9758009243 604c43faf4 c

Gelukszoekers die Kampen terroriseren worden overgeplaatst naar een speciaal AZC in Dronten

Binnenlanddec 21 2022, 11:00
Het is hoog tijd om eindelijk een einde te maken aan de overlast die gelukszoekers veroorzaken in onze samenleving. Opeens heeft de overheid eindelijk de ultieme oplossing dat men gaat inzetten tegen de asielzoekers die Kampen terroriseren: overplaatsing naar een ander AZC. Dit is natuurlijk geen oplossing hiermee verplaats je alleen het probleem. Je gooit zo je rotzooi bij een andere gemeente over de schutting, van zoek het er maar mee uit.
De Stentor meldt dat een betere screening van gelukszoekers die in het AZC in Dronten moet komen, en preventief in gesprek gaan met asielzoekers waarvan bekend is dat ze voor overlast zorgen moet eraan gaan bijdragen dat de overlast afneemt. En als dat niet helpt: gebiedsverboden opleggen en als ultiem middel overplaatsing van raddraaiers naar een speciaal AZC. We weten allemaal dit pappen en nathouden is. Dit is daarom geen stap in de goede richting, omdat er geen einde wordt gemaakt aan dit volstrekt misdadige asielbeleid. We kunnen niet toestaan dat gelukszoekers ons land en onze samenleving verpesten met hun overlast en criminaliteit.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is daarom ook goed om te zien dat PVV Statenlid Joeri Pool het niet eens is met deze maatregel. Hij heeft het volkomen bij het rechte eind als hij zegt dat we deze gelukszoekers het land uit moeten gooien. Het is goed dat de PVV op staat en opkomt voor ons land en onze samenleving. Laten we ervoor zorgen dat we eindelijk verlost zijn van deze overlast en criminaliteit. Dus stem in maart niet op het partijkartel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten