xr assholes

A10-blokkade Extinction Rebellion eindigt met 326 arrestaties en wéér zonder enige consequenties

Binnenlandfeb 25 , 10:30
Gisteren transformeerde de A10 weer tijdelijk in een open inrichting. De idioten van Extinction Rebellion hadden weer een dagje vrij en besloten de openbare orde maar weer eens te gaan verstoren. Een van die fanatiekelingen mocht met hoge uitzondering zelfs een nachtje blijven slapen terwijl de meeste na aanhouding gewoon weer zonder enige consequenties rustig huiswaarts.
Één van de klimaatdrammers die zaterdag gearresteerd werd tijdens de blokkade van de A10 Zuid, heeft in ieder geval een nacht doorgebracht op het politiebureau omdat de identiteit blijkbaar nog niet was vastgesteld. Dat is althans wat het Openbaar Ministerie zondagochtend verkondigde.
De blokkade, georganiseerd door de idioten van Extinction Rebellion, was gericht tegen de investeringen van ING in de fossiele industrie. In totaal werden er 326 van deze klimaatfanaten gearresteerd bij de blokkade. 295 van hen werden met een bus naar Amsterdam-Noord gebracht, en raad eens wat er gebeurde? Ze werden gewoon wéér losgelaten!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de manier waarop er omgegaan wordt met XR. Dit is een extreemlinkse TERREURclub. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN. Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze linkse engnekken elke dag weer te ontmaskeren.
De overige 31 activisten werden opgepakt wegens het veroorzaken van de blokkade, wat volgens het OM een gevaar voor het verkeer zou hebben betekend. Maar liefst dertig van hen mochten zaterdagavond weer naar huis, nadat ze waren verhoord en hun identiteit was vastgesteld. Femke Halsema had de demonstratie op de A10 verboden, maar zelfs een GroenLinks-burgemeester lijkt deze idioten niet onder controle te kunnen houden.
Slechts zes van de deelnemers kregen een boete van 200 euro omdat ze de snelweg betraden voordat deze was vrijgegeven. Nou, dat zal ze leren! Het wordt hoog tijd dat er krachtiger wordt opgetreden tegen deze waanzin. Ze gaan steeds een stapje verder en het is slechts een kwestie van tijd voordat het echt uit de hand loopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten