schermafbeelding 2024 06 27 095220

De waanzin voorbij! Antifa-symbolen in de gemeenteraad: Amsterdam bereikt nieuw dieptepunt

Binnenlandjun 27, 13:00
Het was al officieel en dit wordt nu nogmaals bevestigt: de gemeenteraad van Amsterdam is een circus van extreemlinkse ideologieën en chaos. De laatste uitbarsting kwam tijdens een debat over samenwerking met de PVV op nationaal niveau. Raadslid Jazie Veldhuyzen, een afsplitser van BIJ1, besloot de boel op stelten te zetten door zijn vest demonstratief uit te trekken en een Antifa-shirt te tonen. Ja, u leest het goed: Antifa, de staatsondermijnende, antidemocratische extremisten die bekendstaan om hun geweld en radicale ideeën.
Burgemeester Femke Halsema greep in, maar haar reactie was veelzeggend: “Ik vind het flauw en vervelend.” Flauw en vervelend? Dit is het toppunt van lafheid en politieke correctheid. Als iemand met een fascistisch symbool had gestaan, zou de verontwaardiging niet te overzien zijn geweest. Maar een Antifa-shirt, dat kan blijkbaar door de beugel.

Wacht heel even. "Flauw en vervelend"? Antifa zit openlijk in de gemeenteraad van @AmsterdamNL. Dit zijn staatsondermijnende, antidemocratische extremisten. Oftewel communisten. En dit mag? Wat nu als er iemand had gestaan met een fascistisch symbool? Was het dan ook nog "flauw…

Marijn Schrijver
Marijn Schrijver
@schrijver

Raadslid @JazieAnthony trekt vest demonstratief uit in discussie over PVV om Antifa-shirt te tonen. Halsema grijpt in. Demonstreren met vlaggen en emblemen mag niet in de gemeenteraad. "Ik vind het flauw en vervelend", zegt ze.

Image
572
Reply
De realiteit is dat de Amsterdamse gemeenteraad een broedplaats is geworden voor radicaal-linkse ideologieën. De Holebi-organisatie De Roze Leeuw reageerde terecht verontwaardigd op X: “Antifa zit openlijk in de gemeenteraad van Amsterdam. Dit zijn staatsondermijnende, antidemocratische extremisten. Oftewel communisten. En dit mag?”
Het is levensgevaarlijk dat dergelijke extremistische ideeën in de gemeenteraad worden geaccepteerd en zelfs aangemoedigd. Jazie Veldhuyzen, die openlijk sympathiseert met een groep die homoseksuelen met de verkeerde mening met de dood bedreigt, loopt zelfs voorop bij het gewelddadig slopen van de Universiteit van Amsterdam tijdens antisemitische anti-Israël protesten. Dit zijn de mensen die het beleid in onze hoofdstad bepalen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De Amsterdamse gemeenteraad lijkt een open inrichting waar alles kan en mag, zonder enige vorm van consequentie. Dit is een schande voor de democratie en een bedreiging voor de veiligheid en vrijheid van alle Amsterdammers. Het is tijd dat we deze radicale elementen uit onze politiek verwijderen en zorgen voor een bestuur dat de belangen van alle burgers beschermt, niet alleen die van een luidruchtige, extremistische minderheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten