Thierry Baudet maalt niet om formatieontwikkelingen: ‘Maakt toch niks uit. Er is geen wezenlijk verschil tussen deze partijen’

De formatieperikelen laten FVD-leider Thierry Baudet koud. Veel mensen zijn verrast door het nieuws dat VVD-leider Mark Rutte ineens wél om tafel zou willen met linkse partijen. Volgens Thierry Baudet maakt het allemaal niet zo veel uit, de partijen die nu om tafel gaan ‘vinden in principe allemaal hetzelfde’, aldus de FVD-voorman. 

De weken na de verkiezingen wilde Rutte absoluut niet in één kabinet gaan zitten met meerdere linkse partijen. Maar de laatste weken is de toon flink veranderd. Vandaag kwam ook het nieuws naar buiten dat GroenLinks en de PvdA een soort van concessie doen. In een handreiking richting de VVD én het CDA gaan ze samen in één onderhandelingsteam zitten. Wat natuurlijk ongebruikelijk is.

Met deze zet proberen de linkse partijen natuurlijk de ChristenUnie definitief buitenspel te zetten – afgelopen weekend uitte Kaag nogmaals haar ongenoegen uit over de christenbroeders.

De laatste weken werd de kritiek over het langdurige formatieproces ook steeds luider. Veel Nederlanders zagen wel wat in nieuwe verkiezingen als er na de zomer nog geen progressie was geboekt. Net op het hoogtepunt van de kritiek lijkt de impasse te zijn doorbroken. Voor Thierry Baudet kwam dit niet als een schok aan, op sociale media maakt hij kenbaar dat de ontwikkelingen in de formatie niet iets ‘nieuws’ zijn.

De uitslag van de formatie staat toch al vast volgens Thierry Baudet

Of beide linkse partijen nu wel of niet in het kabinet gaan komen, voor de koers van het kabinet maakt het uiteindelijk weinig uit. Ook zonder de PvdA en GroenLinks was kabinet Rutte III een zeer links kabinet. De massa-immigratie ging onverminderd door, het peperdure klimaatbeleid werd ingevoerd én de belastingdruk nam alleen maar toe.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ook zonder de ‘linkse’ partijen kende Nederland een zeer links kabinetsbeleid. In die zin heeft Baudet natuurlijk gelijk dat het vrij weinig uitmaakt welke linkse partij in het kabinet komt, of dat beiden er in komen. Zolang Rutte de eindverantwoordelijke is kan Nederland rekenen op nog méér links beleid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

112 reacties

 1. vlekkenoplosser

  BAM !!

 2. Emile Takma

  “Ook zonder de ‘linkse’ partijen kende Nederland een zeer links kabinetsbeleid. In die zin heeft Baudet natuurlijk gelijk dat het vrij weinig uitmaakt welke linkse partij in het kabinet komt, of dat beiden er in komen.”

  Baudet heeft wel een beetje een punt. Alle partijen die nu in beeld zijn voor regeringsvorming zijn het over de hoofdzaken (klimaat, sterke overheid, economisch beleid) wel eens. Eigenlijk is alleen het medisch-ethisch beleid een twistpunt waardoor de CU lastig kan aanhaken.
  Deelname van PvdA en GL kunnen wel het verschil maken op het punt van klimaat en inkomensbeleid door CDA en VVD onder druk te houden. Daarom is het zeer gewenst dat ze medeverantwoordelijkheid gaan dragen.

  1. Emile Takma

   kunnen = kan

   1. Mr.blauw.sky

    konnen

    1. ElGuapo

     Bijdrage van de blueballs dorpsgek.

     1. Antihedo

      En wederom briljant beargumenteerd. Thierry zal weer trots op je zijn!

  2. Morgan4321

   De uitkomst staat ook al vast: er komt beleid om in Nederland de CO2 uitstoot te beperken (die bedrijvigheid gaat dan de grens over) als handreiking naar links, en de Nederlandse midden en onderklasse mag het gaan betalen als handreiking naar Rutte.

  3. ElGuapo

   Iets te melden wat interessant is prop*do?

 3. Jack Flash

  Allemaal WEF-ho*ren.
  Maakt idd niets uit.

  1. Emile Takma

   Ook hier heeft Jack Flash wel een punt: de hoofdlijnen van de Big Reset worden door al deze partijen wel zo’n beetje onderschreven.

   1. vlekkenoplosser

    verassend , de strónt vlé®k erkent het WEF van klaus schwab plotseling.

    Anno 2030 zult u geen bezittingen meer hebben maar gelukkig zijn.

    Nu moet de rest van Nederland nog even wakker worden zodat we rutte en het WEF een schop onder de kloten kunnen geven.

    1. rasecht wappie

     Vlekkenoplosser, in 2030 kijk ik hoogstwaarschijnlijk op de jongste van jullie neer en zie ik een tot het bot verscheurt land. (postzegel)

    2. Xyz1234

     Lui als schlemiel bezitten al niets en vreten al uit de staatsruif. Uut rancune wensen ze anderen hetzelfde toe, in plaats van zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen lot. Iedereen arm dus. Behalve een kleine elite.

     1. Emile Takma

      Xyz volgt een gezellig gebruik op dit blog: wild fantaseren over de persoonlijke levensomstandigheden van mensen waar je het niet mee eens bent.

     2. vlekkenoplosser

      gelet op je voorkeuren zal xyz er niet veel naast zitten strónt vlé®k !

      een zielige pédó eenzaam op en zolderkamertje met een lijstje nicknames en ww. Uitgekotst door alles en iedereen 24-7 bezig met dds

      een dedaine strónt vlé®k die zich verheven voelt boven alles en iedereen

     3. Emma Louise

      De blijmoedige heer Takma kan best wel een lijstje met nicknames en wachtwoorden hebben. Op dit blog is hij slechts actief onder één naam en direct herkenbaar aan een unieke redeneer- en schrijfstijl.

     4. ElGuapo

      Emma, Emma, schlemieltje jezelf ophemelen werkt averechts.

      “direct herkenbaar aan een unieke redeneer- en schrijfstijl.”

      Is dat de nieuwe omschrijving van dom l*llen?

     5. Poemien Noegien

      @EL: Ik heb vanochtend al geschreven dat de schlemiel zichzelf vragen stelt en ze daarna beantwoord. Dat is al meer dan tien jaar hetzelfde liedje.

     6. vlekkenoplosser

      de strónt vlé®k in 1 van zijn travo rolletjes , aandoenlijk !

     7. Emma Louise

      Poemien noegien,

      Ik denk dat zoiets niet het geval is. Er zijn eenvoudigweg meer reageerders op dit blog die bijna eenzelfde denktrant hebben.

     8. vlekkenoplosser

      schei toch uit met je gemanipuleer strónt vlé®k !

      De decadente arrogante strónt vlé®k dat iedereen gek is behalve hij !

     9. Emma Louise

      Het is geenszins de bedoeling dat jij gemanipuleerd wordt, vlekkenoplosser. Mocht zoiets voorkomen dan zal ik het subiet voor jou opnemen.

     10. vlekkenoplosser

      ach de dedaine strónt vlé®k vervolgd zijn pad !

     11. ElGuapo

      @poemien Had ik gezien. Ip liegt niet.

 4. Response

  Het al idd hier en daar een puntje op de i zijn maar de letters en de woorden zullen zeer weinig verschillen. Hier een beetje naar links, daar een beetje naar rechts en we kunnen het volk weer vernaggelen. De Ruttedoctrine wordt Kaagdoctrine of welke doctrine dan ook, de beloofde transparantie gaat er niet komen en het hanteren van de zwartlakstiften zal ook niet afnemen. Alles voor de bühne.

 5. Response

  al=zal

 6. rasecht wappie

  Daarom de veelgebruikte zin : voor de Bühne.
  Ook veel gebruikt word: Poppenkast.

  1. Pauline Kummer

   word kan zijn ‘woord’ of ‘wordt’

   1. Emile Takma

    😎

    1. vlekkenoplosser

     strónt vlé®k en alter ego’s !

     dom gewauwel

    2. ElGuapo

     Weer met jezelf aan het praten?

 7. Beukman

  Het is in ieder geval winst dat Baudet toegeeft dat verreweg de meeste Nederlanders links stemmen. Daar vloeit links beleid uit voort en ja: dát is demokratie.

  1. ElGuapo

   Ander artikel gelezen?

   1. Mr.blauw.sky

    Zet je leesbril anders even op, sputter kwakje !

    1. ElGuapo

     Zie je dat jeukman je hebt een brilletje nodig roept het blauwe zakkenwassertje.

     1. Mr.blauw.sky

      Je bevestigt gelukkig zelf wat ik zo even al vermoedde: moeite met de oogjes, je reageert namelijk op de verkeerde kolom in het draadje. Het is dan ook geen sinecure, al die lijntjes ..

     2. ElGuapo

      Blueballs….net zoveel spetters als konty en dommer dan een combinatie van jeukman en schlemiel.

     3. Mr.blauw.sky

      Tja.. als het ordinaire smijt-en scheldwerk begint

     4. Mr.blauw.sky

      Als het ordinaire smijt-en scheldwerk begint weet de de omstander al hoe laat het is…

     5. ElGuapo

      Je bent ook geen normaal gesprek waard blueballs.
      Kruip nu maar weer terug onder je steen.

     6. Mr.blauw.sky

      Als je op zoek bent naar een ‘normaal gesprek’ zou ik om te beginnen wat meer onder de mensen komen in plaats van hier de godganse stallkertje te spelen. Daar wordt werkelijk niemand wijzer van.

     7. vlekkenoplosser

      spiegelreflectie luchtvervuiling

     8. ElGuapo

      Misschien als je daadwerkelijk een intelligente inhoudelijke reactie zou plaatsen ipv je dagelijkse mee/domme praat po*pfontijntje aan te zetten zou ik je serieus nemen.

     9. Mr.blauw.sky

      Voor zover jij daar toe in staat bent

     10. ElGuapo

      Je leest niet hé?
      Ik kan helaas geen plaatjes erbij plakken om er duidelijker voor je te maken.

     11. Mr.blauw.sky

      Hee, hoe staat het ermee vandaag,
      Poengien Flengan?

  2. Jack Flash

   Baudet zegt niet dat de meeste mensen links stemmen. Jij interpreteert naar eigen believen Beukman.

   1. Emile Takma

    Als deze partijen een volgens Baudet links beleid willen voeren en ze kregen de meerderheid van de stemmen in de laatste verkiezingen en tevens in de recente peilingen danvolgt daaruit dat het overgrote deel van het electoraat een links beleid wenst.

    1. Tommy76

     Emile, mensen die op (o.a.) de VVD hebben gestemd meenden ‘rechts’ gestemd te hebben volgens de verkiezingsbeloften. Dat Rutte de boel bij elkaar liegt en spontaan linksaf slaat is dus kiezersbedrog.

     Mensen hebben dus wel degelijk overwegend ‘rechts’ gestemd. Jammer genoeg willen de VVD stemmers niet inzien dat Rutte liegt.

     Baudet bedoelt dus dat dankzij leugenaar Rutte het niet meer uitmaakt (..) omdat de VVD, tegen de beloftes in, ook een links beleid volgt.

     1. Emile Takma

      Dit is onjuist Tommy, Rutte was in de campagne duidelijk over het klimaatbeleid, het afromen van de winsten grote bedrijven en pro-EU. Na de verkiezingen was hij daar nog duidelijker over met als resultaat heel goede peilingen.

      Je verhaal klopt gewoon niet.

     2. ElGuapo

      De man die excuses maakt voor niet nagekomen beloftes.
      De man die belooft geen meer beloftes te maken die hij niet kan nakomen.
      De man die opnieuw beloftes maakt die hij niet kan nakomen ondanks de belofte om het niet meer te doen.

     3. Tommy76

      Nee Emile, Rutte is nooit ergens duidelijk over.

      h**ps://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/de-dubbelhartige-relatie-van-de-vvd-met-het-klimaat~b11f6a64/

      Uit het VVD programma: “ Wij willen niet dat de EU zich bemoeit met zaken die landen prima zelf kunnen regelen, zoals de pensioenen. We willen ook geen Europese belastingen.”

      Uit het Parool: “ Veel politieke beloftes worden ook niet ingelost. Onder de afgelopen kabinetten-Rutte lag de focus vooral op de voor Nederland voordelige financieel-economische gevolgen van het integratieproject: Nederland, als open exportland, verdiende simpelweg aan de interne markt. Tegelijkertijd was Nederland mordicus tegen een grotere financiële afdracht aan Brussel, maar de uitspraak van Rutte ‘geen cent meer naar de Grieken’ kon niet waargemaakt worden. Ook bij het meer recente verzet van Nederland tegen giften in plaats van leningen in het Europese coronaherstelpakket moest ons land bakzeil halen. Het zou politici daarom sieren eerst de realiteitszin van hun beloftes na te gaan, zodat ze ook niet aan geloofwaardigheid hoeven in te boeten.”

      Het AD: h**ps://www.ad.nl/politiek/lagere-winstbelasting-op-losse-schroeven~ad7454ea/

      Rutte trekt altijd rookgordijnen op zodat niemand hem nog kan volgen. Het is een rasechte leugenaar en draaikont.

      De VVD staat echter bekend als ‘rechts’.

     4. Tommy76

      Deze is ook wel leuk. Onder Rutte zijn de lonen achter gebleven bij de bedrijfswinsten… Nu vind hij dit onacceptabel!

      Volgens hem moeten de lonen van de arbeiders omhoog (daar trek je rechtse conservatieve kiezers mee).

      h**ps://www.vvd.nl/nieuws/speech-mark-rutte-vvd-festival/

      Uiteraard komt er niks van terecht.

     5. vlekkenoplosser

      tommy ,

      quote De VVD staat echter bekend als ‘rechts’. end

      Als je dit wijzigt in ,

      De VVD stond echter bekend als ‘rechts’.

      is het een tien op waarheidsgehalte

     6. Beukman

      @Tommy
      Men spreekt tegenwoordig wel van “Groen-rechts”. Is dat nou links of rechts?

      Iedereen begrijpt dat draaikont Rutte in zijn uitspraken kool en sop wil sparen. Hij zal zichzelf daarom nooit links noemen.
      Tegelijk is het ook duidelijk dat Rutte zich zoveel mogelijk aan het Klimaatakkoord en de stikstofuitspraken gaat houden.
      VVD gedraagt zich gewoon knetterlinks als het om het klimaat gaat. Net zoals bijna alle andere partijen.

     7. Tommy76

      @Beukman,

      Klopt. De PVV is ook niet rechts maar meer conservatief in het midden.

      Ik zal de werkwijze van de VVD en Rutte proberen te verduidelijken m.b.t. linkse en rechtse stemmers.

      Ja, ze (VVD) willen meedoen met ‘het klimaatverhaal’ maar het gaat niemand iets kosten (zogenaamd). Ze maken zich hard dat de burger niet belast gaat worden. De rechtse burger vindt het wel okee dat we ‘iets’ gaan doen aan het klimaat zolang het hem/haar maar niks gaat kosten. Dit i.t.t. de linkse kiezer die er wel voor wil inleveren.

      h**ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5216968/groenlinks-d66-oproep-vvd-doorrekenen-klimaatplannen-verkiezingen

      h**ps://www.ad.nl/politiek/vvd-trekt-handen-af-van-klimaatakkoord~ac00841b/

      Aan het einde van de rit worden direct of indirect alle kosten verhaald op de burger. De burger wordt boos en Rutte geeft dan GL, D66 en de PvdA de schuld.

      Rutte komt er opnieuw mee weg. De VVD wilde namelijk niet de kosten op de burger verhalen. De andere regeringspartijen wel…

     8. vlekkenoplosser

      wederom een heldere correcte analyse !

      👏👏👏👍

     9. Mr.blauw.sky

      En dát met de fake MSM als bronnenmateriaal nog wel..

      Wie had dat gedacht,
      vlekkenclown,

   2. Beukman

    @Jack, Baudet noemt Rutte III een links kabinet. Tevens beschouwt hij alle partijen die nu bij de onderhandelingen betrokken zijn als links.
    Dan blijft er niet zo gek veel over he?

    1. Jack Flash

     Nou doe je het weer Beukman.
     Door rutje III links te noemen beweert hij niet dat de meeste mensen links gestemd hebben maart jl.

     1. Beukman

      Hij noemt Rutte III én de huidige onderhandelingspartijen links, @Jack. Op hoeveel zetels kom je dan?

 8. Monty

  ”Thierry Baudet maalt niet om formatieontwikkelingen: ‘Maakt toch niks uit.”

  Logisch, Baudet weet dat we straks in een neocommunistische samenleving terechtkomen.

  1. ElGuapo

   Pffffrrrttt….. spettertjes.

  2. Lefty

   Wat doet hij dan nog in de tweede kamer?

  3. usb3.0

   NSB-er monty wenst liever een samenleving waarin Nederlanders buiten gesloten worden en als NSB-er zal monty ook mensen gaan verraden natuurlijk.

   1. Monty

    Begrijpt lezen is ook niet iets wat usbtje kan .
    Jij leest niet wat er staat.
    Monty leeft graag in Nederland zo als het nu gaat.
    Monty leeft niet in angst zoals usbtje wel doet.
    En wie zou ik nu moeten verraden aan wie.
    Usbtje leeft in zijn eigen angstige wereldje.

    1. september

     Het is usbtje en het blijft usbtje die veranderd toch nooit.,we nemen er alleen maar kennis van

     1. usb3.0

      Kennis vergaren kan sebeftempert niet daar is hij echt te dom voor

    2. usb3.0

     NSB-er monty naait graag zijn buurtjes erbij omdat monty bang is dat hij corjona krijgt.
     Als de NSB sterretjes worden uitgedeeld staat monty vooraan saampjes met sebeftempert.

     1. Monty

      ”monty naait graag zijn buurtjes erbij omdat monty bang is dat hij corjona krijgt”

      Ik ben niet bang om corona te krijgen heb me laten vaccineren net als mijn buren en ook jou buren.

      Gaat eens naar buiten als je durft..
      Zo’n 90% is gevaccineerd mannetje.
      Denk je werkelijk dat ik mij druk maak om die 10%..
      En bij wie ga je iemand aangeven dat hij niet is gevaccineerd?
      Usbtje leeft in zijn eigen angstige bubbel.
      Bang dat hij wordt aangegeven door zijn buren en opgepakt door ………?

     2. usb3.0

      Jawel jij bent als de dood voor corjona, zo bang dat jij je hebt laten injecteren met een substantie waar jij geen enkel idee van hebt wat je in hebt laten spuiten, angst voor iets dat nagenoeg niet aanwezig is, sterker nog 99,8% heeft nooit ergens last van.

     3. usb3.0

      Nee NSB-er monty, ik heb nooit angst, zeker niet voor corjona of gevaccineerden, het is andersom of ben jij echt zo dom!
      NSB-er monty vindt wel dat er beperkingen moeten zijn voor die, door hem gelogen, 10%.

 9. Lefty

  Maakt inderdaad niet veel uit. Geldt ook voor Baudet of Wilders; als ze mee willen regeren doen ze concessies, ben je weer terug bij af. Gaat niet gebeuren, de beste stuurlui staan aan wal.

 10. Mistgabel

  Die Rutte is ook een psychopathische pathologische leugenaar.
  Alles wat ie man uitkraamt zijn leugens, zelfs met corona.

  1. Mistgabel

   Hoe kom je daar nou bij?

   Groenlinks en PvdA waren weggevaagd, het volk waren die partijen dus kotsbeu.

   FvD was de tweede partij die de meeste stemmen t.o.v. de vorige verkiezingen hadden gewonnen.

   PVV de derde partij qua aantal.zetels.

   In een echte democratie.praat je eerst met die partijen, dat heeft het volk gekozen.

   1. JFU

    Precies….zo zou het moeten, maar dat gebeurd alleen in een democratie…en die hebben we allang niet meer.

 11. Branzino

  “de partijen die nu om tafel gaan ‘vinden in principe allemaal hetzelfde’, ”

  Ik denk, dat ik op dit punt min of meer eens ben met Baudet. Min of meer, want er zijn natuurlijk wel verschillen, maar die zijn overbrugbaar. Dit zou dan het beste kabinet zijn, dat Nederland verdient. Nederlanders stemden in meerderheid op deze partijen. Als die vervolgens met enkele acceptabele concessies elkaar vinden in een coalitie, hebben we een door de bevolking via verkiezingen gedragen regering. Want natuurlijk wordt daarover in partijcongressen definitief besloten. Het gaat dus de goede, ook in democratische zin, kant op.

  1. vlekkenoplosser

   blabla bladieblablabla van de notoire decadente hypocriete tról malle pietje 51

   1. Mr.blauw.sky

    Wat een obligaat gewauwel weer repeteervlek

    1. vlekkenoplosser

     💩

    2. ElGuapo

     Klinkt als schlemiel, schrijft als schlemiel maar is een debiel.

     1. Mr.blauw.sky

      Je ventiel staat open,

      dichter des Vaderlands!

     2. ElGuapo

      Zei je iets po*pfontijntje/kontywannebe?

     3. Poemien Noegien

      Ach het zielige en meelijwekkende sneeuwvlokje doet een windje…

     4. Mr.blauw.sky

      Hoe staat het ermee vandaag, Poemien Flegnan ?

 12. Rieks

  Ondanks de ergernis over Rutte c.s. kunnen en moeten we toch één vaststelling doen. De rechtse, conservatieve partijen hebben in NL een meerderheid! Als je ook de kleintjes meerekent kom je op zo’n 90 zetels. Maar een rechtse coalitie zit er niet in en we weten ook hoe dat komt. Niemand wil meer in zee met de volstrekt onvoorspelbare FVD en de ordinaire schreeuwers van de PVV. En daar heeft men het zelf naar gemaakt. Dus de stemmen van 1/6 van de kiezers tellen niet mee.

 13. tata

  Baudet ziet dat juist. Het is één treurige samengeklonterde linksche bende.

 14. sonny

  Kaag wil persé niet met CU in een coalitie!
  Allicht, moslims dan wel sympathisanten van die club, haten christenen!

  1. sonny

   Kaag wil zo snel mogelijk, alle “Nederlanders” uit Afghanistan halen!
   Nou ja, Nederlanders?
   Die zogenaamde Nederlanders zijn hoofdzakelijk ‘doodsbange’ vroegere vluchtelingen en/of kinderen daarvan, met roots uit Afghanistan!
   Toch heel paradoxaal en tegenstrijdig dat gedrag, om in dat ‘gevaarlijke’ land op vakantie/familiebezoek gaan!
   Eerst vluchten uit dat land, vervolgens tweemaal per jaar aldaar op vakantie!!??
   Wie snapt het nog?
   Oplossing: “in Afghanistan bestaat géén knuffeloverheid en er zijn géén gratisgeld kassa’s”

   1. right

    sonny@
    De harde waarheid in een harde realistische tekst!
    Geen enkele Afghaan overweegt een wapen ter hand te nemen, verkassen naar Europa is veiliger en lucratiever!

    1. sonny

     right,
     Natuurlijk!
     Henk en Ingrid gaan écht niet op vakantie naar Afghanistan!

     1. right

      sonny@
      Haha, zo is dat!
      Onze “vals humane” overheid ziet dat anders!

 15. Poemien Noegien

  Het maakt inderdaad geen ene moer uit. Ze zullen Klaus’ agenda uitvoeren. SDG, let maar op!

  1. usb3.0

   Precies, en het word nog debieler natuurlijk, tegenwoordig wordt je gewoon, net als de joden, buiten gesloten in de maatschappij, en we zien echt heel veel mensen die deze fascistische gedachtegangen maar wat graag aanmoedigen..

   1. Mikse

    @usb3.0 Nu vergis je je toch goj. Wij als orthodoxe Joden zullen je weten te vinden om jou te bekeren. Wij voelen ons in het geheel niet buitengesloten. Jij gaat deel uitmaken van het volk.

    1. Emile Takma

     😂

    2. usb3.0

     mikse is nogal dom, hee l bewust natuurlijk, getuige zijn ontkenning

     1. Mikse

      @usb3.0 maak a.u.b. geen grappen. Wij hebben machtige vrienden. George Soros is er één van. Denk na!

     2. usb3.0

      Nee hoor die heb jij helemaal niet

 16. usb3.0

  Achteraf zal iedereen moeten zeggen dat Baudet gelijk heeft

  1. Mr.blauw.sky

   Alleen dan is het laat want dan zitten we midden in het Armageddon ..

   1. usb3.0

    Nee hoor, jij hebt geen idee wat er gaat gebeuren in de toekomst

    1. Mr.blauw.sky

     Jep, dat weet niemand inderdaad en jij dus ook niet , tenzij jij natuurlijk ook een hovaardig hart hebt net zoals de Jehova Getuigen met hun steeds maar verkeerde toekomstvoorspellingen..

     1. usb3.0

      Ik weet jou toekomst iig wel, jou vader is immers de vader aller leugens oftewel satan..

     2. Mr.blauw.sky

      Dan hebben we dezelfde vader, USB tjewant jij hebt, vooral de laatste tijd, een patent op een …

      Durf je nog steeds te liegen over je vriend Pony vlechten

     3. Mr.blauw.sky

      Oftewel Poemien Flegnan…?

     4. usb3.0

      Nee hoor bloeskei jij hebt niet dezelfde vader, jouw vader is de duivel, de vader aller leugens, jij kunt niet zonder te liegen typen, zoals blijkt.

     5. Mr.blauw.sky

      Maar ja hoor jj hebt echt dezelfde vader als dat van mij beweert, zelfs heb je 2 dagen geleden maar liefst vier keer achter elkaar gelogen ! ! of jij dat nog wel toegeeft of niet…

    2. Monty

     Baudet weet het wel, die heeft gezegd dat de wereld een neocommunistische samenleving zal worden.

     Of wil usbtje Baudet tegenspreken en zeggen dat hij ‘knettergek’ is?

     1. usb3.0

      monty is een beetje dom aan het doen, sterker nog hij leest nooit mijn reacties.
      Baudet is niet knettergek natuurlijk, hij schud de boel lekker op, het mooiste? Baudet zit onder jouw tere huidje

     2. Monty

      ”Baudet is niet knettergek natuurlijk”

      Vreemd want Wilders noemt Baudet wel knettergek.
      En volgens velen op dit blog heeft Wilders altijd gelijk.

      Usbtje wil dus beweren dat Wilders liegt als hij zegt dat Baudet ‘knettergek’ is.

  2. Brenda Welsh

   Van Baudet zelf? Ik zie hem er wel voor aan, de schelm.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.