426700947 a36005c4b3 b

De absolute waanzin van "acceptatie": Meisje van 9 kan niet meer veilig omkleden op school!

Binnenlandsep 20 2023, 11:00
Zeg nu zelf, hoe ver zijn we doorgeschoten in dit land? In een samenleving waar de kreet 'acceptatie' wordt misbruikt om de meest absurde situaties te rechtvaardigen, zijn we een gevaarlijk pad ingeslagen. En wie moet hier het zwaarst onder lijden? Kinderen.
De felgeprezen koningin van rechts Nederland, Raisa Blommestijn, heeft vanmorgen de absurditeit van de huidige situatie aan de kaak gesteld op X. Een meisje van slechts 9 jaar voelt zich niet veilig genoeg om zich om te kleden op haar eigen school. En waarom? Omdat er, onder het mom van "acceptatie", een jongen wordt toegelaten in haar kleedkamer!
We leven in een omgekeerde wereld waar we alles normaal moeten vinden wat abnormaal is. Waar zijn de grenzen van het gezond verstand gebleven? Waar zijn de basisprincipes van veiligheid en bescherming voor onze jongste en meest kwetsbare mensen? Raisa Blommestijn heeft volkomen gelijk als ze zegt dat dit land begint te lijken op een open inrichting. Ik durf zelfs nog verder te gaan, het is al een open inrichting.
De extreemlinkse agenda gaat nu zo ver gaat dat zelfs de meest basale normen en waarden overboord worden gegooid. Privacy? Veiligheid? Gezond verstand? Alles wordt geofferd op het altaar van politieke correctheid. En de slachtoffers? Onze kinderen.
Wat vroeger gezien werd als gezond verstand en bescherming van onze jeugd, wordt nu door links afgeschilderd als "ouderwets" of "niet-inclusief". Maar wie betaalt de prijs voor deze zogenaamde vooruitgang? Onschuldige kinderen die zich niet langer veilig voelen op plekken waar ze zich juist veilig zouden moeten voelen.
Blommestijn's kritiek komt op een cruciaal moment. Een moment waarop we ons moeten afvragen: wat zijn we bereid op te offeren voor deze doorgeslagen vorm van "acceptatie"?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we wél hard en uitgesproken. Daarom lees jij DDS graag... maar het betekent ook dat we afhankelijk zijn van jouw steun om DDS overeind te houden. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons altijd uitgesproken, gepassioneerd en fel te blijven.
Dankzij Raisa Blommestijn wordt deze kwestie nu onder de aandacht gebracht. Het is nu aan ons, de burgers van Nederland, om op te staan en te zeggen: "Genoeg is genoeg". Want als dit het nieuwe "normaal" is, dan vrezen we voor de toekomst van dit land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten