Sigrid Kaag doet volstrekt ongeloofwaardige huiliehuilie: ‘Beelden inname Kamp Holland door Taliban verschrikkelijk’

De Taliban zijn op weg om heel Afghanistan te heroveren. Twintig jaar lang zijn ze daar in de verdrukking geweest, maar nu het westen zich terugtrekt slaan ze meteen weer toe. Niet best. Maar het is ronduit hypocriet dat Sigrid Kaag vervolgens huiliehuilie doet over de opkomst van de Taliban. Als er iemand een terroristenknuffelaar is, dan is zij het immers!

De Taliban gaan maar door met hun opmars. Ze nemen de ene na de andere Afghaanse stad in. De regeringstroepen hebben finaal het nakijken. Wat er vervolgens gebeurt is walgelijk. Zo gaan er verschrikkelijke beelden rond van Afghaanse mannen die op brute wijze zijn afgeslacht door de Taliban.

Minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag heeft ook gereageerd op deze zege- en plundertocht van de Taliban. Met name de verovering van Kamp Holland door de moslimextremisten vindt ze “verschrikkelijk.” Zegt ze.

“Het is verschrikkelijk, vooral voor de mensen in Afghanistan zelf,” aldus de D66-leider. “De snelle opkomst van de taliban en de herovering van het land baren mij alleen maar zorgen. Voor het land zelf, maar ook voor de stabiliteit in de bredere regio.”

Ja, ja. Het zal wel. Die uitspraken klinken allemaal heel staatsvrouw-achtig enzo, maar er is één klein probleempje: Kaag is totaal ongeloofwaardig. Dit is immers dezelfde vrouw die maar wat graag een club van de moslimbroederschap financieel steunde. Ze support allerlei dubieuze Palestijnse organisaties. Er is zelfs aangifte tegen haar gedaan vanwege financiering van terrorisme!

Kortom, als er één terroristenknuffelaar rondloopt in de Nederlandse politiek, dan is het Sigrid Kaag.

Dus Kaag kan klagen en zeuren wat ze wil over de opkomst van de Taliban, maar geloofwaardig is het allemaal niet. Geen mens die denkt dat ze het wérkelijk vreselijk vindt; dat ze graag wilde dat de Taliban verdween. Deze vrouw heeft geen enkele moeite met extremistische islamistische organisaties. Geen enkele!

Maar nu moeten we geloven dat ze het “verschrikkelijk” vindt dat de Taliban weer huis aan het houden zijn in dat middeleeuwse derdewereldland? Houd toch op.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het enige positieve dat gezegd kan worden over Kaag? Ze is een verdomd goede actrice. Dat dan weer wel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

91 reacties

 1. usb3.0

  Ja maar ze willen toch dat de islam steeds meer vaste grond krijgt, wat doen ze dan moeilijk..

  1. Monty

   Heeft usb3.00000 niet gelezen dat de wereld straks een ‘neocommunistische samenleving’ wordt.
   Of gelooft usbtje de woorden van Baudet niet?

   1. usb3.0

    Je vervalt in oud gedrag, kan het niet hebben dat het impliciet over de vrijheid gaat van mensen die men nooit meer terug krijgt en daar moet monty zijn antwoord aan mij volledig schuldig blijven

    1. Monty

     Als de wereld een ‘neocommunistische samenleving’ wordt zoals Baudet beweert is het gedaan met onze vrijheid.

     1. usb3.0

      Je framed Baudet, Baudet zit onder monty’s dunne huidje

   2. ElGuapo

    De spetterregen van konty.

   3. LifeBuddy

    Grote Mondy, ga maar achter de arische sLinkse killer wales staan, met die vreselijke Heks. ”Zo gaan er verschrikkelijke beelden rond van Afghaanse mannen die op brute wijze zijn afgeslacht door de taliban.” De taliban verdenkt de hele bevolking ervan Tolk te zijn van [nedere]land!!!

 2. Joko

  De islam is een duivelse religie. Waar de islam heerst, is het een puinhoop. Er zit een duivels plan achter al de ellende die de islam veroorzaakt. Mensen zoveel angst aanjagen dat ze naar elders uitwijken. En dat zijn typisch die gebieden die nog min of meer normal funktioneren om ook daar de verdoemenis te veroorzaken. Beschermers van de islam zijn hun zendelingen.

  1. usb3.0

   Klopt, en we zien het in europa steeds meer gebeuren…

   1. Monty

    ”Waar de islam heerst, is het een puinhoop.”

    Maar dit is ook de nate droom van usbtje.
    Die is in afwachting van een burgeroorlog in ons land.
    Gewapende strijders die door de straten van ons land trekken.
    Usbtje kan nauwelijks wachten.

    1. usb3.0

     Ik zit diep onder de huid van monty, ik irriteer hem mateloos met mijn directheid

     1. Monty

      Logisch, dat usbtje de zelfde beelden als in Afghanistan wenst in onze steden is behoorlijk irritant.

      Is usbtje bereid zijn eigen leven te geven in zijn gewenste burgeroorlog of laat hij dat liever aan anderen over om te vechten voor de Vrijheid?

     2. usb3.0

      Nutteloze gespreksstof van het zwaar gefrustreerd monty mannetje

  2. Emma Louise

   Op z’n minst wel opmerkelijk dat God dan niet ingrijpt. Of dat christenen die hele boel niet rechtzetten.

   1. ElGuapo

    Emma wil graag de islam verdedigen.
    Ik bied graag een vliegticket aan naar een bestemming waar schle..pau…ang…bre….Emma dat kan doen.

    1. Emma Louise

     De G@@pster speelt zijn islamkaart op tafel en is dus niet bij machte te verklaren waarom God niet ingrijpt. Dat viel te verwachten.

     1. Joko

      Wellicht zou ik het kunnen uitleggen, maar dan moet ik dan aan een eerder besproken zendeling doen. We weten hoe verraderlijk die zijn omdat ze niet horen…omdat ze niet zien.

     2. Flengan

      Het alter egogedrocht liegt en besodemieterd gewoon door.

     3. ElGuapo

      Schle…pau…bre…Emmaatje ziet schijnbaar een islamkaart na het eten van haar/zijn/het paddo avondmaal en wil graag een antwoord over waarom God niet ingrijpt.
      Emmaatje kan beter terug kruipen in de kooi bij Brendaatje.

     4. Emma Louise

      De G@@pster maakt een machteloze indruk en is overmand door de islam. Het eigen geloof delft het onderspit.

     5. ElGuapo

      De paddo vretende Emma denkt net als de alter ego’s dingen te weten.
      Emmaatje kan beter een andere alter ego het woord laten doen aangezien het vlammetje van deze uitgegaan is.

     6. Aborifa

      Er is geen God. Je bent reddeloos verloren.

     7. Poemien Noegien

      De dwaas zegt dat er geen God is.

     8. Max Arnold

      God bemoeit zich niet met mensen, noch met de aarde. Alles draait om bewust zijn: alles heeft bewustzijn, ook een steen.

   2. Janna47

    God gaat zeker ingrijpen, maar niet op het moment dat het Emma Louise uitkomt…
    en ik zal u zeggen, dat u er niet naar uitkijkt…

    1. Emma Louise

     Waarom denkt Janna47 dat ik er niet naar uitkijk?

     1. ElGuapo

      Emma terug je kooi in!

 3. ElGuapo

  Sigrid Kaag de achterbakse melaatse stinkheks die zich zo verheven voelt moet niet zo janken.

  1. Emma Louise

   Het zou best ‘ns kunnen dat minister Kaag de Amerikaanse terugtrekking een strategische blunder vindt. Joe Biden krijgt dan van Kaag een minnetje achter zijn naam.

   1. ElGuapo

    Zo sprak Emma.
    Emma eet graag paddo’s!

  2. lanse017

   Stoer hoor! Onder een schuilnaam de minister voor jankende, verheven, melaatse stinkheks uitmaken.
   Ben blij dat u geen minister bent.

   1. ElGuapo

    Wat heeft een schuilnaam ermee te maken lanse?
    In persoon zou ik exact dezelfde woorden gebruiken.

    1. Pieter58

     Dat je liever niet getraceerd wilt worden op het internet. Op belediging van een bewindspersoon staan namelijk straffen. Politici worden veelvuldig bedreigd. Het begint met woorden, dan komen de bedreigingen en sommige bedreigingen worden ook uitgevoerd. Jouw woorden zijn zeker niet de eerste stap in de geweldsspiraal. De politie heeft zeker belangstelling voor types zo als jij. En terecht wat mij betreft.

