13609587394 ed59674299 c

Extinction Rebellion dreigt kantoren Rabobank af te sluiten als hun eisen niet worden ingewilligd

Binnenlandsep 25 2023, 10:00
Het lijkt erop dat de activisten van Extinction Rebellion (XR) hun toevlucht nemen tot nog extremere methoden in hun "strijd" tegen klimaatverandering. Na het blokkeren van de A12, hebben ze nu hun pijlen gericht op de Rabobank. XR heeft de bank een duidelijk ultimatum gesteld: "Stop met het financieren van de industriële landbouw en vergoed de schade die is aangericht." En als dat niet genoeg was, dreigt de groep nu met kantoorsluitingen door het hele land als de Rabobank niet binnen 15 dagen toegeeft.
Dit is niet zomaar een vreedzaam protest of een simpele demonstratie. Het is intimidatie, pure en simpele chantage. XR gaat niet alleen over de schreef, maar ze ondermijnen ook de fundamentele principes van een democratische samenleving. In plaats van constructieve dialogen en samenwerking, kiezen ze voor disruptie en dwang.
Hoe ver zal XR gaan? En belangrijker nog: Hoe lang zal het duren voordat de overheid optreedt? Het is essentieel dat de Rabobank niet buigt voor deze druk. Als ze dat wel doen, zet het een gevaarlijk precedent en wordt de deur geopend voor nog meer extreme eisen en acties van groepen als XR.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De term 'ecoterroristen' is wellicht zwaar, maar gezien hun recente acties lijkt XR meer op een groep die bereid is alles te doen om hun doelen te bereiken, ongeacht de consequenties voor anderen. De vraag is niey of ze bereid zijn om geweld te gebruiken maar wanneer. We lijken hier met een ziekelijke sekte te maken hebben die gelooft in een armageddon. Alles lijkt voor hen geoorloofd om die af te wenden. Het is hoog tijd dat de overheid deze dreiging serieus neemt en optreedt tegen deze vorm van ecoterrorisme. De veiligheid en stabiliteit van onze samenleving mogen niet in gevaar worden gebracht door een radicale groep die denkt dat ze boven de wet staan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten