FVD neemt het op voor tegenstanders Afghaanse immigratie: ‘Wij staan aan de kant van de Nederlanders’

Forum voor Democratie neemt het op voor Nederlanders die kritisch zijn op de Afghaanse immigratie. Kritiek op de immigratie lijkt namelijk niet gedoogd te worden in ons land, voor je het weet word je direct in het verdomhoekje geplaatst. FVD laat weten ‘altijd de kant te kiezen van de Nederlanders’. 

Forum voor Democratie hekelt het globalistische beleid van Nederland. Kabinetsleden zoals Sigrid Kaag lijken meer verbonden te zijn met mensen in Kaboel dan in Nederland zelf, aldus de partij. Terwijl kritiek op de immigratie van Afghanen méér dan terecht is. Het Nederlandse asielbeleid slaat namelijk helemaal nergens op. Ook voormalig GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil onderschrijft dit.

Het is namelijk vragen om problemen als je de demografie van een dorp in één klap verandert door er honderden asielzoekers te plaatsten. Uiteraard is het geweld van de mensen in Harskamp niet goed te praten, geweld en vernieling is natuurlijk nooit het antwoord. Maar waarom worden, te vaak, gigantische asielopvangcentra geplaatst in kleine dorpjes? De impact hiervan op de demografische verhouding is gigantisch. Terecht vraagt Özdil zich af waarom men zo’n groot centrum niet in een “Amsterdamse bakfietswijk” plaatst.

FVD maakt duidelijk op Twitter wél op te komen voor mensen die zich niet gehoord voelen door het partijkartel. De partij snapt waar de woede en frustratie vandaan komt. Ons kabinet kijkt helaas door een globalistische bril waardoor het lokale aangelegenheden en problemen niet erkend.

FVD kritisch op immigratie

Dat Nederland zijn verantwoordelijkheid moet nemen in deze kwestie is logisch. Afghaanse tolken en andere medewerkers hebben Nederlanders jarenlang geholpen en bijgestaan, hun leven is op dit moment onzeker door het oprukken van de Taliban. Maar daar tegenover staat wel dat het kabinet op zijn minst goed moet nadenken over de gevolgen hiervan en over wat geschikte locaties zijn voor opvangcentra. Een dorp met enkele duizenden inwoners wordt demografisch gezien zwaar aangetast door de komst van een azc voor 1000 man. Zo’n klein dorp is ook alles behalve de logische plek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zoals Özdil al schreef kan men ook overwegen om dit soort centra te plaatsen in de gegoede wijken van bakfietsrijders, of zoals PVV-leider Geert Wilders al opmerkte: ‘kan het niet in de tuin van Kaag en haar grachtengordel-vriendjes?’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Cootje

  Waar blijft onze gehandicapte mongool ,Baudet is een van zijn wetenschappelijke studies . Dat wordt weer een mooie zinvolle reactie

  1. ElGuapo

   Hij/zij/het is aan het overleggen met z’n alterego’s.

  2. Klaus Schwab

   In forumland zijn echte asielzoekers dus niet welkom.

 2. Albert Egberts

  Baudet doet wat zijn populistische onderbuik hem ingeeft. Noem het een instinct.

  Het doel is hetzelfde als wat Wilders beoogt: bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten. Het beschadigt wel maar het lost niets op.

  1. ElGuapo

   De waarheid is nou eenmaal hard.
   Toch hebben Wilders en Baudet vaak gelijk ongeacht wat je van ze denkt.

   1. AIbert Egberts

    Dat moet ik toegeven, ElGuapo. Maar ik moet er tegenin gaan. Ik ben nu eenmaal een tr0l.

    1. Cootje

     En nog gehandicapt ook , dus een gehandicapte mongool , die een spreekuur over koeien kan geven , over fusies , over de taliban , over Afghanen , over Rutte over het milieu , en nog vele onderwerpen , nog 1:5 uur in de ether en de 14 uur zit er op , morgen vroeg op , wachten tot je gewassen wordt en op de pot gezet en er weer een dagje tegen asn maak niet uit welke onderwerpen , vertellen dat het over de inhoud moet gaan , maar het zelf nooit over de inhoud heeft , maar wat kan je verwachten van een eerste klas gehandicapte mongool

     1. Cootje

      Aan

  2. Cootje

   Gewoon de zuivere tweeling uitvergroten nu we weer een golfje hardlopers en criminelen er bij krijgen , zullen ze wel uitlichten dat er twee advocaat zijn , en komen met hun moeder en schoonmoeder die de bezem handig kunnen hanteren als statushouder met een uitkering op een overspannen woningmarkt , dus hebben we lui nodig die het beestje bij de naam noemen het goed uitvergroten en de weerstand er tegen aanmoedigen , Jan handmatig had gelijk met zijn vol is vol maar de multinationals hebben werkvee nodig ,

  3. usb3.0

   Nee tamil, Baudet laat precies wie JIJ bent, jij bent niet voor Nederland integendeel zelfs, jij haat Nederlanders..

  4. Harry Haller2

   Alleen door nietsontziende overheidsterreur worden bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet: hoe haal je het in je arrogante, smerige rotharses om 500 Afghanen te huisvesten in een dorp met 60 inwoners. De totale minachting van het bestuurlijke misdaadsyndicaat: drop ze waar je de minste weerstand kunt verwachten.

   1. Vanduinen

    In een omgeving waarvan het inwoner aantal tot het laagste aantal per km2 hoort in Nederland, uitgezonderd de Noordzee, is van een dorp geen sprake.

    1. usb3.0

     tuurlijk vendjunen wanneer neem jij er een paar in huis..

     1. Vanduinen

      Zit u daarmee in uw maag?

     2. Harry Haller2

      Vandunen heeft een paar paddo’s teveel geslikt. Dan krijg je dit geouwehoe’r dat kant noch wal raakt.

     3. Poemien Noegien

      @USB: Altertje van Max de kindervriend.

    2. Harry Haller2

     Vanduinen raaskalt in raadselen.

     Kun je het even in normaal Nederlands vertalen, droplül?

   2. Albert Egberts

    Tja, hoe haalden we in onze harses om Afghanistan te bezetten, te bombarderen en daar 20 jaar huis te houden.

    Waanzin baart waanzin.

    1. Harry Haller2

     Het Westen ging daar naar toe om het islam-terrorisme een halt toe te roepen (een nobele taak) en om grondstoffen te jatten.

     Geen van beide zijn geslaagd.

     Dat Westerse troepen nu het veld ruimen moet voldoende zijn. Van schuld, excuses of herstelbetalingen kan geen sprake zijn. Na WOI is daar bij mijn weten nooit sprake van geweest.

    2. Cootje

     Ons gehandicapte mongool is precies om 9 uur in de ether , reageren op een oud draadje wachten op de nieuwe berichten dagtaak van 14/15 uur weer begonnen , schone luiers om in bad gehesen komen de verplegers vanmiddag op hem op het potje te zetten , kan een druk dagje worden , de linkse malloten mogen weer langs komen bij hamer , de Afghanen sturen bussen vol potentiële hardlopers , partij van de fusie gaat voor meer koopkracht en van de plas Wilders en Baudet komen ook nog wel aan bod , maakt onze gehandicapte mongool niet uit is van alle markten thuis , onderbouwd met oude verhalen als het hem maar goed uitkomt , het zal wel weer een dagje bagger over hem heen worden , maar als je toch geen fysiek leven meer hebt , kan de romantische forum DDS uitkomst bieden .

     1. Cootje

      Om hem op het potje te zetten

    3. vlekkenoplosser

     strónt vlé®k ziet liever dat de geloofsfanaten de bevolking die niet meewerkt aan het kalifaat uitgemoord wordt. Strónt vlé®k draagt de is-lam een warm hart toe en is vervend voorstander van islamitische wetgeving.

     de strónt vlé®k heeft een kronkel in de bovenkamer en onttrekt zich dagelijks aan zijn toezicht. De pil van drion zou een oplossing kunnen zijn !

   3. Branzino

    @Harry Hakker
    Ga eens kijken in Deelen. En als je dat te ver is kan Google Earth of Maps je een goede kijk geven op dat z.g. dorp, wat in werkelijkheid een buurtschap heet, maar in feite een paar verspreid staande boerderijen is. Er kunnen met gemak 5.000 vluchtelingen ondergebracht worden, zonder dat iemand daar last van heeft. Maar dat moeten we natuurlijk niet doen.

    1. usb3.0

     Waarom zoveel branzebinootje, jij gaat er al gewoon vanuit dat het normaal is om 5000 allochtonen met een islamitische achtergrond in ons land te dumpen..

  5. KippiX

   Als er geen buitenlanders worden/ werden toegelaten viel er niets tegen elkaar uit te spelen. Logisch lijkt me. Maar politieke besluitvorming is nooit logisch.
   Den linkschen deugmensch trouwens ook niet.

  6. vlekkenoplosser

   strónt vlé®k speelt weer de bal niet. Strónt vlé®k heeft inhoudelijk niets te melden. Met de strónt vlé®k kun je dus inhoudelijk niet in discussie. Strónt vlé®k beschadigt een compleet forum met zijn dagelijkse 24-7 gewauwel en lost niets op.

   1. Brenda Welsh

    Is dit dan een manier van inhoudelijk reageren?

    1. vlekkenoplosser

     wat mot je strónt vlé®k !

 3. Dijkhof

  die mensen met hun levensoverruiging hebben hier niet toe te voegen. enkel leren wat hoe het enigzins beter kan. maar na 20 jaar leren hoe je een pistool vast moet houden vervolgens komt de taliban en je geeft je over…. weinig succes garantie.

  hulp op locatie en opvang op locatie lijkt mij meer dan voldoende en gepast. en anders inderdaad lekker in de achtertuin van kaag. er zijn geen huizen meer om gratis weg te geven dus het word alleen maar erger. # islamisering van nederland.

 4. HD

  Baudet heeft natuurlijk gelijk, het linkse overheidsgespuis is voor alles en iedereen behalve de autochtone Nederlander.

 5. Mistgabel

  Betwijfel of zij met velen zijn, volgens mij betreft het maar een klein kut groepie.

 6. sonny

  Bedankt Baudet, voor deze politiek-pragmatische inbreng!
  De woke-huilers hebben niet in de gaten dat de massa instroom van cultuurvreemd, islamitisch en onderontwikkeld woestijngespuis, onomkeerbare negatieve gevolgen heeft voor de westerse sociale/economische cohesie!

  1. right

   Sonny@
   Right! ++++++++++

 7. Ab Infinitum

  In vele reacties heb ik vaak gelezen over normen en waarden. Waar zijn nu onze normen en waarden t.a.v. vluchtelingen die voor hun leven te vrezen hebben. Notabene zij ons dienstig zijn geweest.

  1. usb3.0

   “Notabene zij ons dienstig zijn geweest”

   Nee hoor, die hebben daarvoor betaald gekregen, dan stopt de emotionele manipulatie. Daarnaast moeten ze niet naar Nederland een westers land waar zij de cultuur, normen en waarden geenzins begrijpen maar in een omringend land daar in de buurt..

  2. Cootje

   Net over de grens zetten in eigen regio , zijn ook niet meer gewend en ons dienstig geweest ? Overveen jaartje of twee dienstige hardlopers uit Mali ? Volgens mij waren de moslims in Srebrenica ons ook dienstig geweest ,

   1. Vanduinen

    @Cootje, u bent abuis.

 8. usb3.0

  Maar omdat de FvD voor de Nederlanders is!

  1. Vanduinen

   Dat is toch Wilders? U vertelt nu iets nieuws.

   1. usb3.0

    monty houd je mond

    1. Poeniem Noegien

     Houdt je mond.

    2. Monty

     Ah gut usbtje heeft mij gemist.

 9. Monty

  ”Dat Nederland zijn verantwoordelijkheid moet nemen in deze kwestie is logisch. Afghaanse tolken en andere medewerkers hebben Nederlanders jarenlang geholpen en bijgestaan………’

  Hier is Baudet het dus ook mee eens, maar waarom dan niet in oplossingen denken voor deze mensen als het ‘kartel’ wederom faalt.

  Met het alleen roepen van ‘Wij staan aan de kant van de Nederlanders’ help je niemand.
  Geen Afghaan maar ook geen Nederlander.

  Laat horen welke geweldige oplossingen je hebt. Voor zowel de Nederlanders als Afghanen.

 10. right

  De COA’s zijn overwegend gesitueerd dichtbij kleine dorpjes, alwaar overwegend conservatieve oudjes en introverte, eenkennige boeren wonen!
  Erger zijn deze mensen niet te shocken!
  Waarom niet in de leegstaande kantoorpanden van grote steden, het stads volk noemt zich daar toch zo progressief

  1. right

   Stads volk=stadsvolk

  2. sonny

   Right,
   Inderdaad, in bijvoorbeeld A’dam wonen de meeste GL en D66 stemmers, die zijn overigens toch super-woke!
   Dat vinden ze vast leuk, een gigantische COA midden in de stad!

 11. sonny

  De grens tussen goedheid en domheid is smal!
  Evenals de grens tussen empathie en idiotie!

 12. dumbfarmer

  Hadden we niet ergens dat achterlijke marrakesh pact ondertekend dat inhoud dat vluchtelingen vooral in de regio opgevangen gingen worden? Dat was toch zo enorm belangrijk en zou zorgen dat we nog een keer enorme asiel instroming voorkomen?
  En waarom vangen hun eigen moslim broeders in de buurlanden niet 1 vluchteling op maar dumpen dat vrolijk (weer) in onze schoot?
  Zover ik het zie.. heeft die hele idioterij maar 1 ding opgeleverd: meer rechten voor de ‘vluchteling’, minder voor de inheemse bevolking, en een enorme zak geld naar allerlei clubs die hard roepen, niets uitvoeren en vooral geld doorsluizen naar projecten waar bijvoorbeeld turkije op zijn minst gezegd niet slechter van wordt.

  1. sonny

   Dumbfarmer
   Je vergeet het inlegvelletje van Rutte!

 13. Drostemannetje

  Er is op dit moment een charme-offensief bezig om deze Afghanen zo zielig mogelijk over te laten komen. Politici die aan het woord komen zijn allemaal pro asielzoekers en spreken schande als je daar op tegen bent. Het wordt zo gespind dat het lijkt dat het merendeel van de bevolking graag mensen opnemen. De tegenstanders krijgen een nationalistische stempel en worden in een bedenkelijke hoek gedrukt, terwijl straks de schaarse huizen uitgedeeld worden aan statushouders die eigenlijk voor onze kinderen bedoeld zijn. Buiten dat zal het merendeel in hun Islamitische bubbel blijven en niet integreren. Schietpartijen, verkrachtingen en steekpartijen nemen zal alleen maar toenemen. Dan praat ik nog niet eens over een terroristische aanslag. Wat hebben we hier toch een hoop domme mensen die stemmen op een kartel wat dit land alleen maar ten gronde richt.

  1. Branzino

   @Drostemannetje
   Ach, ach, het is toch zielig ook. Elke keer als er een verhoging van het aantal vluchtelingen of asielzoekers dreigt komen deze argumenten weer tevoorschijn. We worden dan zo’n beetje allemaal afgemaakt of verkracht. En wat gebeurt er? Vrijwel niets, en in ieder niets meer of minder dan voorheen.

   Ik zal niet meer zeggen dat we ondanks al die dreigingen nog steeds tot de vijf gelukkigste landen ter wereld horen, al ruim 10 jaar. Iki hab dat al vaak aangehaald, met verwijzing naar het rapport van de VN, maar dat kent iedereen inmiddels natuurlijk.

   1. dumbfarmer

    Hoe lang denk jij dat dat gaat duren als ze zo bezig blijven met het oprichten van opvang locaties waardoor de lokale bevolking ineens 400% toe neemt en je je in afghanistan waant in plaats van nederland?
    Opvang: sure, maar doe dat dan vooral daar, en eis van die landen daar dat ze (zoals ze zelf roepen) hun mislim broeders opvangen ipv dat as usual weer te dumpen bij het westen, waar ze telkens tegenaan trappen als ze weer eens een scheet dwars zit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.