen enkel ander land ook maar iets verwijten aan leugens, onderdrukking, discriminatie, de persvrijheid beperken, etc., etc. Allemaal acties die we ons hier niet eens kunnen voorstellen.

     13. usb3.0

      “leugens, onderdrukking, discriminatie, de persvrijheid beperken, etc., etc. Allemaal acties die we ons hier niet eens kunnen voorstellen.”

      branzebinootje zegt het echt…

     14. Branzino

      @usb3.0
      “branzebinootje zegt het echt…”

      Ik schrijf het, omdat we het vrijwel elke dag in de media kunnen lezen. Bovendien hoor ik nog wel eens wat van kennissen in Budapest. Één daarvan heeft aan de Central European University van Soros daar gewerkt. Nu niet meer natuurlijk, nu haar het werken onmogelijk is gemaakt.

  2. Emile Takma

   “Dit land is het niet meer waard om in te leven”

   Ik neem aan dat je gaat emigreren?

   1. september

    Dat is alleen maar grootspraak van hem,denk ik,je kan hier van alles roepen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.