schermafbeelding 2023 11 10 114131

Anti-Israël demonstraties overschaduwen Joodse feestdag Chanoeka

Binnenlanddec 07 2023, 17:00
Het is weer zover. De eerste dag van Chanoeka, een tijd van vreugde en licht voor de Joodse gemeenschap, wordt dit jaar op een schandelijke manier ontheiligd. Anti-Israël-demonstranten, die geen enkel respect tonen voor de Joodse feestdag, bezetten NS stationshallen voor hun kwaadaardige sit-ins. Dit zijn niet zomaar protesten; dit zijn regelrechte antisemitische bijeenkomsten, waarbij de vernietiging van Israël wordt opgeroepen.
Deze actie, gepland tijdens een belangrijk Joodse feestdag, is niet alleen respectloos, maar een duidelijke uiting van haat tegen Joden. De leus 'From the river to the sea, Palestine will be free' die deze demonstranten scanderen, is niets minder dan een oproep tot de eliminatie van Israël, de enige Joodse staat ter wereld. Dit is exact het doel van Hamas, een organisatie die geen gelegenheid onbenut laat om haar haat tegen Joden te uiten. Met de pogrom in Zuid-Israël op 7 oktober jl. als grootste misdaad!
Wat schokkend is, is de houding van de overheid. Door niet in te grijpen, staan ze toe dat deze stationshallen veranderen in broeinesten van haat en antisemitisme. De oproep tot een intifada, een directe aanzet tot geweld, wordt schaamteloos genegeerd. Dit is niet alleen een gevaar voor de Joodse gemeenschap, maar voor onze gehele samenleving.

Vandaag (7-12) zijn er om 18:00 uur weer sit-ins in solidariteit met de Palestijnen in Gaza op deze stations: Amsterdam Rotterdam Utrecht Den Haag Enschede Almere Haarlem Zwolle Eindhoven Alkmaar Leeuwarden Groningen Nijmegen (19:00 uur) Als je kunt, kom alsjeblieft ✊❤️🇵🇸

Image
204
Reply
Deze demonstraties, opgehitst door figuren als de antisemitische Volkskrantcolumnist Asha ten Broeke, zijn een directe aanval op onze waarden van vrijheid, gelijkheid en respect voor iedereen, ongeacht geloof of afkomst. Het is een gitzwarte vlek op onze samenleving dat deze hatelijke bijeenkomsten plaatsvinden, en nog wel tijdens Chanoeka.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het wordt tijd dat we als land opstaan tegen deze golf van antisemitisme en haat. Het wordt tijd dat de overheid haar verantwoordelijkheid neemt en deze gevaarlijke bijeenkomsten stopt. Of moet er eerst een patriottisch kabinet komen voor dat deze sit-ins vol van antisemitisme een halt wordt toegeroepen. Chanoeka is een tijd van licht en hoop, en we mogen niet langer toestaan dat het wordt overschaduwd door de donkere wolken van haat en antisemitisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten