leon de winter

Column van Leon de Winter over oversterfte ge-shadowbanned

Binnenlandnov 16 2022, 12:00
We lezen al een tijd dat onwelgevallige meningen en columns weg worden gecensureerd op social media. Leon de Winter vond het tijd om daar vandaag aandacht voor te vragen in zijn column in de Telegraaf. Een lezeres schreef aan de Winter dat een column van hem op haar Facebookpagina werd ge-shadowbanned.
Deze column ging over oversterfte. Leon de Winter: ''Ik vroeg me daarin af waarom onze overheden niet als de donder oversterfte onderzochten, en of de overheidse weifelingen verband hielden met de angst dat er een relatie was tussen vaccins en oversterfte. Dit kon niet door de beugel, volgens de censors van Facebook.'' Vragen stellen is tegenwoordig verboden. Kritisch kijken naar bepaalde keuzes van de overheid mag ook niet meer van de fact checkers van Facebook. Het platform van Zuckerberg is veranderd in een totalitair platform waar het vrije woord wordt gemonitord.
Leon de Winter stelt terecht; ''De farmaceutische industrie is erin geslaagd, met steun van overheden en veel media, om gezonde scepsis over haar producten en methoden te onderdrukken.'' Het is een kwestie van tijd dat kritiek op immigratie, geopolitiek, genders, woke of op de klimaathysterie ook wordt aangepakt op Facebook. In de VS worden de Trumpaanhangers op Facebook al ge-shadowbanned. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"In zeer korte tijd werd het vanaf februari 2020 onmogelijk om iets anders te uiten over vaccins dan wat de World Health Organization en de overheden in de meeste landen als waarheid verkondigden, en de meeste media volgden. De vaccins zouden besmettingen voorkomen en ziekenhuisopnames dramatisch reduceren. Ik weet niet of Facebook opnieuw gaat ingrijpen nu ik het volgende beweer: dat was niet waar. Momenteel is het niet anders: er liggen in ziekenhuizen in meerderheid mensen die veelvuldig met het vaccin zijn ingespoten, en ook al ben je vijf keer geïnjecteerd, besmettingen worden door de vaccins niet voorkomen, " schrijft Leon de Winter. De columnist blijft de confrontatie zoeken met Facebook. Hij heeft gelijk. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten