RIVM en Lareb eerst zélf onderzoeken wat andere landen al weten: ‘Is kwartier wachttijd na vaccin nodig?’

Het is werkelijk onvoorstelbaar, maar het RIVM en bijwerkingsinstituut Lareb gaan zélf onderzoeken of het kwartiertje wachttijd na vaccinatie echt nodig is. En dat terwijl in andere landen die wachttijd allang afgeschaft is.

Het RIVM heeft er nogal een handje van om alles zelf te willen onderzoeken en oogkleppen op te hebben wat betreft ontwikkelingen in het buitenland. Zo’n beetje alles doen ze op eigen tempo of op verzoek van het kabinet, waardoor men nóg veel meer achter de feiten aanloopt. Dit onderzoek naar de wachttijd na vaccinatie is misschien nog wel de meest onschuldige en meest onzinnige.

Wat zei het RIVM ook al weer toen China één van de eerste provincies, ook nog eens de economische motor van het land, compleet dichtgooide? ‘Het virus stelt waarschijnlijk weinig voor en zal ook niet deze kant opkomen.’ De aanwijzingen waren er, maar men staarde zich blind op officiële informatie van de Chinese overheid en de WHO. En toen zo’n beetje de hele wereld was begonnen met het dragen van mondkapjes, wat zei RIVM-directeur Jaap van Dissel toen? ‘Het heeft waarschijnlijk weinig effect’, terwijl hij bleef beweren dat het virus zich niet via aerosolen maar via ‘grote druppeltjes’ verspreidde.

En wat adviseerde het RIVM toen het virus in Nederland was? ‘Alleen laten testen bij zware klachten’, terwijl zoveel mogelijk testen de verspreiding van het virus juist helpt in kaart te brengen. Daarna durfden ze glashard te beweren dat kinderen geen grote verspreiders van het virus zouden zijn. Dat hebben we geweten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het RIVM doet haast niets anders dan verkeerde adviezen geven op basis van onvolledige informatie, of op basis van gebrekkige modellen. Alles wat had kunnen helpen werd glashard ontkend of moest eerst door henzelf grondig worden onderzocht. En nu ze even niets te doen hebben, want de omikronvariant waren ze binnen twee weken uit het oog verloren, gaan ze dit soort onderzoeken over wachttijd na vaccinatie doen, meldt RTL Nieuws. God mag weten waarom het RIVM nog steeds gefinancierd wordt om belastinggeld op deze manier te verkwanselen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. dumbfarmer

  tuurlijk.. die flapdrol denkt het beter te weten, komt dalijk met totaal tegenovergestelde conclusies op basis van een model waar niemand van mag weten wat daar de basis van is.. Misschien na een jaar als we in de volgende golf zitten komt het hoge woord er uit via allerlei mitsen, maren en omwegen dat ze eigenlijk gewoon wat aangekloot hebben en onder andere Maurice de Hond toch weer gelijk hebben gehad. Maar tot die tijd zijn dat wappies die genegeerd worden.

 2. ikweetwatikwil

  Het lijkt wel een test, hoever kunnen we gaan.

 3. Xyz1234

  Ze zullen wel denken: gewoon afschaffen. Die paar gevallen ernstige bijwerkingen rijden wel ergens de sloot in en dan registreren we ze als zodanig.
  En het komt de doostroom natuurlijk ten goede zodat meer geinjecteerd kan worden op korte termijn. En dat is kennelijk wenselijk in deze intensieve menshouderij.

  1. Xyz1234

   doorstroom

  2. Ome Cor

   De nieuwe harde lockdown die afgelopen zondag is ingegaan is natuurlijk compleet onnodig, voor wie begrijpt hoe mutaties over het algemeen werken. Bloomberg schreef in de afgelopen week dan ook dit artikel (ht*ps://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-17/s-africa-says-hospitalizations-in-omicron-wave-much-lower), waarin staat dat de omicronvariant weliswaar besmettelijker is, maar tegelijk ook veel minder dodelijk (er is nog steeds geen enkele ongevaccineerde gestorven aan de gevolgen van deze variant) en tevens 90% minder ziekenhuisopnames geeft. Het is dus juist heel goed nieuws, want dit betekent dat iedereen in no-time immuun kan zijn, aangezien de omicron variant de nieuwe dominante string zal worden. Aan de andere kant; we moeten ook niet vergeten dat er nog een gigantische golf vaccinatiedoden aan zit te komen. Het aantal slachtoffers is momenteel al zo aan het stijgen dat het bijna op begint te vallen…… Om díe reden doet onze overheid net alsof ze “nog bijna niets weten van omicron”, terwijl dit natuurlijk onzin is. Er is genoeg bekend; Zuid-Afrika heeft immers besloten om geen aanvullende restricties in te voeren vanwege omicron. Ze hopen hiermee tijd te kopen, zodat ze over een aantal weken/maanden omicron de schuld kunnen geven van de enorme golf vaccinatiedoden die eraan zit te komen. Dat zal natuurlijk een flagrante leugen zijn, maar dat zal hen er niet van weerhouden hun duivelse beleid toe te dekken en zelfs nóg harder op te treden tegen de vaccinatieweigeraars. Mark my words……

  3. Piet Paaltjens

   “Ze zullen wel denken: gewoon afschaffen. Die paar gevallen ernstige bijwerkingen rijden wel ergens de sloot in en dan registreren we ze als zodanig.”

   In complottheorieën is er altijd sprake van een ‘ze’ die wat vinden of doen met heimelijke misdadige motieven.

   Wie die ‘ze’ zijn en wat hun belang is om deze misdaden te plegen wordt zelden duidelijk.

   1. Ome Cor

    Er wordt weer glashard gelogen en bedrogen met wat het rariteitenkabinet en de RIVM “besmettingcijfers” noemen. Zoals bekend zijn deze cijfers al vanaf het voorjaar van 2020 aantoonbare nonsens, aangezien ze afkomstig zijn van de fake-PCR test die ook volgens Kary Mullis (de uitvinder en Nobelprijswinnaar) beslist niet geschikt is voor het opsporen van een virus. Simpelweg omdat het daar nooit voor ontworpen is. Toeval of niet, opmerkelijk is het in ieder geval wel dat hij enkele maanden voor de pandemie plotsklaps kwam te overlijden. Zijn testmethode wordt juist ge(lees: mis)bruikt voor het testen of mensen ‘besmet’ zijn. In Nederland en veel andere landen, laat men de zogenaamde ‘besmettingscijfers’ bewust exploderen…..

    De bewijzen stapelen zich op dat de injecties juist een enorme toename veroorzaken van gevaccineerden die ziek worden en niet van de ongevaccineerden. Ook volgens prof. dr. Sucharit Bhakdi (een gepensioneerde professor, microbioloog en specialist in infectieziekten en immunologie, die samen met een aantal andere artsen en wetenschappers de Doctors for COVID Ethics heeft opgericht), blijkt het klinische onderzoek op basis waarvan het Pfizer-vaccin is goedgekeurd voor nood gebruik te zijn vervalst. Hij geeft aan dat er geen enkel bewijs is dat deze vaccins beschermen tegen ernstige ziekte en sterfte. Dat zei hij tijdens het tweede symposium (ht*ps://rumble.com/vqj9mh-doctors-for-covid-ethics-an-interdisciplinary-symposium-ii-sounding-the-cal.html) van Doctors for Covid Ethics. Citaat van deze emeritus hoogleraar: “Al die vaccins kunnen niet werken en zullen nooit werken omdat de antilichamen zich aan de verkeerde kant van de muur bevinden. Als je gevaccineerd bent, ben je tegen niets beschermd. Ze hebben het nu over ‘doorbraakinfecties’ als gevolg van nieuwe varianten. Ze breken nergens doorheen. Er is nooit sprake geweest van enige vorm van bescherming. Geloof al die boeven en criminelen niet langer. Ze liegen tegen je. Vaccinatie heeft geen enkel voordeel. Geen enkele corona vaccinatie biedt bescherming.”

   2. HenC

    Eigenlijk is daar een hele eenvoudige reden voor Piet Paaltens.
    De overheid claimt zelf dat ze altijd met een mond spreekt..
    Dus kun je alle afdelingen samen gooien en spreken van “ze”.
    De overheid zelf zegt dat je geen individuele overheidsmedewerkers mag verantwoordelijk houden, maar altijd de totale dienst moet aanspreken.
    Nou dan luisteren de mensen.. dat heeft niet zo veel te maken met complottheorieën, maar met de wens van de overheid zelf.
    En dus spreken we over alles wat in dienst van overheidsdiensten gedaan wordt met “ze” deden dit of “ze” deden dit niet.
    Het is de wens van de overheid zelf.