FVD confronteert Hugo de Jonge met oude video over vaccinatiedwang: ‘Niets zo onbetrouwbaar als een kartelpoliticus’

Forum voor Democratie (FVD) confronteert de op één na grootste leugenaar van dit kabinet, Hugo de Jonge, met een uitspraak die hij zélf gedaan heeft over vaccinatiedwang. Toen hem gevraagd werd over een mogelijke plicht om met QR-codes naar binnen te gaan, anders niet, zei hij “dat gaan we niet doen.” Maar nu wil hij dat juist wél doen, en dan ook nog in horeca. “Niets zo onbetrouwbaar als een kartelpoliticus,” concludeert FVD terecht.

De CDA-minister van Volksongezondheid flirt met het idee voor coronatoegangsbewijzen voor de horeca. Dit houdt dus in dat je straks vrijwel zeker alleen nog naar je favoriete café kan als je je om de dag laat testen óf gevaccineerd bent. QR-code laten zien, en dan mag je naar binnen om een biertje te drinken. Anders niet.

FVD is voor de duvel niet bang, en dus al helemaal niet voor een slap aftreksel als Hugo de Jonge. En dus confronteert de partij De Jonge met uitspraken die hij eerder zelf deed over het gebruik maken van QR-codes bij de horeca, en bij het creëren van een samenleving waarin je moet bewijzen gevaccineerd te zijn als je wilt meedoen aan het maatschappelijk leven.

“Dat gaan we niet doen”

“‘Je komt er niet in zonder app,’ dan is het stiekem toch verplichten,” vroeg een journalist van EenVandaag (lijkt het, gezien het logo in beeld) een jaar geleden aan De Jonge. Zijn antwoord was volstrekt helder.

“Nee hoor. Nee. Dat gaan we namelijk niet doen. Sterker nog, ik denk dat we dat gewoon wettelijk onmogelijk moeten maken, dat het op die manier gebruikt kan worden.”

“Daar gaat het kabinet voor liggen?” vroeg de journalist daarom voor de duidelijkheid.

“Ja, want vrijwillig is vrijwillig. Dus vrijwillig is niet stiekem alsnog verplicht maar dan via een andere route.”

FVD confronteert Hugo de Jonge

Forum voor Democratie is, net als de horeca, woest op de nieuwe ‘ideeën’ van De Jonge over het dan toch maar wel invoeren van zo’n stiekeme verplichting. Daarom confronteert de partij hem met zijn eerdere uitspraken en voegt daar aan toe: “Er is niets zo onbetrouwbaar als een kartelpoliticus!”

Daarbij roept FVD ook iedereen op om de video in kwestie zoveel mogelijk te delen, zodat heel Nederland ziet dat De Jonge een vreselijke leugenaar is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo, die kan De Jonge in zijn jeweetwel steken! Wat een leugenaar is die man. Hij steekt Mark Rutte zo nog naar de kroon.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. usb3.0

  Moet je deze eens kijken daar wordt door belangrijke mensen verteld dat de jonge misdadige praktijken uitspreekt.

  h**ps://www.blckbx.tv/videos/overheid

 2. AIbert Egberts

  Het ergelijke van dit alles is dat de Jonge over een paar maanden zichzelf uit zijn functie ontheft en zich al handenwrijvend een goed betaalde baan verschaft bij een wereldvreemde ‘linkse’ organisatie en wij nog steeds met ‘zijn’ kwalijke regeltjes blijven zitten.

  1. usb3.0

   Precies AIBert

  2. J. Punt

   De vraag is nu hoe graag je naar de kroeg wilt. In stam en buurtcafeetjes is er niets aan de hand. meestal nemen ze dan die aanstellerigere tenten in Amsterdam met al die lijpe transhuppeldepups. Losse Flodder. Gewoon Doordrinken is het ….en niets anders!

  3. Xyz1234

   Juist Albert. Daar zal uw alter ego het overigens niet mee eens zijn

 3. leukeditter

  alles waar de FVD voor gewaarschuwt heeft komt uit.. geen verrassing

 4. O.k.

  Nieuwe business voor mensen die handig met de computer zijn qr codes verhandelen. Keer wat anders dan coke verkopers op de hoek van de straat 😉

  1. J. Punt

   Horeca boys zeggen zelf dat de prijzen wel omhoog moeten, met minimaal 65%. Duur colaatje en tosti wordt dat na al die vaccinaties, wachttijden, ziek thuis door de ‘milde’ bijwerkingen, moeilijk doen met je telefoon en bij elke barkeeper je medische status verklaren! Maar wat willen we graag knuffeken, shinen, liefdoen en meezeuren. Voor dat angst&beven volk is deze campagne bedoeld, >85% ingeent met een discutabel, waardeloos vaccin. Top!

  2. Jaegelmeister

   de WHO is bezig met een coronapaspoort obv blockchain technologie. Voorlopig is er met blockchain niet te frauderen.

 5. Poemien Noegien

  En dat voor een mild verkoudheidsvirus, o wacht de wappies krijgen toch gelijk.

  telegraaf.nl/nieuws/61149693/virologen-corona-wordt-mild-verkoudheidsvirus

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.