LOL! Maarten van Rossem recht in het gezicht van Rutte-vriendje Jort Kelder: ‘We moeten van hem af!’

Bij Op1 was het gisteren lachen, gieren, brullen geblazen. Want nationale depressieveling Maarten van Rossem mocht, recht in het gezicht van Rutte-vriendje Jort Kelder zijn gal komen spuien over de VVD-aartsleugenaar. En het was heerlijk om te zien.

“Ik dacht eigenlijk meteen aan een ideaal voorstel. Namelijk dat deze informateur de minister-president wordt. We moeten namelijk ook van Rutte af. Rutte is een van de medeblokkeerders van het systeem geworden,” zei Van Rossem keihard in het gezicht van Ruttes beste vriend.

Die begon daarop hard te lachen. Blijkbaar denken Rutte-vriendjes dat dat dé manier is om te reageren op kritiek op hun mannetje. “Ja, ik ken jullie persoonlijke betrekkingen,” zei Van Rossem daarop.

“Rutte is één van de medeblokkeerders van het systeem geworden,” ging de linkse beroepsmopperaar verder. “Hij was natuurlijk zwaar beschadigd. Hij dacht natuurlijk, ik wacht een tijdje dan is die schade een beetje weggezakt enzo, dan zijn de mensen het misschien ook een beetje vergeten, en dan borduren we gewoon door.”

Dat kon Kelder niet zomaar over zijn kant laten gaan. Er hebben heel veel mensen op Rutte gestemd! Niet op Remkes! “Ja,” antwoordde Van Rossem daarop, “waarom zou die geen minister-president kunnen worden?” “Technisch kan het,” was de reactie van Kelder toen toch maar.

Technisch? Téchnisch? Er is niets technisch aan, Kelder. Wij stemmen niet op de “premier.” Wij stemmen op partijen en op hun vertegenwoordigers in de Tweede Kamer. Als er wél premiersverkiezingen waren zouden die mogelijk heel anders uitvallen dan hij en zijn beste vriendje zouden willen.

Maar goed, Van Rossem weerde zich kranig – zeker voor een hoogbejaarde, depressieve sociaaldemocraat.

En even later ging hij stug verder. “De huidige situatie waar we nu mee te maken hebben, bijna zes maanden na de verkiezingen, is ronduit beschamend. En is naar mijn idee ook een signaal van volstrekte incompetentie van de zittende politieke leiders.”

Boem.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo. Wordt het mooier dan Maarten van Rossem die Jort Kelder de oren wast over zijn mattie Rutte? Neen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Nostradamus

  Ja, we moeten van Rutte af. En verder regeren met de PVV.

  1. Aborifa

   Geert is ongeschikt voor de functie van MP.
   Kaag, Ploumen, Klaver, Segers eveneens.
   Hoekstra is een twijfelgeval.
   Blijft over: Rutte, een bewezen prima MP.
   Van Rossum met zijn gekanker mag ik wel. Maar hij is wat in het verleden blijven steken.

   1. ElGuapo

    Van Rossum is een 1e klas eikeltje.
    Dat Rutte een bewezen prima MP is …..nee niet mee eens.

    1. september

     Maarten van Rossum heeft de laatste keer op D,66 gestemd,dat iedereen het maar weet

    2. Lucky Luke

     Ik ben geen aanhanger van Maarten, maar hij heeft meer verstand in zijn pink dan u in uw hele lichaam.

     1. ElGuapo

      Vertel…

    3. hans-e-pans

     Als ik Maarten van Rossum zie moet ik altijd direct aan Buster Keaton denken, beiden zo’n afgezakt voorhoofd en de bijpassende wenkbrauwen en mondhoeken.

     Buster Keaton was een acteur uit de tijd van de zwart-wit film en er kwam ook geen geluid aan te pas, hij had een geschoren kin en droeg een pak met stropdas en verdiende daarmee zijn boterham.

     Dat alles kan je van Maarten van Rossum niet kunt zeggen, tenminste ik kan me niet voorstellen dat Maarten van Rossum daar zijn brood mee verdient.

   2. Albert Egberts

    Ik acht Kaag heel geschikt als premier. Nederland zou daarmee voor de dag kunnen komen.

    1. Lucky Luke

     Uw broer Douwe draait zich in zijn graf om.

    2. usb3.0

     tamil wel, de rest van Nederland vindt deze heks een arrogante elitaire trut

     1. Branzino

      “… de rest van Nederland vindt deze heks een arrogante elitaire trut”

      Nee hoor, ik heb op 17 maart op haar gestemd en kan me nu ook nog steeds voorstellen, dat zij een belangrijke rol in het nieuwe kabinet krijgt, zelfs als MP. Eigenlijk kan het niet zonder een belangrijke rol voor D66 en dat zal dan Kaag invullen. De politieke verhoudingen verplichten gewoon tot zoiets.

     2. vlekkenoplosser

      je hebt gekken , je hebt volidioten , je hebt malle pietje

    3. ElGuapo

     Ze kunnen een willekeurige mongool die positie beter geven dan Kaag.
     Dus zelfs jij zou een betere keuze zijn kwakma.

    4. Appelstroop

     ok

   3. usb3.0

    nee hoor het is bewezen dat rutte een smerige pathologische leugenaar is die het volk een loer heeft gedraaid

    1. ElGuapo

     Zolang die kakkerlak er al zit.

    2. Lucky Luke

     De meeste Mensen die in Nederland wonen, (ik zeg bewust geen Nederlanders)
     hebben een heel slecht korte termijn geheugen, plotselinge vergeetachtigheid en een hoge dosis desinteresse.

 2. Lucky Luke

  Het ontgaat me volledig wat dat zielige figuurtje (Men. Kelder) op de tv doet, plotseling was hij daar een paar jaar terug, niemand weet waar hij vandaan komt en hij is te stom om voor de duvel te dansen, maar ja, daar houden ze bij de NPO van (Nederlands Potsierlijke Omroep)

  1. Branzino

   “Lucky Luke”

   Ik zal je uit de droom helpen. Hij was voor hij op TV actief werd, overigens al ongeveer 20 jaar, hoofdredacteur van Quote, een beursblad voor de rijke bovenlaag in Nederland. Jij hoort blijkbaar niet bij de doelgroep en daar zou ik niet rouwig om zijn. Zijn baan als Quote-hoofdredacteur en TV-presentator overlapten elkaar enkele jaren. In 1998 was hij overigens “Hoofdredacteur van het jaar”. Kelder was ook ooit een prominent VVD-lid en voorzitter van de JOVD, net als Rutte. De vriendschap tussen beide mannen en Kelders enthousiasme voor de VVD zijn niet zo verbazingwekkend.

   1. Lucky Luke

    Maakt veel duidelijk, bedankt.

 3. Duckday

  STEM gewoon PVV de PARTIJ die opkomt voor DIT mooie land
  Dat nu gewoon aan het afzakken is door TWEE onbenullen die dit land kapot maken
  Rutte en Kaag hebben beide HOOGMOED WAANZIN en belust op macht

 4. vlekkenoplosser

  van rossem de amerika specialist die spreekt over de gemiddelde Amerikaan bij 320 miljoen inwoners en een paar honderd nationaliteiten

  wie neemt deze idioot serieus ?

 5. Klaus Schwab

  De ras optimist

 6. Poemien Noegien

  Alles voor de kijkcijfers…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.