     Mevrouw Kaag is de beschaving in eigen persoon. Als ze stinkt, stinkt ze – als mijn neus goed is – naar Chanel no.5. Daar moet je dan wel van houden.

     1. vlekkenoplosser

      wat een gewauwel , als je wapens laat aankopen om Israëlische burger doelen te bestoken met Nederlands belastinggeld ben je een palezwijnen hóer en hoor je niet in de tweede kamer.

      mocht een rechter mijn mening als belediging zien dat is dan jammer voor hem.

      ik vind het belangrijker dat het belastinggeld in Nederland blijft en dat we dat besteden aan goede doelen. Ik heb het helemaal gehad met de minares van klaas schwab. Ze stinkt dus zeker deze opgedirkte trien maar de chanel wordt verdrongen

      al kaq is al kaq

      ovrigens horen op meningen geen bedreigingen , van mij mag ze leven maar ik hoop dat ze vroegtijdig het recept van demonen 66 nuttigt , de pil van drion.

      overigens heeft de bv Nederland weinig haast gehad bij de bedreigingen aan het adres van Fortuyn, van Gogh , Wilders , baudet enz Merkwaardig dat leden van het partijkartel kennelijk een streepje voor hebben volgens sommige jankerds

     2. ElGuapo

      “Mevrouw Kaag is de beschaving in eigen persoon. Als ze stinkt, stinkt ze – als mijn neus goed is – naar Chanel no.5. Daar moet je dan wel van houden.”

      Oh ik zie dat ik je idool beledig.

      Ze is exact wat ik schreef!
      Ga vooral even naar de politie om het door te geven…dan hebben die ook wat te lachen als er weer een mafketel het bureau binnen loopt.

     3. Pieter58

      @Vlekoplosser: sinds wanneer is mevrouw Kaag Kamerlid en geen minister meer? Heb ik iets gemist?

 4. HD

  Loop eens door het centrum van een willekeurige stad en je voelt je een gast in eigen land.

  1. Stanly2000

   Was het maar waar “je gast voelen”.

  2. Brenda Welsh

   Een toerist in eigen land. En dat is waar. Mooie landschappen, schilderachtige steden. Authentiek eten, pannenkoek met spek, haring met wittebrood. Kibbeling met zelfgesneden friet.

   1. ElGuapo

    Daar is schle…pau…ang…Brendaatje weer.
    Brendaatje is weer even van de ketting….Brenda gaat zo weer terug aan de ketting!

    1. Flengan

     Emma Brenda Emile, je haalt ze er zo uit, allemaal gezwets van de het alter egogedrocht.

     1. ElGuapo

      Hij doet dat om Cootje te misleiden zodat ie kan zeggen dat ie aan het sporten was!

     2. Flengan

      Uiteraard, zoals hij al meer dan tien jaar doet.

   2. Stanly2000

    Prachtige windmolens en zonnepaneelvelden. Stinkende biomassacentrales in woonwijken. De lust op al dat authentiek eten zal gauw verdwijnen. Trouwens we moeten minder vlees, vis en kip eten. Goed voor het milieu.

 5. JoopvdJoop

  Als je alles maar goed praat wat deze mevrouw tentoonstelt ben je heerlijk gemanipuleerd door de linkse media.
  Wat een toneelstukje.

 6. JFU

  Aan de buitenkant huilt ze…..van binnen vindt ze het prima…deze terroristen knuffelaar.
  Levensgevaarlijk is ze!

 7. Meriadoc Brandebok

  Popcorn, op Twitter vegen Niemoller en Wilders de vloer aan met Baudet.

  Benieuwd hoe DDS gaat reageren.

  1. Beukman

   Geert tegen Thierry:

   Natuurlijk ben ik tegen iedere dwang en plicht dat was MIJN aangenomen motie nota bene!
   Maar vaccins “niet voor de volksgezondheid maar om toegang te krijgen tot het menselijk lichaam”?
   Sorry maar je bent #knettergek @thierrybaudet.

   Dank voor de tip, Meriadoc. 🙂

   1. JoopvdJoop

    Ging er weer een belletje mbt FVD?
    Blijf ff bij de topic,is moeilijk maar probeer het,kom op💪🏼

    1. Beukman

     Je hebt gelijk Joop.

     1. Beukman

      Overigens wordt er al gesproken van “The Greet Reset”.

   2. Meriadoc Brandebok

    Ik denk dat we van geluk mogen spreken dat Geert en diens aanzienlijke achterban niet op het wappieorgel zijn gegaan. Pffiew.

  2. por favor no borres

   ” Benieuwd hoe DDS gaat reageren.”
   youtube.com/watch?v=drKl2bgRdl0

   1. ElGuapo

    De bijdrage van de Spaanse kaassoufflé expert.

    1. por favor no borres

     Sorry maar je bent #knettergek @ElGuapo.

     Verder een fijn weekend nog!

     1. ElGuapo

      Ok kroketje!

 8. KippiX

  “Het is verschrikkelijk, vooral voor de mensen in Afghanistan zelf,”
  En maakt de weg vrij voor nog meer vluchtelingen en terroristen.

  1. Emma Louise

   De opvang van Afghaanse vluchtelingen en terroristen zal vooral in de regio plaatsvinden.

   1. KippiX

    We zouden van Rutte 1000 euro krijgen, het kwartje van Kok zouden we terugkrijgen, mondkapjes hoefden niet, het land zou maar twee week op slot, als er een vaccin is zouden we al onze vrijheden terugkrijgen, Rutte heeft het boek van Schwab niet gelezen. Ik denk dat je me wel snapt nu.

    1. Emma Louise

     Rutte gaat hier natuurlijk niet in zijn eentje over.
     Er is nu geen enkele aanwijzing dat de vluchtelingen niet massaal in de regio worden opgevangen.

     1. Flengan

      Het alter egogedrocht liegt.

   2. Stanly2000

    Toch zullen nog ettelijke tienduizenden de EU/NL weten te bereiken.

   3. ElGuapo

    Rechtstreeks vanuit de zolderkamer.

   4. usb3.0

    Dat liegt emmaatje natuurlijk

  2. Sando

   ha ha zijn toch moslims kippiX

 9. Flengan

  Sigrid Al-Qaq.

  1. allid

   In sommige landen klinkt het vertaalt als Sigrid alles poep.

   1. Emile Takma

    vertaald

    1. Flengan

     Aldus de forumdebiel en taalnazi.

    2. allid

     Het blijft vertaaltdt Sigrid alles poep, créature takma.

     Blijf maar lekker anderen tegen de schenen schoppen voor een d of een t.
     Na zo’n 30 jaar weg uit concentratiekamp Nederland, doet Uw kapo mentaliteit géén pijn.

     U bent stof op mijn mouw.

     1. Flengan

      Met de forummongool in gesprek gaan is nutteloos. Je kunt het beste volstaan met een oneliner zoals; ‘Tot zover de forummongool’ of ‘Aldus de schlemiel’ en ‘Aldus de viespeuk die warme gevoelens heeft voor kleine kinderen.’

 10. AS210854

  RUTTE ZAL NU TOCH WEL EEN KEERTJE WAKKER WORDEN, MAG IK HOPEN. ZONIET ZAL DE NEDERLANDSE BELASTINGBETALER DE KOMENDE 4 JAAR ECHT MAAR DAN OOK ECHT VOLLEDIG KAALGEPLUKT WORDEN DOOR D66 EN DE LINKSEKLIEK.

 11. tata

  Kaag is a devil in disguise.

 12. Vrijedenkert

  Saoedi-Arabië→Pakistan→salafistische jihad scholen grensgebied Pakistan en Afganistan→Tehreek-e-Labbaik→Jamaat-e-Islami →Moslim Broederschap etc.

  Allemaal hebben ze goede banden en contacten met elkaar, hier zit dus gewoon een wereldwijde strategie achter!

  Na het verslaan en vernederen van zowel de Sovjet Unie als ook de westerse wereld/Navo zal men zich niet beperken tot alleen Afganistan maar na verovering hun blik ook werpen op Pakistan om daar om de (beperkte) democratie daar af te schaffen en een islamitische staat te stichten inclusief kernwapens en dan verder…

  Westerse regeringen kijken 4 jaar hooguit 8 jaar vooruit en bepalen daarop hun beleid maar de Moslim Broederschap en aanverwanten hanteren een strategie om binnen 100 jaar hun doelen te bereiken.

  1. Joko

   Goed gedacht!

  2. Vanduinen

   Jehova heeft ook nog een flinke vinger in de pap.

   1. Flengan

    Het altertje van de schlemiel heeft zijn boertje weer gelaten.

 13. sonny

  Een toneelstukje “empatische smartbeleving” is nooit weg, de woke-kudde zal haar hiervoor op handen dragen!

 14. sonny

  De islam is hardnekkig en volhardend, in het verleden zijn de noorderlingen (vikingen), in het huidige Spanje/Portugal al eens diep vernederd en verslagen door de moslims.
  De moslims waren in dat tijdsgewricht niet alleen wreder, maar bovendien listiger!
  Hebben de noorderlingen hun lessen geleerd?

  1. right

   sonny@
   Een pleister op deze nederlaag?
   Er werden destijds beduidend meer moslims vermoord, bovendien konden veel vikingen vluchten met hun boten!

 15. Sando

  Dit is geweldig wat daar gebeurt afslachten elkaar Zijn toch moslims??

 16. Jannes-46

  De QAQ-madam huilt krokodillentranen want het straalt allemaal negatief af op het ware geloof van de vrede. Echter is er één troost; er komen straks nog meer apothekers, chirurgen en tandartsen naar Nederland.

  1. Freba

   Make my day. Zijn we gelijk af van het D66 gespuis die te hoge tarieven berekenen. En niet in de laatste plaats omdat mensen uit die landen handvaardiger zijn en dus beter…

 17. Freba

  Mevrouw; ik zou mij maar eerst even drukker maken over mijn eigen land. Zijn er verschillen tussen de Taliban en de Gereformeerden in Urk, de Veluwe en de Biblebelt? NEE; alles is afgeleid van het Judaisme. Het grootste kankergezwel in de laatste 1500 jaar. Voer voor soldaten en ongeletterden. Immers hun profeten waren ongeletterden. Je genadeloos voortplanten en dan oorlog voeren met je nazaten. Welke idioot zou nog plaats zoeken in een leger? Ga een vak leren. En je houdt 10.000.000.000 per jaar “in je zak”. Alleen als NL dan. America is de terrorist en niet de Taliban. Lockheed heeft per jaar een omzet van 1.100.000.000.000 dollar per jaar en dan een ander uitmaken voor terrorist. Je moet maar durven.

  1. Wally

   Wat een onzin. Geloof jij jezelf?

  2. Emile Takma

   “ NEE; alles is afgeleid van het Judaisme. Het grootste kankergezwel in de laatste 1500 jaar.”

   Freba bedoelt met het Judaïsme het Jodendom. We hebben hier dus met een trieste antisemiet te maken.

   1. Harry Haller2

    Freba heeft het over ‘de laatste 1500 jaar’. Het lijkt mij stug dat hij daarmee het veel oudere jodendom (kleine beginletter Takma, net als kabinet) bedoelt.

    1. Emile Takma


     Wat is juist: jood met een kleine letter of Jood met een hoofdletter?

     De woorden Jood, Jodin, Joods en Jodendom krijgen een hoofdletter als het om het volk, de etnische of de culturele groep gaat. Een Jood behoort tot het Joodse volk, het Jodendom (in etnisch-culturele zin), de Joodse gemeenschap, enz. Als het om een religieuze aanduiding gaat, zijn jood, jodin, joods en jodendom juist, met een kleine letter, net als christen, christendom, hindoe, hindoeïstisch, moslim en moslima.”

     ht.ps://onzetaal.nl/taaladvies/jood-jood

     1. Harry Haller2

      Exact, en jij gebruikte het in de betekenis van een religieuze aanduiding, dus is het jodendom met een kleine beginletter.

     2. Emile Takma

      Natuurlijk doelde ik in dit verband niet op de Joodse religie, Haller maar op het Joodse volk als etnische groep. De antisemiet Freba overigens ook.

 18. Wally

  Zodra die griezel thuis is gelijk weer boerka aan……

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.