shutterstock 2188242487

Belastingdienst in TRANEN na kritiek op regenboogpropaganda: 'Wat een hatelijke reacties!'

Binnenlandaug 05 2023, 11:20
Bij de Belastingdienst hebben ze met enorme tranen, huilbuien en paniek gereageerd op de boze reacties op hun propaganda voor de achterlijke Woke-LHBTI-ideologie. Ze kunnen het, zeggen de ambtenaren, nauwelijks geloven dat er kritiek op is. Wat een haat!
In normale tijden zou een Belastingdienst zich bezighouden met het innen van belastingen en het daarbij laten. Het is al erg genoeg dat we belastingen moeten betalen - voor de rest hoeven we niets te horen van die lui. Hier is m'n geld, bek houden. Zoiets.
Helaas leven we tegenwoordig in totaal geschifte tijden. En dus voelt de Belastingdienst zich geroepen om keiharde propaganda te maken voor de zieke Woke-LHBTIQ++-ideologie. De suffertjes komen met posts op X (voorheen Twitter) waarin ze aankondigen dat ze meegaan doen aan Amsterdam Pride en ze maken voor de goede orde hun hele X-profiel 'regenboog.'
Geheel terecht komt daar vervolgens harde kritiek op. Paul Cliteur, bijvoorbeeld, maakte meteen duidelijk dat deze actie van de Belastingdienst in strijd is met de Grondwet. "Een ambtenaar heeft (conform art. 42 lid 2 Gw) net zoveel vrijheid van meningsuiting als de koning," vat hij de grondwettelijke situatie samen. Wat wil zeggen: "Geen." Met andere woorden, "belastingdienst, weg van die boten."
Ook allerlei andere mensen hadden kritiek op deze actie van de Belastingdienst: niet omdat ze een hekel hebben aan LHBTIQ++-mensen, maar omdat ze er ziek van worden dat ze steeds doodgegooid worden met deze Woke-propaganda én omdat ze vinden dat de Belastingdienst hier al helemaal niet aan mee moet doen.

Belastingdienst huilt

Hilarisch genoeg vinden ze dat bij de Belastingdienst HEEL ERG. Dat laat de dienst zélf weten op X.
"We zijn ontdaan door de hatelijke reacties onder onze post," aldus de dienst. "We maken nog een keer duidelijk dat we opkomen voor inclusiviteit en diversiteit en spreken ons daarover uit als Rijksoverheidsorganisatie."

We zijn ontdaan door de hatelijke reacties onder onze post. We maken nog een keer duidelijk dat we opkomen voor inclusiviteit en diversiteit en spreken ons daarover uit als Rijksoverheidsorganisatie.

Belastingdienst
Belastingdienst
@Belastingdienst

Als overheidsinstantie vinden we het belangrijk om ons uit te spreken voor de gelijke rechten van LHBTQI+'ers. Daarom varen we voor de 4e keer mee op de Dutch Government Pride-boot aanstaande zaterdag tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Lees verder op: over-ons.belastingdienst.nl/jezelf-kunnen-…

Image
1.8K
Reply
Hmm, hmm, ja. En daar zit het probleem 'm nou juist, dames en heren ambtenaren. Wij zijn klaar met die propaganda. Jullie behoren neutraal te zijn. Een groot deel van het Nederlandse volk wil niet de hele tijd geconfronteerd worden met regenboog-gekte. Dus houd je kaken op elkaar, en doe gewoon je werk: namelijk het innen van belastingen en het op criminele wijze kapotmaken van gezinnen omdat jullie verzinnen dat ze 'fraude' gepleegd hebben.
Oh wacht, dat laatste is natuurlijk niet je échte werk, dat hebben jullie er alleen van gemaakt. Excuus!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Net als jij worden wij bij DDS helemaal GEK van die doorgeslagen Woke-propaganda. De Belastingdienst en andere gekken moeten ophouden met deze zotheid. Wij verzetten ons er met hand en tand tegen. Niet omdat we LHBTIQ++'ers haten, maar omdat we de IDEOLOGIE erachter beu zijn. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe. Want Big Tech, het mediakartel én het partijkartel doen er alles aan om ons te beschadigen omdat wij de moed hebben te strijden tegen Woke.
Die krokodillentranen kunnen beter achterwege worden gelaten. We begrijpen dat Sigrid Kaag het voor het zeggen heeft bij het ministerie van Financiën, en dat zij en haar bondgenoten er meteen voor zorgen dat de Belastingdienst gekaapt wordt voor de Woke-ideologie, maar daar zijn we klaar mee. Je hoeft als ambtenaar niet overal in mee te gaan, zéker niet als wat van je gevraagd wordt overduidelijk in strijd is met de Grondwet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten