Thierry Baudet richt zich in historische speech direct tot de Nederlander: ‘Wij zijn een trots volk!’

Tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer vandaag koos Thierry Baudet ervoor om de Nederlander direct aan te spreken. Normaal proberen Kamerleden “elkaar” te “overtuigen.” Baudet niet meer. Hij weet dat het politieke spel in Den Haag al lang gespeeld is. Daarom koos hij dit keer voor een heel andere aanpak. Baudet sprak de Nederlandse burger direct aan en riep iedereen die zich verzet tegen “de Medische Apartheid” op om zich bij FVD te voegen. Want, zei hij, als “we overal worden uitgesloten, dan maken we het zélf wel gezellig.”

“Ik heb lang nagedacht voor ik deze woorden schreef. Want eigenlijk was ik iets heel anders van plan…” Ja, zei Baudet, hij wilde de Kamer eigenlijk proberen te overtuigen van het “krankzinnige karakter” van de “dystopie” die het kabinet aan ons oplegt in Nederland. “U bent straks verantwoordelijk voor een Medische Apartheidsstaat, compleet met eerste- en tweederangsburgers. Met als voorgewende reden, een beestje dat net zo afschrikwekkend is als het eerste de beste verkoudheidsvirus.”

Ze hebben tig keren in de Kamer gestaan, ging Baudet verder, om met elkaar te debatteren over “niet-werkende maatregelen. Uw Kamer luisterde niet. Kletste er doorheen. Zat in klappers. Of zat op telefoontjes. En ook nu deze nachtmerrie, deze griezelfilm tot zijn hoogtepunt komt, nu het kabinet werkelijk het gore lef heeft Nederland om te vormen tot een Apartheidsstaat, blijft iedere realiteitszin, iedere moed, bij uw Kamer uit.”

De Kamer “rubberstampt Nederland regelrecht een hel in waarbij 1984 [van George Orwell] verbleek,” ging hij verder. “U ziet schouderophalend toe hoe vele miljoenen QR-slaven binnenkort een stoplichtleven tegemoet gaan waarin de overheid bepaalt onder welke voorwaarden en op welke momenten ze even mogen doorleven als hun app even op groen staat. U ziet achteloos toe hoe er een legioen onaanraakbaren ontstaat. De ongeprikten. De QR-weigeraars. De wappies zoals u ze ongetwijfeld schamper noemt, die stoïcijns weigeren om mee te doen aan uw medische experiment.”

Harde woorden, maar natuurlijk volkomen terecht. Het is afschuwelijk om te zien wat er gebeurt.

Een oproep aan een vrij volk

Maar omdat het toch geen zin heeft die Kamerleden te overtuigen richtte Baudet zich in zijn speech direct tot de Nederlandse burger zelf. “Ik weiger nog langer vandaag om u en uw Kamer proberen te overtuigen van het abjecte waanzinsoffensief.” Want, zei hij, het is toch wel duidelijk dat ze allemaal bij het kruisje gaan tekenen; “het kruisje waarop Nederland wordt opgehangen. Dat weet ik, dat weet Klaus Schwab die, zoals we hoorden van Rutte de debatten in Nederland op de voet volgt.”

“Nee voorzitter, dit alles overwegende richt ik me niet tot u, tot de Tweede Kamer der Staten Generaal, maar via u direct tot de Nederlander,” zei Baudet vervolgens. “En dan specifiek tot de vele miljoenen die zich niet hebben laten hypnotiseren door avond aan avond angstporno op paniektelevisie en -radio te bekijken en te beluisteren. De vele mensen die twijfelen aan het officiële narratief. De mensen die bovenal vrije burgers willen blijven en zich niet willen laten kortwieken als als kippen in een legbatterij, door boer Hugo en zijn wrede knechten.”

“Vrije mensen van Nederland: Forum voor Democratie is er voor jullie. Ik ben er voor jullie. Wij zullen wat er ook gebeurt blijven strijden voor jullie vrijheid en voor onze vrijheid. We zullen die stevige maar eenzame ankerpaal zijn waar jullie aan kunnen leggen. Die kroeg waar we vrij kunnen praten; kunnen lachen en elkaar kunnen omhelzen. Zonder ziekmakende mondkapjes of QR-codes.”

“Iedereen die de vrijheid lief heeft, die zich niet neerlegt bij deze waanzin is welkom bij ons. Als wij uitgesloten worden van de maatschappij, dan maken we het zélf wel gezellig. Omdat wij Nederlanders een trots volk zijn. En geen slaven van een systeem waarvoor niemand van ons heeft gekozen.”

Zo. En die kon het partijkartel in zijn zak steken. Vrije burgers verenigt u!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. roodkapjelusttaart

  De WEF monsters, zullen niet positief de geschiedenisboeken ingaan.

 2. Albert Egberts

  ‘Historische speech’

  😂

  1. Joko

   Dwaas!

  2. Joko

   Kaag heeft zojuist het bijltje er bij neergegooid….

  3. Nikita

   Je rukwijffie is vertrokken hahahaahahaah.

   1. Albert Egberts

    “rukwijffie”

    Nikita duidt de politiek op zijn eigen niveau.

   2. Nostradamus

    Nee Nikita, Albert Mol gaat het liefst voor heeel jong. Maar dan ook echt heel jong. Op z’n katholieke priesters jong… 🤢🤮🤮🤮

    1. Albert Egberts

     Nostradamus doet het ook op zijn eigen niveau waarbij zijn obsessie met pédofilie een nare ranzige indruk maakt.

     1. usb3.0

      Nee tamil, jij uit openlijk je pedöseksuele voorliefde voor jonge kinderen en dat schrijven mensen hier gewoon op..
      Je kunt je geesteszieke gedachtegangen niet op anderen schuiven, alles wat je zegt hierover, met name dat je opgenomen moet worden, liefst chemische castratie, dient betrekking te hebben op je eigen leven

     2. Albert Egberts

      Ik zie dat usb zijn pédofiele gevoelens weer de vrije loop laat. Kon je je weer niet beheersen, trieste man?

     3. vlekkenoplosser

      waarom probeert de strónt vlé® zijn misselijke gedrag anderen in de schoenen de schuiven

      aandoenlijk blijft het spastische gedrag van de strónt vlé®k

     4. Albert Egberts

      Usb tobt met pédofiele gevoelens en Vlekkenoplosser met een tamelijk ranzige coprofiele thematiek.

      Een triest koppel.

     5. vlekkenoplosser

      er is maar 1 zielige pédófiele strónt vlé®k in ons midden !

     6. usb3.0

      Nee hoor tamil daar tob ik natuurlijk niet mee, jij daarentegen vindt namelijk dat pedöfilie legaal is, door deze geestesziekte een geaardheid te noemen denkt tamil dat hij zijn pedöseksuele gevoelens kan rechtvaardigen.

      Gasten, als tamil, die hier pretenderen dat misbruik van kindertjes in hun gedachte legaal is zouden uit de maatschappij moeten worden verbannen en chemisch moeten worden gecastreerd…

  4. leukeditter

   tja daar kan kaagi heksi nog wat van leren..trouwens de rest ook

 3. Joko

  Doen! Laten we samen deze revolutie starten. Het is genoeg, meer dan genoeg. Laten we ons niet in de neonarxistische slavernij laten manipuleren.

 4. Monty

  Hoe noemde Wilders Baudet ook alweer……….?

  En volgens velen op dit blog heeft Wilders altijd gelijk.

 5. Paardenmiddel

  Geweldige toespraak. Love You, fvd.

 6. por favor no borres

  LANDGENOTEN…

  1. ElGuapo

   Inhoudelijk zoals gewoonlijk weer niks maar wel beter dan het afzeiken van de redactie.

 7. Mar

  Nederlanders zijn een eigenwijs volk!

  1. usb3.0

   Nee gevaccineerden zijn dat

   1. Monty

    Ja bijna 90% usbtje.

    1. usb3.0

     En die zijn “eigenwijs” monty, sterker nog, de meeste zijn zo geniepig als ik weet niet wat

 8. dumbfarmer

  trots? nederlander? al lang niet meer.
  voor rutte kon je inderdaad nog wel trots zeggen dat je nederlander bent.. Tegenwoordig kun je beter gewoon zeggen dat je belg bent, krijg je tenminste medelijden in plaats van hoongelach.

 9. rafi

  Het is zaak dat burgemeesters uitspreken niet te zullen handhaven. Daarbij geruggesteund door politie en leger.

 10. J. Punt

  Het leuke is dat de media dagelijks nu getallen in de lucht gooit over massa’s mensen die zich plotseling na de ‘PersConferentie”laten prikken. Zodoende geeft de media de onvaxted het gevoel dat het net om hun sluit.

  Helaas is het tegenovergestelde waar.
  Komt nog bij dat braaf geprikten door blunders en het standaard niet-beleid alsnog hun dierbare status KWIJT zijn op hun telefoontje (wat voor gegevens bevat die QR-code? Niemand die het weet. Gegevens telefoon en abonnement? Belhistorie en adressen? Ongevraagd komt er een update met een wazige app van onze huug.
  Doe er niet aan mee.

  Kratten zijn straks in de bonus. dus kroegen hoeven we niet meer in.

 11. J. Punt

  De vraag ontbreekt over het waarom en de reden waarvoor mensen die prik niet willen. Daar gaan ze aan voorbij. Ongeacht de medische status en toestand. IEDEREEN MOET ERAAN EN DE TIJD DRINGT!! Normaal krijgt men in overleg met de huisarts een dosis die aangepast is aan de conditie van de patient. Maatwerk. Niet in een partytent ergens op een industrieterrein een dosis weetikveelwat.

  Heel Verdacht.. en dat is mijn democratisch recht.

  1. Albert Egberts

   IEDEREEN MOET ERAAN EN DE TIJD DRINGT!!

   Eens met Punt.

   1. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k begrijpt weer niet wat Punt schrijft. Best wel triest dat de strónt vlérk de cursus begrijpend lezen niet heeft afgerond. Strónt vlé®k blijft daarom zijn waanideeën , fake nieuws en gewauwel neerplempen.

    strónt vlé®k is een stakker

    1. Albert Egberts

     Mensen die hun getról ook nog in strónt opdienen behoren tot h wel tot het allerlaagste soort.

     1. vlekkenoplosser

      klopt strónt vlé®k, je bent een low life van de ergste soort.

      je verbale diarree is van de ergste soort strónt vlé®k

 12. Forlan

  Als een van de eerste 1000 gevaccineerden kan ik me hier alleen maar bij aansluiten. De prikken genomen om mijn cliënten te beschermen (blijkbaar alsnog besmettelijk, echt ziek zou ik sowieso niet worden) niet om me bij elke sociale uitspatting te hoeven legitimeren met een QR-code. Vanaf april 2020 heb ik mezelf nu 19 keer laten testen, waarvan 2 keer nog na mijn 2e prik. Ik heb uit protest ook nog steeds geen corona-app… Ze zoeken het maar uit!!

 13. Yami

  Iemand die Michael uit moet leggen dat Thierry niks moet hebben van homo’s? Leest wederom als een geile liefdesverklaring richting Baudet. Of ik zie er de verkeerde dingen in.

 14. Albert Egberts

  twitter.com/Sill311/status/1438555784271613955?s=20

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.