2774063691 f6b89bf415 c

Belgische "jongeren" veroorzaken chaos in Zeeuwse zwembaden: Badmeesters met bodycams, extra beveiliging en een identificatieplicht

Binnenlandjul 12 2023, 19:00
Overlast van "jongeren" uit België dwingt de gemeente Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen om drastische maatregelen te nemen. Met het begin van de zomer is de overlast in de zwembaden van Axel en Sas van Gent ondraaglijk geworden. Als reactie daarop zullen badmeesters voortaan bodycams dragen, wordt er een identificatieplicht ingesteld en zullen er extra beveiligers worden ingezet. Bovendien worden alleen bezoekers uit de gemeente Terneuzen en omliggende gemeenten toegelaten, dat terwijl overlastveroorzakers uit België al niet meer welkom zijn in de Belgische zwembaden en nu uitwijken naar Zeeuwse baden of elders in het land.
De identificatieplicht geldt voor bezoekers vanaf 14 jaar, die moeten kunnen aantonen dat ze in een van de betreffende gemeenten wonen. Alle baden zullen worden voorzien van camerasystemen en badmeesters zullen worden uitgerust met bodycams. Daarnaast zijn er beveiligers aanwezig in enkele baden en zijn er afspraken gemaakt met de politie.
In 2019 escaleerde de overlast al in het zwembad van Koewacht, waar Belgische “jongeren” het bad terroriseerden en herhaaldelijk meisjes en jonge vrouwen lastigvielen. Ze sloten hen in met een grote groep en pleegden vervolgens aanrandingen. Maatregelen, zoals het beperken van de toegang tot abonnementhouders en het gebruik van bodycams, hadden toen effect.
Opnieuw zijn er dus drastische maatregelen nodig om de Belgische overlastgevers buiten de zwembaden te houden, zodat vrouwen en kinderen veilig kunnen genieten van een ontspannen dagje zwemmen. Het is buitengewoon verontrustend dat deze "jongeren" opnieuw de normaal gesproken vredige regio Zeeuws-Vlaanderen op zijn kop zetten met hun verwerpelijke gedrag. Het is opnieuw een specifieke groep die verantwoordelijk is voor deze overlast, en we zien steeds vaker dat ze naar Nederland komen om onrust te veroorzaken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten