screen shot 2023 08 04 at 141157

DENK-fractieleider Stephan van Baarle is klaar met Woke-LHBTI: 'Het slaat te ver door'

Politiekaug 04 2023, 21:00
Steeds meer mensen zijn klaar met de doorgeslagen Woke-propaganda van de LHBTI-ideologie. Zo ook de heren van DENK. De nieuwe fractieleider van die partij maakt dat vandaag duidelijk bij NPO Radio 1.
"Wij hebben een heel andere visie als het gaat om het op een heel jonge leeftijd kinderen volstouwen met onderwijs over seksualiteit maar ook over gendertransitie en seksuele oriëntatie. Op een heel jonge leeftijd. Daar hebben wij een andere visie op" dan de andere linkse partijen in de Tweede Kamer aldus Van Baarle tegen Sven Kockelmann.
"Dat is gebaseerd op het feit dat heel veel ouders ons de afgelopen tijd hebben aangeschreven en hebben gezegd: 'Ik heb het gevoel dat ik de regie kwijtraak over de opvoeding van mijn kind. Ik wil dat gesprek graag voeren met mijn kind aan de keukentafel'."
Met andere woorden, de achterban van DENK zegt wat alle andere normale mensen ook zeggen: dat kinderen worden doodgegooid met lhbti-woke-propaganda en dat zij als ouders daar helemaal niet blij mee zijn.
Joh.
Vervolgens zei Van Baarle dat die ouders vinden dat het veel te veel over dit soort onderwerpen gaat, maar dat het ook te veel in "een mal" gedrukt wordt. De NPO-mannen reageerden daar verbaasd op: "Welke mal?" Nou, wat denk je zelf lul? De geschifte mal van D66 en GroenLinks, natuurlijk.
"De mal dat je als heel jong kind al een keuze moet maken," reageerde Van Baarle daarop. Daarbij heeft hij het over opdrachten dat heel jonge kinderen een simulatie moeten doen waarin ze bij elkaar uit de kast komen. Walgelijk, maar dat gebeurt dus echt. Op school.
Een ander voorbeeld dat Van Baarle geeft is dat jonge kinderen "een gender moeten kiezen." Van Baarle vindt dat wanstaltig, dat dit "doorgedramd wordt" op jonge leeftijd.
Hilarisch genoeg ging de moddervette NPO-presentator daar tegen in. Want, zegt die, het is helemaal niet zo dat kinderen in een mal gedwongen worden of op jonge leeftijd moeten kiezen! Echt niet! Nee hoor!
Gelukkig bleef Van Baarle daar sterk op. "Dat is wel zo," zei hij, waarna hij nog maar eens de voorbeelden herhaalde die hij eerder noemde.
Natuurlijk zag je helaas ook wel de zwakte bij DENK op dit punt, namelijk dat Van Baarle maar blijft herhalen dat het hem er vooral om gaat dat het a) te jong is en b) dat de kinderen 'een keuze' zouden moeten maken.
(Dit artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS verzetten we ons fel tegen de zieke Woke- en LHBTIQ++-ideologie. Iedereen moet leven zoals hij wil. Maar val ons er niet mee bezig, onze kinderen al helemaal niet, en vergeet nooit dat het traditionele gezin de hoeksteen van de samenleving is. Jij denkt daar net zo over. Heel veel Nederlanders doen dat. Maar... helaas betekent dit ook dat DDS hard wordt aangevallen door Big Tech en de kartelmedia. Daarom hebben we jouw steun nodig. Doneer aan DDS, help ons!, en strijd samen met ons tegen Woke.
Nee, Stephan, het probleem is dat dit soort LHBTI-Woke-propaganda 100 procent indruist tegen de overtuigingen, waarden en normen van heel veel Nederlanders, waaronder die van je eigen achterban. Je zit in de politiek om je achterban te bedienen. De DENK-achterban heeft helemaal niets met dit soort LHBTI-Woke-gezever. Ze willen dat zover mogelijk van hun eigen kinderen houden, ook als die kinderen 16 jaar oud zijn (laat staan als ze 4, 5 of 6 zijn).
Van Baarle moet dus de keus durven maken om nog veel sterker hierin te staan. Als de halvegare LHBTI-viezeriken bij de NPO dat vervelend vinden: dan is dat maar zo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten