marc bonten nos ntr

De dubbele corrupte agenda van Marc Bonten: OMT-Lid en vaccin verkoper

Binnenlandaug 07 2023, 12:00
De corruptie onder de zogenaamde gezondheidsexperts bereikt een nieuw dieptepunt. Marc Bonten, een prominent lid van het Outbreak Management Team (OMT) en fervent pleitbezorger van het vaccinatiebewijs, is ontmaskerd als een betaalde handlanger van niet één, niet twee, maar drie van de vier grote vaccinproducenten door Indepen. Het blijkt dat deze vooraanstaande 'deskundige', die zwaait met zijn titel als arts-microbioloog van het UMC Utrecht, de afgelopen twee jaar behoorlijk wat extraatjes heeft verdiend door bij te klussen voor deze farmaceuten.
En het wordt nog erger. Die zakcentjes komen nog bovenop de financiering die hij al ontvangt van farmaceutische bedrijven, waaronder dezelfde vaccinproducenten, voor zijn zogenaamd 'onafhankelijke' wetenschappelijke onderzoek aan de universiteit. Lekker makkelijk, nietwaar? Een dubbele portemonnee: één voor de dagtaak, en één voor het avondwerk.
Ja, deze belangenverstrengeling is weliswaar vermeld in de medische vakliteratuur. Maar de tv-programma's en kranten die hem met open armen ontvangen om zijn doemscenario's en vaccinatiedogma's te spuien, 'vergeten' telkens deze cruciale informatie te vermelden. Het resultaat? De onwetende kijker wordt weer eens in het ootje genomen.
En alsof dit nog niet schandalig genoeg is, is gebleken dat niet alle farmaceuten die in het register voorkomen, zijn opgenomen in de belangenverklaring op de website van het OMT. Bonten heeft tijdens de pandemie zijn verklaring maar liefst vijf keer aangepast - uiteraard pas nadat uit journalistiek onderzoek bleek dat hij zijn belangen niet had gemeld. Zo gaat dat in de wereld van de 'experts'.
Het is bijna komisch dat deze man, deze dubbel-dipper, het lef heeft om Thierry Baudet een 'dronken aardbei' te noemen vanwege diens standpunten over de coronabestrijding. Misschien moet meneer Bonten eens in de spiegel kijken. Wie is hier nu werkelijk de dronken aardbei, die dronken wordt van zijn eigen hebzucht en machtslust?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is een trieste dag voor de Nederlandse gezondheidszorg als dit het soort 'deskundige' is dat we in onze gelederen hebben. Hoe kunnen we nu nog enige vertrouwen hebben in het medisch advies dat we krijgen? De tijd is aangebroken om onze 'experts' onder de loep te nemen en te ontmantelen. Het volk verdient beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten