Jan Paternotte D66 9O1A6733

Totalitair D66 wil politieke partijen gaan verbieden

Politieknov 16 2022, 11:03
D66 begint zich steeds meer als een doorstart van de verboden NSB te manifesteren. Het lijkt fractievoorzitter Jan Paternotte een goed plan om FVD te verbieden. De aanleiding zijn de uitspraken van Gideon van Meijeren waarin een oproep kan worden gehoord om de Tweede Kamer te bezetten. Paternotte wordt wakker de NOS en NRC hebben deze berichtgeving inmiddels gerectificeerd. Dit is smerige stemmingmakerij. FVD zal er goed aan doen om D66 aan te klagen wegens smaad en laster.
Het totalitair gestoorde D66 vergelijkt FVD met een motorbende. Sinds wanneer handelt FVD in drugs en gaat het op de vuist met rivaliserende partijen? Als het aan Paternotte ligt wordt het OM het orgaan dat straks mag bepalen of een partij verboden moet worden of niet. Natuurlijk het objectieve Openbaar Ministerie waar veel D66 stemmers voor werken. Als dit plan van D66 slaagt dan is Nederland in facto een dictatuur. Alle partijen die zich rechts van D66 bevinden zullen verboden worden als zij een scheet verkeerd laten.
D66 begint zich steeds meer totalitair te gedragen. Andersdenkenden moeten de mond worden gesnoerd. Vooral als je durft te stellen dat Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats dienen te komen. Alles wat idioot is wordt genormaliseerd, denk aan transgenderisme, pedofilie en woke. De plattelandscultuur moet de nek worden omgedraaid, boeren weg zij zijn zogenaamd de grote vervuilers vanwege een papieren stikstofprobleem. Eten halen we toch uit het buitenland toch Tjeerd de Groot? Ben je het niet eens met nationalistische landen (Polen, Hongarije en Rusland) dan straf (red. met EU sancties) je ze of verklaart ze de oorlog toch Sjoerd Wiemer Sjoerdsma? Smerige oorlogsophitser dat je bent. Nederland is voor iedereen dus iedereen is welkom. Desnoods trappen we daarvoor Nederlanders uit antikraakpanden toch Anne-Marijke Podt?
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Nee het D66 van Sigrid Kaag laat iedereen vrij en niemand vallen. Zolang je maar de globalistische agenda deelt van D66. De agenda van D66 vol met Nederlandhaat en totalitarisme begint steeds meer te neigen naar landverraad en fascisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten