Screen Shot 2021 10 27 at 111433

Pepijn van Houwelingen (FVD) confronteert Hugo de Jonge met feiten: zorgproblemen komen door BEZUINIGINGEN

Politiekokt 27 2021, 10:36
Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen is helemaal klaar met het dubbelspel dat gespeeld wordt door zorgminister Hugo de Jonge. Die doet namelijk net alsof de zorg overbelast wordt door enorme aantallen zieken. Onzin, aldus Van Houwelingen direct in debat met de CDA-fascist: het komt door jullie bezuinigingen op de zorg. Daardoor is er een tekort aan personeel én bedden.
Het gebeurt niet zo vaak meer in de Tweede Kamer, dus áls het gebeurt, dan moeten we er ook aandacht aan besteden: het zeggen van de waarheid. Want ja, dat is wat FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen deze week heeft gedaan in debat met het kabinet, en dan specifiek met Hugo de Jonge. Je weet wel, dat is die coronafascist die ongevaccineerden wil aanpakken.
Van Houwelingen zei volkomen terecht dat er a) niet is opgeschaald en b) dat hele horden zorgpersoneel is opgestapt door bezuinigingen. Maar De Jonge doet net alsof de "zorgdruk" komt doordat er een paar mensen zijn die zich niet hebben laten vaccineren. Gekkigheid! Of eigenlijk: bewuste kwaadwillendheid. Want dat is natuurlijk het geval bij De Jonge. Hij is net zo op de hoogte van deze feiten als Van Houwelingen. Maar toch herhaalt hij te pas en te onpas dat de druk "door ongevaccineerden" komt.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De manier waarop het kabinet dit spel speelt is buitengewoon ranzig en alles behalve normaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten